PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش شدن حروف

مجید4
18-10-2010, 20:45
سلام
من با پریمیر پرو 1.5 کار میکنم من میخام تایتل هایی بر روی کلیپم درست کنم که بصورت ذرات پخش شود
ممکنه نرم افزاری که بتونه این کار رو بکنه معرفی کنید
ممنونم

nitro
20-10-2010, 23:17
افتر افکتز یه سری افکت خوب واسه متن داره
ببین اونا به دردت میخوره

اگر نمونه ی کاری که میخوای انجام بدی رو داری بذار تا راهنماییت کنم

مجید4
21-10-2010, 21:28
سلام
نمونه کار خاصی ندارم کلا رو شو هام میخوام نام خواننده و نام اهنگ رو قرار بدم. من با cool 3D کار کردم زیاد جالب در نمیومد کیفیت کار پایین بود. اگر نمونه هایی داری ممنون میشم بزاری
ممکنه راهنمایی کنید اگه بخام یه تکه از کلیپ رو برای نمونه در این پست قرار دهم چکار باید بکنم

Mr Andersson
25-10-2010, 05:21
درود;

دوست عزیز اگه وقتشو داری شروع به یاد گرفتن افتر افکتز کن و خودت بساز ، اگه نه از اینجا این پروژه آماده رو دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.......

مجید4
29-10-2010, 11:55
سلام
قربون دستت با دیدن این کلیپ شروع میکنم به یادگیری فقط یه خواهشی داشتم مثل این سایت . سایت های دیگری هست که اموزش افتر افکت رو بده و هم از این تکنیک ها داشته باشه که اونا رو هم یاد بده
باز هم ممنونتم

Mr Andersson
07-11-2010, 02:59
درود;

Creative Cow

.......

مجید4
14-11-2010, 21:46
سلام
عزیز پروژه ای رو که گفته بودید دانلود کنم . هر کاری کردم نشد وقتی رو download project کلیک میکنم یه فایل زیپ شده 90کیلو بایتی میدهد و قتی باز میشود یه عکس با فرمت png و یه فایل text قربونت میشه راهنمایی بفر مایید

مجید4
18-11-2010, 14:08
سلام
خواهس میکنم در خواست منو جواب بدید خیلی فوریه

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

سلام
خواهس میکنم در خواست منو جواب بدید خیلی فوریه

مجید4
19-11-2010, 13:27
سلام
با با جواب بدید دیگه مردیم از بس تایپ کردیم

مجید4
19-11-2010, 14:05
سلام
میشه باز هم مشابه این سایت داری برام معرفی کنی

Mr Andersson
20-11-2010, 05:51
درود;

دقیق نمیدونم دوست عزیز شاید پروژه رو اشتباه گذاشتن.

سایت رو هم که گفتم:

درود;

Creative Cow

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.......

.......

samiei_m_j
22-11-2010, 20:13
سلام برا این کار میتونی از نرم افزارbluff titler استفاده کنی
این نرم افزار کاملا فارسی میشه و کار باهاش آسونه و کارای قشنگی رو انجام میده
موفق باشی و بای

majj
29-11-2010, 09:48
من از اين نرم افزار استفاده كردم ولي فارسي رو نتونستم استفاده كنم حروفش بصورت مربع نشون داده ميشه ايا بايد از فونت خاصي استفاده كرد يا كار خاصي انجام داد البته حروف لاتين مشكلي نداشت ممنون

samiei_m_j
29-11-2010, 20:34
من از اين نرم افزار استفاده كردم ولي فارسي رو نتونستم استفاده كنم حروفش بصورت مربع نشون داده ميشه ايا بايد از فونت خاصي استفاده كرد يا كار خاصي انجام داد البته حروف لاتين مشكلي نداشت ممنون
سلام
براي استفاده از فونت فارسي بايد تو قسمت فونت ها يه فونت فارسي انتخاب كني همين
با تشكر باي

مجید4
21-02-2011, 19:45
سلام به همه عزیزان

در پریمیر وقتی ترانزیشن هالیوود رو نصب کنی . وقتی وارد video effect شوی وقتی در خط تایم لاین نوشته ای را قرار داده باشی میتوان همان افکت هایی رو که بر روی کلیپ انجام میگیرد بر روی نوشته مثل لوله کردن و غیره انجام داد .
حال سوال من این است اولا این پلاگ این بر روی نرم افزار Avid Liquid نصب میشه و بعد همان کار های گفته شده رو میتونه انجام بده یا خیر .خواهش میکنم سریع تر جواب دهید .

ممنون