مشاهده نسخه کامل
: خرید فن برای 1090T
Ali*Reza
18-10-2010, 17:37
سلام
می خوام یه سی پی یو 1090T AMD بخرم . اهل اور نیستم ولی سیستمم مدت طولانی روشنه ( Game).
آیا فن خود این سی پی یو مناسب و کافی هست یا برم فن بهتری بخرم؟
در صورت نیاز فن ، مدلهای انتخابیتون رو بگید. در ضمن محدودیت قیمت ندارم.
سلام دوست عزیز.
بله معمولا به علت دمای بالا این پردازنده ها حتما احتیاج به خرید یک فن جداگانه هست.
من به شما PC Cooler HP1216-X رو پیشنهاد میدم حدود 55 تومن هست.از کولر های ارزون تر هم مثل Cooler Master Hyper212/Core Contac Freezer/Cooler Master TX3/Tuniq Tower هم میتونید استفاده کنید.
شما چقدر میتونید هزینه کنید؟!
Ali*Reza
18-10-2010, 21:14
شما چقدر میتونید هزینه کنید؟!
همونطور که تو پست اول گفتم محدودیت بودجه ندارم.
pasargadd
18-10-2010, 21:20
اگر اور نمیکنی tuniq tower 120 extreme با قیمت 50 تومان کاملا مناسبه.البته اگر اور هم کنی بازم کم نمیاد.
sina-star
19-10-2010, 15:14
میتونی V8 بگیری که با کلاس هست
ولی اگر با حداقل هزینه بهترین رو میخوای بخری PC Cooler HP1216x رو بگیر
اگه واقعا هزینه برات مهم نیس من میگم v10 بگیر یکی ازدوستام روی 930 اینتل بسته بود واقعا محشره خودم هم الان zalman cnps9900 led را بستم وتا 4.3 رو اورم دما حداکثر تو لود کامل 6هسته 58 درجه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قرار باشه برای Cooler Master V10 هزینه بشه میتونید از خنک کننده های بسیار عالی تر با همون قیمت مثل Thermalright IFX-14 استفاده کنید.
یا Noctua D-14 که تقریبا بهترین Air Cooling موجود هست و معمولا بهتر از HP1216-X کار میکنه.
یا با کمی هزینه بیشتر از خنک کننده های آبی استفاده کنید.
sina-star
20-10-2010, 11:01
یا Noctua D-14 که تقریبا بهترین Air Cooling موجود هست و معمولا بهتر از HP1216-X کار میکنه.
خوب معلومه که از Pc cooler بهتر کار میکنه !! قیمتش بیشتر از دو برابر هست !!
کجای این به v10 میرسه
Noctua D-14 از V10 خیلی سرتره عزیزم
Noctua D-14 هم یک سری ضعف هایی هم داره.
مقدار نویز زیادی که ایجاد میکنه همچنین روکیس Mid Tower نمیشه نصب کرد معمولا به خاطر انداره بزرگی که داره یا به Heatsink ها رم (در صورت بلند بودن مثل سری Corsair Dominator/KingSton HyperX برخورد میکنند و مانع نصب میشند.
Cooler Master V10 = 120$
PC Cooler HP1216-X = 50$
Noctua D-14 = 90$
Thermalright IFX-14 = 70$
که در این قیمت ها واقعا V10 قیمت بسیار بالا + کارایی پایین داره و همجنین Cooler Master V8 هم از این وضعیت به دور نیست!
موفق باشید.
خوب پس برو همین زالمان بگیر راستش من خودم از V10 زیاد خوشم نمیاد ولی این واقعا محشره
Ali*Reza
20-10-2010, 16:14
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان.
مگه همه این خنک کننده ها استاندارد نیستند که ممکه به رمها گیر کنه؟ آخه من هنوز رم نخریدم ، نکنه به مشکل بر بخورم؟
همچنین آیا همه این مدلهایی که معرفی شد برای سوکت AMD - AM3 هم موجوده یا فقط INTEL ؟
همچنین آیا همه این مدلهایی که معرفی شد برای سوکت AMD - AM3 هم موجوده یا فقط INTEL ؟
دوست عزیز معمولا در این خنک کنندها تبدیل برای استفاده از تمام سوکتها وجود دارد وجای هیچ گونه نگرانی نیست
Advanced Ali-001
20-10-2010, 20:59
خوب پس برو همین زالمان بگیر راستش من خودم از V10 زیاد خوشم نمیاد ولی این واقعا محشره
چیییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
V10عمراًاصلاًبه هیچ عنوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بری بگیV10 میخوام عروسیشون میشه ازپشت ویترین درمیاره تقدیمت میکنه چون یه دونه هم فروش نمیره یه دونه میاره...:دئ
اصلا ازفکرت بیرونش کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.