PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویستا یا 7

sanam.b
18-10-2010, 16:15
با سلام به همه دوستان

من می خوام یه لپ تا بخرم که روشxp نصب نمی شه(inspiron 5010) می مونه 7 و ویستا
می خوام کارهای برنامه نویسی وطراحی صفحات وب و انیمیشن باهاش انجام بدم . به نظر شما من کدوم سیستم عامل رو لپتاب نصب کنم که بعدا دچار مشکل نشم ؟
(در مورد یکی ویستا میگن سنگینه و در مورد 7 هم می گن خیلی از نرم افزارها روش کار نمیکنه)

sayanermia
18-10-2010, 16:42
شک نکنید ویستا سنگینه و فوق العاده سیستم عامل بیخود!!

اما ویندوز 7 بعد از ایکس پی یکی از بهترین سیستم عامل های مایکروسافت بوده و خواهد موند!! منم کار گرافیک و طراحی وب سایت انجام میدم وتا به امروز مشکلی با ویندوز هفت و نصب برنامه ها نداشتم!! اتفاقا بنده هم لپتاپ N5010 دارم و یه ویندوز 64 بیتی 7 روش ریختم عین قرقی داره کار میکنه!!!

شک نکنید ویندوز هفت بهترینه!!

pooriya_hp
18-10-2010, 16:53
ویندوز 7 قطعا بهتر هست.
چون:
1. ظاهر زیباتر
2. استفاده کمتر از رم
3. اشغال کم cpu
4. ساپورت سخت افزاری مناسب
5. دارای آپدیت های زیاد
6. باگ های کمتر
7. سرعت عمل خوب
8. امنیت بهتر
9. و ......

Mohammad King
18-10-2010, 23:51
سلام

من فکر مینک اینجا بهتر بتونید مشاوره بگیریرد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون دوستان با انواع لپ تاپها آشنایی بیشتر دارند.

ولی تاپیک باز میمونه.

Saha Software
19-10-2010, 10:02
سلام دوست عزیز
من خودم N5010 دارم ، باهاش دات نت هم مینویسم ، هیچ مشکلی هم نداره و از ویندوز 7 هم استفاده میکنم!!!! کلأ یادت باشه مایکروسافت از پروژه ی ویستا به عنوان یه پروژه ی شکست خورده یاد میکنه!!! پس بهتره شما از این پروژه ی شکست خورده استفاده نکنی و حالا که داری یه سیستم بالا برمیداری و رم 4 گیگ داری ، حتمأ از ویندوز 7 استفاده کن !!! درسته که خیلی سنگین تر از Xp ه ، اما چون روی 5010 ایکس پی نصب نمیشه ، باید با همین 7 بسازی !!!
کلأ یه جوری انتخاب بین بد و بدتره ، برای برنامه نویسی!!!! اما مطمئن باش 7 بهتره!!!!!

----
ضمنأ من تاحالا هیچ برنامه ی کاربردیی که نیاز شدید بهش داشتم را ندیدم که روی 7 نصب نشه!!! هر نرم افزاری که میخوام و برام واجبه روی 7نصب میشه!!!
از دات نت 2010 گرفته تا سی کو ال 2008 همه به راحتی روی 7 کار میکنن!!!!!