ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب جوملا

a.n1
18-10-2010, 13:31
با سلام خسته نباشید خدمت تمامی اساتید محترم سایت . ببخشید نمی دونم در جایه درستش مطرح کردم یا نه ولی می گم یه اموزش کلی بزارید واسه برنامه ومپ سرور در ضمن من تمام اموزشایی که در سایتا هست خوندم اما یه مشکلی دارم localhost نمی دونم چی بنویسم هر چی می نویسم می گه سرورو نمی تونه پیدا کنه یا وصل نشد هر کس می تونه بی زحمت کمک کنه خیلی ممنون . وقت خیلی سریع خیلی وقته دنبالشم اما کسی جوابی نمی دونه یا نمی گه
مممنون.

cdp
18-10-2010, 18:36
سلام

اول برنامه رو نصب کن بعد اجراش کن بعد داخل مرورگرت برو به یکی از این آدرس ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآدرس های بالا در واقع آدرس مجازی پوشه www هست و هر فایلی که خواستی باید داخل پوشه www بریزی... ( پوشه www داخل محل نصب برنامه هست)

مثلاً یه فایل داخل پوشه www هست به نام test.php حالا برای اجرا کردنش باید اینطوری آدرس بدی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ساخت دیتابیس هم باید بری به این آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیوزرنیم دیتابیس: root
پسورد: نداره باید جاش رو خالی بزاری...

David.Jn
18-10-2010, 18:52
ویرایش بخاطر پست همزمان

a.n1
18-10-2010, 23:51
سلام ببخشید من مشکلم حل نشد .
مشکل من اینه این فیلد ها رو که پر می کنم ارور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کدومه ممنون میشم راهنمایی کنید ممنون

eAmin
19-10-2010, 22:56
این مشکل از Wamp نیست، شما اصلا سوالتون رو درست مطرح نکردید و همینطور در جای مناسب درج نکردید.
لطفا از این به بعد سعی کنید طبق موارد گفته شده در این اعلان که بالای انجمن وجود داره کمک بگیرید: ► ► ► راهنما : ارسال پست در انجمن طراحی وب و زیر شاخه های آن ◄ ◄ ◄ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------
و اما مشکل شما، جدای از اینکه تاپیک شما تکراری هست، شما باید اول یک دیتابیس ایجاد کنید و نام دیتابیس رو در فایل config به نام دیتابیستون تغییر بدید.

موفق باشید.

منتقل شد.

a.n1
21-10-2010, 14:04
بازم از تون معذرت می خوام ولی یه سوالی یکی اینو کامل بگه من چون پست هام کمه نمی تونم پیغام خصوصی بدم مدیر این بخش این wamp گیجم کرده تو توضیحات نصب یه چیزی نوشتن تو جزوه هاش یه چیز بعد .... دیگه نمی دونم من مشکلمو گفتم بالا گفتن دیتابس درست کنم میشه یه راهنمایی کامل واسه درست کردنش بکنید ممنون می شم.هم دیتابسو چه طور درست کنم هم ومپو .

tarantino
23-10-2010, 11:16
براي ساخت ديتابيس بايد از طريق phpmyadmin ايجاد كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

براي ديتابيس خودتون يك نام انتخاب كنيد بعد كدينگ اونو هم unicode قرار بديد

هنگام نصب جوملا هم:

نام ميزبان: localhost
شناسه: root
گذرواژه : خالي بزاريد
نام پايگاه داده : نامي كه براي ديتابيس گذاشتيد رو تايپ كنيد

nassparrow
30-10-2010, 16:03
1-موقع نصب اولیه نیازی به رفتن در phpmyadmin نیست ، شما نگارش زمپتون چنده؟
2-در قسمت localhost باید بنویسی localhost
3-|در قسمت یوزر بنویس root
4-در قسمت پسورد هیچی ننویس
5- در قسمت دیتابیس یک اسم بزار که خودش میره میسازتش.
سوالت رو کامل مطرح کن.

tarantino
30-10-2010, 23:19
1-موقع نصب اولیه نیازی به رفتن در phpmyadmin نیست ، شما نگارش زمپتون چنده؟
2-در قسمت localhost باید بنویسی localhost
3-|در قسمت یوزر بنویس root
4-در قسمت پسورد هیچی ننویس
5- در قسمت دیتابیس یک اسم بزار که خودش میره میسازتش.
سوالت رو کامل مطرح کن.

از كي تا حالا جوملا ميره خودش ديتابيس ميسازه ؟!:18:

Amir Varasteh
31-10-2010, 00:10
از كي تا حالا جوملا ميره خودش ديتابيس ميسازه ؟!:18:
جدیده حتما :19::31::31:

nassparrow
02-11-2010, 11:50
وقتي در حالت لوكال هستيد بله خودش ميسازه- وقتي يوزر رو root بزاريد و پسورد رو وارد نكنيد- :46:امتحان كنيد اگه سوالي بود من جواب ميدم

nassparrow
03-11-2010, 19:51
بله در حالت لوکال که برای اولین بار جوملا نصب بشه، اگر مشخصات زیر را وارد کنیم جوملا خودش دیتابیس رو میسازه و نیازی به رفتن به phpmyadmin نیست
user:root
password:خالی
localhost:localhost
database: یک اسم دلخواه برای دیتابیس

رزوله
11-09-2011, 07:20
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟

---------- Post added at 07:20 AM ---------- Previous post was at 07:19 AM ----------

با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟

golbarg73
12-10-2011, 15:25
با سلام دوستان يه مشکل تو نصب جوملا روي لوکال دارم اگه کمکم کنيد ممنون ميشم.
جوملا رو تو پوشه روت ايزي پي اچ پي ميريزم مراحل نصب جوملا بالا مياد بعدش پوشه اينستال رو هم حذف ميکنم حالا که از من يوزر (که تو جوملا admin هستش) وپسورد ورود به مديريت رو ميخواد وارد که ميکنم ميگه نام کاربري/رمز ورود اشتباه است. حتي وردپرس رو هم که نصب ميکنم همينو ميگه و نميتونم وارد بخش مديريت بشم. ممنون ميشم کمکم کنيد که اشکال کار کجاست؟

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

در ضمن مطمئن هستم که مراحل نصب جوملا رو کاملا درست ميرم يعني فکر نميکنم از نصب باشه.

mohrd
12-10-2011, 17:16
سلام.
cache و cookie مرورگر رو پاک کنید (در فایرفاکس: Tools > Clear Recent History)
بار دیگر امتحان کنید.
--------------
اتصال به دیتابیس به درستی انجام میشه؟ و جداول import میشوند؟ لطفا با استفاده از phpMyAdmin نگاهی به دیتابیسی که به جوملا اختصاص داده اید انداخته و از وجود جداول (و خالی نبودن دیتابیس) مطمئن شوید.

golbarg73
12-10-2011, 22:37
آره جداول ايجاد ميشه با مرورگر اکسپلورر هم امتحان کردم نميشه.:37: