مشاهده نسخه کامل
: ریختن 5 تا فیلم cd تو یک dvd برای پخش در دستگاه dvd-player
Emotional
18-10-2010, 09:42
سلام عرض میکنم خدمت اساتید بخش میکس و مونتاژ :10: من میخوام 4یا5یا6 فیلم cd رو بزنم تو یک dvd که توی دستگاه dvd-player قابل پخش باشه :5: قبلا 6 تا فیلم cd رو تو یه dvd به صورت data زدم ولی تو دستگاه پخش نمیشه :41: اگه برنامه ای که بتونه این کار رو انجام بده بهم معرفی کنید دعاتون میکنم :11: بسیار سپاسگزارم :40:
سلام عرض میکنم خدمت اساتید بخش میکس و مونتاژ :10: من میخوام 4یا5یا6 فیلم cd رو بزنم تو یک dvd که توی دستگاه dvd-player قابل پخش باشه :5: قبلا 6 تا فیلم cd رو تو یه dvd به صورت data زدم ولی تو دستگاه پخش نمیشه :41: اگه برنامه ای که بتونه این کار رو انجام بده بهم معرفی کنید دعاتون میکنم :11: بسیار سپاسگزارم :40:
فايلهاي شما اگر VCD باشند ، داراي پسوند DAT هستند.
پسوند اون فايلها رو به divx يا avi تغيير بديد و بعد رايت كنيد. معمولا اكثر دي وي دي پليرها پخش ميكنن.
اگر نشد ، بايد از برنامه ConvertXtoDVD استفاده كنيد.
Emotional
18-10-2010, 10:45
خب اگه دایویکس یا ای وی آی هم بکنم بازم نرو ویژن بزرگش میکنه و فقط یه دونه فیلم رو میتونم تو dvd بزنم!!!!!! اصلا نگفتید با چه برنامه ای رایت کنم؟؟؟؟
خب اگه دایویکس یا ای وی آی هم بکنم بازم نرو ویژن بزرگش میکنه و فقط یه دونه فیلم رو میتونم تو dvd بزنم!!!!!! اصلا نگفتید با چه برنامه ای رایت کنم؟؟؟؟
با نرو رايت كنيد. بصورت ديتا رايت كنيد و حتما انتهاي سي دي رو ببنديد.
يعني تيك گزينه زير رو برداريد :
Allow Files to be added later
تعويض پسوند فايلها قبل از رايت فراموش نشه.
pcforlife
18-10-2010, 14:00
اگه میخوای با نرو رایت کنی، حتما باید از Nero Vision استفاده کنی! چون به صورت خودکار کیفیت فیلم ها رو تغییر میده، اتو پلی میزاره و از همه مهمتر به صورت dvd فیلم رایت میکنه نه دیتا. ضمنا با نرو های دیگه مثل Burning ROM فقط میشه دیتا رایت کرد...:20:
ولی من شخصا خودم از طریق VideoStudio (یولید خودمون:31:) این کار رو انجام میدم که عملیات کپچر و رایت رو خیلی خوب و نسبتا سریع انجام میده و مثل نرو که بعضی وقتا می هنگه مشکلی نداره...:20:
Emotional
18-10-2010, 22:57
شرمنده من بازم متوجه نشدم :41:اگه اینکارهارو بکنم که قبلا هم کردم فقط یه فیلم با فرمت dat رو میتونم تو dvd بزنم...لطفا یکی درست و دقیق بگه چیکار کنم:10:
Mr Andersson
25-10-2010, 03:47
درود;
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.......
دوستان من با convertx to dvd چهارتا فیلم با فرمت wmv رو تبدیل کردم ( یعنی الان 4 نا فولدر حاوی فولدرهای video , audio ) وقتی
میخوام با نرو به صورت dvd video file رایت کنم که تو dvd player قابل پخش باشه زمانیکه دکمه add رو میزنم فقط محتوای یک فولدر
رو اضاف میکنه و بقیه فولدرهارو قبول نمیکنه چکار باید کرد؟
حجم هر فوادر 1 گیگ هست.
Mr Andersson
13-12-2010, 00:56
درود;
یعنی بقیه رو اررور میده یا چی؟ بیشتر توضیح بدین.
....
alishakiba
26-12-2010, 09:59
ba nero wrtite kon ghesmate nero vision boro
bad file haye tasviri ro add kon ya dragg
meno besaz ya inke bedon meno edame bede
3 ya 4 sa@ zaman mibare bad dvd dari
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.