ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریختن 5 تا فیلم cd تو یک dvd برای پخش در دستگاه dvd-player

Emotional
18-10-2010, 09:42
سلام عرض میکنم خدمت اساتید بخش میکس و مونتاژ :10: من میخوام 4یا5یا6 فیلم cd رو بزنم تو یک dvd که توی دستگاه dvd-player قابل پخش باشه :5: قبلا 6 تا فیلم cd رو تو یه dvd به صورت data زدم ولی تو دستگاه پخش نمیشه :41: اگه برنامه ای که بتونه این کار رو انجام بده بهم معرفی کنید دعاتون میکنم :11: بسیار سپاسگزارم :40:

outpost
18-10-2010, 10:25
سلام عرض میکنم خدمت اساتید بخش میکس و مونتاژ :10: من میخوام 4یا5یا6 فیلم cd رو بزنم تو یک dvd که توی دستگاه dvd-player قابل پخش باشه :5: قبلا 6 تا فیلم cd رو تو یه dvd به صورت data زدم ولی تو دستگاه پخش نمیشه :41: اگه برنامه ای که بتونه این کار رو انجام بده بهم معرفی کنید دعاتون میکنم :11: بسیار سپاسگزارم :40:

فايلهاي شما اگر VCD باشند ، داراي پسوند DAT هستند.

پسوند اون فايلها رو به divx يا avi تغيير بديد و بعد رايت كنيد. معمولا اكثر دي وي دي پليرها پخش ميكنن.

اگر نشد ، بايد از برنامه ConvertXtoDVD استفاده كنيد.

Emotional
18-10-2010, 10:45
خب اگه دایویکس یا ای وی آی هم بکنم بازم نرو ویژن بزرگش میکنه و فقط یه دونه فیلم رو میتونم تو dvd بزنم!!!!!! اصلا نگفتید با چه برنامه ای رایت کنم؟؟؟؟

outpost
18-10-2010, 11:46
خب اگه دایویکس یا ای وی آی هم بکنم بازم نرو ویژن بزرگش میکنه و فقط یه دونه فیلم رو میتونم تو dvd بزنم!!!!!! اصلا نگفتید با چه برنامه ای رایت کنم؟؟؟؟

با نرو رايت كنيد. بصورت ديتا رايت كنيد و حتما انتهاي سي دي رو ببنديد.

يعني تيك گزينه زير رو برداريد :

Allow Files to be added later

تعويض پسوند فايلها قبل از رايت فراموش نشه.

pcforlife
18-10-2010, 14:00
اگه میخوای با نرو رایت کنی، حتما باید از Nero Vision استفاده کنی! چون به صورت خودکار کیفیت فیلم ها رو تغییر میده، اتو پلی میزاره و از همه مهمتر به صورت dvd فیلم رایت میکنه نه دیتا. ضمنا با نرو های دیگه مثل Burning ROM فقط میشه دیتا رایت کرد...:20:
ولی من شخصا خودم از طریق VideoStudio (یولید خودمون:31:) این کار رو انجام میدم که عملیات کپچر و رایت رو خیلی خوب و نسبتا سریع انجام میده و مثل نرو که بعضی وقتا می هنگه مشکلی نداره...:20:

Emotional
18-10-2010, 22:57
شرمنده من بازم متوجه نشدم :41:اگه اینکارهارو بکنم که قبلا هم کردم فقط یه فیلم با فرمت dat رو میتونم تو dvd بزنم...لطفا یکی درست و دقیق بگه چیکار کنم:10:

Mr Andersson
25-10-2010, 03:47
درود;

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.......

ravi
25-11-2010, 16:26
دوستان من با convertx to dvd چهارتا فیلم با فرمت wmv رو تبدیل کردم ( یعنی الان 4 نا فولدر حاوی فولدرهای video , audio ) وقتی

میخوام با نرو به صورت dvd video file رایت کنم که تو dvd player قابل پخش باشه زمانیکه دکمه add رو میزنم فقط محتوای یک فولدر

رو اضاف میکنه و بقیه فولدرهارو قبول نمیکنه چکار باید کرد؟

حجم هر فوادر 1 گیگ هست.

Mr Andersson
13-12-2010, 00:56
درود;

یعنی بقیه رو اررور میده یا چی؟ بیشتر توضیح بدین.

....

alishakiba
26-12-2010, 09:59
ba nero wrtite kon ghesmate nero vision boro
bad file haye tasviri ro add kon ya dragg
meno besaz ya inke bedon meno edame bede
3 ya 4 sa@ zaman mibare bad dvd dari