ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ گپ و گفتگوی بچه‌های گرافیک دو بعدی | یه کم تخصصی، یه کم صمیمی

huti_421
18-10-2010, 05:16
اینم یه کم دوپینگ واسه بچه‌های فتوشاپ:27:

اهداف تاپیک:

آشنایی بیشتر با هم
بحث‌های تخصصی
گپ و اینا :دی

زیاد اسپم بدین می‌دم بخورنتون :31:

santamove
18-10-2010, 10:48
دلایل کمرنگ شدن دوستان و افت کیفی و کمی بخش فتوشاپ:

واقعا که سطح این تاپیک های بخش فتوشاپ به شدت پایین اومده،حتی از سطح بسیار مبتدی هم پایین تر!!!
یعنی کاربر صفر به جای رفتن سراغ refrence ها و یا خوندن کتاب و دیدن فیلم آموزشی و رسوند خودش به یک کاربر متوسط،میاد
از همون ابتدا سعی می کنه تو این تاپیکا ره چندساله رو با ایجاد یه تاپیک و طرح سوال خود طی کنه!!!!!

دلیل این که تو این تاپیکا کمرنگم،این که هر وقت اومدم یه پست بزنم،با دیدن موضوع تاپیکای جدید یه کمی تعجب کردم:18:

به نظر من علاج این بخش فتوشاپ ایجاد یک بخش مرجع است،که به صورت قفل شده سوالات دارای دامنه فرکانسی بالا +مباحث بسیار پایه رو با تفکیک پذیری به کاربران کم تجربه ارائه بده،

huti_421
18-10-2010, 16:38
ها سلام :دی

تو دسته‌بندی جدیدی که به زودی بخش فتوشاپ بهش تفکیک می‌شه تمام اینها رو لحاظ می‌کنیم ;)

بچه‌ها در جریان این تاپیک باشی :

گالری طرح‌های گرافیست‌های پی‌سی‌ورلد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ferij
18-10-2010, 18:26
آخيش :خفه شدم ميشه اينجا راحت باشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خييييييييييييييييييييييلي ممنون هومن جان .كارت عاليه ....همش سوال و جواب خستمون ميكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم با دوست خوبم santamove موافقم."گل گفتي عزيز"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا ذوق زده شدم تا بعد........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

huti_421
22-10-2010, 00:26
خواهش می‌شویم :دی

به زودی یه سورپرایز واستون داریم :دی

huti_421
24-10-2010, 06:26
برادرای پشت صحنه گفتن صندلی داغ بذاریم :دی

کیا موافقن ؟

جادوگر جوان
24-10-2010, 11:04
ما نیز موافقیم
صندلی داغ خوفه
راستی هومن پاکاری تاپیک شوخی با اواتار بچه ها رو دوباره ردیفش کنیم؟

santamove
24-10-2010, 11:39
بیاییم بهترین آواتارو انتخاب کنیم،البته با قوانین زیر

تمامی اجزای آواتار باید ساخته خود شخص بوده و از هیچ جای دیگری آنرا کپی نکند و حتی الهام نیز نگیرد!!!

خیلی رقابت هیجان انگیزی میشه!!!
و کاربرا دوباره به شوق میان و با این تاپیک آشتی می کنن!!!

sam & snake
24-10-2010, 16:50
صندلی داغ رو پایه هستم.

Gam3r
24-10-2010, 17:00
ميشه منم روي دسته ي صندلي بشيم ؟‌ :دي

سونامی
24-10-2010, 17:34
منم موافق با برگزاری صندلی هستم :دی

bahare_
24-10-2010, 17:37
غضیه صندلی داغ چیه

سونامی
24-10-2010, 18:58
غضیه صندلی داغ چیه

قضیه درسته
یکی میشین رو صندلی بعنوان مهمان :دی

بعد ملت میان تون تون ازش سوال می پرسن :دی

دروغ بگه از ستاره هاش کم میکنیم :دی

بعد اون باید جوابشو بده

هفته ای دو نفر :دی

huti_421
24-10-2010, 20:18
خب برای آواتار بازی یه چن روز دیگه، باشه ؟ :دی

و اما صندلی داغ :دی

خب کیو بشونیم روش ؟

سونامی
24-10-2010, 20:25
خودتو :دی :دی

جادوگر جوان
24-10-2010, 20:27
خودت خوبی هومی
گیر بدیم به شاهین
یا سعیدم خوبه
از بالا شروع کنیم بیایم پایین ابروتونو میبرم خودم با سوالام:دی

santamove
24-10-2010, 20:58
شدیدا موافقم

Dariushtanha
25-10-2010, 02:27
یه پیشنهاد هم من دارم
اینکه واقعا خودمونو معرفی کنم شهر، شغل...
البته هر کی داوطلب باشه در پست های جداگانه.
شاید بعضی‌ها نتونن رو صندلی داغ بشینن:31:

ferij
25-10-2010, 03:18
خودت تاپيك زدي اول حساب خودتو ميرسيم:دي :31:
هومن جان نگران نباش.صندليش داغه ولي راحتيه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lt.Ali
27-10-2010, 16:34
صندلـی داغ رو خیلی موافقم : دی

SIMON137
27-10-2010, 18:05
ها خوبه ، ایده توپیه گرچه سابقش طولانیه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:دی
خب شروع کنید ببینیم آخرش چی میشه

huti_421
27-10-2010, 18:44
نقل قول از سعید :

صندلی داغ،نه، فعلا نه! انشالله در آینده!

SIMON137
27-10-2010, 19:00
نقل قول از سعید :
راس میگن دیگه ، الان زوده

هومن جان آقا تو این بخش گالری اونجایی که یوزر طراح رو نوشتی لینک بده به پروفایلش ، قربون دستت

boy_kochak
27-10-2010, 23:26
آقا ما هم بازی :31:

santamove
27-10-2010, 23:50
چرا تاپیک فتوشاپ این قدر ساکته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

boy_kochak
27-10-2010, 23:58
چرا تاپیک فتوشاپ این قدر ساکته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب بیاید پر بارش کنیم ، یه یاعلی یگو ما تا آخرش میام ... تا بهترین ها ....:10:

yas.gh
30-10-2010, 12:26
سلام.
الان اینجا دقیقاً چه خبره؟؟ یا چه خبرایی قراره بشه؟ بگید ما هم در جریان باشیم
بالاخره صندلی داغ بلی یا خیر... بهترین آواتار تصویب شد یا نه؟
یکی بیاد یه نظم و ترتیبی به این تصمیم ها بده

جادوگر جوان
30-10-2010, 12:44
من میگم یه شوخی با اواتار راه بندازیم
هم یه کار گرافیکیه هم یه کار دوستانه

santamove
30-10-2010, 12:55
اره دوستمون راست میگه،بیایید نقد و بررسی آواتار راه بندازیم و از عناصر طنز هم استفاده کنیم،

huti_421
30-10-2010, 22:51
تو بخش اصلی فتوشاپ نمیشه این کارو کرد

تو گروه‌ها اگه دوست دارین شروع کنین، در خدمتتون هستم :)

spiring water
31-10-2010, 23:59
من میگم یه شوخی با اواتار راه بندازیم
هم یه کار گرافیکیه هم یه کار دوستانه
سلام.
مثلا با آواتاره من میشه چی کار کرد؟ چه شوخی میشه کرد؟
.
.
:27:

boy_kochak
01-11-2010, 00:00
بابا این حرکتا چیه آوتار بازی .... :2:
یه حرکت کنید یه چیزی یاد بگیریم .... مثلا یه بحث را بندازد در مورد قدرت فیلتر ها و شیوه کارشو .. یا کارایی جعبه ابزار و .... کل طراحی را بندازیم .... خلاصه یه چیز که بشه ازش یه حرکتی یاد گرفت نه وقت تلف کردن .....

SIMON137
01-11-2010, 00:12
یه حرکت کنید یه چیزی یاد بگیریم .... مثلا یه بحث را بندازد در مورد قدرت فیلتر ها و شیوه کارشو .. یا کارایی جعبه ابزار و .... کل طراحی را بندازیم .... خلاصه یه چیز که بشه ازش یه حرکتی یاد گرفت نه وقت تلف کردن .....
یه بحث راه بنداز چرا فتوشاپ اینقدر ارزونه هرکی میره طرفش :دی
به خدا کار از حالت تخصصی خارج شده. من رفتم خونه فامیلمون اومد خونمون داشتم طرح میزدم کنجکاو شد منم یکم منوهاش رو بهش یاد دادم ، هفته بعد دیدم رفته تو دانشگاشون داره فتوشاپ تدریس می کنه تو شهریه اش تخفیف میگیره :31:

aty22
01-11-2010, 00:57
سلام
من همین الان عضو شدم
بهم خوشامد نمیگین
ازم استقبال نمیکنید؟

yas.gh
01-11-2010, 11:17
به خدا کار از حالت تخصصی خارج شده. من رفتم خونه فامیلمون اومد خونمون داشتم طرح میزدم کنجکاو شد منم یکم منوهاش رو بهش یاد دادم ، هفته بعد دیدم رفته تو دانشگاشون داره فتوشاپ تدریس می کنه تو شهریه اش تخفیف میگیره :31:

آخ گفتی داغ دلمون تازه شد. فکر کن این همه رفتی درس خوندی کلاس رفتی شبانه روز نشستی پای کامپیوتر برنامه ها رو جوییدی بعد تا میرسن بهت میپرسن کارت چیه میگی گرافیست یه نگاه یه وری بهت میکنن میگن ا همون فتوشاپ اینا دیگه، اتفاقاً منم تو خونه باهاش کار میکنم. به دختر همسایه بالاییمون هم دارم یاد میدم.فکرکککککککککککککن :18::18::18:نرم افزار آسونیه.
چرا یکی پیدا نمیشه بگه بابا به خدا فتو شاپ فقط روتوش کردن عکس نیست. این نیست که یه عکس رو برداری و 2 تا جمله روش بنویسی یا اصلاً مهم تر از اینا گرافیک که فقط فتوشاپ نیست آخه. ای خداااااااااااااااااااا چقدر دلم پره

Ps_ Dude
01-11-2010, 11:59
سلام.
مثلا با آواتاره من میشه چی کار کرد؟ چه شوخی میشه کرد؟
.
.
:27:

کاملا موافقم.:40:

:16:
simon عزیز ..... باز فتوشاپ خوبه! فکر کنم بدونید که نرم افزار MAYA یکی از گرونترین (و البته دشوارترین) برنامه های دنیاست. ( در این حد گرونه که مثلا شرگت های بزرگی مثل Pixar و W B و.... توانایی خریدنشون رو دارن و اونقدر نرم افزار عظیم و سختیه که استادان و حرفه ای هاش رو هم تو کل این کره ی خاکی به صد نفر هم نمیرسن.)
چه فتوشاپ چه مایا چه زی براش و.... همچون یه DVD هستن اونم به قیمت 4 یا 5 تومان. :31:
پس دلیل اینکه هر ننه قمری فتوشاپ بلده این نیست! البته منظورم از کلمه ی "بلده"، "هیچ چی بلد نیست" است

آخ گفتی داغ دلمون تازه شد. فکر کن این همه رفتی درس خوندی کلاس رفتی شبانه روز نشستی پای کامپیوتر برنامه ها رو جوییدی بعد تا میرسن بهت میپرسن کارت چیه میگی گرافیست یه نگاه یه وری بهت میکنن میگن ا همون فتوشاپ اینا دیگه، اتفاقاً منم تو خونه باهاش کار میکنم. به دختر همسایه بالاییمون هم دارم یاد میدم.فکرکککککککککککککن :18::18::18:نرم افزار آسونیه.
چرا یکی پیدا نمیشه بگه بابا به خدا فتو شاپ فقط روتوش کردن عکس نیست. این نیست که یه عکس رو برداری و 2 تا جمله روش بنویسی یا اصلاً مهم تر از اینا گرافیک که فقط فتوشاپ نیست آخه. ای خداااااااااااااااااااا چقدر دلم پره

سلام.وای پسر !!!!
شماها همه حرف دل منو زدید به خدا.:15:
تو سر هر کی بزنی تو خیابون میگه فتوشاپ! این چیزی که میخوام تعریف کنم مربوط به 6 7 ماه پیشه:
اقا ما یه روز داشتیم از پارک محلمون رد میشدیم دیدم 3 4 تا پیر مرد روی یه نیمکت نشستن و یه تبلیغ دستشونه . تبلیغ مربوط به یه باشگاه بدنسازی تو محلمون بود. یه تصویر از یه مرد هیکلی روی تبلیغ بود . هر 4 تا پیر مرد هم ترک بودن و داشتن با زبون ترکی حرف میزدن. من که هیچ چی حالیم نمیشد. یهو دیدم وسط اون همه جمله ی ترکی یهو گفت "فتوشاپ" !!!!!!. یه لحظه شکه شدم و سر جام وایسادم و آروم آروم به برگشتم و بهشون نگاه کردم!! اصلا باورم نمیشد یه آدم 80 ساله بدونه فتوشاپ چیه؟!! (که بهدش فهمیدم که پیر مرد منظورش این بوده که مرد تو تبلیغ ، هیکلشو با فتوشاپ اینجوری کردن.) با خودم میگفتم چرا نگفت Corel چرا نگفت In Design......:31::31:

huti_421
01-11-2010, 12:45
آفرین بلاخره تاپیک تو مسیر خودش قرار گرفت :)

آقا حالا هر کی به پُست ما میخوره میپرسه چی کاره‌ای میگم نقاش :دی

کلن لفظ گرافیست خز شده، باید خودمون یه عنوان دیگه واسه خودمون پیدا کنیم :دی

ATA FARZADI
01-11-2010, 12:50
ببینید تاپیک رو از کجا به کجا رسوندین

اولش که هر چه دلتنگ بود
بعدش صندلی داغ شد

بعد از اونم شوخی آواتاری بود

حالا هم که شده داغ دل گرافیست ها

و این داستان ادامه دارد

سونامی
01-11-2010, 12:52

شوفر :دی عنوان خوبی هست

ATA FARZADI
01-11-2010, 12:59
شوفر :دی عنوان خوبی هست

شوفتگر هم بد نیست

huti_421
01-11-2010, 13:05

اولش که هر چه دلتنگ بود
بعدش صندلی داغ شد

و این داستان ادامه دارد

قرار شد بحث کنیم دیگه، تو هر زمینه‌ای که خواستیم

شوفر عنوان خوبی هست

:دی :دی :دی

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

اولش که هر چه دلتنگ بود
بعدش صندلی داغ شد

و این داستان ادامه دارد

قرار شد بحث کنیم دیگه، تو هر زمینه‌ای که خواستیم

شوفر عنوان خوبی هست

:دی :دی :دی

Ps_ Dude
01-11-2010, 13:54
شوفر عنوان خوبی هست
کار از این کارا گذشته.
وقتی ننه بابای من ، منو سر یاد گرفتن PS مسخره میکنن دیگه از بقیه چه انتظاری داری!
از این به بعد یکی اسم نرم افزار فتوشاپ رو جلوی من تو کوچه و خیابون بیاره فکشو میارم پایین!!!!! (بهش میگم این حرکات رو با فتوشاپ یاد گرفتم!!.)

----------------------------------
عزیزان PS کار : چند روز دیگه قراره یه تاپیک در مورد "بحث در مورد تعوری رنگها" بزنم.
از عزیزانی که اطلاعاتی در مورد Color Mode ، هارمونی رنگ ها ، کد رنک در فتوشاپ معانی اصطلاحات رنگ و .......... هر چیز دیگه ای که مربوط به رنگ میشه دارن رو در تاپیک قرار بدن.
مثل تاپیک LOGO ، پشت ما باشید خواهشا! :27:
قربان همه ی شما سپهر:40:

huti_421
01-11-2010, 14:03
مثل تاپیک LOGO ، پشت ما باشید خواهشا!

الان تیکه انداختی ؟ :دی

سپهر چن تا موضوع توپ در مورد لوگو هست، میخوام بنویسم ولی درگیر گواهینامه و دانشگا ام :دی

SIMON137
01-11-2010, 14:14
اصولا این ضررش شامل تمامی رشته های میشه.
نه فقط فتوشاپ بلکه به قول دوستمون مایا , 3DS MAX و...
یا مثلا کسی که میره دانشگاه نرم افزار می خونه باید تمام شوق و علاقش این باشه که می تونی بره دانشگاه برای چند ساعتی با یک نرم افزار 4-5 میلیونی کار کنه .
اصلا وضع قابل قبولی نیست ، هرکسی چهار قلم از فتوشاپ یاد میگیره ، میاد میگه من گرافیستم ! حالا شما بیا توضیح بده براش گرافیست چیه کیه ...
همینا ارزش کار بقیه رو هم میارن پایین
وقتی نرم افزار به قیمت اصلی عرضه بشه اونوقت هر کسی بهش دسترسی نداره و کار کاملا تخصصی میشه.

به نظرتون با این وضع چیکار میشه کرد ؟

سونامی
01-11-2010, 14:47
آفرین احسنت احسنت بریم سراغ یه نرم افزار دیگه مثل p a i n t خزه :دی و لی کمتر کسی دنبالشو می گیره :دی

چی میگم من اصلا

بیایید تحولی عظیم راه بندازیم هنوز برای من سوال هست چرا صندلی داغ CANCEL شد ما شائ الله سعید جان که چنو وقت حرکتی از اون تو فتوشاپ ندیدیم جز بستن تشکر :دی ( اخطار رو گرفتم ) یه حرکتی چیزی

مسابقه ای :دی قرار بود درجه بدید :دی سرباز صفر :دی و.................

بیخیال شدیدو بیایید کار و جدی بگیریم :دی :دی

yas.gh
01-11-2010, 15:06

هیچی فقط میتونی حررررررررررررص بخوری.
هیشششکی ما رو نمیفهمه.... هیشششکی ما رو دوست نداره.........:37:

به نظر من به خاطر همین جدی نگرفتن ها است که نمیتونم پیشرفتای خفن بکنیم. تو کشورای دیگه روی طراح ها سرمایه گذاری میکنن، میذارن فکرایی که دارن پیاده کنن و تشویقشون میکنن:33:(چون ارزش کار رو میفهمن) ولی اینجا اکثراً اصلاً نمیفهمن وقت و چشم گذاشتن روی کار یعنی چی. خودتو میکشی برای یه طرح آخرشم میان کار رو میبینن میگن نه اگه اینش اون بشه بهتره، اگه زردش آبی بشه بهتره حالا تو بیا به طرف بفهمون که اگه اینو بذاریم اون ور تعادل صفحه بهم میخوره.
اصلاً کاشکی ما هم تو فرنگستون بودیم

Ps_ Dude
01-11-2010, 15:10
الان تیکه انداختی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

کیههههههههه؟ کی بودددددد؟:31:

سپهر چن تا موضوع توپ در مورد لوگو هست، میخوام بنویسم ولی درگیر گواهینامه و دانشگا ام :دی
منتظرم . پیشاپیش ممنون.

آفرین. واقعا باید ببینیم چی کار میتونیم بکنیم.
آقا چند نفر الان در حال حاضر در انجمن فتوشاپ این سایت فعالیت میکنن؟ (نگفتم حرفه ای. فقط منظورم فعال بودن و دنبال کردن مطالب و تاپیک ها بود.)
چیزی حدود 10 نفر هم نمیشن. میشه با 10 نفر انجمن چرخوند؟
واسه همین باید وایسیم تا اجنبی ها (Aliens) بیان تاپیک بزنن تو انجمن مون. اونا بیان نظر بدن اونا بیان تشکر کنن و ..........

santamove
01-11-2010, 15:10
یا مثلا کسی که میره دانشگاه نرم افزار می خونه باید تمام شوق و علاقش این باشه که می تونی بره دانشگاه برای چند ساعتی با یک نرم افزار 4-5 میلیونی کار کنه .
اصلا وضع قابل قبولی نیست ، هرکسی چهار قلم از فتوشاپ یاد میگیره ، میاد میگه من گرافیستم ! حالا شما بیا توضیح بده براش گرافیست چیه کیه ...
وقتی نرم افزار به قیمت اصلی عرضه بشه اونوقت هر کسی بهش دسترسی نداره و کار کاملا تخصصی میشه.

بزرگترین افراد دنیا نو این حرفه هم هیچ وقت ادعایی نمی کنن،من ندیدم یه گرافیست حرفه ای بیاد بگه من حرفه ای ام!!!!
اولین قدم در حرفه شدن داشتن رفتار حرفه ای هست،
مهمترین دلیل کثرت افراد آماتور هم اینه که فتوشاپو 500تومن می خرن+یه پک آموزشی هم اشانتیون می گیرن،چند تا پروژه کار می کنن،

صاحب ادعا میشن.....

SIMON137
01-11-2010, 15:20
بزرگترین افراد دنیا نو این حرفه هم هیچ وقت ادعایی نمی کنن،من ندیدم یه گرافیست حرفه ای بیاد بگه من حرفه ای ام!!!!
مهمترین دلیل کثرت افراد آماتور هم اینه که فتوشاپو 500تومن می خرن+یه پک آموزشی هم اشانتیون می گیرن،چند تا پروژه کار می کنن،

صاحب ادعا میشن.....
همین دیگه ، مشکل ما هم همینجاست

حرفه ای نمیاد بگه من حرفه ای هستم که ، از کاراش معلمومه

باس یه گروه گرافیست تشکیل داد ، از کسانی که وارد میشن تست های سخت گرفت تا به عضویتش دربیان بعد هرکس تو این گروه بود بشه بهش گفت گرافیست

pedramh
01-11-2010, 16:52
سلام خدمت همه ی شوفر های عزیز :31:
بعد از چند وقتی که نبودم گفتم بیام یه گرد و خاکی بکنم! به یاده قدیما! :دی
منم موافقم فتوشاپ کلا خیلی تو جامعه ما بش سطحی نگاه میشه مثل خیلی نرم افزار های تخصصی دیگه که متاسفانه تو کشور ما همه بلدن اما هیچ چیز بلد نیستند !
چند تا علت هم میتونه داشته باشه مثلا نبود مدرک معتبر داخل کشور برای نرافزار ها یا شاید اینکه هنوزتو جامعه کلا کامپیوتر مثل یک سرگرمی نگاه میکنند و اونو جدی نمیگیرند فکر کنم خیلی از شما ها تجربه اینو داشته باشید که کارتون رو بعد از کلی زحمت یکی ببینه بعد بگه ااا فتوشاپ ه منم فتوشاپ دارم! چه حسی به آدم دست میده! یا کلا هر نرمافزار دیگه ای ولی به نظر من بیشتر از هر چیزی دلیلش سطح فرهنگ جامعست نه چیزه دیگه!
خوب حالا بیخیال چقدر حرف مفت زدم صندلی داغ چی شد؟! :27:

simon عزیز ..... باز فتوشاپ خوبه! فکر کنم بدونید که نرم افزار MAYA یکی از گرونترین (و البته دشوارترین) برنامه های دنیاست. ( در این حد گرونه که مثلا شرگت های بزرگی مثل Pixar و W B و.... توانایی خریدنشون رو دارن و اونقدر نرم افزار عظیم و سختیه که استادان و حرفه ای هاش رو هم تو کل این کره ی خاکی به صد نفر هم نمیرسن.)
چه فتوشاپ چه مایا چه زی براش و.... همچون یه DVD هستن اونم به قیمت 4 یا 5 تومان. :31:
پس دلیل اینکه هر ننه قمری فتوشاپ بلده این نیست! البته منظورم از کلمه ی "بلده"، "هیچ چی بلد نیست" است

......:31::31:

نرم افزار مایا تقریبا 3300 $ دلار قیمت داره که این برا کسی که داره تو آمریکا زندگی میکنه اینقدر مبلغ بالایی نیست که یه شرکت مثل Pixar بخواد :27: (جدا از این که این شرکت ها نرم افزار های مخصوص خودشون رو دارن!) + حتما میدونید که آبجکت ها یا انیمیشن هایی که حرفه ای باشند ثانیه ای چند صد دلار قیمت دارند پس پول نرم افزار پول کمیه! و + اینکه کشور های خارجی هم مثل ما از کرک استفاده میکنند این که یه قانون باشه دلیل بر پیروی از اون نیست!

این مطلب رو هم بخونید بد نیست:

موفق باشید :40:

Ps_ Dude
01-11-2010, 21:32
نرم افزار مایا تقریبا 3300 $ دلار قیمت داره که این برا کسی که داره تو آمریکا زندگی میکنه اینقدر مبلغ بالایی نیست که یه شرکت مثل Pixar بخواد :27:
سلام خدمت شوفر جان ، آقا پدرام.
پدرام جان والا من یه سری توضیحات در مورد Maya رو در یه وبلاگ خوندم. از جمله قیمت واقعی این نرم افزار. اونجا گفته بود قیمت یه پک خاص از نرم افزار Maya چیزی در حدود 000/100 دلاره! منم سر همین قضیه این مطلبو بیان کردم. شرمندم.
اینم یه تصویر که واقعیت حرف آقا پدرام رو بیان میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرچی سرچ کردم نتونستم سایت لعنتی شو پیدا کنم! من پارسال خواستم Maya یاد بگیرم سر این وب سایت دیگه بیخیالش شدم.
(خیلی خوشحالم که دوباره تو P30world میبینمت. امیدوارم ادامه دار باشه.)

huti_421
01-11-2010, 22:22
مایا تفاوت عمده‌ش با 3Ds Max تو محیط Script نویسیه، یعنی شما می‌تونی نرم‌افزار رو برای خودت با زبان جاوا، شخصی سازی کنی

کلن یادگیری مایا به مراتب از مکس سخت‌تر و زمان‌بر تره

Ps_ Dude
01-11-2010, 23:27
مایا تفاوت عمده‌ش با 3Ds Max تو محیط Script نویسیه، یعنی شما می‌تونی نرم‌افزار رو برای خودت با زبان جاوا، شخصی سازی کنی

کلن یادگیری مایا به مراتب از مکس سخت‌تر و زمان‌بر تره
هر چی باشه جفتشون واسه Autodesk هستن. سر و ته یه کرباسن! به این میگن سیاست. دو تا محصول دادن بیرون واسه جفتشون هم لغب غول سه بعدی دادن. حالا Z Brush بماند....
هومن تو 3D کار کردی تا حالا ؟ اگه آره چی کار کردی؟
(من عجیب مشتاق 3D هستم ولی فکر میکنم نتونم جلو ببرمش.)

boy_kochak
02-11-2010, 00:30

.

خوب عزیز کار عالی کردی که بهش آموزش دادی ولی یه چیز دیگم بهش آموزش میدادی که با دوتا کلیک طراح نمیشه ....

:16:

سلام.وای پسر !!!!
شماها همه حرف دل منو زدید به خدا.:15:
تو سر هر کی بزنی تو خیابون میگه فتوشاپ! این چیزی که میخوام تعریف کنم مربوط به 6 7 ماه پیشه:
اقا ما یه روز داشتیم از پارک محلمون رد میشدیم دیدم 3 4 تا پیر مرد روی یه نیمکت نشستن و یه تبلیغ دستشونه . تبلیغ مربوط به یه باشگاه بدنسازی تو محلمون بود. یه تصویر از یه مرد هیکلی روی تبلیغ بود . هر 4 تا پیر مرد هم ترک بودن و داشتن با زبون ترکی حرف میزدن. من که هیچ چی حالیم نمیشد. یهو دیدم وسط اون همه جمله ی ترکی یهو گفت "فتوشاپ" !!!!!!. یه لحظه شکه شدم و سر جام وایسادم و آروم آروم به برگشتم و بهشون نگاه کردم!! اصلا باورم نمیشد یه آدم 80 ساله بدونه فتوشاپ چیه؟!! (که بهدش فهمیدم که پیر مرد منظورش این بوده که مرد تو تبلیغ ، هیکلشو با فتوشاپ اینجوری کردن.) با خودم میگفتم چرا نگفت Corel چرا نگفت In Design......:31::31:

خوب عزیز این نشون میده که قدرت یه نرم افزار چقدر است که زبانزد خاص و عام میشود و کاربر پسند میشود ، این نرم افزار جدای از بعد تخصصی یه بعد فردی داره که هر کامپیوتری چه حرفه ای چه آماتور روش نصبه و حتی آما تور ها هم میتونن با هاش کار کنن اما نه اونی که در نظر ما هست .

گرافیست :18: اینجا خدایی چندتا گرافیست داریم ؟ به جرات بگم حتی یکمونم گرافیتست نیستیم هممون با نرم افزار کار میکنم چهارتا کلیک میزنیم و یه کار رو اجرا میکنیم چه جلوی مشتری و غیره .... حالا این ابزار رو ازمون بگیرن آیا میتونیم بازم طرح بزنیم ..... خدایی چند نفر اینجا میتون بدون نرم افزار طراحی کنن ، اتود بزنن ، ایده خلاقانه بدن ، .... اگر یکی از بچه ها تونست یه دایره بکشه با دست که دایره کامل باشه ....؟:13:

گرافیست به کسی میگن که با ذهنش ، دستش کار های خلاقانه و نو بکنه و این ابزار ها هم به بهبود کارش کمک میکنه این رو میگن گرافیست ... به طرح های استاد ممیز نگاه کنید کارها بادست چی خلق کرده حال این ذهن تلفیق بشه و این نرم افزارها هم به کمک بیان و ... طرح خارق العاده به وجود میاره .

کار از این کارا گذشته.
وقتی ننه بابای من ، منو سر یاد گرفتن PS مسخره میکنن دیگه از بقیه چه انتظاری داری!
از این به بعد یکی اسم نرم افزار فتوشاپ رو جلوی من تو کوچه و خیابون بیاره فکشو میارم پایین!!!!! (بهش میگم این حرکات رو با فتوشاپ یاد گرفتم!!.)

----------------------------------
عزیزان PS کار : چند روز دیگه قراره یه تاپیک در مورد "بحث در مورد تعوری رنگها" بزنم.
از عزیزانی که اطلاعاتی در مورد Color Mode ، هارمونی رنگ ها ، کد رنک در فتوشاپ معانی اصطلاحات رنگ و .......... هر چیز دیگه ای که مربوط به رنگ میشه دارن رو در تاپیک قرار بدن.
مثل تاپیک LOGO ، پشت ما باشید خواهشا! :27:
قربان همه ی شما سپهر:40:

تو بحث پدر ومادر اونا شاید اطلاعات کافی نداشته باشن ، اما نباید از اونا خرده گرفت مثل پدر و مادر من که هر وقت میرم پای کامپیوتر میشینم میگن رفت بازی میکنه و ..... ، جدایی از این حرف های همین کامپیوتر منبع درامدم و بس ....

با تاپیک رنگ شناسی من خودم اولین کسی هستم که شما رو یاری میکنم .... به قول شاعر ، برو جلو من پشتمم ، پرچم بالاست :10:

دوست عزیز در مورد گرافیست در بالا یه توضیحاتی دادم ، اما نرم افزار خوب همه الان فتوشاپ یه چیزایی میدونن اما این واقعا به کار کسی که حرفه اش از این راه است ضرر میزنه یا .... درکل دونست چیزایی کم کم فراگیر میشه اما حرفه ای بود در این زمینه بحث جدایی داره .... حتی نرم افزاریی که توی کشور ما هستند همش مگه کرکشون تو ایرانه ؟ البته که نه در خارج از کشور کرک میشن توی همون جا هایی که استفاده از کپی رایت و ... سخته و در دنیای مجازی پر میشن ...

آفرین احسنت احسنت بریم سراغ یه نرم افزار دیگه مثل p a i n t خزه :دی و لی کمتر کسی دنبالشو می گیره :دی

چی میگم من اصلا

بیایید تحولی عظیم راه بندازیم هنوز برای من سوال هست چرا صندلی داغ CANCEL شد ما شائ الله سعید جان که چنو وقت حرکتی از اون تو فتوشاپ ندیدیم جز بستن تشکر :دی ( اخطار رو گرفتم ) یه حرکتی چیزی

مسابقه ای :دی قرار بود درجه بدید :دی سرباز صفر :دی و.................

با مسابقه موافقم ، مجله هم راه بیندازم هم خوب میشه ...

صاحب ادعا میشن.....

با شما مواقم ، دقیقا چند وقت پیش جایی کار میکردم که کورل و فتوشاپ کار میکردن اما نه حرفه ای یه آلبوم طرح داشتن و اجرا کاری میکردن ، حالا این افراد چنان خودشون رو میگرفتن که انگاره خدای طراحان ، هر سوالی که میکردم یا جواب نمی دادن یا میپیجوندن و .... ما هم چند وفتی بودیم دیدم که اینطورین رفتیم حالا خداروشکر یه جای هستم که طراحاش حداقل 5 نرم افزار طراحی رو به صورت حرفه ای بلدن اما یه نمه خودشون رو نمی گیرن ، هر سوالی درام جواب میدن کمک میکنن ، خدایی فرق آدما از کجا تا کجاست .... ؟

SIMON137
02-11-2010, 01:04
خوب عزیز این نشون میده که قدرت یه نرم افزار چقدر است که زبانزد خاص و عام میشود و کاربر پسند میشود ، این نرم افزار جدای از بعد تخصصی یه بعد فردی داره که هر کامپیوتری چه حرفه ای چه آماتور روش نصبه و حتی آما تور ها هم میتونن با هاش کار کنن اما نه اونی که در نظر ما هست .

این به قدرت نرم افزار ربطی نداره ، هر موقع یک میلیون بود و روی همه سیستم ها نصب بود اونوقت حرف شما صحیحه

گرافیست اینجا خدایی چندتا گرافیست داریم ؟ به جرات بگم حتی یکمونم گرافیتست نیستیم هممون با نرم افزار کار میکنم چهارتا کلیک میزنیم و یه کار رو اجرا میکنیم چه جلوی مشتری و غیره .... حالا این ابزار رو ازمون بگیرن آیا میتونیم بازم طرح بزنیم ..... خدایی چند نفر اینجا میتون بدون نرم افزار طراحی کنن ، اتود بزنن ، ایده خلاقانه بدن ، .... اگر یکی از بچه ها تونست یه دایره بکشه با دست که دایره کامل باشه ....؟

تعریف نباشه شخصا خودم و هومن رو تایید می کنم . چه با نرم افزار چه بی نرم افزار چه روی تخته چه بدون تخته چه ....
مگه گرافیست بودن فقط به کسی میگن که با فتوشاپ کار میکنه ؟

شما الان هزاران نفر مختلف رو می بینی که توی نت طرح میزنن
من کلا توی ایران کار 3 نفر رو بیشتر قبول ندارم. و خداییش تک هستن

huti_421
02-11-2010, 01:43
گرافیست اینجا خدایی چندتا گرافیست داریم ؟ به جرات بگم حتی یکمونم گرافیتست نیستیم هممون با نرم افزار کار میکنم چهارتا کلیک میزنیم و یه کار رو اجرا میکنیم چه جلوی مشتری و غیره .... حالا این ابزار رو ازمون بگیرن آیا میتونیم بازم طرح بزنیم ..... خدایی چند نفر اینجا میتون بدون نرم افزار طراحی کنن ، اتود بزنن ، ایده خلاقانه بدن ، .... اگر یکی از بچه ها تونست یه دایره بکشه با دست که دایره کامل باشه

تعریفی که که بعد از چند سال کار هنری بهش رسیدم :

گرافیست یعنی کسی که یه چیزی تو ذهنش باشه :دی روش پیاده کردن مهم نیست، مهم اون چیزیه که تو مغزتون میاد ( که گاهی بهش میگن خلاقیت )

هومن تو 3D کار کردی تا حالا ؟ اگه آره چی کار کردی؟

فعلاً با 3ds max شروع کردم :دی کارامو رو نمی‌کنم که ضایع نشم =))

ولی یه مدته ولش کردم، دارم رو فلش مانور می‌دم :دی

( کلن دو بعدی رو بیشتر از سه بُعدی دوس دارم )

Ps_ Dude
02-11-2010, 11:17
مسابقه ای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif قرار بود درجه بدید :دی سرباز صفر :دی و.................

با مسابقه موافقم ، مجله هم راه بیندازم هم خوب میشه ...

خدایا من را بکش......

فعلاً با 3ds max شروع کردم :دی کارامو رو نمی‌کنم که ضایع نشم =))

ولی یه مدته ولش کردم، دارم رو فلش مانور می‌دم :دی

( کلن دو بعدی رو بیشتر از سه بُعدی دوس دارم )
فلش حال میده؟ چند وقته کار میکنی؟ یه توضیح کوچیک بده در مورد فلش.....
ممنون.

huti_421
02-11-2010, 13:10
فعلا که دارم از روی لیندا کار می‌کنم، باحاله، محیطش یه جورایی مث Draw و Illustrator ئه :دی

البته به موازات فلش، عکاسی حرفه‌ای‌هم دارم دنبال می‌کنم ( اونم کتاباشو بچه‌های عکاسی پی‌سی معرفی کردن ) :دی

yas.gh
02-11-2010, 14:03
مگه گرافیست بودن فقط به کسی میگن که با فتوشاپ کار میکتن?

تو ایران معنی گرافیک و گرافیست فتوشاپه برادر
فکر کنم الانه اگه بریم تو لغت نامه دهخدا رو هم نگاه کنیم نوشته گرافیک و گرافیست= فتوشاپ:31:

گرافیست :18: اینجا خدایی چندتا گرافیست داریم ؟ به جرات بگم حتی یکمونم گرافیتست نیستیم هممون با نرم افزار کار میکنم چهارتا کلیک میزنیم و یه کار رو اجرا میکنیم چه جلوی مشتری و غیره .... حالا این ابزار رو ازمون بگیرن آیا میتونیم بازم طرح بزنیم ..... خدایی چند نفر اینجا میتون بدون نرم افزار طراحی کنن ، اتود بزنن ، ایده خلاقانه بدن ، .... اگر یکی از بچه ها تونست یه دایره بکشه با دست که دایره کامل باشه ....؟:13:

گرافیست به کسی میگن که با ذهنش ، دستش کار های خلاقانه و نو بکنه و این ابزار ها هم به بهبود کارش کمک میکنه این رو میگن گرافیست ... به طرح های استاد ممیز نگاه کنید کارها بادست چی خلق کرده حال این ذهن تلفیق بشه و این نرم افزارها هم به کمک بیان و ... طرح خارق العاده به وجود میاره .

وقتی کسی درسش رو خونده باشه بالاجبار باید کار دست هم بکنه، من از هنرستان گرافیک خوندم و تا جایی که یادمه چه تو هنرستان چه دانشگاه نمره ات رو باید ازکار دستت میگرفتی (البته بجز واحد گرافیک کامپیوتری) در نتیجه کسی که نتونه یه دایره بکشه قطعاً نمیتونه گرافیست بشه مگر تو لفظ.
ضمناً کسی منکر قدرت اعجوبه هایی مثل استاد ممیز نمیتونه بشه ولی مگه هر کس تو اون سطح باشه میشه گرافیست؟ مثل اینه که بگیم بازیگر تو دنیا فقط آل پاچینو (ایشونو مثال زدم چون به نظر من عالیه و دوسش دارم) دیگه نباید به بقیه گفت بازیگر... میشه آخه؟؟؟؟ همه بازیگرن (البته نه دیگه در حد سوری خانم!!!!) منتها level ها فرق میکنه.

pcforlife
02-11-2010, 14:42
به نظر من بیاین مسابقه طراحی بزارین! مناسبتی یا هماهنگ شده...:20: جایزشم بزارین یه بلیط رفت وبرگشت به عتبات عالیات!
(یه بلیط مترو مستقیم تا شاه عبدالعظیم!!):31:

pedramh
02-11-2010, 14:57
علاً با 3ds max شروع کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارامو رو نمی‌کنم که ضایع نشم =))

ولی یه مدته ولش کردم، دارم رو فلش مانور می‌دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اا هومن منم دقیقا مثل تو شدم فکر کنم به خاطره اینه که محیطش خیلی پیشرفته تر از نرمافزار های گرافیک دو بعدیه آدم میبینه خوف میکنه ! ولی خداییش نون تو 3D ه! :دی

ATA FARZADI
02-11-2010, 21:00
خب معلومه نون تو سه دی هستش

آخه دو بعدی چیزی هست که دوتا آیتمش رو یاد بگیری میگی فتوشاپیست هستی (( منظورم شخصی از فروم نیست))

ولی سه دی واقعاً یه دنیایی هست واسه خودش

مدت طولانی میکشه که کاکتر سازی رو یاد بگیری!!!!!!!

بعدش دوبرابر اون مدت طول میکشه متریال دهی یاد بگیری؟!!

نور پردازی که خودش یه پروژه هستش

حالا بعد این همه کارا باید رندر گرفتن رو یاد بگیری!!!!!!!

و مساله مهم اینجا اینه که واسه چی کمتر کسی واسه سر گرمی میره تو کار سه دی؟؟؟؟؟؟؟

دلیل اصلی همون رندر طولانی هستش که کمتر کسی که اهل تری دی نباشه بره سراغ این جور نرم افزارها

boy_kochak
02-11-2010, 22:52
خوب ما کجایم و این تاپیک کجاست .....

کیست یاری رساننده ای که راهی نو پیش روی این تاپیک بگذارد

huti_421
03-11-2010, 13:24
خوب ما کجایم و این تاپیک کجاست .....

کیست یاری رساننده ای که راهی نو پیش روی این تاپیک بگذارد

اینجا قراره آپولو هوا کنیم ؟ یا تصمیمات حیاتی مملکت رو بگیریم ؟ :دی

یه تاپیک انتقاد و پیشنهاد بخش فتوشاپ بود، شما رویت نکردی مث که، مسائل پایه‌ای اونجا در موردشون بحث شد :دی

جادوگر جوان
03-11-2010, 13:51
هومن الان تبلت تو رنج حدود 400 تومن چيزي هست كه بدرد بخور باشه؟

huti_421
03-11-2010, 14:17
Wacom Intuos A5 می‌تونی بگیری که خیلی توپه

mestry
03-11-2010, 19:24
آره همینه، من مدل Intous4 A6 رو دارم خیلی خفنه.....کلا الان Wacom مارک پرطرفدار تبلت هست، مدلای Cintiq ش هم هست که فکر کنم قیمتشون از 600 به بالا شروع میشه و خیلی حرفه ایه، برای طراحی صنعتی بکار میره

خوب اینجا مثل اینکه خبراییه! اومدم احوال بروبچ رو بپرسم؟ ایشالا که خوب باشن :10:

huti_421
03-11-2010, 20:35
آره همینه، من مدل Intous4 A6 رو دارم خیلی خفنه.....کلا الان Wacom مارک پرطرفدار تبلت هست، مدلای Cintiq ش هم هست که فکر کنم قیمتشون از 600 به بالا شروع میشه و خیلی حرفه ایه، برای طراحی صنعتی بکار میره

خوب اینجا مثل اینکه خبراییه! اومدم احوال بروبچ رو بپرسم؟ ایشالا که خوب باشن :10:

Intous4

البته Intuos درسته :دی

مدلای Cintiq ش هم هست که فکر کنم قیمتشون از 600 به بالا شروع میشه و خیلی حرفه ایه، برای طراحی صنعتی بکار میره

Cintiqها هم کاربرد صنعتی به موازات هنری دارن، تا جایی که من قیمت دارم 18 اینچش بالای یه تومنه :دی

ایشالا که خوب باشن

شما خوب باشی مام خوبیم :40:

جادوگر جوان
04-11-2010, 13:19
اونوقت چند اینچه؟

mestry
04-11-2010, 13:54
البته Intuos درسته :دی
من گفتم Intous4 چون Intous3 هم داریم که مدلش قدیمیتره:31:

ATA FARZADI
04-11-2010, 16:48
دوستان بیایم یه کم از بچه های 3D یاد بگیریم

هر چند وقت یه مسابقه ای چیزی میذارن

ما چرا این کارو نکنیم

((سطح فتوشاپ رو ببریم بالا )) (( در همین حین چیزی هم یاد بگیریم ))
------------------------------------------------------------------------------------------------

huti_421
04-11-2010, 18:07
یه کلمه دیگه از مسابقه حرف بزنید، می‌زنم نصفتون می‌کنما :دی :دی

یه کلمه بگین جایزه می‌خواین و حرص اونو می‌زنین :دی

وگرنه مسابقه تو گروه برگزار شد، کوش اون همه حمایت ؟

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

یه کلمه دیگه از مسابقه حرف بزنید، می‌زنم نصفتون می‌کنما :دی :دی

یه کلمه بگین جایزه می‌خواین و حرص اونو می‌زنین :دی

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

اونوقت چند اینچه؟

5.83 × 8.26

من گفتم Intous4 چون Intous3 هم داریم که مدلش قدیمیتره

نه دیگه، جای o و u باس عوض شه :دی

شما نوشتی Intous در صورتی که درستش Intuos هست :دی

SIMON137
04-11-2010, 18:39
الان که مده ، هومن مسابقه بذار جایزش هم شارژ 10000 ریالی ، من تقبل می کنم :دی

جادوگر جوان
04-11-2010, 19:19
یه کلمه دیگه از مسابقه حرف بزنید، می‌زنم نصفتون می‌کنما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه کلمه بگین جایزه می‌خواین و حرص اونو می‌زنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل از زیر ساختهاست:دی

الان که مده ، هومن مسابقه بذار جایزش هم شارژ 10000 ریالی ، من تقبل می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید جایزه رو هم بچه ها بر عهده گرفتن میمونه که همت کردن که بحث اساسی و زیر ساخت مد نظر از اینجا شروع میشه:دی

mestry
04-11-2010, 21:04
نه دیگه، جای o و u باس عوض شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نوشتی Intous در صورتی که درستش Intuos هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان، خوب این سوتی اثرات درسه دیگه.....حالا مهم نیته

من تو این چند وقته که تو پی سی ورد بودم تو بخش فتوشاپ کاربرا داد میزنن مسابقه اما وقتی برگزار میشه شرکت کننده ها کن، بجز مسابقه ماه رمضون که شرکت کننده های زیادی داره......بنظر من همون طرح کلاسا رو که قبلا گفتم برگزار کنیم بهتره، یجورایی شبیه مسابقه ست (هومن تو رو خدا منو نصف نکن، من هنوز جوونم و آرزو دارم :biggrin:)

huti_421
04-11-2010, 22:16
الان که مده ، هومن مسابقه بذار جایزش هم شارژ 10000 ریالی ، من تقبل می کنم

دیگه آدم واسه دوس دخترشم شارژ ده هزار ریالی بفرسته قهر می‌کنه :دی ( اسمایل زن ذلیل بالفطره :دی )

مشکل از زیر ساختهاست

مشکل از کالیبره :دی

هومن تو رو خدا منو نصف نکن، من هنوز جوونم و آرزو دارم

نه تو عجقمی :دی :دی :دی

ببینید دست آبی رو بریزم رو پاکی‌تون :

تا وختی بخش فتوشاپ خونه تکونی رو به خودش نبینه هیچ حرکت خفنی نمی‌تونیم انجام بدیم ( اعم از صندلی داغ الی مسابقه )

elendil
04-11-2010, 22:20
تا وختی بخش فتوشاپ خونه تکونی رو به خودش نبینه هیچ حرکت خفنی نمی‌تونیم انجام بدیم ( اعم از صندلی داغ الی مسابقه )

کاملا تایید میشه بالاخره وقتشه که تاپیکا یه سری لرزش به خود ببینن که جابجا شدن تغییر کردن قفل شدن !!!

huti_421
04-11-2010, 22:22
کاملا تایید میشه بالاخره وقتشه که تاپیکا یه سری لرزش به خود ببینن که جابجا شدن تغییر کردن قفل شدن !!!

حالا علی پس‌لرزه‌هاش به بخش بازی‌های انلاین و شبکه هم می‌رسه، نگران نباش :دی :دی :دی

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

حالا علی پس‌لرزه‌هاش به بخش بازی‌های انلاین و شبکه هم می‌رسه، نگران نباش :دی :دی :دی

ATA FARZADI
05-11-2010, 11:12
انشا الله کی زلزله 100 ریشتری میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا مسابقه برای جایز نیست.........

boy_kochak
05-11-2010, 20:32
میبینم که خط تاپیک رفته تو فاز مسابقه
حالا جایز بهتر از این شارژ وجود نداشت :2: مثلا پول نقدی .....:31:

جادوگر جوان
06-11-2010, 14:43
یه سوال
بچه ها اینا رو چطوری میسازن؟:دی

pedramh
06-11-2010, 14:51
یه سوال
بچه ها اینا رو چطوری میسازن؟:دی
سلام سعید جان
فایل فیلم رو حالا با هر پسوندی که باشه (avi,wmv,flv,...) با یه کانورتور به Gif تیدیل میکنند !
مثلا میتونی با Total Video Converter ای کارئ انجام بدی!
این هم لینک دانلودش:

جادوگر جوان
06-11-2010, 15:21
اونوقت میزان حجمش قابل دستکاری هست؟

pedramh
06-11-2010, 17:12
اونوقت میزان حجمش قابل دستکاری هست؟
طبیعتا حجمش کم میشه! الان امتحان میکنم بت میگم!
در ضمن اون آدرس که سیستم P30world قیلترش کرده به جای - ها بذار -------------

جادوگر جوان
06-11-2010, 20:13
در ضمن اون آدرس که سیستم P30world قیلترش کرده به جای - ها بذار -------------
خسته نباشی دلاور:دی
ممنون خودم سرچش کردم دان شد
این لطفتو فراموش نمیکنم

pedramh
06-11-2010, 20:48
خسته نباشی دلاور:دی
ممنون خودم سرچش کردم دان شد
این لطفتو فراموش نمیکنم
:18:
قدیما p30world فقط آدرس های داخل tag code رو قیلتر میکرد! حالا پیشرفت کرده! :27::31:
خوب در کل منظورم v a t a n d o w n l o a d بود! :31:

huti_421
07-11-2010, 21:34
دو تا از پست‌ها، به خاطر بحث‌های بیش از حد متفره ( XXX ) حذف شد

دوستان رعایت کنن، آخرین تذکر بود

ممنون :)

boy_kochak
07-11-2010, 22:28
دو تا از پست‌ها، به خاطر بحث‌های بیش از حد متفره ( XXX ) حذف شد

دوستان رعایت کنن، آخرین تذکر بود

ممنون :)

شرمنده huti جون ، ببخش :11:
I'm sorry

Ps_ Dude
08-11-2010, 21:34
سلام.
بازم با یه گروه دیگه در خدمتتونم تا من و عزیزان از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم:

گروه: PS_ Creation Of Members

منتظرتونم
قربان شما سپهر. :40:

mahd18
08-11-2010, 22:48
با سلام.
عکس زیر رو ببینین.اون جاهایی که خط قرمز دورش کشیدم چیه.اخه به براش نمیخوره.اگه عکس هست میشه بگین از کجا پیدا
کنم.

PrimeP30Master
09-11-2010, 00:24
اينها تا جايي كه ميدونم اينها تصاوير وكتور هستند كه به صورت فايلهاي لايه اي مثلا PSD موجود مي باشند و مي توني اونا رو تو فتوشاپ با تصاوير ديگر ادغام كني؟!
اينم آدرس يه سايت توپ براي دانلود اين جور چيزا البته اگه فيلر نشده باشه!!!

huti_421
09-11-2010, 00:52
بچه‌ها اگه من گالری بزنم از یه سری از کارهام که پابلیک هم نشده، میاین ؟ :دی ( طهران )

کلن نظرتون چیه ؟ :دی

Carl
09-11-2010, 01:30
بچه‌ها اگه من گالری بزنم از یه سری از کارهام که پابلیک هم نشده، میاین ؟ :دی ( طهران )

کلن نظرتون چیه ؟ :دی
من پایه‌م :‌دی کمک هم خواستی هستم :‌وینک:

SIMON137
09-11-2010, 01:37
منم پایم ، ندا بده واست آستین بالا میزنیم :دی

جادوگر جوان
09-11-2010, 13:53
بچه ها پایه این یه میتینگ بذاریم؟
تو نمایشگاه الکامپ
من دارم میام تهران پنج شنبه
اگه هستید یه میتینگ بذاریم همه جمع بشیم
بچه های گرافیک

سونامی
09-11-2010, 19:48
منم 5 شنبه امتحان رانندگی دادم میام

huti_421
09-11-2010, 20:34
من جمعه می‌تونم بیام، پن‌شنبه دانشگام :دی

pedramh
09-11-2010, 21:58
سلام دوستان من امروز نمایشگاه بودم باید بگم افتضاح بود
کسانی که میخوان از شهر های دیگه بلند شن برند تهران این کارو نکنند چون هیچ چیز جالبی نداشت!
نسبت به یکی دو سال پیش خیلی افت کرده بود

سونامی
09-11-2010, 22:52
من جمعه می‌تونم بیام، پن‌شنبه دانشگام :دی

5 شنبه روز آخرشه

mestry
09-11-2010, 22:55
ای کاش میتونستم بیام، اما حیف که جمعه آزمون دارم، در ضمن اینروزا اینقدر میتینگ یکی از انجمنا رفتم که برای دو ماه باید بیخیال میتینگ بشم :31:

mahd18
09-11-2010, 23:14
اينها تا جايي كه ميدونم اينها تصاوير وكتور هستند كه به صورت فايلهاي لايه اي مثلا PSD موجود مي باشند و مي توني اونا رو تو فتوشاپ با تصاوير ديگر ادغام كني؟!
اينم آدرس يه سايت توپ براي دانلود اين جور چيزا البته اگه فيلر نشده باشه!!!

ف ی ل ت ر نیست ولی باز نمیکنه.
یه چیز دیگه سراغ نداری؟؟!!

جادوگر جوان
10-11-2010, 13:32
به هر حال من امشب دارم راه می افتم میام تهران
و فردا این موقع در نمایشگاه پلاسیم:دی

pedramh
10-11-2010, 17:20
به هر حال من امشب دارم راه می افتم میام تهران
و فردا این موقع در نمایشگاه پلاسیم:دی
خوش بگذره!
سعید بیا کار فرهنگی کن یه فتوشاپ اورجینال بخر! :27:

PrimeP30Master
10-11-2010, 22:39
ف ی ل ت ر نیست ولی باز نمیکنه.
یه چیز دیگه سراغ نداری؟؟!!

تو گوگل يه سرچ بزني ،پيدا ميكني!!!

جادوگر جوان
12-11-2010, 11:38
خوش بگذره!
سعید بیا کار فرهنگی کن یه فتوشاپ اورجینال بخر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف قصد خرید نداشتم
وگرنه مجموعه اموزشهای فتوشاپی خیلی خوبی وجود داشت
گرافیک دو بعدی و سه بعدی

ATA FARZADI
15-11-2010, 14:28
بچه ها کجایین

دیگه هیچ پیشنهادی نمیاد

ولی من کماکان با یه مسابقه موافقم (( بدون جایزه))

ps3 killer
23-11-2010, 08:16
آقا یه چنتا فونت خوف ناک بده داری؟:31:

ferij
23-11-2010, 18:32
بفرماييد::31:

Jeff hardy M
23-11-2010, 20:32
آقا یه چنتا فونت خوف ناک بده داری؟:31:

اگه سايت فونت (همه جوره :31:) ميخواي از پيام خصوصي بگو تا بدم بهت.
چون اينجا بزارم = تبليغ = خلاف قوانين !

huti_421
23-11-2010, 22:27
لطفاً ضوابط رو رعایت کنید، یکی از پست‌ها به دلیل ادبیات نازل، حذف شد

Lt.Ali
24-11-2010, 00:06
اگه سايت فونت (همه جوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميخواي از پيام خصوصي بگو تا بدم بهت.

پی ام میکنید ؟ البته بـه جـز DA Font

Ps_ Dude
24-11-2010, 17:48
حذف شود............

Jeff hardy M
26-11-2010, 08:43
پی ام میکنید ؟ البته بـه جـز DA Font
همون dafont بود :31: