مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب Flash Player
ebicross
17-10-2010, 17:22
سلام دوستان،
این مشکل که به نظرم خیلی راحت هم باید حل بشه الان اعصابم رو خورد کرده؛
راستش من IE9 BETA و Win 7 دارم. اومدم Flash Player 10 نسخه ی هماهنگ با IE9 که بتا هم هستش رو دانلود و نصب کنم که پیام خطای زیر رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم این نصب نشد و هم قبلی پاک شد.
نسخه های قبلش هم نصب نمیشه و همین خطا رو میده.
IE رو در حالت No Addone گذاشتم ولی بازم نشد. تنظیماتش رو هم ریست کردم و نشد. از Administrator نصب کردم و نشد. از Unistaller خود Adobe استفاده کردم ولی بازم نشد.
خلاصه IE8 نصب کردم و فایده ای نداشت. کلا IE رو پاک کردم ولی بازم نشد. دوباره IE9 نصب کردم ولی فایده ای نداشت که نداشت. در کل مشکل از IE نیست. یه موضوع ویندوزیه.
خلاصه اعصابم رو بهم ریخته.
ویندوزم به روزه؛ آنتی ویروسم مشکلی نداره و Firewall هم مشکلی نداره.
خود Adobe میگه مشکل از Premisionها هستش. ولی فکر نمیکنم مشکلی در این زمینه داشته باشم.
دوستان عزیزی که جوابی بهتر از "ویندزتو عوض کن:27:" دارن لطفا کمک کنند. :11:
با تشکر از همه.
Dew Drop
17-10-2010, 18:13
سلام
این لینک رو ببینید,راه حل adobe برای حل این مشکله که باید کلید های رجیستری
رو کمی دستکاری کنید که به نظرم نصب دوباره ویندوز راحت تر از این کارهاییه که گفته...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
joe_satriani
17-10-2010, 19:12
با سلام
"ویندزتو عوض کن" :31:
-----
خارج از شوخی ارور رو نمیبینم :41:
ebicross
17-10-2010, 19:20
سلام
این لینک رو ببینید,راه حل adobe برای حل این مشکله که باید کلید های رجیستری
رو کمی دستکاری کنید که به نظرم نصب دوباره ویندوز راحت تر از این کارهاییه که گفته...
راضیم ویندوز که هیچ، سیستم رو دوباره اسمبل هم بکنم ولی این همه مسیر رجیستری رو دنبال نکنم.
با سلام
"ویندزتو عوض کن" :31:
-----
خارج از شوخی ارور رو نمیبینم :41:
راه حل خوبیه.
یعنی اگر به هیچ جایی نرسم حاضرم ویندوزمو که اوایل 2010 نصب کردم و آپدیت کردم و هزاران نرم افزار روش نصب کردم و هیچ وقت هنگ نکرده و هیچ وقت اذیت نکرده رو عوض کنم. چه همه "و" شد.
دوستان کمک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aliupdate
17-10-2010, 21:49
سلام
شما اینو نصب کن نمیدونم چیه ولی توش ActiveX داره:31::
یه راه حل توپ دیگه 100% تضمینی اینه که ویندوز رو عوض کنید:31:
ebicross
17-10-2010, 23:06
سلام
شما اینو نصب کن نمیدونم چیه ولی توش ActiveX داره:31::
لینک خرابه. :31:
یه راه حل توپ دیگه 100% تضمینی اینه که ویندوز رو عوض کنید:31:
ebicross
19-10-2010, 20:27
دوستان شرمنده تاپیک رو میارم بالا ولی واقعا من مشکل دارم با نبود فلش.
کسی چیز دیگه ای به فکرش نمیرسه؟
aliupdate
19-10-2010, 20:40
سلام
توی یکی از فروم ها اینجوری نوشته بود:
START > RUN > CMD > ENTER
type the following:
secedit /configure /cfg %windir%\repair\secsetup.inf /db secsetup.sdb /verbose
Press enter
Reboot
Install flash
شما برو داخل گزینه اینترنت آپشن و در تب program برئ به بخش manage add ons اونجا از سمت چپ و گزینه show رو بزار روی حالت all add ons و بعدش از سمت راست نگاه کن ببین برای محصولات Adobe چیزی نصب شده مثل مثلا shockwave flash object بعد که روش کلیک کنی اون پایین اطلاعاتش رو می نویسه ....مثل کلاس ID رجیستری و یا فولدر محل نصب در system 32 و ویا ورژن محصول نصب شده..............
ببین این رو هم می تونی دانلود کنی
پاک کردن ویندوز که راه حل نیست شما باید ببینی مشکل از کجاست نه اینکه بشینی صورت سوال رو پاک کنی.............راستی می تونی از سیستم رستور هم استفاده کنی............موقع نصب IE9 خودش یه رستور چک پوینت میزاره!!!!!!!!!!!!!! اگه مشکل حل نشد از اون استفاده کن
ebicross
20-10-2010, 11:14
سلام
توی یکی از فروم ها اینجوری نوشته بود:
اینو قبلا تست کردم. جواب نداد.
شما برو داخل گزینه اینترنت آپشن و در تب program برئ به بخش manage add ons اونجا از سمت چپ و گزینه show رو بزار روی حالت all add ons و بعدش از سمت راست نگاه کن ببین برای محصولات Adobe چیزی نصب شده مثل مثلا shockwave flash object بعد که روش کلیک کنی اون پایین اطلاعاتش رو می نویسه ....مثل کلاس ID رجیستری و یا فولدر محل نصب در system 32 و ویا ورژن محصول نصب شده..............
نه کلا نصب نیست.
پاک کردن ویندوز که راه حل نیست شما باید ببینی مشکل از کجاست نه اینکه بشینی صورت سوال رو پاک کنی.............راستی می تونی از سیستم رستور هم استفاده کنی............موقع نصب IE9 خودش یه رستور چک پوینت میزاره!!!!!!!!!!!!!! اگه مشکل حل نشد از اون استفاده کن
بله منم گفتم که ویندوزم رو نمیخوام عوض کنم. کلا آدمی نیستم که برای هرچیزی ویندوز عوض کنم. ویندوز فعلیم هم اوایل 2010 نصب شده.
ولی واقعا مشکل خوردم با نداشتن فلش. حسابی کارم گیره.
ممنون.
ولی مشکل پا برجاست.
ببین این رو می تونی نصب کنی .....Shockwave_Installer_Full ........بعدش این دوتا فا یل رو نصب کن .برای من که همین ها جواب داد وکافی بوده......و راحت حتی سایت های تحت فلش هم باز می شن...
سعی کن اون فایل Add ons رو که بالا گفتم رو هم یه جوری دانلود کنی و نصب کنی .............
ebicross
20-10-2010, 16:42
ممنون جواب نداد.
قبلی که همون فلش پلیر بود و از Adobe دانلود میشد.
این جدیده هم فلش بود. بازم نشد. همون خطا رو میده.
Dew Drop
20-10-2010, 19:00
شاید یه کم منطقی به نظر نیاد!!!ولی یه بار امتحان کنید
یه یوزر جدید درست کنید ببینید اونجا می تونید نصبش کنید...
ممنون جواب نداد.
قبلی که همون فلش پلیر بود و از Adobe دانلود میشد.
این جدیده هم فلش بود. بازم نشد. همون خطا رو میده.
همون از سیستم رستور استفاده کنی بهتره.................می گم قبلش بهتر نیست یه بار IE9 رو پاک کنی و دوباره نصب کنی....شاید حل شد .!!!!!
ebicross
20-10-2010, 23:25
با یوزر ادمین تست کردم و جواب نداد. ادمینم هم تاحالا دست نخورده بود.
سیستم ریستور واسم مقدور نیست. چون بهش اعتقادی ندارم و خاموشه متاسفانه. الان میبینم باید بهش یکم اعتقاد پیدا کنم. :دی
IE رو همونطور که توی پست اول گفتم پاک کردم. ولی نشد.
میگم یه نگاه به رجیستری ویندوز بنداز ...........اگه چیزی از کمپانی Adobe روی سیستمت نصب نیست به آدرس های زیر برو و اگه کلید رجیستری هست پاک کن ..............البته یادت باشه که یه بک آپ از رجیستریت بگیری ( file....Export )
به این آدرس برو :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Macromedia
.................................................. ................
ebicross
23-10-2010, 19:44
دوستان مشکل حل شد.
برای دوستانی که ممکنه این مشکل در آینده براشون پیش بیاد راهنمای حل مشکل رو میزارم.
در ابتدا ابزار زیر رو دانلود میکنید:
در مسیر پیش فرض نصب کنید.
حالا فایل زیر رو دانلود کنید:
و محتویات رو در پوشه ی C:\prgram file\windows resource kit\tools کپی کنید.
حالا IE رو ببندید و فایل Reset_fp_10 رو اجرا کنید و صبر کنید تا بنویسه Press any kay
و بعد هم تمام...
ممنون از تمام کسانیکه کمک کردند.
(نکته: فلش پلیر مخصوص IE9 Beta عرضه شده که حتما نصب کنید تا بسیاری از مشکلات که گردن IE میفته رفع بشه)
Dante_dome
11-02-2014, 12:16
سلام به همه منم همین مشکلو دارم ولی واسه من فایل activeX نصب نمیشه نصب میشه ها اجرا نمی شه
:n28:
سلام
دوستان این فلش پلیر روی لپتاپ من نصب نمیشه یعنی بظاهر نصب میشه ولی در عمل نیست. ویندوز 32 بیتی آلتیمیت. روی فایر فاکسم همینطوریه.
راهنمایی لطفاً.ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.