ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه بارگذاری کامل در 26 صفحه

france
17-10-2010, 17:06
پروژه بارگذاری

مرحله اول محاسبات ساختمان ها، بارگذاری نامیده می شود که در واقع شناخت و ارزیابی انواع بارهای وارد بر ساختمان و تعیین کمیت های عددی برای بارهاست. بارگذاری به عنوان نخستین مرحله از محاسبات ساختمان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و اگر این مرحله به صورت واقع بینانه و به دور از اشتباه صورت نگیرد، محاسبات سایر مراحل نیز به جواب های قابل قبول نخواهد رسید.این پروژه 26 صفحه ای یک نمونه بسیار عالی برای کسانی است که میخواهد پروژه بارگذاری انجام دهند و سرفصلهای آن عبارت اند از :مقدمه ,معرفی پلان, بارهای مرده, بار مرده ستون ها و تیر ها, بارهای زنده, بار زلزله .

تعداد صفحات:27

حجم: 2.33 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad
17-10-2010, 22:54
متاسفانه این پروژه فاقد پلان هست و صرفا به توضیحات مختصری راجع به پلان بسنده کرده ، بنابراین تمامی قسمت های اون کاربردی نیست .

moderntalk
23-10-2010, 23:08
سلام.کسی نمیدونه چجوری میشه بارسقف طاق ضربی رو محاسبه کرد؟یه پلان دارم استاد گفته برید بار طاق ضربی رو بدست بیارید.
می شه بگین چی کار باید کرد؟
مرحله هاش رو منظورمه.

Mohammad
23-10-2010, 23:30
منظورتون محاسبه بار مرده هست ؟ اگه اینگونه باشه با یه دیتایل ساده ( مواد مصرفی و ضخامت) میشه بار مردش رو حساب کرد .

moderntalk
24-10-2010, 12:14
خب مساله همین جاست دیگه .من فقط پلان معماری و پلان پانل بندی دارم.روی همین گفته برین بار مرده ی طاق ضربی رو محاسبه کنید.
خودش یه مثال کوچیک حل کرد.که توش فقط 2 تا تیر بود.
من گیج شدم.
تو مثالی که خودش حل کرده بود وزن واحد سطح رو بدست آورد.
حالا یعنی من هم باید فقط یه بار وزن واحد سطح رو بدست بیارم و بعد در مساحت کل ساختمان ضرب کنم؟:18:
تعداد تیر ها در محاسبه ی بار مرده تاثیر داره؟:5:
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
موفق باشید:10:

Mohammad
24-10-2010, 12:39
متاسفانه تا حالا با سقف طاق ضربی برخورد نداشتم چون خیلی کم کار میشه ...
یه پروژه نمونه براتون آپلود کردم ، ملاحظه کنید .
برای محاسبه بار مرده سقف هم با توجه به دیتایل جزئیات سقف طاق ضربی و با کمک مبحث ششم می تونه وزن واحد سطحش رو بدست بیارید . 
تعداد تیرهای ساختمان ؟ 

دانلود  ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

moderntalk
24-10-2010, 13:44
اخه در طاق ضربی باید اون قوس بین هر دو تیر تکرار بشه دیگه نه؟

Mohammad
24-10-2010, 16:21
اطلاعات دقیقی در مورد سقف طاق ضربی ندارم و نمی تونم دقیق شما رو راهنمایی کنم. بهتر به سایر انجمن های عمرانی هم مراجعه کنید . 

moderntalk
25-10-2010, 22:56
ببخشید .یه سوال کوچیک دیگه :
ضخامت کاشی کف اشپزخونه معمولا چقدر است؟

Mohammad
25-10-2010, 23:16
می تونید 3 سانتیمتر بگیرید .