ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین لپ تاپ در بین ارزان ترین ها: Acer Aspire 1410-74G25n

samira_googleOne
17-10-2010, 11:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer سری جدید لب تاپ های خود را تحت نام Aspire عرضه کرده است ایسر هدف از تولید این سری از نوت بوک ها را مصرف کم باتری و قیمت بسیار مناسب برای مشتری اعلام کرده است. اگرچه عملكرد CPU اين لپ تاپ چندان قوي نيست ولی براي كاربران خانگي بسيار مناسب هستند.

لپ تاپی بسیار سبک با طول عمر باتری مناسب

اگرچه عملکرد این دستگاه در حد لپ تاپ حرفه ای نیست ولی وزن اين دستگاه 11.6 اينچي تنها 1.4 کیلوگرم بوده و حمل آن آسان است. اندازه این لپ تاپ در حدی کوچک است که می توانید آن را در هر کیفی جا دهید.
آنچه در این لپ تاپ بسیار تاثیر گذار است عمر باتری آن است. عمری معادل 428 دقیقه یا حدودا 7 ساعت. این مقدار دو برابر طول عمر باتری لپ تاپ Lenovo G550 می باشد که نزدیک ترین رقیب این دستگاه است علت بالا بودن طول عمر باتری این نوت بوک وجود یک پردازشگر CULV (کم مصرف در ولتاژ) است. این پردازشگر اگرچه طول عمر باتری را زیاد می کند ولی خیلی قوی نبوده و در صورتی که برنامه های Office را همراه چند برنامه دیگر باز کنید ممکن است، سیستم کند شود.

منبع + ادامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

digitalrn
10-11-2010, 22:51
سلام این لپ تاپ قیمتش چنده ؟ من فقط میخوام به اینترنت ایرانسل GPRS وصل شه و چندتا برنامه روش نصب کنم همین .
به درد من میخوره ؟

H@mid-Vista
11-11-2010, 18:48
نوت بوكی خوبی هست اما توان پردازش كمی داره چون سی پی یو از نوع كور تو سولو هست.
در مجموع بای كارهای عادی از جمله وب گردی با جی پی ار اس و ... خوبه
اما برای كارهای محاسباتی و .. خوب نیست.

Abismo Negro
11-11-2010, 19:58
گویا مسئولان ایسر همچنان تفاوت یک netbook رو با یک سیستم سایز بزرگ یا desktop replacement تشخیص نمیدن که هدفشون از ارائه این سیستم رو رقابت با Lenovo G550 اعلام کردن.
والا هر کسی میفهمه که سایز یه لپ تاپ هرچقدر بزرگتر باشه مقدار مصرف شارژش هم بالاتر هست.
اندازه صفحه نمایش G550 لنوؤو 15.6 اینچ هست در حالی که این سیستم ایسر 11.6 اینچ.
در حالی که سیستم های 11-12 اینچی لنووو مصرف بسیار کمتری دارند.(به طور مثال Thinkpad x201 بیش از 11 ساعت عمر باتریش هست که پایین ترین کانفیگش که باز هم از این خیلی سرتر هست تازه به علاوه امکانات امنیتی و قطعات با کیفیت تو رنج قیمت 870 دلار هست. یا مدل خیلی ارزونتر X100E که 5 ساعت باتری نگه میداره و 399 دلار قیمتش هست.)
در کل به نظر من عمر باتری اونقدرها هم فاکتور مهمی برای یک لپ تاپ بالای 15 اینچ نیست. چرا که بیشتر ازش به جای کامپیوتر رومیزی استفاده میشهdesktop replacement که الان ایسر اومده میخواد با عمر بالاتر سیستم 11 اینچیش با یک سیستم 15.6 اینچی رقابت کنه .
کانفیگ G550 خیلی بالاتر هست و از نظر تکنولوژی ها و امکانات جانبی هم تا جایی که من میبینم این سیستم نه توانایی پردازش G550 رو نداره و نه قابلیت های مالتیمدیاش رو.
lenovo هم اگر از یک سی پی یوی ضعیف استفاده میکرد و از کارت گرافیک مجزا استفاده نمیکرد و سایز صفحه نمایشش هم به جای 15.6 اینچ 11 اینچ بود مشخص بود که بارها از این سیستم نیاز به شارژ باتری کمتری داشت.