مشاهده نسخه کامل
: خروجي گرفتن در اديوس
badri ali
17-10-2010, 10:55
با درود من امروز به جمع شما خوبان پيوستم اميدوارم بتونم از اندوخته هاي شما دوستان در خصوص نرم افزار اديوس بهره ببرم.
من فيلمي را چيده ام (IN&iOUT) آنرا هم مشخص كرده ام يك خروجي با كيفيت مي خوام ضمناً من از كارت (كاناپوس يا ...) استفاده نميكنم خروجي دي وي دي قابل پخش بر روي سيستم هاي پخش خانگي (منظورم بغير از كامپيوتر) مي خواهم.
با تشكر از راهنمايي شما خوبان
ra1bakhsh
26-10-2010, 00:22
سلام دوست عزیز
این سوالی که پرسیدید دقیقا سوال ممن هم هست.
واقعا کسی نیست جواب بده......؟؟؟!!!
imangholami
26-10-2010, 12:15
با سلام
دوست عزیز شما وقتی که in&out رو مشخص کردی با کلید F11 شما می تونی خروجی بگیری یا از منوی File کزینه Pint می تونی خروجی بگیری البته اگی خروجی مستقیم DVD می خوای باید حتما برنامه Procoder رو همراه با ادیوس نصب کرده باشی اگه Procoder نصب نباشه شما فقط می تونی خروجی AVI با MPG یا... داشته باشی ، موفق باشی
canopus252
29-10-2010, 10:27
دوستان باید عرض کنم خود Edius مستقیما خروجی DVD با منو بندی بهتون میده
در زیر پنجره مانیتور Record عبارت Export را کلیک کنید و از زیر منو آن Burn to disc را انتخاب کنید.سپس وارد تنظیمات رایت DVD میشوید.دیگه خودتون تنظیم کنید دیگه!!!!!!
mahdijaan
29-10-2010, 18:16
سلام
من يه فيلم دارم كه كه مي خوام ابعاد تصويرشو بزرگتر كنم تا بعد از تبديل تمام صفحه نشون بده
بايد چه فرمتي را انتخاب كنم؟؟؟؟
canopus252
31-10-2010, 02:03
عزیز بسته به تلویزیون شم داره اگر از LCD واید استفاده میکنی باید 16:9 را انتخاب کنی و اگر از معمولی استفاده میکنی 4:3 را انتخاب کن
badri ali
06-11-2010, 13:07
با تشكر از conopus 252 & imangholami بخاطر راهنمايي هاي شما عزيزان درود بر شما.
salam bebakhshid y soale fori dashtam, tashab bishtar forsat nadarm , chetori mitunam ba edius 6 khoruji avi begiram???? akhe tooye menu print too file bish az 10 halate avi dare kodumo bayad entekhab konam? baraye jashnvare mikham mamnun misham ag sari pasokh bedid
hamed_aa
26-09-2012, 03:09
فرمت uncompressed rgb avi بگیری ای همه بهتره
اگه تصویرت pal هست enable conversaion mode رو بزن dv pal خروجی بگیر
فرمت uncompressed rgb avi بگیری ای همه بهتره
اگه تصویرت pal هست enable conversaion mode رو بزن dv pal خروجی بگیر
mamnun vali kash zoodtar gofte budin, man filmo ferstadam baraye jashnvare va gozineye canapus hq avi ro zadam va khoruji gereftaaaam !!!!
سلام دوستان کسی هست به سوال من هم درباره خروجی گرفتن از ادیوس 6 پاسخ بده ؟ لطفا :n03:
reihaneh1041
28-09-2016, 15:14
سلام ببخشید من تازه با ادیوس اشنا شدم میشه درمورد ساخت البوم دیجیتالی و خروجی گرفتن برای نمایش تلویزیون روی هارد راهنمایی کنید . میخوام اول فایل رو تهیه کنم بعد یک کلیپ جدا اول فیلم عروسی بزنم.سیستم هم ضعیفه با رکوردر تبدیل میکنم:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.