ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازم مشکل با برنامه های .net ای

L u K e !
16-10-2010, 23:16
اقا من یه برنامه کوچولو واسه یه جا نوشتم رفتم اونجا ردیفش کنم ... :دی
شکر خدا .net 2, 3.5 نصب بود اومدم Sql Express 2008 رو نصب کنم که موقع نصب ارور داد و نصفه نصب شد ( روی win xp ) راه های نصبشم درست رفته بودم نمی دونم مشکلش چی بود
Sql Express ام از اینجا دانلود کردم فایل سومی رو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموندم چه کنم ؟
می شه بانک رو بزاریم روی یه Dbs Server بعد Ip سرور ه رو تو Cnstring بهش بدیم ؟
کار می کنه در صورتی که Sql نصب نباشه روی سیستم یارو ؟

آدم این چیزا رو می بینه از .net سیر می شه
حالا یه جا دیگه رفتم یه برناممو واسشون اجرا کنم اول گفت win Installer 3.5 می خواد نصب کردم بعد گفت netframework 3.5 می خواد اونم نصب کردم گفت .net 2 sp2 رو می خواد اونم نصب کردم بعد گفت ... :دی

یعنی چه ماکروسافت راهی واسه اینا نداره

حالا مثلا یه بنده خدایی یه برنامه با .net 4 بنویسه که پدرش در می یاد :
dotnet 2
dotnet 2 sp2
dot net 3.5 sp1
dot net 4
crystal report و Sql Express هم که دیگه نگو
:eh::eh::eh::eh::eh::eh::eh::eh:

Payman_62
17-10-2010, 03:14
سلام.
میتونی sql رو روی سرور نصب کنی و دیتابیست رو اون جا قرار بدی و تو کانکشن استرینگ اسم سرور رو بدی. اما روی کلاینت هم باید نسخه Express رو حداقل نصب کنی.

pezhmax
17-10-2010, 09:07
مشکل از دات نت نیست. مشکل از شماست که احتمالا نمیدونی چه طوری برای برنامه ات setup بسازی. با خود VS میتونی یه setup بسازی که همه اینها رو خودش نصب کنه.
برو تو MSDN ای که رو سیستم نصب کردی. تو نوار ابزار یه منو هست به نام How Do I. زبانی که با هاش کار میکنی رو انتخاب کن (ترجیحا مال سی شارپ رو بخون از همه کاملتره). از لیست مباحث، Deployment رو کلیک کن. اینجا حدود 40 تا مقاله هست.
همه اش رو بخون. همه اش رو.

L u K e !
17-10-2010, 09:39
خوب چه فرقی داره یا setup نصب کنه یا خودم نصب کنم وقتی نصب نمی شه قضیه فرق می کنه
واسه اجرای یه برنامه ی 1 mg باید 1 گیگ برنامه سرش نصب کنه که نمی صرفه

pezhmax
17-10-2010, 10:07
سلام.
میتونی sql رو روی سرور نصب کنی و دیتابیست رو اون جا قرار بدی و تو کانکشن استرینگ اسم سرور رو بدی. اما روی کلاینت هم باید نسخه Express رو حداقل نصب کنی.

واسه چی رو کلاینت باید نسخه express نصب شه؟

pezhmax
17-10-2010, 10:16
اولا همونطور که دوستمون گفتن بهتر سرور رو جدا کنی.
ارور دادن نصب sql هم حتما دلیلی داره. بیخودی که ارور نمیده. ممکنه بخاطر نا هماهنگی نسخه با ویندوز بوده. یا مشکل خود ویندوز. من چند بار رو از این ویندوزهای دست کاری شده (عمدتا وطنی) از این مشکلها دیدم. ولی به غیر از این هیچوقت با نصب sql مشکل نداشتم.
اول از سلامت بودن ویندوز اطمینان داشته باش. بعد sql نصب کن.
اگه تو دات نت دنبال برنامه های 1 مگابایتی هستی، کلا بذارش کنار. فلسفه دات نت چیز دیگه است.