ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال فنی و خیلی مهم درباره کارتریج HP لطفا راهنماییم کنید

lord3vil
16-10-2010, 22:47
سلام
از دوستان خواهش میکنم هر کی میتونه یه سوالم جواب بده دریغ نکنه که خیلی واسم حیاتیه //
من حدودا یه هفته پیش پرینتر دوستم رو گرفتم و بردم مغازه اونیکی دوستم که اونجا کار میکنم (خدمات کامپوتری) تا یه مقدار چاپ داشتم اونارو بزنم که حدود 1000 صفحه بود ولی اول کارتریجش رو شارژ کردم اونیکی دوستمم (صاحب پرینتر) بیشتر وقتا میومد اونجا ، بعد از شارژ کردن یه عکس به صورت A4 پرینت گرفتیم که خیلی خوب بود ( پرینتر HP LaserJet 1020 هست ) بعدش من حدود 700 صفحه A5 زدم ، چند روز بعد یکی از دوستای این صاحب مغازه اومد و همین که این پرینتر رو دید دست دومش رو 250 تومن قیمت گذاشت و گفت میخرم ازت (اون خودش تو کار پرینتر هست) بعد از چند روز این دوستم به همون دوست صاحب مغازه گفتم پرینتر رو همون قیمتی که خودت گفتی میفروشم ولی اون برگشت گفت 95 تومن بیشتر نمیدم بعش یه A4 پرینت زدیم دیدیم اولا خیلی کمرنگ چاپ میکنه دوما لبه های A4 رو یه خط سیاه میندازه که تا حالا بعید بود از این پرینتر بهدشم که کم کم کمرنگتر شده ، حالا من احتمال میدم که صاحب مغازه و اون دوستش کارتریج رو عوض کردن چون اونا هر دو هر شب دیرتر از بقیه میرفتن خونه .
ببخشید از گفتن این چیزا خواستم بدونین که چه قدر جواب شما و راهنماییتون برام مهمه .

حالا من میخوام بدونم که چطور میشه فهمید کارتریج عوض شده یا نه ؟

خوب کارتریج چیز خیلی مهمیه پس فکر کنم یه شماره ای چیزی داشته باشه که بشه فهمید بعدا عوض شده یا همون فابریک کارخانست درسته ؟

این مسله برام خیلی مهمه خواهش میکنم راهنماییم کنید
یه دنیا ازتون ممنونم

payam hero
17-10-2010, 12:03
دوست عزيز متاسفانه بايد بهت بگم كه هيچ راهي براي فهميدن اين موضوع نداري. هيچ شماره سريالي براي كارتريج دستگاه وجود نداره. تنها شماره سريام مربوط به فرمتر دستگاه ميشه كه روي جعبه دستگاه هست. احتمال اينكه شما بعد از اينكه پرينت هات تموم شده باشه با كيفيت خوب و فرداي اون روز كيفيت چاپ اومده باشه پايين هست. حتي با كارتريجي كه همون موقع داشتي پرينت ميگرفتي. به هر حال هم امكان داره كارتريج عوض شده باشه هم اينكه كارتريج خودت به مشكل خورده باشه. پرينتر 1020 هم يه دستگاه فوق العادست. از 1006 كه الان تو بازار حدود 155 هست خيلي بهتره البته نه با قيمت 250 تومن. من چند وقت پيش دست دوم تميزش رو فروختم 120.