ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Reactor یا Physx plug-in ؟

N O V A L I S
16-10-2010, 22:10
سلام.
من یه مقدار مختصری با Reactor کار کردم.. نظر دوستان رو در مورد Reactor و Physx plug-in می خوام بدونم.. کسانی که با هر دوی اینها کار کردن و تسلط نسبی ای رو هر کدوم دارن کدوم رو کامل تر می دونن؟ از معایب و محاسن هر کدوم بگید.. کدوم یکی بیشتر به کار میاد.. جواب هاتون برام خیلی مهمه..

ممنونم.. :11:

SSS_HHH_OOO
17-10-2010, 01:13
پلاگین physix حرف نداره و خیلی خیلی از ری اکتور بهتره
ولی مشکلش اینه که برای ما فعلا rigid body رو دادن. یعنی فقط اجسام صلب
بقیه امکاناتش رو ما نداریم: (
ولی در کل همین rigid body اش هم حرف نداره مثلا برای شبیه سازی کلی جسم ریز که میخوای بریزی روهم روهم خیلی خیلی سریع و قدرمتند عمل میکنه در حالی که ری اکتور همش ارور میده و رم کم میاره و از این مشکلات

بعد این physix برای پارتیکلا هم هست ولی ری اکتور فقط رو اجسام کار میکنه

N O V A L I S
17-10-2010, 07:46
مرسی شهاب جان..
منظورت رو از "برای ما فعلا rigid body رو دادن" نفهمیدم.. فقط برای ما نیست؟ یعنی برای اونا هست؟! (: منظورت اینه که این پلاگینی که الان دم دسته اون امکانات دیگه رو نداره؟ پلاگین کامل تری وجود داره که باید مثلا خریدش؟

Mostafa 3D
17-10-2010, 23:41
صد در صد Physx خیلی خیلی بهتره
هم سریع تره هم هم قدرتش بیشتره و اصلا هم ارور نداره
شما این تفاوت رو میتونید با پلاگین Rayfire ببینید این پلاگن هر دوتاشو برای شبیه سازی شکستن ساپورت میکنه وقتی باهاش کار کنی میفهمی فیزیک چه قدر راحت تر از راکتوره

ولی نکته مهم اینکه Physx شرط اولش داشتن گرافیکی با چیپست Nvidia است

N O V A L I S
18-10-2010, 12:55
ممنونم.. موافقم.. خوب سرعت و قدرت آیتم خیلی مهمیه ولی همه چی نیست.. در مورد تنوع امکانات می خوام بدونم.. چیزی که شهاب گفت.. کجا رفتی شهاب؟ آیا اون پلاگین کامل تر هنوز معرفی نشده؟
من می خوام فعلا رو یکیشون تمرکز بیشتری کنم.. اگر امکانات Physx plug-in به اندازه ی Reactor باشه گزینه ی انتخابیم همینه..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]