ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با درایو مجازی ها

hossein-p30-f
16-10-2010, 22:01
سلام دوستان

نرم افزارهایی مثل Clone CD و Nero رو که نصب میکنم درایو مجازی هاشون ساخته نمیشه ؛ چرا ؟ مشکل کجاست ؟

Nero V 10 رو هم نصب کردم

.

Moh3nB
17-10-2010, 23:02
سلام

نرم افزار Clone چند نوع نصب داره که تو بعضی نصبا درایو مجازی رو داره . اگه اشتباه نکنم موقع نصب گزینه ای داره به نام Virtual Clone Drive که باید تیکش رو بزنید .

برا نرم افزار Nero هم شما باید اول درایو مجازیشو فعال کنید .

ولی پیشنهاد من اینه :

اگه فقط قصدتون ساخت درایو مجازی و استفاده از فایلای ایمیجشه و گرفتن ایمیج ، بهترین نرم افزار تو این ضمینه Alcohol هستش .

اگه برا ساخت درایو و همچنین ویرایش فایلای امیج می خواین نرم افزار UltraISO بهترینه .

شمعم شکفته بود که خندد به روی تو
افسوس ای شکوفه خنداد نیامدی

Moh3nB
17-10-2010, 23:55
ببخشید یه بار فرستادم انگاری نرفت ، دوباره فرستادم دو تاشد . مجبود شدم اینو بجاش بنویسم .

hossein-p30-f
18-10-2010, 09:02
نرم افزار Clone چند نوع نصب داره که تو بعضی نصبا درایو مجازی رو داره . اگه اشتباه نکنم موقع نصب گزینه ای داره به نام Virtual Clone Drive که باید تیکش رو بزنید

می دونم
من چند ساله دارم از این نرم افزار استفاده میکنم ، تیکش رو میذارم اما بازم درایوش رو نمی آره

برا نرم افزار Nero هم شما باید اول درایو مجازیشو فعال کنید .

پیداش نکردم
اگه ممکنه بگین کجاست

اگه برا ساخت درایو و همچنین ویرایش فایلای امیج می خواین نرم افزار UltraISO بهترینه

ممنون فعلا کارم رو راه انداخت

نرم افزار Virtual Drive 7 هم روی سیستمم نصب نمیشه چرا ؟ با ویندوز 7 سازگاری نداره؟
آحه چندتا فایل دارم که با این نرم افزار ایمیج گرفت الان می خوام بازشون کنم

ممنون از کمکتون :11:

.

Moh3nB
18-10-2010, 10:16
سلام

از اینا مطمئن بشید:

نرم افزاراتون بروزن و با سیستم عاملتون سازگاری داره.
سیستم عاملتون "فعال" هستش و از نسخه های دستکاری شده نیست.
سیستمتون ویروسی نیست؟

خوب وقتی تمام موارد بالا درست باشن دلیلی برای نصب نشدن نداره .

برا فعال کردن درایو مجازی نرو : اول باید بدونید نروای که نصب کردین درایو مجازی داره .

خوب اگه هم نمی دونید اشکال نداره ، به منوی استارت رفته سپس از All Programs گزینه نروتونو انتخاب کنید ، از اونجا به گزینه Tools برید ، اگه اشتباه نکنم باید یه برنامه به نام Virtual Drive یا اسمی تو همین مایه ها داشته باشه .
اونو انتخاب کنید ، به تب دومش برین و یه تیک فعالسازی داره ، اونو فعال کنید و یه ایمیج رو برا درایو مجازی انتخاب کنین .

همین .

نرم افزار Virtual Drive 7 هم روی سیستمم نصب نمیشه چرا ؟ با ویندوز 7 سازگاری نداره؟
آحه چندتا فایل دارم که با این نرم افزار ایمیج گرفت الان می خوام بازشون کنم

یه نرم افزار تبدیل ایمیج پیدا کنید و اونو تبدیل کنین . امتحان کنید اگر با UtraISO باز میشه میتونید اونو با یه فرمت دیگه SaveAs کنید .
اگرم بازم کارتون نشد با استفاده از نرم افزارای کامپوتر مجازی مثل WMvare ، VirtualBox و یا Virtual PC یه ویندوز ایکس پی تو ویندوزتون نصب کنین و حالا کارای مختلفی می تونید انجام بدین :

-با همون نرم افزاری که گفتین ایمجتونو تبدیل کنین
-اگه تبدیل نشد بزاریدش تو درایو مجازی و از اون با یه نرم افزار دیگه ایمیج بگیرین

اگه راههایی که گفتم تاثیری نداشت بگین .

hossein-p30-f
18-10-2010, 10:21
خوب اگه هم نمی دونید اشکال نداره ، به منوی استارت رفته سپس از All Programs گزینه نروتونو انتخاب کنید ، از اونجا به گزینه Tools برید ، اگه اشتباه نکنم باید یه برنامه به نام Virtual Drive یا اسمی تو همین مایه ها داشته باشه .
اونو انتخاب کنید ، به تب دومش برین و یه تیک فعالسازی داره ، اونو فعال کنید و یه ایمیج رو برا درایو مجازی انتخاب کنین .

قبلا یه گزینه داشت (ورژن های فبلی رو که تو XP نصب میکردم) به نام Image Drive که فعال میکردم و مشکلی نبود
این نرو 10 اصلا این گزینه رو نداره :41: (نمیشه که کلا نداشته باشه؟ میشه؟)

یه نرم افزار تبدیل ایمیج پیدا کنید و اونو تبدیل کنین . امتحان کنید اگر با UtraISO باز میشه میتونید اونو با یه فرمت دیگه SaveAs کنید .
اگرم بازم کارتون نشد با استفاده از نرم افزارای کامپوتر مجازی مثل WMvare ، VirtualBox و یا Virtual PC یه ویندوز ایکس پی تو ویندوزتون نصب کنین و حالا کارای مختلفی می تونید انجام بدین :

ممنون ؛ باید تست کنم :46:

chista2010
18-10-2010, 14:47
از نرم افزار Daemond tools استفاده کنید همه نوع امیج رو باز می کنه

amir2702
04-02-2016, 12:49
سلام. من نرم افزار Virtual CloneDrive رو نصب کردم ولی بعد از نصب فقط ایکن این نرم افزار روی دسکتاپ میاد و درایو درست نمیشه. و نمیتونم از ایمیج استفاده کنم. کمک کنید ممنون