ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد نور خارجی با منتال ری

m4d
16-10-2010, 21:24
سلام بر اساتید مکس. راستش یه کار سه دقیقه ای انیمیشن با کاراکتر دارم انجام میدم منتهی برای نورپردازی اون موندم چیکار کنم. یه دختر بچه ست که تو حیاط خونه کنار حوض ورجه وورجه میکنه و میدوه و دوربینم هم تعقیبش میکنه . کلا فضای یه حیاط سر سبزه به اضافه ی چند تا نمای داخلی از آشپزخونه و اتاق بچه . حالا میخوام بدونم برای فضای این حیاط و داخل ساختمون چه نوع نورهایی بذارم و چه تنظیماتی رو باید برای منتال ری انجام بدم . آخه اکثر آموزش های منتال که تو وب هست برا کار معماری بدون کاراکتر های فانتزی و اونم تک فریم هست . اگه آموزشی در خصوص نورپردازی فضای خارجی یا داخلی به همراه کاراکتر سراغ دارید ممنون میشم لینک بدین. دوستان فقط نمیخوام نورپردازی استودیویی باشه چون فضای روز چند تا اتاق و یه حیاطه .
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.

m4d
19-10-2010, 09:47
فکر کنم تو این سایت حکومت نظامی برقراره . آقایان مدیر این چه وضعشه هر پستی رو دلتون میخواد پاک میکنید؟ شرم آوره

N O V A L I S
22-10-2010, 09:10
برای نور پردازی از همون نورهایی که تو آموزش های تک فریم دیدید می تونید استفاده کنید، (سیستم Daylight و نورهای mr Sky Portal پشت پنجره) فقط چون توی انیمیشنتون دوربین و موضوع یا موضوعاتی قراره حرکت کنند برای این که انیمیشن سوسو نزنه (flickering) باید از فایل های fgm استفاده کنید. اگه دقیق تر می خوای بدونی به مبحث Reuse (FG and GI Caching) Rollout (mental ray Renderer) تو هلپ مراجعه کن.. ضمنا وقتی که دوربین داره از فضای خارج به داخل یا به عکس میره باید تنظیمات Environment رو تغییر بدی..

mortezaon
24-10-2010, 23:47
برای نور پردازی به صورت حرفه ای با منتال ری از لینکی که تو امضای من هست استفاده کنید