مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مودم ADSL چهار پورته
با سلام من قصد خرید یک مودم چهار پورته (LAN) رو دارم ولی از بین دو مدل TP-LINK 8840T و D-Link 2540U نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم D-LINK شنیدم زیاد داغ میکنه اما در مورد TP-LINK هیچ اطلاعاتی ندارم اساتید اگر میشه لطفا راهنمایی کنید کدوم مدل از نظر سرعت و داغ نکردن بیش از حد و سازگاری با ADSL مخابرات بهتره و کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟ با تشکر:11:
alireza1411
16-10-2010, 07:40
با سلام من قصد خرید یک مودم چهار پورته (LAN) رو دارم ولی از بین دو مدل TP-LINK 8840T و D-Link 2540U نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم D-LINK شنیدم زیاد داغ میکنه اما در مورد TP-LINK هیچ اطلاعاتی ندارم اساتید اگر میشه لطفا راهنمایی کنید کدوم مدل از نظر سرعت و داغ نکردن بیش از حد و سازگاری با ADSL مخابرات بهتره و کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟ با تشکر:11:
خیرررررررررررررررر . من میخواستم مودم بخرم گفتن اینا چینیه و فلانه و داغ میکنه و .... الکی سرکار گذاشتن مام ساده نخریدم. الان چند ماهه یه دونه dlink جدید گرفتم و داغ هم یکم میکنه و همیشه روشنه و هیچ مشکلی نداره.
2640u
این حرفا بازاریه. شما هر کدوم عشقت شید بخر. همش با یه آداپتور فسقلی دارن کار میکنن چه طوری میخوان مثلا داغ کنن بسوزن ؟:31::11:
alpha007
16-10-2010, 09:45
dlink و tp link هر دو محصولات خیلی خوبی تو بازار دارن
میتونید برای خرید هرکدوم از این دو نوع اقدام کنید مشکلی نیست
sayanermia
16-10-2010, 09:55
منم الان dlink 2640U دارم واقعا ازش راضی ام!! 24 ساعت روشنه!!! قیمت مناسب و کارایی عالی!
feri2009
16-10-2010, 10:20
ببخشید این سئوال من رو هم میشه بی زحمت پاسخ بدید چون منم قصد خرید دارم حالا اگر وایرلس هم داشته باشه از نظر سرعت فرقی با این مدلها که معمولی هستند داره یا نه .یعنی هم 4 پورت لن داشته باشه هم وایرلس ؟ ممنون
ببخشید این سئوال من رو هم میشه بی زحمت پاسخ بدید چون منم قصد خرید دارم حالا اگر وایرلس هم داشته باشه از نظر سرعت فرقی با این مدلها که معمولی هستند داره یا نه .یعنی هم 4 پورت لن داشته باشه هم وایرلس ؟ ممنون
سلام دوست من
من مودم زایسل رو بهت پیشنهاد میکنم مدل
P-660HN Series
802.11n Wireless ADSL2+ 4-port Gateway
مشخصات
4 پورت لن + وایرلس
من خودم باهاش کار کردم سرعت خیلی خوبی داره و میتونه جواب کارتو بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.