ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نکات سودمند در جهت افزایش عمر مانیتور؟

greena
15-10-2010, 23:26
سلام ودرود

من مانیتورم Samsung P22700 هستش و و میخوام بدونم که چه نکاتی برای افزایش طول عمر و کلا بهتر استفاده کردن از مانیتور هستش.....؟

و اینکه من وقتی سیتمم روشنه و داره کار میکنه دکمه لمسی مانیتورم رو هم خاموش میکنم باعث آسیب به مانیتورنمیشه .........؟من این کار به دفعات انجام میدم.............

greena
18-10-2010, 18:46
حذف شود ...

millad1388
19-10-2010, 03:22
فقط نباید به مانیتور ضربه بخورد 0مخصوصآ شیشه جلو)و موقع تمیز کردن هم خیلی باید مواظب باشی که با آب تمیز نکنی و روشن و خاموش شدن مداوم هم عمر را کم میکند

greena
19-10-2010, 17:37
ممنون

موقع تمیز کردن هم خیلی باید مواظب باشی که با آب تمیز نکنی
خب تو خود دستور العملش نوشته با پارچه مرظوب تمیز کنید............

Namdarian
19-10-2010, 18:35
فقط نباید به مانیتور ضربه بخورد 0مخصوصآ شیشه جلو)و موقع تمیز کردن هم خیلی باید مواظب باشی که با آب تمیز نکنی و روشن و خاموش شدن مداوم هم عمر را کم میکند
با سلام بشما . این حرفها خرافاتی بیش نیست . منی که 5 سال است با چندین ال سی دی کار میکنم با آب و نیز الکل تمیز کردم هچی نشده حتی ذره ای . اشکال الکل این است که بعضی نوشته های چاپی بی کیفیت صفحه کلید را پاک میکند . اگه با شدت دستمال الکلی را بکشی رنگ روی قاب نمایشگر کامپیوتر و صفحه کلید را نیز میتواند پاک کند ولی برای خود نمایشگر ضرری ندارد .

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

برای افزایش طول عمر نمایشگر کامپیوتر نور ان را متناسب با محیط تنظیم کنید . بیشتر وقتها میتوانید نور اتاق را کم کنید و نور نمایگش را به حداقل برسانید . باعث طول عمر بسیار زیاد لامپ ccfl یا LED داخل آن میشود .

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

در ضمن بجای مانیتور بگویید نمایشگر . تا ایرانی بودن خود را بیشتر نشان داده باشید . با تشکر

greena
20-10-2010, 18:32
برای افزایش طول عمر نمایشگر کامپیوتر نور ان را متناسب با محیط تنظیم کنید . بیشتر وقتها میتوانید نور اتاق را کم کنید و نور نمایگش را به حداقل برسانید . باعث طول عمر بسیار زیاد لامپ ccfl یا LED داخل آن میشود .

شما خودتون تو 5 سال کار با ال سی دی و نمایشگر به این نتیجه رسیدید.........؟

Namdarian
20-10-2010, 19:01
شما خودتون تو 5 سال کار با ال سی دی و نمایشگر به این نتیجه رسیدید.........؟
بله . من بیشتر وقها مشغول کار با رایانه هستم . نور محیط را کاملاً کاهش داده ام و نور نمایشگر را روی حداقل گذاشته ام . یک چراغ LED USB دارم برای روشنایی صفحه کلید . هزینه ی برق در اینجا زیاد است مثل ایران نیست همچی مفت

greena
20-10-2010, 19:42
بله . من بیشتر وقها مشغول کار با رایانه هستم . نور محیط را کاملاً کاهش داده ام و نور نمایشگر را روی حداقل گذاشته ام . یک چراغ LED USB دارم برای روشنایی صفحه کلید . هزینه ی برق در اینجا زیاد است مثل ایران نیست همچی مفت

نگران نباشید اینجا هم تا چند روز دیگه همه چی مثل هر روز و هر شب تصاعدی میره بالا .............

حلال شما واقعا مال اونجای هستید که نوشتید ..........؟
پس کالای که میخرید حتما اصله ........خب عمرش هم بیشتره............

kiarash3500
23-11-2010, 13:27
قدیما با یه ترفندی میشد عمر مونیتور های سی آر تی رو فهمید برای ال سی دی امکان پذیر نیست؟

greena
24-11-2010, 00:06
حذف شود...

kiarash3500
25-11-2010, 13:50
یعنی چی مثلا چند ساعت ............؟

دقیقا!!!!!!

greena
07-12-2010, 10:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي افزايش عمر مانيتور و استفاده بهينه از اين كالا به نكات زير توجه كنيد:

1 - براي جلوگيري از صدمات ناشي از نوسانات برق حتما از محافظ استفاده كنيد.
2 – حتي المقدور از پريزهاي مجهز به آرت سيم اتصال زمين استفاده كنيد.
3 - براي محافظت از پنل مانيتور، از زدن هرگونه ضربه به آن به ويژه با هر وسيله نوك تيز جدا خودداري شود.
4 - براي جلوگيري از صـــدمات احتمالي مي توانيد از لايــه هاي محافظ پنل استفاده كنيد.
5 - براي پاك كردن صفحات پنل مانيتور از
Liquid، اCleaning LCD. استفاده كنيد.
6 - براي مدت طولاني از يك تصوير ثابت روي صفحه مانيتور استفاده نكرده و فاكتور Screen Saver را فعال كنيد.
7 - در مواقعي كه كامپيوتر شما خاموش است، مانيتور را هم از طريق كليد OFF/ON خاموش كنيد.

منبع : دنیای اقتصاد

............................