ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در اور i3 530 ,asus p7p55d

david071
15-10-2010, 22:14
درود
چندتا مشکل دارم که انشاا.. با کمک شما بتونم درستش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mb : asus p7p55d
cpu : i3 530
ram apacer 2*2 1600
vga gt240
pw green 535a
cooler : Thermalright Ultra-120

1.اول سیستم با رم دوال بالا نمیومد که با آپدیت بایاس درست شد.

2. مشکل همون اول کار که سیستم میخواد بیاد بالا cpu fan err میاد ( اینو توی انجمن های خارجی هم مشکل داشتن) که فکر کنم حتما باید توی سوکت برق فن cpu یک فن با چهار سیم باشد.

3. بعد از اور دیگه خاصیتی که cpu در حالت بیکاری کمتر استفاده میشد پرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@$S%20%288%29.gifدیگه همیشه درحالت 4100 mh هست.
فکر کنم این قابلیت رو از بایاس میشد دست کاریش کرد ولی وقتی fsb رو از 150 بالا میبرم دیگه انیبل نمیشه یکی از اینا باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. در حالت عادی دمای هسته 0 با هسته 1 تقریبا 7/8 درجه اختلاف داره مشکل از چیه ؟
لینک عکس ها
File 1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 3 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

david071
16-10-2010, 00:59
مشکل شماره 2 حل شد

ess_1362
16-10-2010, 21:04
3. بعد از اور دیگه خاصیتی که cpu در حالت بیکاری کمتر استفاده میشد پرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@$S%20%288%29.gifدیگه همیشه درحالت 4100 mh هست.اگر SPEEDSTEP فعال باشه فكر نمي كنم فركانس هميشه ماكزيمم باشه
لاعقل در مورد بردهاي گيگا چنين مشكلي نيست!!

راستي دما در فول لود چقدر هست؟

راستي مبارك باشه
اون E7200 را چيكارش كردي؟:31:

david071
17-10-2010, 12:59
یک نرم افزار توی dvd مادربرد هست که این کار رو میکنه اسمشم Epu6Engine هست نرافزار جالبی هست دارم روش کار میکنم
میشه به صورت دستی تنظیم کرد که در حالت بی کاری cpu به چه فرکانسی بره تنها مشکل پایداری در اون لحظه هست.

اما خودش به صورت اتو یک تست میگیره که خیلی خوبه ولی بدیش اینه وقتی میگذارم روی اتو هی برای خودش کم و زیاد میشه

راستي دما در فول لود چقدر هست؟
دما در فول لود یک هسته 72 و هسته دیگه 64 هست نمیدونم حالا کودومش مهمه
چون دمای max برای 72 cpu هست من بیشتر اور نکردم .

راستي مبارك باشه
اون E7200 را چيكارش كردي؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون احسان جان :10:
چون پول کم داشتم با مادربرد و رم فروختم به دوستم.

ess_1362
17-10-2010, 18:07
خوب شما XTREME PHASE FULL POWER MOD را بذار روي AUTO فكر كنم اين مشكل هم حل ميشه
البته فكر كنم شما‌ VCORE را يكم بالا قرار دادي چون اين پردازنده با VCORE كمتر هم فعال ميشه

david071
19-10-2010, 00:34
مشکل کم نشدن فرکانس هیچ راهی نداره بجز نرم افزار Epu6Engine
کلا وقتی BCLK از 149 رد بشه این قابلیت از کار میوفته ( اینو توی یک جای توی فرم های خارجی خوندم که برای اورکلاک بهتره و...:13:)
آخرین تغییرات

در مورد VCORE هم من با prime95 که تست میگیرم با VCORE کمتر تا 15 الی 20 دقیقه پایداره اما با این ولتاژ تا 35 دقیقه هم که گذاشتم مشکلی نداشت .( با توجه به این نکته که الان داره با 21 multiplier کار میکنه برای ست کردن رم )

یک مشکل دیگه که دارم اینه که ram رو با باس 1333 میشناسه اما رم من 1600 هست وقتی که رم رو روی 1600 فیکس میکنم کارایش کم میشه اما حالا که 1596 ست کردم داره درست کار میکنه.:wac:

link pic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

david071
20-10-2010, 13:56
مشکل 3 حل شد.:thumbsup:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

david071
29-10-2010, 00:57
0. درود
1. توی این عکس اون گزینه هایی disabled هست کارشون چیه اگه میشه یکم توضیح بدید.

2. قبلا با پایین آمدن cpu speed step ولتاژ هم کم میشد اما بعد از اور دیگه نمیشه گزینه ای چیزی داره؟

3. ممنون:11:

ess_1362
29-10-2010, 10:02
0. درود

و همچنين بر شما باد:31:

1. توی این عکس اون گزینه هایی disabled هست کارشون چیه اگه میشه یکم توضیح بدید.

C1E:
كنترل ولتاژ پردازنده و مصرفش

MCVL :
تعيين حداكثر ضريب پردازنده در حالتي كه TURBO BOOST فعال باشه

A20M:
نمي دونم
احتمالا يكي از قابليت هاي انحصاري ايسوس هست!!

INTEL C-STATE :
قابليتي كه به سيستم عامل اجازه ميده مصرف و فعاليت هسته ها را كنترل كنه

2. قبلا با پایین آمدن cpu speed step ولتاژ هم کم میشد اما بعد از اور دیگه نمیشه گزینه ای چیزی داره؟

C1E را فعال كنيد درست ميشه ولي احتمال ناپايداري بيشتر ميشه

EXTREME
29-10-2010, 11:11
cpu های سری clark dale همینطورین چون بین کنترلر حافظه و cpu رابط qpi قرار گرفته همین رابط باعث محدودیت در اورکلاک رم میشه و بیشتر از 1333 افت کارایی دارین