ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پاور، مادر برد، دی وی دی رایتر یا شایدم هارد!!

aliashrafb
15-10-2010, 20:35
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
خواهش می کنم کمکم کنین چون دارم واقعا دیوونه می شم.
سیستم من سیستم نسبتا بالاییه ولی اخیرا یه سری مشکلات برام پیش اومده که منو می ترسونه.
جدیدا وقتی سیستمم خاموشه (شات دون کردم) و مثلا می خوام یه فلشو از پشت کیس جدا کنم، سیستم خودبخود روشن می شه. هر روز دی وی دی رایترم قاطی می کنه و هنگ می کنه و برای در آرودن دی وی دی مجبورم سیستمو خاموش کنم و کابل پاور و دیتارو در بیارم و عوض کنم تا درست شه. دو سه روزه وقتی با سیستم کارای نسبتا سنگین انجام می دم از تو کیس صدای یه بوق (فقط یه بوق) میاد و سیستم حدو 10 تا 20 ثانیه فریز میشه و خودش دوباره درست میشه. وقتیم که سیستم خاموشه و به کابل پاور دست می زنم صدای یه جرقه هایی به گوش می رسه. نمی دونم مشکل از چیه. خودم فک می کنم از هارد یا پاور باشه. لطفا کمکم کنین.
مشخصات سیستم اینه:
MB: ASUS P5W DH DELUXE
RAM: 2 GB TWINMOS, 1 GB OCZ
CPU: CORE 2 DUO 2.13 GHZ 4 MB CACHE
POWER: 600 W GREEN
VGA: ASUS EN 9600 GT 1 GB
HDD: 500 SATA 2 7200 RPM
DRIVE: 2 DVD RW EMPREX

alireza1411
16-10-2010, 07:37
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
خواهش می کنم کمکم کنین چون دارم واقعا دیوونه می شم.
سیستم من سیستم نسبتا بالاییه ولی اخیرا یه سری مشکلات برام پیش اومده که منو می ترسونه.
جدیدا وقتی سیستمم خاموشه (شات دون کردم) و مثلا می خوام یه فلشو از پشت کیس جدا کنم، سیستم خودبخود روشن می شه. هر روز دی وی دی رایترم قاطی می کنه و هنگ می کنه و برای در آرودن دی وی دی مجبورم سیستمو خاموش کنم و کابل پاور و دیتارو در بیارم و عوض کنم تا درست شه. دو سه روزه وقتی با سیستم کارای نسبتا سنگین انجام می دم از تو کیس صدای یه بوق (فقط یه بوق) میاد و سیستم حدو 10 تا 20 ثانیه فریز میشه و خودش دوباره درست میشه. وقتیم که سیستم خاموشه و به کابل پاور دست می زنم صدای یه جرقه هایی به گوش می رسه. نمی دونم مشکل از چیه. خودم فک می کنم از هارد یا پاور باشه. لطفا کمکم کنین.
مشخصات سیستم اینه:
MB: ASUS P5W DH DELUXE
RAM: 2 GB TWINMOS, 1 GB OCZ
CPU: CORE 2 DUO 2.13 GHZ 4 MB CACHE
POWER: 600 W GREEN
VGA: ASUS EN 9600 GT 1 GB
HDD: 500 SATA 2 7200 RPM
DRIVE: 2 DVD RW EMPREX

مشکل اول: تو بایوس یه گزینه داره به اسم resume usb from s3 که اسم دقیقش یادم نیست و معنیش اینه که یو اس بی روشن شه پی سی روشن میشه. اون رو دیزبل کن. به همین راحتی.:31:
مشکل دوم: من دی وی دی رایتر لایت آن دارم و واقعا مزخرفه. درش باز نمیشه باید چند بار بزنم تا بیاد بیرون. :41: شاید مال شما هم ... ویندوز عوض کن درست نشه معلومه سخت افزاریه.
مشکل سوم: فکر کنم اون صدا مال داغ شدن سی پی یو باشه ولی موندم سی پی یو 2.13 چه طوری تا این حد داغ میکنه ؟
ببین هیت سینکش خمیر داره زیرش یا نه ؟
یا هوا در گردش هست یا نه ؟
داغی تا این حد غیر طبیعیه. راستی تو بایوس مادر بورد دمای سی پی یو در حالت معمولی چنده ؟
یه زحمت بکش مدل سی پی یوت رو هم دقیقا بگو چیه که دوستان نظر بدن. با cpu-z میتونی مدل رو دقیق عکس بگیری و بزاری.
مشکل چهارم: سیستم خاموش باشه شما هر وسیله برقی پر مصرفی داشته باشی و کابلش کاملا محکم نباشه تا دست بزنین جرقه میزنه.:31:

aliashrafb
16-10-2010, 09:07
ممنون دوست من
راستش چون همه این مشکلات همزمان پیش اومده فک می کنم مشکل از پاور یا مادربردم باشه.
مشخصات دقیق سی پی یوم اینه:
intel core 2 duo e6420
65 nm
socket 775 lga
speed:2.13 ghz
bus speed:266 mhz
fsb:1084 mhz
cache:4 mb
راستش الان 3 تا فن تو کیسمه، یکی روی سی پی یو، یکی روی خود کیس، یکیم روی گرافیک.
دمای سی پی یو معمولا حدود 50 درجس. دمای مادربرد 51 درجه. فک نمی کنم خیلی بالا باشه.
چطوری می تونم سالم بودن مادربرد یا پاور رو چک کنم؟:41:

alireza1411
16-10-2010, 21:52
ممنون دوست من
راستش چون همه این مشکلات همزمان پیش اومده فک می کنم مشکل از پاور یا مادربردم باشه.
مشخصات دقیق سی پی یوم اینه:
intel core 2 duo e6420
65 nm
socket 775 lga
speed:2.13 ghz
bus speed:266 mhz
fsb:1084 mhz
cache:4 mb
راستش الان 3 تا فن تو کیسمه، یکی روی سی پی یو، یکی روی خود کیس، یکیم روی گرافیک.
دمای سی پی یو معمولا حدود 50 درجس. دمای مادربرد 51 درجه. فک نمی کنم خیلی بالا باشه.
چطوری می تونم سالم بودن مادربرد یا پاور رو چک کنم؟:41:

مادربورد که زیاده دادا !!! حدود 30 35 باشه بد نیست. سی پی یو هم رو 50 !!!!!!!!:18::18: تو فول لود لابد میره 65 70 !!!:18::18: یکم زیاد نیست ؟؟؟

سالم بودنشون رو نمیدونم والله ولی میشه پاورت رو رو سیستم دیگه ببندی ببینی چه طوره.

EXTREME
16-10-2010, 22:47
مادربورد که زیاده دادا !!! حدود 30 35 باشه بد نیست. سی پی یو هم رو 50 !!!!!!!!:18::18: تو فول لود لابد میره 65 70 !!!:18::18: یکم زیاد نیست ؟؟؟

سالم بودنشون رو نمیدونم والله ولی میشه پاورت رو رو سیستم دیگه ببندی ببینی چه طوره.
سی پی یو 65 نانومتریه و این دما براش طبیعیه چون یکم پرمصرفتره
قبل از همه چیز بایوس رو آپدیت و دیفالت کنید اگه درست نشد
باید پاور مادربورد و رم سیستم رو چک کنید و فکر نکنم که ار هارد باشه