مشاهده نسخه کامل
: سؤالي در مورد باتري لپ تاپ
AM110101
15-10-2010, 20:07
آيا وقتي ميخواهيم با برق شهري از لپ تاپ استفاده كنيم بهتره باتريو در بياريم يا نه؟
masood68a
16-10-2010, 19:24
یا نه.....................:41::31:
آيا وقتي ميخواهيم با برق شهري از لپ تاپ استفاده كنيم بهتره باتريو در بياريم يا نه؟
دوست عزیز وقتی شارژ باتری فول میشه اتوماتیک از برق جدا میشه
لازم نیست باتری رو خارج کنید
البته این نکنه رو در نظر بگیرید که بعد از گذشت یک یا دو روز شارژ به زیر 95 میرسه و بدون اینکه متوجه شوید نوت بوک شارژ مجدد خواهد شد ! و این یعنی کاهش عمر باتری...............
مدل نوت بوک شما چیست ؟
البته این نکنه رو در نظر بگیرید که بعد از گذشت یک یا دو روز شارژ به زیر 95 میرسه و بدون اینکه متوجه شوید نوت بوک شارژ مجدد خواهد شد ! و این یعنی کاهش عمر باتری...............
مدل نوت بوک شما چیست ؟
خوب،راه حل چیست؟
اصولا باید دنبال راه حلی بود و یا اینکه روال کار به همین صورت باید به رسمیت! شناخته بشه؟
AM110101
18-10-2010, 12:23
مدل لپ تاپ من DELL ه ولی من جاهای مختلف خوندم که بهتره هر موقع از برق استفاده می کنید باتریو با شارز حدودا" 40% خارج کنید چون بخاطر داغ شدن لپ تاپ عمر باتری کم میشه.
pooriya_hp
18-10-2010, 16:56
نه عزیز من ما هزار بار در این سایت در تاپیک های مختلف گفتیم که آقاجون باتری رو به هیچ وج از داخل دستگاه بیرون نیار.
شما بهتره به نکاتی برای نگهداری بهتر از لپ تاپ سری بزنی آدرسش هم همین پایین هست اونجا دقیقا توضیح داده شده هست.
shahab_f
18-10-2010, 17:14
نه عزیز من ما هزار بار در این سایت در تاپیک های مختلف گفتیم که آقاجون باتری رو به هیچ وج از داخل دستگاه بیرون نیار.
شما بهتره به نکاتی برای نگهداری بهتر از لپ تاپ سری بزنی آدرسش هم همین پایین هست اونجا دقیقا توضیح داده شده هست.
دیگه کلمه ی« به هیچ وجه» درست نیست ، باید بگید نگران باتریتون نباشین و بذارین همون تو بمونه ، و الا در آوردنش اتفاقا بد هم نیست ، فقط یه بدی داره که برق بره به دستگاه آسیب میرسه . من چند جا تا سایت رسمی و درست حسابی دیدم که پیشنهاد کرده بودند در منزل باتری رو در بیارید ، لینکش هم تو یه تاپیکی گذاشته بودم . و خب اینی که شما میگین رو هم زیاد دیدم که میگن نگران عمر باتری نباشین و بذارین همون تو بمونه
pooriya_hp
18-10-2010, 20:11
بله معذرت میخوام ادبیات فارسی من کمی ضعیف هست.
masood68a
18-10-2010, 21:25
اگر لپ تاپ دل داری روی آیکن باطری راست کلیک کن و Dell Battery meter را انتخاب کن.
در پنجره باز شده روی تب Battery Life برو و تیک گزینه Disable Battery Charging را بزن و OK کن.
حالا دیگه وقتی شارژرو میزنی بدون اینکه باطری شارژ بشه مستقیم از برق استفاده میکنه.
یه نکته: هر بار که ری استارت کنی غیر فعال میشه.
موفق باشید.:10:
اگر لپ تاپ دل داری روی آیکن باطری راست کلیک کن و Dell Battery meter را انتخاب کن.
در پنجره باز شده روی تب Battery Life برو و تیک گزینه Disable Battery Charging را بزن و OK کن.
حالا دیگه وقتی شارژرو میزنی بدون اینکه باطری شارژ بشه مستقیم از برق استفاده میکنه.
میشه لطف کنی بگی این گزینه رو چطور تو لپتاپ ایسوس فعال کنم؟
masood68a
24-10-2010, 11:51
میشه لطف کنی بگی این گزینه رو چطور تو لپتاپ ایسوس فعال کنم؟
باید از کسانی که لپ تاپ ایسوس دارند سوال کنی. من نمیدونم. شرمنده.:43:
سلام
راه حلی نداره که پعد از هر بار ریستارت غیر فعال نشه ؟
masood68a
30-10-2010, 20:28
سلام
راه حلی نداره که پعد از هر بار ریستارت غیر فعال نشه ؟
سلام
شرمنده دیر شد.
نه عزیز راه حلی نداره. اگر هم داشته باشه من بلد نیستم.:46:
alisam44
31-10-2010, 22:24
سلام
پاور لبتاپ F121 sony وقتی لبتاپ خاموش است شارژ نمی کند!!آیا تنظیمات دارد؟موقع خاموش شدن 85% بود تا صبح زدیم تو شارژ برای بار اول گفتیم 10 ساعت شارژ بشه صبح پاشیدم روشن کردیم دیدیم همان 85% است!!
باطری رو با نرم افزار تست کردم میزان فرسودگی رو 6% نشون داده ولی تازگی ها وقتی به شارژر وصل میشه تنها چند لحظه چراغ شارژ باطری روشن میشه و بعد خاموش میشه و شارژ نمیشه! این روند همیشگی نیست.بعضی وقتها خودبخود مشکلش برطرف میشه!
نظری ندارید؟ البته فعلا مشکلی ندارم.
mehrdad_a
09-11-2010, 12:21
منم در تایید دوستمون تو چند سایت معتبر خوندم که اگر برای مدت طولانی از سیستم استفاده می کنید باطری رو در بیارید بهتره حتی اگر شارژش فوله
alisam44
09-11-2010, 13:52
سلام
پاور لبتاپ F121 sony وقتی لبتاپ خاموش است شارژ نمی کند!!آیا تنظیمات دارد؟موقع خاموش شدن 85% بود تا صبح زدیم تو شارژ برای بار اول گفتیم 10 ساعت شارژ بشه صبح پاشیدم روشن کردیم دیدیم همان 85% است!!
كسي نيست جواب بدهد خودمان جواب خودمان را مي دهيم تا بقيه هم از اين تجربه استفاده كنند:
نرم افزار managementVio را آپديت كرديم درست شد!!
daeereza
10-11-2010, 12:58
روي نوت بوكهاي دل در bios سيستم حالتي وجود دارد بنام charger disabled كه در حالتي كه باطري به نوتبوك وصل باشه اونو شارژ نميكنه.البته تا وقتي كه اين حالت رو enable نكنيد.
در موقع بوت شدن با زدن كليد f2 مي تونيد وارد bios بشيد.
البته من توي خونه هميشه باطري رو در ميارم. به دو دليل يكي اينكه چون سبكتر ميشه چون اونو روي پايم ميزارم.
و ديگري اينكه اينطوري كمتر داغ ميشه چون حرارت باطري موقع شارژ رو نداره.
موفق باشيد.
رضا
Mohandes mamali
02-02-2011, 02:14
آقايون من يه لپ تاپ سوني دارم و وقتي باتري رو شارژ مي كنم ، و دستگاه رو خاموش مي كنم ، فردا مي بينم كه مثلاً حدود 10درصد از باتري كم شده، علت به نظرتون چي هست؟
pooriya_hp
02-02-2011, 12:20
از hibernate استفاده می کنید ؟؟؟
Mohandes mamali
02-02-2011, 18:30
از hibernate استفاده می کنید ؟؟؟
بيشتر بله هيبرينيت هست اما با شات دان هم امتحان كردم باز هم همين طوريه
pooriya_hp
02-02-2011, 18:53
hibernate یه مقداری از شارژ کم می کنه اما شات دان نه .....
باتری تون سالمه ؟؟
Mohandes mamali
03-02-2011, 17:22
hibernate یه مقداری از شارژ کم می کنه اما شات دان نه .....
باتری تون سالمه ؟؟
والا دستگاه نو هست ، حالا چه جوري باتري رو ميشه تست كرد؟
البته بعضي ها مي گن كه سوني ها همين طوري هستند، شما هم سوني رو امتحان كرديد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.