ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : matlab

alihn
15-10-2010, 14:46
سلام به همه .
تا حالا شده یه سوال در مورد مت لب داشته باشی و توی 4 تا کتاب برنامه نویسی مت لب دنبالش بگردی و کلاس آموزشیش رو هم بری و نتونی جوابشو پیدا کنی ؟
این الان مشکل منه .... کی میتونه یه کمکی بکنه ؟
من میخوام با مت لب برنامه بنویسم و اجازه استفاده از فانکشن های آماده مت لب رو هم ندارم یعنی خودم باید اونا رو بنویسم
چجوری میشه متغیرهارو به برنامه معرفی کرد که کاربری که بعدا از برنامه استفاده میکنه برنامه ازش یه ماتریس n*n رو بگیره و مقدار n رو هم همون کاربر تعیین کنه و بعد برنامه بیاد روی اون ماتریس یه کارایی بکنه مثلا با یه ماتریس دیگه جکع کنه یا معکوسشو حساب کنه (بدون استفاده از فانکشن آماده محاسبه معکوس مت لب )
بعد یه جای دیگه برنامه بیاد نتیجه این مرحله رو بازخونی کنه و باهاش یه کارای دیگه کنه و بعد نتیجه رو نشون کاربر بده (کاربری که از برنامه من استفاده میکنه فقط چیزایی رو که برنامه من ازش بخواد تایپ میکنه و به برنامه میده و در حقیقت چیزی از مت لب سرش نمیشه )
خلاصه کنم من فقط توی پنجره editor میتونم چیزی رو تایپ کنم و کلا باید فراموش کنم که پنجره ای به اسم command window هم وجود داره (برخلاف کتابا که همش و همش کار کردن توی پنجره command window رو آموزش میدن)
امیدوارم تونسته باشم مشکل رو درست توضیح بدم
کسی هست مارو از این چاله در بیاره؟

atrin777
23-11-2010, 18:22
منم همین مشکلو دارم