ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رندر کردن کارهای حجیم در 3DMAX

محمد رضا حیدری
15-10-2010, 14:33
با سلام

من چند سال پیش یه چیزایی در مورد رندر کردن به صورت جدا جدا شنیده بودم .به این صورت که مثلا اول سایه رو رندر میکنی بعد خود جسمو بعد نور و غیره... بعد با هم کمباین(ترکیب) مکنیم .اگر میشه توضیح کاملی در مورد چگونگی این کار بدید.
یا اگر روش دیگه وجود داره توضیح بدید ممنون میشم.

m4d
16-10-2010, 10:15
سلام دوست من . شما F10 رو که زدی برو تب Render elements بعد دکمه Add رو بزن حالا تو کارد باز شده گزینه های ورد نظرت رو که میخوای جدا جدا رندر بشن رو انتخاب کن . مثلا diffuse , alpha , ... . هر چند تا که دوست داری انتخاب کن و ok رو بزن . خوب حالا یکی یکی گزینه های اضافه شده به لیست رو انتخواب کن و کمی پایین تر روی اون دکمه ای که سه تا نقطه روشه کلیک کن و آدرس فولدری رو که میخوای مثلا فایلهای diffuse اونجا ذخیره بشن رو بده . بعد گزینه ی بعدی رو از لیست انتخاب کن و آدرس اون هم بده مثل alpha . حالا وقت رندر کنی دو سری تصویر رندر شده یکی مربوط به diffuse و دیگری alpha داری ( بسته به تعداد کانالهای انتخابی شاید بیشتر باشه) برا ترکیبشون هم سازگارترین برنامه با مکس combostion هست که همین فایلها رو بصورت فوتیج در میاره و بصورت چند لایه روی هم میندازه و میتونی میزان هر کدوم رو مثلا شفافیت و ... رو تو کمبوزشن تغییر بدی.

محمد رضا حیدری
16-10-2010, 16:44
سلام دوست من . شما F10 رو که زدی برو تب Render elements بعد دکمه Add رو بزن حالا تو کارد باز شده گزینه های ورد نظرت رو که میخوای جدا جدا رندر بشن رو انتخاب کن . مثلا diffuse , alpha , ... . هر چند تا که دوست داری انتخاب کن و ok رو بزن . خوب حالا یکی یکی گزینه های اضافه شده به لیست رو انتخواب کن و کمی پایین تر روی اون دکمه ای که سه تا نقطه روشه کلیک کن و آدرس فولدری رو که میخوای مثلا فایلهای diffuse اونجا ذخیره بشن رو بده . بعد گزینه ی بعدی رو از لیست انتخاب کن و آدرس اون هم بده مثل alpha . حالا وقت رندر کنی دو سری تصویر رندر شده یکی مربوط به diffuse و دیگری alpha داری ( بسته به تعداد کانالهای انتخابی شاید بیشتر باشه) برا ترکیبشون هم سازگارترین برنامه با مکس combostion هست که همین فایلها رو بصورت فوتیج در میاره و بصورت چند لایه روی هم میندازه و میتونی میزان هر کدوم رو مثلا شفافیت و ... رو تو کمبوزشن تغییر بدی.

دست درد نکنه.فقط اگه میشه آدرس دانلود این برنامه ای رو که گفتی بهم بده.
این فقط برای تصویر ثابت هست یا انیمیشن هم میشه ساخت و کمباین کرد؟

m4d
16-10-2010, 21:32
خواهش میکنم دوست من . بله انیمیشن هم میشه . کلا کاربرد اصلی کمبوسشن برای ترکیب انیمیشن و فوتیج هست(فوتیج هم که میدونی چیه همون مجموعه عکسهای رندر شده با برنامه های گرافیکی رو میگن که پشت سر هم سیو میشن - کلا برا رندر انیمیشن همیشه فرمت tif یا tga رو انتخواب کن بعد از رندر انیمیشنت بصورت مجموعه ای از فریم های ثابت تو فولدری که مشخص کردی ذخیره میشه . بعد میتونی مجموعه فرم ها (فوتیج) رو وارد برنامه های ترکیب صحنه بکنی) من لینک مستقیم پیدا نکردم ولی تو گوگل بزن "دانلود autodesk combustion" حتما پیدا میکنی
لینک برنامه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

محمد رضا حیدری
17-10-2010, 17:54
ممنون
یه سوال دیگه.من برای این که بهترین خروجی رو داشته باشم باید چیکار کنم.1)مثلا میشه انیمیشن HD ساخت؟1080 یا 720 .
معمولا من انیمیشنهام با اون کیفیتی که میخوام از آب در نمیاد .وقتی هم که میخوام چنتا از انیمیشن هام رو به هم به چسبونمو کارتون درست کنم با ULEAD VIDEO STUDIO دیگه گند زده میشه به کیفیتش.برنامه ای بهتر از VIDEO STUDIO هست تا با اون ویرایش کنم؟
ببخشید سوالام زیاد شد.

Fusi0n
17-10-2010, 18:39
ULEAD VIDEO یک برنامه کلاسیک برای یوزر سطح پایین برای کارهای حرفه Adobe premier بهتر :46:

meysam 3d
21-10-2010, 20:54
برای ترکیب و تدوین و افکت گذاری و تصحیح رنگ واضافه کردن نور و ...... میشه از افتر افکت استفاده کرد (راحت ، سریع ، فوق حرفه ای ، و بدون افت کیفیت)