ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آسیب به هارد دیسک ...........؟

greena
15-10-2010, 14:15
با درود وسلام سوال من اینه :

آیا اگه دکمه ای از صفحه کلید خراب باشه به هارد آسیب میرسونه ...؟

و همینطور اگه کیبورد های که USB میخورند و چراغ مطالعه و میکروفن به اونه وصل میشه به هارد دیسک آسیب میرسونن .........؟

من این هارو از یه مهندس سخت افزار شنیدم ..........

alireza1411
15-10-2010, 15:37
شاید منظورش این بوده که نویز میندازه و به اصطلاح افزایش و کاهش ولتاژ پیش میاد. البته خیلییی به نظرم بعیده مهم باشه. اولین باره همچین چیزی دارم میشنوم.:41:
من که هزار دفعه هارد اکسترنال و فلش و ... همه جور چیز میز وصل کردم هیچ اتفاقی برای هارد دستاپم نیفتاده.

edvard_kachal
15-10-2010, 15:43
امان از دست مهندسای ابکی ... نه عزیزم اسیب نمیرسونه .... اخه رو چه حسابی ... توضیح ازش میخواستی ....

greena
15-10-2010, 20:51
راستش من خودم مستقیم نشنیدم .....به یکی از دوستام گفت من هم مثل شما قبولش نکردم ..........اما مدتیه که فلاش مموری و گوشی رو از طریق پورت usb به کیبورد وصل میکنم و گفتم بپرسم تا اگه مشکلی هست این کارو نکنم ...
و یه سوال دیگه اینکه من خیلی سیستمم رو هایبرنیت میکنم به مادربورد و هارد و رم و... آسیب نمیرسه......؟

alireza1411
15-10-2010, 22:12
راستش من خودم مستقیم نشنیدم .....به یکی از دوستام گفت من هم مثل شما قبولش نکردم ..........اما مدتیه که فلاش مموری و گوشی رو از طریق پورت usb به کیبورد وصل میکنم و گفتم بپرسم تا اگه مشکلی هست این کارو نکنم ...
و یه سوال دیگه اینکه من خیلی سیستمم رو هایبرنیت میکنم به مادربورد و هارد و رم و... آسیب نمیرسه......؟

من هم همیشه اینکارو میکنم و شنیدم که هایبرنیت شبیه اسلیپه. با این تفاوت که هایبرنیت اطلاعات روی رم رو به هارد کپی میکنه و بعد سیتم خاموش میشه. وقتی روشن میکنی سریع میره اطلاعات رو میاره و برنامه ها به صورت باز شده بالا میان.

دوستم میگفتم چون سرعت سیو اطلاعات زیاده هارد رو اذیت میکنه ولی من ازش پرسیدم خب ما که همیشه در حال سیو و کپی هستیم ...:31: نتونست من رو قانع کنه ... نمیدونم حالا شاید دلیل دیگری هم باشه ...:11:

greena
15-10-2010, 23:05
من هم همیشه اینکارو میکنم و شنیدم که هایبرنیت شبیه اسلیپه. با این تفاوت که هایبرنیت اطلاعات روی رم رو به هارد کپی میکنه و بعد سیتم خاموش میشه. وقتی روشن میکنی سریع میره اطلاعات رو میاره و برنامه ها به صورت باز شده بالا میان.

ممنون من هم واسه همین پرسیدم که به رم آسیب میرسونه............

Arash4484
18-10-2010, 16:00
اگه پاور قوی باشه هیچ کدوم از وسایل جانبی آسیبی ندارند-خیالت تخت!

البته به usb وسایل تزیینی مثل فن وچراغ واینا وصل نکن

راجع به هایبرنت شک دارم- خودم زیاد میکنم اما مایکروسافت تو سون داره بیشتر به سمت اسلیپ میره, لابد علتی داره

amd>intel
18-10-2010, 16:37
پاور خيلي مهمه . من به شخصه سيستم يا روشن ميذارم يا خاموش ميكنم . فكر كنم هايپر در طولاني مدت موقع شروع دوباره فشار بيشتري از حالت عادي به هارد مياره

greena
18-10-2010, 18:45
پاور من کولر مستر 390وات واقعی هستش ........من هم فکر میکنم که به قطعات آسیب برسه .......مخصوصا رم ولی تا حالاچیزی برام مشخص نشده .......