مشاهده نسخه کامل
: آسیب به هارد دیسک ...........؟
با درود وسلام سوال من اینه :
آیا اگه دکمه ای از صفحه کلید خراب باشه به هارد آسیب میرسونه ...؟
و همینطور اگه کیبورد های که USB میخورند و چراغ مطالعه و میکروفن به اونه وصل میشه به هارد دیسک آسیب میرسونن .........؟
من این هارو از یه مهندس سخت افزار شنیدم ..........
alireza1411
15-10-2010, 15:37
شاید منظورش این بوده که نویز میندازه و به اصطلاح افزایش و کاهش ولتاژ پیش میاد. البته خیلییی به نظرم بعیده مهم باشه. اولین باره همچین چیزی دارم میشنوم.:41:
من که هزار دفعه هارد اکسترنال و فلش و ... همه جور چیز میز وصل کردم هیچ اتفاقی برای هارد دستاپم نیفتاده.
edvard_kachal
15-10-2010, 15:43
امان از دست مهندسای ابکی ... نه عزیزم اسیب نمیرسونه .... اخه رو چه حسابی ... توضیح ازش میخواستی ....
راستش من خودم مستقیم نشنیدم .....به یکی از دوستام گفت من هم مثل شما قبولش نکردم ..........اما مدتیه که فلاش مموری و گوشی رو از طریق پورت usb به کیبورد وصل میکنم و گفتم بپرسم تا اگه مشکلی هست این کارو نکنم ...
و یه سوال دیگه اینکه من خیلی سیستمم رو هایبرنیت میکنم به مادربورد و هارد و رم و... آسیب نمیرسه......؟
alireza1411
15-10-2010, 22:12
راستش من خودم مستقیم نشنیدم .....به یکی از دوستام گفت من هم مثل شما قبولش نکردم ..........اما مدتیه که فلاش مموری و گوشی رو از طریق پورت usb به کیبورد وصل میکنم و گفتم بپرسم تا اگه مشکلی هست این کارو نکنم ...
و یه سوال دیگه اینکه من خیلی سیستمم رو هایبرنیت میکنم به مادربورد و هارد و رم و... آسیب نمیرسه......؟
من هم همیشه اینکارو میکنم و شنیدم که هایبرنیت شبیه اسلیپه. با این تفاوت که هایبرنیت اطلاعات روی رم رو به هارد کپی میکنه و بعد سیتم خاموش میشه. وقتی روشن میکنی سریع میره اطلاعات رو میاره و برنامه ها به صورت باز شده بالا میان.
دوستم میگفتم چون سرعت سیو اطلاعات زیاده هارد رو اذیت میکنه ولی من ازش پرسیدم خب ما که همیشه در حال سیو و کپی هستیم ...:31: نتونست من رو قانع کنه ... نمیدونم حالا شاید دلیل دیگری هم باشه ...:11:
من هم همیشه اینکارو میکنم و شنیدم که هایبرنیت شبیه اسلیپه. با این تفاوت که هایبرنیت اطلاعات روی رم رو به هارد کپی میکنه و بعد سیتم خاموش میشه. وقتی روشن میکنی سریع میره اطلاعات رو میاره و برنامه ها به صورت باز شده بالا میان.
ممنون من هم واسه همین پرسیدم که به رم آسیب میرسونه............
Arash4484
18-10-2010, 16:00
اگه پاور قوی باشه هیچ کدوم از وسایل جانبی آسیبی ندارند-خیالت تخت!
البته به usb وسایل تزیینی مثل فن وچراغ واینا وصل نکن
راجع به هایبرنت شک دارم- خودم زیاد میکنم اما مایکروسافت تو سون داره بیشتر به سمت اسلیپ میره, لابد علتی داره
amd>intel
18-10-2010, 16:37
پاور خيلي مهمه . من به شخصه سيستم يا روشن ميذارم يا خاموش ميكنم . فكر كنم هايپر در طولاني مدت موقع شروع دوباره فشار بيشتري از حالت عادي به هارد مياره
پاور من کولر مستر 390وات واقعی هستش ........من هم فکر میکنم که به قطعات آسیب برسه .......مخصوصا رم ولی تا حالاچیزی برام مشخص نشده .......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.