مشاهده نسخه کامل
: طول عمر دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات
Arash4484
15-10-2010, 12:18
دیدم جای این تاپیک بصورت جامع تو انجمن خالیه گفتم راجع بهش بحث و تبادل اطلاعات کنیم:
راجع به عمر مفید وپایدار هر کدوم از این رسانه ها که روشون دیتا ذخیره میکنیم حرف وحدیث زیاده و اگر دیتای مهمی داشته باشید وبخاید بک آپ کنید میمونید چه کنید؟
مثلن اون اوایل بعضی راجع به عمر دیسک های نوری میگفتن 100سال! بعد شد 5 سال! دوباره این اواخر توی تحقیقی خوندم محققا گفتند از5 سال خیلی بیشتر میتونه بشه واون قارچ های که دیسک را نابود میکنند بسته به شرایط نگهداری ظهور میکنند...من خودم CDی650مگی 15ساله دارم ,صحیح وسالم!
این موضوع(طول عمر) برای هاردها بسته به نوع از3تا5تا15سال متغیره
ضمنن این وسط شرایط استفاده هم مطرحه , یادتون باشه راجع به VHS و کاست ها میگفتند باید هر چند وقت یکبار استفاده بشند که بقول معروف اکسیده نشند.حالا جالبه تازگیها من اینو راجع به HDDها شنیدم! میگن نباید بلااستفاده گوشه ای بمونه وگرنه دیتاش در معرض پرش قرار میگیره!!!!اینو راجع DVDهم میگن(البته این دو موضوع آخر که گفتم در حد شنیده است و جایی دربارش نخوندم)
برعکس این موضوع راجع به فلشها , SDها , SSDها و کلن حافظه های مبتنی بر چیپ صحت داره . یعنی دارای عمر مفید تعداد دفعه رید و رایتند وسپس از کار میفتند . اگر روشون خوندن ونوشتن کم صورت بگیره حتا عمر تا 1 قرن هم براشون پیشبینی شده(از تحقیقات سامسونگ)
تاثیر ضربه روی بعضی از این ابزارها وگرما روی همگی هم که معروفه-مثلن این ضربه های معمول کهHDDهای عادی رو داغون میکنه هیچ آسیبی به SSDها نمیزنه
دوستان اگه علاقه دارند در مورد تجربیاتشون توی نگهداری طولانی مدّت اطّلاعات صحبّت کنند واگه جایی مقاله ی توی این زمینه دیدن بزارند.یا هر حرفی به نظرشون میاد بگن به یه جمع بندی برسیم...
با سپاس
بجز ضربه و گرما من چیزی در مورد بقیه چیزایی که گفتید نشنیدم و فکر نمیکنم زیاد صحت داشته باشه.
Arash4484
21-10-2010, 01:59
بجز ضربه و گرما من چیزی در مورد بقیه چیزایی که گفتید نشنیدم و فکر نمیکنم زیاد صحت داشته باشه.
بجز پاراگراف ذیل تمام مطالب را در مقالات وتحقیقات خانده ام-مستنداتش هم فراوان است وبزودی در همین تاپیک قرار میدهم :
ضمنن این وسط شرایط استفاده هم مطرحه , یادتون باشه راجع به VHS و کاست ها میگفتند باید هر چند وقت یکبار استفاده بشند که بقول معروف اکسیده نشند.حالا جالبه تازگیها من اینو راجع به HDDها شنیدم! میگن نباید بلااستفاده گوشه ای بمونه وگرنه دیتاش در معرض پرش قرار میگیره!!!!اینو راجع DVDهم میگن(البته این دو موضوع آخر که گفتم در حد شنیده است و جایی دربارش نخوندم)
بجز این بخش تمام مطالبی که گفتم بسیار مشهورومسلم است- شما به چه موردی دقیقن شک دارید؟ این که ابزارهای ذخیره سازی دیتا عمر محدودی دارند که شک بردار نیست؟تشکر
SSD خوبه ها ولی ماشالا خیلی گرونه.
من به بلو ری رای میدم.یه بلوری درسته که قیمت نسبتا پایینی داره ولی حجمی معادل یه هارد 100 هزار تومنی SSD رو ذخیره میکنه.
درایوش هم تا چشم روی هم بذاریم مثل DVD میشه حدودای 30 تومن.
Arash4484
22-10-2010, 12:30
SSD خوبه ها ولی ماشالا خیلی گرونه.
من به بلو ری رای میدم.یه بلوری درسته که قیمت نسبتا پایینی داره ولی حجمی معادل یه هارد 100 هزار تومنی SSD رو ذخیره میکنه.
درایوش هم تا چشم روی هم بذاریم مثل DVD میشه حدودای 30 تومن.
من هم موافقم .خبری که امروز خوندم این بود که در لابراتوار دیسک چند لایهBluRay با حجم 500گیگ تولید شد!بسرعت ارزون وبصرف میشوند وباید منتظر ماند!
اما باید دید طول عمر های دیسکهای بلوری چقدر است ؟
atrociousman
23-10-2010, 20:53
اما باید دید طول عمر های دیسکهای بلوری چقدر است ؟
درسته!
و نکته ی دیگه اینکه ، به نظر شما رایت یا جابحایی 500 گیگ اطلاعات با بلوری چقدر طول میکشه؟!؟ فکر کنم خیلی زمان ببره!
به نظر من در حال حاظر بهترین گزینه SSD ها هستن ! البته با در نظر نگرفتن کاربری!
گزینه های دیگه ای هم هست
مثلا استوریج هایی که واسه سرور استفاده میشه و یا مثلا اسکازی که هم کیفیت ساخت بالایی دارن هم عمر بالاتری و هم دور خیلی بالایی(البته یه زمانی اول بودن ولی الانو نمیدونم-اطلاعاتم کمه)
ولی در کل بهترین گزینه برای کاربرای خونگی sata3 raid هست که بهترینه!چرا؟؟؟
چون شما برای ssd با حجم 100 گیگابایت باید حدود 350 تومان هزینه کنید ولی برای دو تا ساتا3 باحجم هر کدوم 1ترابایت حدود 250 هزار تومان !!!!
حالا شما با350 تومان هزینه حدو.د 250 مگ در ثانیه سرعت دارین ولی با دوتا ساتا 3 به صورت رید ، خیلی بیشتر از این حرفا میشه!
خب فعلا همه جوره HDD sata3 به صرفه هست !
ولی این نکته فراموش نشه که ssd حدود یک و نیم میلیون ساعت عمر مفیدشه!!!!!!!
هم از لحاظ اقتصادی و هم موارد دیگه به نظر من همون DVD از همه به بهتره.من همیشه رو DVD بک آپ گرفتم حدود 10 سال هم هست که هیچ مشکلی نداره .به شرطی که درست نگهداری بشه نه اینکه بندازیش زیر فرش !!!
Arash4484
24-10-2010, 01:22
مثلا اسکازی که هم کیفیت ساخت بالایی دارن هم عمر بالاتری و هم دور خیلی بالایی(البته یه زمانی اول بودن ولی الانو نمیدونم-اطلاعاتم کمه)
ولی در کل بهترین گزینه برای کاربرای خونگی sata3 raid هست که بهترینه!چرا؟؟؟
چون شما برای ssd با حجم 100 گیگابایت باید حدود 350 تومان هزینه کنید ولی برای دو تا ساتا3 باحجم هر کدوم 1ترابایت حدود 250 هزار تومان !!!!
حالا شما با350 تومان هزینه حدو.د 250 مگ در ثانیه سرعت دارین ولی با دوتا ساتا 3 به صورت رید ، خیلی بیشتر از این حرفا میشه!
خب فعلا همه جوره HDD sata3 به صرفه هست !
ولی این نکته فراموش نشه که ssd حدود یک و نیم میلیون ساعت عمر مفیدشه!!!!!!!
اسکازی که بینظیره ولی به شرطی که مادربردهای ما نیازبه کارت آداپتوری برای اتصال بهش نداشتند واونموقع کیفیت وسرعتش رو حس میکردیم!(من داشتم هارد1گیگیشو ! :blush: چقدر جون کندم تا ویندوز 2000ادوانس روش ریختم! اما سرعتش؟ 15000دور در ثانیه! اونم سال 80):8: کار اپل مکینتاشه دیگه....
اما راجع به raid و ssd صددرصد خطر تقریبن ناممکن بودن بازیابی دادهات وجودداره. متاسفانه هر کدوم از تکنولوژی ها ی کنونی یه عیبی دارند و هر کدوم بدرد یه وضعی میخورند....ولی ssd خیلی اشتیاق انگیزه...
البته 1.5 میلیون ساعتی که میگی تو بعضی مدلها کمتره, باید زمان خرید دقت کرد, تکنولوژی های ارزونتر و کم عمرترهم داره...:41:
24-10-2010, 14:26
اسکازی که بینظیره ولی به شرطی که مادربردهای ما نیازبه کارت آداپتوری برای اتصال بهش نداشتند واونموقع کیفیت وسرعتش رو حس میکردیم!(من داشتم هارد1گیگیشو ! چقدر جون کندم تا ویندوز 2000ادوانس روش ریختم! اما سرعتش؟ 15000دور در ثانیه! اونم سال 80) کار اپل مکینتاشه دیگه....
خوبه!
الآن وضعیتش چطوره؟! تو بازار هست!؟ هنوزم اوله؟ هزینه؟ کاربری؟
برد های جدید چطور ، بازم به صورت مستقیم ساپورت نمیکنن؟
یه سوال دیگه: شما میدونی میانگین چند مگ سرعت داره؟
دوستان چند وقتی است از کارتهایSDHCگیگ بالا برای بکآپ گیری استفاده میکنم- خیلی سریعند, مشکل پرش اطلاعات بر اثر ضربه mini-SDها و خرابی گهگاه پورت SDها را هم ندارند؛ امتحان کنید
در مورد این هم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.
پیشاپیش ممنون
willhunting
24-10-2010, 19:30
فعلا بخاطر به صرفه نبودن Blue-Ray همون DVD ها گزینه خوبی برای ذخیر سازی هستن البته به قوا دوستمون به شرط نگهداری خوب
babak_gww
25-10-2010, 12:58
من حدود 2000 تا فیلم رو دی وی دی دارم
یعنی با این حساب آرشیوم پر؟؟؟:18: :45:
من حدود 2000 تا فیلم رو دی وی دی دارم
یعنی با این حساب آرشیوم پر؟؟؟:18: :45:
نه بابا این چه حرفیه.شما فقط نندازش زیر فرش بقیش حله:31:
منم کلی اطلاعات ضروریه 10 ساله رو DVD دارم . به این سادگیا از بین نمیرن تا از بینشون نبری!
Arash4484
25-10-2010, 15:41
در مورد این هم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.
دوست خوبم SDHCها نسل جدید کارت های SDهستند که سرعت وظرفیت های فوق العاده بیشتری رو ساپورت میکنند
بعد شکستHD-DVDروشون کار شد...
برای آینده دستگاه های پرتابل روشون خیلی حساب شده
توبازار خودمون هم پره ومن یک 16گیگیشو دارم/ فقط در استفاده از کلیه کارت های SDباید دقت کرد در وسایلی که پرت مستقیمش رو ندارند. باید از رابط با کیفیت استفاده کرد. من رابط پرتابل USB ترنسند رو براش خریدم
بزرگترین حسنشون هم اینه در همه مدل ها وشرکتها کلیدlockروشون گذاشتند که من نمیتونم بگم این چقدر خوبه: ویروسی نشدن- جلوگیری از حذف نا خاسته دیتا ووووو
خوبه!
الآن وضعیتش چطوره؟! تو بازار هست!؟ هنوزم اوله؟ هزینه؟ کاربری؟
برد های جدید چطور ، بازم به صورت مستقیم ساپورت نمیکنن؟
یه سوال دیگه: شما میدونی میانگین چند مگ سرعت داره؟
متاسفانه من از همون زمان که گفتم دیگه ندارم/کسی از دوستان اگه نسل جدیدش رو داره اطلاعات بده
Arash4484
25-10-2010, 16:00
برای اطلاعات جامع SCSI:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات واقعن جامع SD-SDHC-SDXD (همراه با مدل های micro و mini شون)
Arash4484
25-10-2010, 16:59
یک مطلب بسیار جالب در قیاس sataنسل 1 با scsi: (بنقل از ویکی فارسی-مقاله ساتا)
نسل دومsata برای چه ایجاد شد؟
به زودی پس از معرفی ساتاهای 1.5 گیگابیتی، کمبودها و نقصهایی پدیدار شد. در مرحلهٔ کاربردی، ساتا فقط می توانست یک تراکنش را در یک لحظه انجام دهد - درست همانند پاتا. اما میانجی سیستم رایانهای کوچک (SCSI) هنوز قادر بود تا درخواستهای گوناگون را قبول کرده و آنها را به نوبت سرویس دهد که در نتیجه زمان پاسخگویی به حداقل میرسد. انسیکیوبه عنوان قابلیت اختیاری برای دستگاههای پشتیبانی کننده از ساتاهای 1.5 و 3 گیگابیتی اتخاذ شد
__________________________________________________ _________
پس نتیجه میگیریم حتا ساتا نسل اول هم بسیار از اسکازی عقب تر است! تنها مساله دور موتور در دقیقه مطرح نیست/ نوع پرداخت اطلاعات و ظرفیت درگاه بسیار مهم است
atrociousman
25-10-2010, 17:17
اطلاعات واقعن جامع SD-SDHC-SDXD (همراه با مدل های micro و mini شون)
micro sd 2tb ؟؟؟!؟!
محشره!
اطلاع نداشتم
Arash4484
25-10-2010, 18:34
micro sd 2tb ؟؟؟!؟!
محشره!
اطلاع نداشتم
اره آدم مخش سوت میکشه 2ترا توی 1در 1.5 سانت!
تازه نه تو لابراتوار توی یازار!
Arash4484
25-10-2010, 22:01
دوستانی که هاردSSD متصل شونده به PCI رو از نزدیک دیده اند- لطفن از کاراییش بگن.....
atrociousman
25-10-2010, 22:18
یاد الکامپ 2004 افتادم!
یادمه هارد 500 آورده بودن ! مردم دهنشون خشک شده بود!
من 20 دقیقه داشتم نیگاش میکردم میگفتم یعنی میشه!؟!:دی
Arash4484
26-10-2010, 02:55
یاد الکامپ 2004 افتادم!
یادمه هارد 500 آورده بودن ! مردم دهنشون خشک شده بود!
من 20 دقیقه داشتم نیگاش میکردم میگفتم یعنی میشه!؟!:دی
من یاد اولین هارد کوانتومم افتادم
30گیگا بایت!!!
صدای فضا پیما میداد!:27:
رفقا جمع شده بودند خونه/یکیشون خیلی رسمی میگفت این هارد هرگز پر نمیشه !!!!:3:
راستی 2004 همون الکامپ خوبه بود؟
Arash4484
26-10-2010, 03:02
دوستانی که تو نظر سنجی شرکت میکنن دقت کنند : ما داریم روی ثبات داده حرف میزنیم/نه سرعت وکیفیت استفاده از داده ها
برام جای تعجب داره که چطور رید رو دوستان بهترین گزینه برای آرشیو فایل ها میدونند
اگه دوست دارید پست بدید وعلت انتخابتونو بگید-سپاس
atrociousman
26-10-2010, 12:23
من یاد اولین هارد کوانتومم افتادم
30گیگا بایت!!!
صدای فضا پیما میداد!:27:
رفقا جمع شده بودند خونه/یکیشون خیلی رسمی میگفت این هارد هرگز پر نمیشه !!!!:3:
راستی 2004 همون الکامپ خوبه بود؟
بله! اولین و آخرین الکامپی که به خوبی برگذار شد!
هر چی گذشت سیر نزولی گرفت.
دولت سال 2004 سرمایه گذاری خوبی رو این قضیه کرده بود! ولی خب از سالهای بعد دولت بعدی حتی برنامه ریزیه خوبی واسه این قضیه نداشت، چه برسه به سرمایه گذاری!
در کل ایران پتانسیل خوبی داره
--------------------------------
به نظر من پیشرفت تکنولوژیه استوریج از بقیه تکنولوژیهای کامپیوتر خیلی کمنر بوده! البته تا الان!
ولی کلا ضریب پیشرفت صنعت کامپیتر سیر صعودی داره! یدفه دیدی دو ماه دیگه هارد 150 ترابایت اومد 100 تومان:دی
Arash4484
26-10-2010, 19:45
بله! اولین و آخرین الکامپی که به خوبی برگذار شد!
هر چی گذشت سیر نزولی گرفت.
دولت سال 2004 سرمایه گذاری خوبی رو این قضیه کرده بود! ولی خب از سالهای بعد دولت بعدی حتی برنامه ریزیه خوبی واسه این قضیه نداشت، چه برسه به سرمایه گذاری!
در کل ایران پتانسیل خوبی داره
--------------------------------
به نظر من پیشرفت تکنولوژیه استوریج از بقیه تکنولوژیهای کامپیوتر خیلی کمنر بوده! البته تا الان!
ولی کلا ضریب پیشرفت صنعت کامپیتر سیر صعودی داره! یدفه دیدی دو ماه دیگه هارد 150 ترابایت اومد 100 تومان:دی
CD امد گفتیم، الحمدا... مشکل حل شد این یکی تا خش نیافتد، اطلاعاتمان محکم سر جایش می ماند!!!
ولی CD تمیز و بدون خش دارم، دیگر هیچ چیزی روی آن قابل بازیابی نیست!!!
Blu-Ray را هم نمیدانم واقعاً ماندگاری اش چقدر است.
ولی به شخصه دیگر به این تجهیزات نوری اعتماد ندارم! و بجز برای انتقال فایل و اطلاعات به دوستان، خودم دیگر دیتای جدید روی CD و DVD آرشیو نمیکنم.
طبق تجربه خودم، هربار قبل از خرید هارد دیسک و حافظه های فلش روزها و هفته ها جستجو کردم و اطلاعات جمع کردم و خوشبختانه در طی سالها با وجود ذخیره سازی فایلهای زیاد و حجیم، تا این زمان (چشمش نزنیم! :31:) مشکلی با ذخیره اطلاعات روی هارد دیسک و حافظه های الکترونیکی نداشتم و تا حالا مشکل خرابی و عدم دسترسی و... نداشتم.
در این تاپیک رای ای ندادم ولی طبق تجربه ام اعتماد من فقط به هارد و حافظه های الکترونیک از شرکت های معتبر است.
البته دیتاهای مهم را در دو مکان جداگانه نگاه میدارم.
مشخص است که هارد به دلیل ساختار مکانیکی-مغناطیسی معایبی دارد ولی اگر نوع مرقوبی باشد و در شرایط فیزیکی خوب نگاه داری شود میتواند وسیله مطمئنی باشد.
مخصوصاً در حال حاضر هارد دیسهای اکسترنال قیمت مناسبی دارند و به نوعی از DVD هم مقرون به صرفه تر است.
به نظرم بهترین راه نگه داری اطلاعات حجیم و با دسترسی سریع (برای افراد عادی)، دو هارد مجزا و یا نگه داری در یک هارد و یک حافظه الکترونیک (فلش یا SD و...) است.
(برای کسی که اطلاعاتش برایش مهم است، داشتن دو نسخه مهم است)
مزیت دیگر این منابع ذخیره سازی به DVD و Blu-Ray و... آن است که به سادگی میتوانم هر هفته یا هر ماه نسخه backup خودم را به روز کنم و به نوعی محل دوم کم استفاده تر را سینک کنم. (مثلاً روی پروژه های کاری و...)
بحرحال شاید برای دیتاهای ثابت (فیلم و موسیقی و عکس و...) منابع دیگر بهتر باشند ولی بحرحال من که همچنان (با جمیع شرایط قیمت و پایداری و سرعت دسترسی و...) دو هارد مجزا را ترجیح میدهم.
(
در مورد حافظه های خانواده SD هم نمیدانستم تا 2T هم ساخته شده است!!! به قول دوستان در آن فضا، مخم انسان به نوعی سوت میکشد!
)
این هم یک تصویر جالب برای تاپیکتان !!!!! You've been waiting for !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arash4484
27-10-2010, 00:44
مزیت دیگر این منابع ذخیره سازی به DVD و Blu-Ray و... آن است که به سادگی میتوانم هر هفته یا هر ماه نسخه backup خودم را به روز کنم و به نوعی محل دوم کم استفاده تر را سینک کنم. (مثلاً روی پروژه های کاری و...)
دقیقن بزرگترین مشکل دیسک های نوری رو گفتی: سختی سینک کردن
4صفحه /10مگ!/3400$
سلام
به نظر نمیرسد که هنوز اینطور باشد.
(چند روز قبل نصفه شب بود و دقت زیادی نکردم ...)
ولی آن در سایت مذکور، چیزی در مورد وجود حافظه 2T گفته نشده.
عددی که در بخش ظرفیت این نمودارها ذکر شده به نظر محدوده پشتیبانی پروتکلی آن حافظه است.
مثلاً من حدس میزنم در ارتباط با فلان حافظه SD بتوان از آدرس های 32 بیتی برای درخواست خواندن و نوشتن یک سکتور استفاده کرد و اگر هر سکتور را 512 بایت بگیریم در مجموع میتوانیم 2T را آدرس دهی کنیم.
البته میدانیم که اندازه سکتور در زمان فرمت قابل تغییر است ولی در کل منظورم این است که به نظر میرسد این عدد به نوعی محدودیت استراکچری و پروتکلی را مشخص میکند.
یعنی این حافظه ها از نظر زیرساختی و استاندارد تایین شده شان جای پیشرفت و رشدی تا حد 2T دارند.
مثل استاندارد FAT32 که نمیتواند فایل بزرگتر از 4G را در پارتیشن هایش ذخیره کند و...
موفق باشید.
Arash4484
28-10-2010, 16:28
سلام
به نظر نمیرسد که هنوز اینطور باشد.
(چند روز قبل نصفه شب بود و دقت زیادی نکردم ...)
ولی آن در سایت مذکور، چیزی در مورد وجود حافظه 2T گفته نشده.
عددی که در بخش ظرفیت این نمودارها ذکر شده به نظر محدوده پشتیبانی پروتکلی آن حافظه است.
مثلاً من حدس میزنم در ارتباط با فلان حافظه SD بتوان از آدرس های 32 بیتی برای درخواست خواندن و نوشتن یک سکتور استفاده کرد و اگر هر سکتور را 512 بایت بگیریم در مجموع میتوانیم 2T را آدرس دهی کنیم.
البته میدانیم که اندازه سکتور در زمان فرمت قابل تغییر است ولی در کل منظورم این است که به نظر میرسد این عدد به نوعی محدودیت استراکچری و پروتکلی را مشخص میکند.
یعنی این حافظه ها از نظر زیرساختی و استاندارد تایین شده شان جای پیشرفت و رشدی تا حد 2T دارند.
مثل استاندارد FAT32 که نمیتواند فایل بزرگتر از 4G را در پارتیشن هایش ذخیره کند و...
موفق باشید.
SDXC is an emerging technology. So cards with 1TB of storage are expected hit the markets during the end of 2011 and then 2TB cards will be released after a short time
به نقل از mahalo.com
پس تنها چند ماه دیگه 1ترا و کمی بعدتر 2ترا در بازارجهانینند؛
مدل موجود در بازار خودمون الان 64 گیگه.
David Jones
31-10-2010, 23:47
چقدر بی معنی !!! وقتی بمیری دیگه چه فرقی داره این مثلا خاطرات دیجیتالی ؟؟؟
Arash4484
01-11-2010, 00:54
چقدر بی معنی !!! وقتی بمیری دیگه چه فرقی داره این مثلا خاطرات دیجیتالی ؟؟؟
نخست اینکه ما داریم صحبت از چند ماه تا 10-15سال را میکنیم. که معمولن یک عمر خیلی بیشتر از این حرفهاست.
دوم، اینکه طرف یک ساختمان میسازد تا 10 نسل توش زندگی میکنند. اینجا هم یک تاپیک فنی است. عینن مثل این میمونه که بری تو انجمن بچه های عمران بگی چرا دارید در مورد قویترین بتون موجود بحث میکنید، در صورتی که سرنوشت زمین در آخر نابودی است:31:
سوم، از دید فلسفه انسانی هم نگاه کنی همه ما فکر تواتر پیدا کرده انسان در کل قرونیم/به همه ما دانش به ارث رسیده؛اکنون دانش بیشتر از آن است که با مغزها واوراق حمل شود(مغزها کارهای بزرگتری از حفظیات دارند!) انصاف حکم میکند دانش و زندگی به نسلهای بعد انتقال پیدا کند*
دوست من شما آلبومهای عکست یا فیلمهای جشنهای خانوادگی را دور میریزی؟ اینجور طرز فکر سرد کننده و نابود گر تمام تلاشها وافسردگی آور است. همه میدانیم افسردگی دردناک است و درد هم به انسان خوش نمیاید .:20: امام اول شیعیان گفته: جوری زندگی کن که انگار امروز میمیری و در عین حال انگار 100سال زنده ای. من که چنین میکنم .
موفق باشی:11:
Arash4484
01-11-2010, 18:57
یک مقاله بسیار جالب برای علاقه مندان به این مبحث:
(ببخشید اگه یکم سرسری و فقط بخش های مهم رو ترجمه کردم-ضمنن توضیحات درون کروشه از منه ]
ذخیره سازی داده های دیجیتال برای یک عمر یا نه؟
1-با اینکه تولید کننده های CD و DVD ادعا حفظ اطلاعات تا100سال رو دارند،اما چه کسی تا حالا تونسته همیشه توی اتاق یا دفترش دمای ایدهآل 25درجه سانتیگراد/و رطوبت مطلوب 50% رو فراهم کنه؟ زمان واقعیتر احتمالن 5 تا 10 ساله...
بخصوص اگر روی دیسک برچسب-نوشته یا لیبل باشه....[نه روی لبه]
چه گزینه های دیگری وجود دارد؟
2-اگر هدف برای یک دوره کوتاه است ، بهترین وسریعترین گزینه هارد درایو هاست؛ولی اونها با اینکه برای یک دوره 10الا20ساله پیشبینی شدند، بعد 5 سال هیچ گارانتی برای برگردوندن اطلاعات وجود نداره..
3-حافظه های USBکه برخیشون حتا تا 30 سال هم وارانتی شدند....با قابلیت ارائه دراز مدّت و با ثبات دادهها. (همچنین با محافظت در برابر آذرخش و شوک برقی)
4- مموری کارتها که بیشتر در دستگاههای قابل حملی چون دوربینها استفاده میشند، از همون فناوری یواسبی ها استفاده میکنند.
اما مطمئن بشیدکه برچسب“SLC "Single-Level-Cellروشون خورده باشه نه برچسب“MLC ”Multi-Level-Cell
اس ال سی کارتها میتونند تا 100,000بار خوندن ونوشتن اطلاعات رو ساپورت کنند.
5-نوارهای خوب قدیمی معمولن برای حدود 30 سال خوبند[فکرکنم منظورش تیپ های بکآپ گیریند که برای حجم های عظیم دیتای آرشیوی(مثلن در ثبت احوال) به کار میرفتند-سونی یه مدل مشهوری ازش داره..] اگر شما مقدار حجیمی از اطلاعات را در منزل یا محل کار ،برای مدت طولانی نیاز دارید[واگر تاخیر دسترسی براتون مهم نیست], هنوز هم نوار(تیپ) انتخاب خوبی است....
6-کاغذ و میکرو فیلم ها واقعن برای راهحلهای طولانی مدت ساخته شده است، هرچند نمیتوانند برای ذخیره سازی فیلم و عکس بکار بروند.
اگر در کاغذ ترکیبات اسیدی یا چوبی بکار نرود تا قرنها میتواند عمرکند...
اصل مقاله:
Digital Data Storage for a Lifetime – or Not
منبع:greenmachineshop.com
Even so CD and DVD manufacturers claim that CDs and DVDs last for 100 years, but who has the ideal temperature of 74°F/25° C and 50% humidity in their office at all times. A more realistic number is probably 5 to 10 years, especially if the CD is being labeled or written on. The reflective surface of the disc is deteriorating and cannot be read by the laser in the drive.
What other options are there?
Hard drives are lasting longer now than they did 10 or 20 years ago. But after 5 years there is no guarantee that the data can still be retrieved. For short term data storage hard drives offer a fast and simple solution.
USB Memory Sticks, some of them come with 30 year warranty, provide long term data stability and ease-of-use. They have to protected against power surges (lightning).
Memory cards, as used in digital cameras, use the same technology to store data as the USB sticks. Make sure to use the ones labeled “SLC” (Single-Level-Cell) as opposed to “MLC” (Multi-Level-Cell). The SLC cards can handle up to 100,000 re-write cycles.
The good old tape is usually good for about 30 years. If you have a lot of data you want to preserve for a long time, home or office. Tape is still a good choice.
Paper and micro-film are made for real long term solutions, however doesn’t store movies and pictures. As long as the paper is free of wood and non-acidic, it can last for centuries.
Behroooz
01-11-2010, 19:34
هارداکسترنال بخر فعلا بهترین راه همینه . من یک تراشو با مارک وسترن دیجیتال خریدم 179 تومن
mohammad_77
06-11-2010, 08:55
سلام.
من خودم روی نگه داری اطلاعات خیلی وسواس دارم .
برای همین یک دونه هارد 500 اینترنال خریده ام و رابط هایی هم خریدم که بتونم از بیرون به کامپوتر متصلشون کنم . هر وقت لازم باشه از اطلاعات مهم بک آپ میگیرم . در نظر هم دارم هر یک سال یکبار از مهمترهاشون که بیشتر مسائل خانوادگی هست روی دی وی دی خوب بک آپ بگیرم . حساب که کردم زلزله هم که بیاد با توجه به بسته بندی هارد و دی وی دی ها مشکلی پیش نمیاد . میمونه آقا دزده که سعی کردم هارد رو توی چیزی بگذارم که نگاهش هم بکنه زیاد به چشمش نیاد . البته باز هم خیالم راحت نیست . میخوهم عکسهام رو به نوه هام نشون بدم :40: .
نظرتون مثبته یا میشه بهتر هم عمل کرد ؟
amd>intel
06-11-2010, 15:31
شما ميتونيد از سوپر stroage هاي ibm و سوني بگيري قبلش يك دوره تو CIA ببين
amirarsalaan
07-11-2010, 00:30
از سی دی و دی وی دی و بلوری که برای بکاپ گیری اصلن حرفشو نزن ، من خودم تا حالا دو تا هارد ترکوندم و کلی اطلاعات با ارزش از دست دادم ، یه شک برای دومی و نمی دونم چه دلیلی برای اولی کافی بود تا مرخصشون کنه ، من که بی محابا منتظرم تا ssd ها عمومیت پیدا کنند تا از دست این مکانیکی های دردسرساز راحت بشوم :2:
Arash4484
07-11-2010, 03:15
سلام.
من خودم روی نگه داری اطلاعات خیلی وسواس دارم .
برای همین یک دونه هارد 500 اینترنال خریده ام و رابط هایی هم خریدم که بتونم از بیرون به کامپوتر متصلشون کنم . هر وقت لازم باشه از اطلاعات مهم بک آپ میگیرم . در نظر هم دارم هر یک سال یکبار از مهمترهاشون که بیشتر مسائل خانوادگی هست روی دی وی دی خوب بک آپ بگیرم . حساب که کردم زلزله هم که بیاد با توجه به بسته بندی هارد و دی وی دی ها مشکلی پیش نمیاد . میمونه آقا دزده که سعی کردم هارد رو توی چیزی بگذارم که نگاهش هم بکنه زیاد به چشمش نیاد . البته باز هم خیالم راحت نیست . میخوهم عکسهام رو به نوه هام نشون بدم :40: .
نظرتون مثبته یا میشه بهتر هم عمل کرد ؟
کارت درسته:31:
مگه این که که زمین دهن باز کنه وگرنه همه چی رو ردیف کردی!
فقط یک سوال : چرا هارد اکسترنال نخریدی؟
حالا که اینترنال داری؛ لا اقل از باکس اینترنال استفاده کن.
mohammad_77
07-11-2010, 16:34
کارت درسته:31:
مگه این که که زمین دهن باز کنه وگرنه همه چی رو ردیف کردی!
فقط یک سوال : چرا هارد اکسترنال نخریدی؟
حالا که اینترنال داری؛ لا اقل از باکس اینترنال استفاده کن.
ارزونتر بود.
ممنون
Cyber-PC
13-12-2010, 15:52
در صورتی که اطلاعات حیاتی باشه به هیچ وجه نباید به یک وسیله backup اکتفا کرد (حتی SSD)
من اطلاعات خودم رو در یک هارد internal و یک external نگه میدارم و بزودی روی BD هم میزنم که 6 میخ بشه :31:
Arash4484
21-12-2010, 15:45
سیستمهای ذخیرهسازی
با تکامل نهایی محاسبات ابری در طول ده سال آینده، پرسش اصلی این نخواهد بود که آیا ما بهطور کلی به ذخیرهسازی محلی نیاز خواهیم داشت یا خیر، بلکه مقدار فضای ذخیرهسازی محلی که به آن نیاز خواهیم داشت و سرعت این انبارههای ذخیرهسازی بحثانگیز به نظر میرسد. در مجموع، این رویکرد به یک رقابت مابین درایوهای دیسک سخت، درایوهای SSD و Cloud منتهی میشود.
ذخیرهسازی محلی در سال 2020 نقش بسیار کماهمیتتری را نسبت به وضعیت امروزی خود ایفا خواهد کرد. این روزها ما اکثر قریب به اتفاق فایلهای خود را روی درایوهای دیسک سخت محلی نگهداری میکنیم و برنامههایمان نیز در همین انبارهها نصب میشوند. در طول یک دهه آینده، اهمیت برنامهها و ذخیرهسازی مبتنی بر Cloud به حدی افزایش پیدا خواهد کرد که این واقعیت به تنهایی بازار ذخیرهسازی PC را بیش از تکامل هر فناوری دیگری متحول خواهد ساخت.
امروزه درایوهای دیسک سخت بزرگ توسط مصرفکنندگان عام برای ذخیرهسازی فایلهای چندرسانهای (در اصل فایلهای ویدیویی) و توسط متخصصین برای نگهداری فایلهای داده بسیار بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند. فایلهای چندرسانهای به سمت کیفیت و ملزومات ذخیرهسازی بالاتر حرکت میکنند. فایلهای مورد استفاده متخصصین به فضای ذخیرهسازی و امنیت بیشتری نیاز دارند. حال اجازه بدهید هر دو مدل استفاده را در نظر بگیریم.
ده سال پیش، همه کاربران از فایلهای MP3 128 کیلوبیت بر ثانیهای و فیلمهای Divx راضی بودند. امروزه این سطح از کیفیت کاملا غیرقابل قبول است. این روزها حتی MP3های 384 کیلوبیت بر ثانیهای نیز میتوانند از اینترنت روی سیستمهای صوتی کاربران جریان پیدا کنند اما امکان به جریان انداختن فایلهای کدگذاری شده با استفاده از FLAC یا سایر فرمتهای صوتی غیرحذفی وجود ندارد. چند سال طول خواهد کشید تا امکان چنین کاری فراهم شود. همین وضعیت در مورد ویدیو نیز صادق است. در حال حاضر به سختی میتوان ویدیوی 720p HD را بهصورت یک جریان (Stream) مصرف کرد. بدیهی است که امکان استفاده از یک جریان ویدیوی HD (50 گیگابایت برای هر فیلم) بهصورت مستقیم از اینترنت در سال 2020 فراهم خواهد شد، البته با در نظر گرفتن این واقعیت که استانداردهای چندرسانهای به سرعت در حال رشد هستند و در حال حاضر ما با استریوی سه بعدی و همچنین ویدیوی Hltra High-Definition مواجه هستیم، احتمال بسیار زیادی وجود دارد که در طول یک دهه آینده فایلهای ویدیویی به فضای ذخیرهسازی بسیار بیشتری نیاز داشته باشند. در نتیجه، رسانه فیزیکی و HDDهای بزرگ هنوز توسط مصرفکنندگان مورد استفاده قرار خواهند گرفت. با اینحال، ذخیرهسازی Cloud نیز برای به اشتراک گذاشتن عکسها، ویدیوها و سایر انواع دادههایی مورد استفاده قرار میگیرد که ممکن است کاربران مایل باشند آنها را به اشتراک بگذارند.
نگهداری محلی فایلهای کاری به یک متخصص امکان میدهد تا دسترسی سریع به آنها را تضمین کرده و بهصورت بسیار کارامدی از آنها استفاده کند. دستکاری عکسهایی که با حجم 600 مگابایت امروزه حتی با استفاده از اینترنت پرسرعت نیز حداقل به یک شکنجه شباهت دارد. طبیعی است که تقاضا برای فضای ذخیرهسازی در سال 2020 افزایش خواهد یافت. با اینحال، نگهداری اسناد محرمانه شرکتی بهصورت محلی یک اقدام کاملا امن محسوب نمیشود و نگهداری تمام اسناد محرمانه در یک Cloud منطقیتر به نظر میرسد. در نتیجه، فایلهای محرمانه نسبتا کوچک و متوسط از ابزارهای ذخیرهسازی محلی به Cloud مهاجرت خواهند کرد. بهعلاوه، اطلاعات اکثر محصولات در Cloud نگهداری خواهند شد. بدون نیاز به نگهداری محلی اسناد، اطلاعات محصولات، ایمیلها و سایر دادههای شرکتی، تقاضا برای ذخیرهسازی در PCهای تجاری در سطح امروزی باقی خواهد ماند یا با رشد بسیار اندکی مواجه خواهد شد. در نتیجه، در حالیکه ایستگاههای کاری به سیستمهای ذخیرهسازی بزرگ محلی نیاز دارند، اکثر PCهای تجاری با چنین نیازی روبرو نخواهند بود.
بهطور خلاصه میتوان گفت:
- اکثر مصرفکنندگان همچنان به فضای ذخیرهسازی محلی بسیار بزرگی نیاز خواهند داشت. در نتیجه، این گروه از درایوهای دیسک سخت برای دستیابی به بالاترین سطح گیگابایت در برابر هزینه استفاده خواهند کرد. با اینحال، تعداد زیادی از کاربران نیز برای افزایش عملکرد سیستمهای خود به سراغ SSDها خواهند رفت. بنابراین، SSDها و HDDها به همزیستی در سیستمهایی خواهند پرداخت که اساسا در خانه مورد استفاده قرار میگیرند. تقریبا تمام مصرفکنندگان تا سال 2020 از یک شکل ذخیرهسازی Cloud برای نگهداری انواع مختلف دادههایی که باید به اشتراک گذاشته یا بایگانی شوند، استفاده خواهند کرد.
- متخصصین نیز به سیستمهای ذخیرهسازی محلی بزرگی نیاز خواهند داشت و از آنجایی که نسبت قیمت به گیگابایت SSDها تا سال 2020 بهطور چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد، این درایوها به ابزارهای ذخیرهسازی محلی اصلی برای متخصصین تبدیل خواهند شد. HDDها برای مقاصد بایگانی مورد استفاده قرار خواهند گرفت و وظیفه ذخیرهسازی مبتنی بر Cloud نیز نگهداری اطلاعاتی خواهد بود که باید به اشتراک گذاشته شوند.
- با توجه به ملزومات امنیتی که به بهترین شکل ممکن در Cloud برآورده میشوند، بعید به نظر میرسد که کاربران تجاری به ذخیرهسازی حجم زیادی از دادهها بهصورت محلی نیاز داشته باشند. در نتیجه، به احتمال زیاد تمام لپتاپهایی که برای کاربران تجاری در نظر گرفته شدهاند به SSD مجهز خواهند شد نه HDD.
- بهطور طبیعی شرایطی بهوجود خواهد آمد که ملزومات مختلف با یکدیگر همپوشانی پیدا میکنند، اما راهحلهایی برای برطرف کردن نیازهای متفاوت ارایه خواهند شد.
قیمت درایوهای SSD در طول سالهای اخیر با سرعت زیادی رو به کاهش بوده ، در حالی که گرایش به سمت مزایای این درایوها افزایش یافته است. با اینحال، میتوان انتظار داشت که SSDها در نیمی از PCهای ارایه شده در سال 2020 مورد استفاده قرار بگیرند و بازارهای در حال توسعه همچنان به استفاده از HDDها ادامه دهند. احتمالا این SSDها بهعنوان ابزارهای ذخیرهسازی اصلی برای فایلهای رسانهای مورد استفاده قرار نخواهند گرفت، بلکه بهخاطر تقویت عملکرد سیستمها نصب خواهند شد.
HDDها به نگهداری اکثر قریب به اتفاق اطلاعات ادامه خواهند داد، اما باید با انبارههای ذخیرهسازی مبتنی بر Flash همزیستی داشته باشند. در واقع، احتمال بسیار زیادی وجود دارد که ابزارهای ذخیرهسازی دورگه که به رسانه دوار و همچنین مقدار کافی از حافظه Flash مجهز هستند در طول سالهای آتی بهطور گستردهای وارد بازار شوند.
منبع : مجله شبکه
Arash4484
26-12-2010, 15:53
ابداع فناوری جدید برای ذخیره اطلاعات روی گوشی
همونطور که قول دادم اخبار-مقالههای جالب و مهم در این ضمینه رو توی این تاپیک آپ میکنیم
محققان به فناوری جدیدی برای ذخیره سازی اطلاعات دست یافته اند که به کاربران امکان می دهد به عنوان مثال صدها فیلم سینمایی را با کیفیت خوب بر روی گوشی ذخیره کنند.
این فناوری که به racetrack memory مشهور شده توسط IBM ابداع شده و تلاش برای تکمیل آن از سال 2004 تاکنون در جریان است.
در جریان استفاده از این فناوری از هارد درایو استفاده نمی شود و به جای آن جریان الکتریکی مجموعه ای از الکترون ها را هدایت کرده و موجب خلق یک دیوار مغناطیسی می شود که برای ذخیره سازی اطلاعات قابل استفاده است.
این دیوار مغناطیسی بسیار نازک بوده و همین مساله موجب می شود که بتوان از آن در وسایل الکترونیکی بسیار کوچکی مانند گوشی، رایانه های جیبی و لوحی استفاده کرد. در نمونه های اولیه طراحی شده ضخامت این دیوار 30 نانومتر بوده است.
در کنار افزایش حجم اطلاعات قابل ذخیره سازی با استفاده از این فناوری همچنین می توان با سرعت بسیار بیشتری به اطلاعات دسترسی یافت و لذا سرعت قرائت و همین طور نگارش اطلاعات هم افزایش می یابد. کارشناسانی که بر روی این فناوری کار می کنند می گویند فناوری یاد شده سرعت قرائت اطلاعات را تا چند میلیون بار افزایش می یابد و مصرف انرژی را هم کاهش می دهد.
منبعIRITN /5/10/89
David Jones
26-12-2010, 19:31
وقتي قرار بر نابوديه
اين همه تلاش بيهوده
چه سود؟:19::19::19:
Arash4484
26-12-2010, 20:31
وقتي قرار بر نابوديه
اين همه تلاش بيهوده
چه سود؟:19::19::19:
ببین برادر من خودم ختم دپرسها و کافکاهاو هدایتها و انتحاریهام
ولی یه بار دیگه هم بهت گفتم این یه تاپیک فنی است و منحرفش نکن
اگه خیلی مایل به بحثی باید بدونی که با اینگونه نگریستن 90% تاپیکهای این فروم و سایتهای دیگه هم تلاش بیهوده تلقی میشن . اصلن نفس کشیدنمون هم اضافیه:44:
بنده بسیار در ضمینه بک آپ گیری و بازیابی داده مشغله دارم و دنبال راه گشایی کارم وضمنن پیگیری علاقه شخصیم (یا بقول فرنگیها :هبیت) در این موردم
اگه قرار به نابودیه چه اصراری برای قانع کردن من ودیگر رفقا داری:31:مگه نگفتن...بامدعی نگویید....بگذار تا بمیرد:21:
میدونی ابن سینای بزرگ برای شروع بحث با شکاکین ویا پوچ انگاران مطلق چه توصیه کرده؟ گفته اگه تو اوج ندیدن جهان و خیالاتند و اگه شما حتا میخاید بگید ب ، میگن ب چیه . بزنیتشون:18: تا یه لااقل درد واقعی یه لحظه بخودشون بیاره و استارتی بشه برای ادامه صحبت....
:11:
منه به solid state disk رای دادم چون
تکنولوزی جدید و پایداریه (علی رغم مشلاتی که داره مانند این که وقتی که یه فایلی رو آور رایت می کنی تو هاردهای قدیمی اول فایل رو تو آدرس جدید رایت می کنه سپس از محل قبلیش یا بهتر بگم فایل قبلی رو پاک می کنه و جایگزین میشه با محتویات جدید ولی تو SSD ها اینجوری نیست که شاید تکنولوژی جدیدی بیاد و شایدم اومده براش
هاردهای معمولی در برابر نوسانات برق و ضربه خیلی حساسند
GHAGHALEELEE
03-01-2011, 10:47
اگه رید و رایت روی 2.5 hdd external کمتر باشه تاثیری روی طول عمرش داره؟
در ضمن من به ssd رای میدم البته در حال حاضر.چون یکسری از وسایلی که بچه ها گفتن هنوز به تولید حتی دست و پا شکسته هم نرسیده:41:
Arash4484
03-01-2011, 12:54
اگه رید و رایت روی 2.5 hdd external کمتر باشه تاثیری روی طول عمرش داره؟
بله. 100% مؤثره
در ضمن من به ssd رای میدم البته در حال حاضر.چون یکسری از وسایلی که بچه ها گفتن هنوز به تولید حتی دست و پا شکسته هم نرسیده:41:
کدامشان دوست من؟ اکثر وسایلی که گفته شد در بازار موجودند.
:11:
GHAGHALEELEE
03-01-2011, 15:30
این فناوری که به racetrack memory مشهور شده توسط IBM ابداع شده و تلاش برای تکمیل آن از سال 2004 تاکنون در جریان است.
در جریان استفاده از این فناوری از هارد درایو استفاده نمی شود و به جای آن جریان الکتریکی مجموعه ای از الکترون ها را هدایت کرده و موجب خلق یک دیوار مغناطیسی می شود که برای ذخیره سازی اطلاعات قابل استفاده است.
این دیوار مغناطیسی بسیار نازک بوده و همین مساله موجب می شود که بتوان از آن در وسایل الکترونیکی بسیار کوچکی مانند گوشی، رایانه های جیبی و لوحی استفاده کرد. در نمونه های اولیه طراحی شده ضخامت این دیوار 30 نانومتر بوده است.
در کنار افزایش حجم اطلاعات قابل ذخیره سازی با استفاده از این فناوری همچنین می توان با سرعت بسیار بیشتری به اطلاعات دسترسی یافت و لذا سرعت قرائت و همین طور نگارش اطلاعات هم افزایش می یابد. کارشناسانی که بر روی این فناوری کار می کنند می گویند فناوری یاد شده سرعت قرائت اطلاعات را تا چند میلیون بار افزایش می یابد و مصرف انرژی را هم کاهش می دهد.
منبعIRITN /5/10/89
به نظر من این فناوری از همه بهتره.ولی اصلا اسمشو نشنیده بودم:10:
GHAGHALEELEE
03-01-2011, 15:39
ولی بازهم من معتقدم اگه دو جای بد بکاپ داشته باشی بهتر از یه جای توپه.اگه بر اساس احتمال در نظر بگیریم امکان خراب شدن هر دو بکاپمون خیلی کمه.
در مورد hdd می گفتن صد سال حالا شده پنج سال.فکر کنم همین قضیه در مورد ssd هم تکرار بشه.:18:
البته نظر منه ها:8:
Arash4484
04-01-2011, 02:22
ولی بازهم من معتقدم اگه دو جای بد بکاپ داشته باشی بهتر از یه جای توپه.اگه بر اساس احتمال در نظر بگیریم امکان خراب شدن هر دو بکاپمون خیلی کمه.
در مورد hdd می گفتن صد سال حالا شده پنج سال.فکر کنم همین قضیه در مورد ssd هم تکرار بشه.:18:
البته نظر منه ها:8:
100% موافقم. دو جای متوسط بهتر از یک جای توپ!
چه جوریاس که الان رید اول شده توی نظر سنجی؟
البته، کدوم رید؟ اگر اونیه که از ه اطلاعاتی، یه دونه بک هپ هم می گیره، منم به اون رای می دادم.
اما فکر کردم رید 0 رو دارید می گید، که هر تیکه از اطلاعات، نصفش تو یه هارده، نصفش تو یکی دیگه.
اگر اینه، اصلا هم خوب نیست. من یه ماه بعد از این که این کار رو کردم، سیستمم کرش کرد و همه ی اطلاعاتم پرید...
Raid1 روش تقریبا مطمئنیه برای بکآپ گرفتن ... تقریبا همه چیز رو با هم داره. با بالا بردن تعداد هاردها تقریبا اطمینانش رو میشه تا نزدیک 100 درصد بالا برد و تنها نقطه ضعف بلایای طبیعی (زلزله و آتش سوزی و ... :دی) خواهد بود که البته اون هم راه حل داره (مثلا DRBD)
SSD ها هم که خب مطمئن تر از HDD هستن، و Raid1 کردن SSD ها باعث میشه باز هم ضریب اطمینان بالاتر بره. فعلا قیمتشون بالاست و راه حل مناسبی برای Storage نیستن و فعلا بیشتر سرعتشونه که مد نظره.
در کل چیزی که من فکر می کنم راه حل نهایی برای Consumer ها باشه Cloud خواهد بود... و خب در Cloud همه این کارها (Raid1 و DRBD و بکاپ روی Tape و ...) رو انجام میدن.
caca_caca888
08-01-2011, 15:08
سلام
ما یه دوربین فیلمبرداری داریم که فیلماش از نوع مینی دی وی هست.
حدود 20-30 تا از این فیلمارو هم جمع کردیم و توش فیلمای مسافرتو ... هستش.
حالا اینا احتمال داره که خراب شن؟
حداقل و حداکثر زمانی که سالم میمونن چقدره.
تو چی یا کجا نگه داریشون کنم؟
اگه به دی وی دی تبدیلشون کنم بهتره؟
اطلاعات توش مهمن.مثل آلبوم عکس میمونه دیگه
Arash4484
08-01-2011, 16:34
سلام
سلام.دوست من عمر مینی DVD-RW ها که معمولن در دوربین استفاده میشند و مرغوبند .بشرط اینکه یک بار روشون رایت بشه و در شرایط مناسب(خشک وخنک) و در تلق نگه داری بشه طولانیه وگزینه های مناسبیند.
از DVD عادی خیلی بهترند. ولی بهر حال از روشون بکآپ بگیرید.
GHAGHALEELEE
08-01-2011, 19:46
بچه ها این مقاله برام جالب اومد گفتم بیارم تو پست.
نکته اصلی این مقاله متن زیر هست:
"درايوهاي SSDطوري طراحي شده اند كه درصورتي كه يك سلول آن ها صدمه ببيند، دگير قابل پاك شدن نخواهند بود. بنابراين هيچگاه كاربرد اطلاعات درون SSD خود را از دست نمي دهد و تنها اتفاقي كه مي افتد اين است كه ديگر قادر به نوشتن اطلاعات درون آن نيست و پيغماي توسط سيستم عامل مبني بر اين كه عمليات نوشتن به طور كلي انجام نگرفته، ظاهر مي شود"
البته منظور از صدمه دیدن رو به طور واضح بیان نکرده که چیه.ولی فکر کنم منظور اتمام طول عمر بر اثر مصرف بوده باشه نه تاثیر میدان مغناطیسی و یا اسیب فیزیکی.
نگاهي به فناوري هاي موجود در SSD
افزايش حجم ذخيره سازي و كاهش قيمت هارديسك ها موجب محبوبيت اين وسايل در چند سال گذشته شده است، دروصورتي كه كارايي پايين، آسيب پذيري در مقابل صدمات فيزيكي، مصرف توان بالا و ابعاد بزرگ از عوامل هستند كه موجب شده تا متخصصين راهكار جديدي براي جبران اين نقايص ارائه كنند. درايوهاي SSD محصولات جديدي هستند كه عده اي عقيده دارند توسط آن ها مي توانند تحول عظيمي در بخش ذخيره سازي اطلاعات كامپيوتر فراهم كنند. از آنجا كه SSDها توسط شركتهاي سازنده چيت ست هاي حافظه عرضه شده اند، بيش دارند. تصور مي كنيد كدام يك از قطعات كامپيوتر در طي چند سال گذشته شامل كمترين پيشرفت وتحول شده است؟
اگر پاسخ شما فاپي درايو است. بايد گفت كه فلاپي درايو در مسير منقرض شدن قدم بر ميدارد و شايد در سالهاي آينده ديگر نامي از اين وسيله نباشد، اما وسيله اي كه سيستم هاي امروزي و قطعاً كامپيوترهاي آينده به آن نيازمند هستند و طي چند سال گذشته شامل هيچ گونه تحول بنياديني نشده، هاردديسك است. افزايش حجم ذخيره سازي تنها فاكتوري بوده كه در طي اين چند سال شاهد آن بوده ايم، به طوري كه اكنون هاردديسكهايي با ظرفيت 1/5 ترابايت توليد ميشوند. از طرفي تنها تحول درجهت پيشرفته كارايي اين قطعه، حركت از IDE به SATA بوده كه به طور قطع ميتوان گفت اين پيشرفت نيز موجب تحول چشمگيري در اين قطعه كامپيوتري نشده است(هاردديسك هاي مبتني بر IDE از نظر كارآيي با نوع SATA تفاوت چشمگيري ندارند).
امروزه هارد ديسكها تبديل به يك گلوگاه براي كامپيوترها شده اند، زيرا با افزايش كارايي بردازنده ها، حافظه ها و... هنوز شاهد كارايي پايين اين وسيله هستيم، اما دنياي ذخيره سازي روزهاي حاسي را پيش روي خود دارد. زيرا وسيله ذخيره سازي جديدي به نام (Solid State Disk) به بازار عرضه نشده كه نگاههاي بسياري را به خود معطوف كره است. به طوري كه در اذهان علاقمندان به دنياي كامپيوتر اين سؤال را تداعي كرده كه آيا پايان عمر هاردديسك ها فرا رسيده است؟ ما دراين مقاله قصد داريم به بررسي عمكرد SSDها بپردازيم و آنها را از نظر كارايي با هاردديسك هاي رايج مقايسه كرده و سپس بهترين SSD رايج در بازار را نيز به شما معرفي كنيم.
معرفي
براي آشنايي با درايوهاي SSD ابتدا لازم است بدانيد كه اين درايوها دو نوع (SLC(Single Level Cell و (MIC(Multi Level Cell توليد ميشوند كه از نظر ساختار با يكديگر تفاوت اندكي دارند.
در ادامه مقاله به بررسي تفاوت كلي آن ها خواهيم پرداخت، اما اكنون تنها اين نكته را در ذهن خود داشته باشيد كه SSDها داراي دو نوع مختلف به نامهاي SICو MLCهستند (تصويريك)
درايوهاي SSD از حافظه هاي فلش NAND با ماسفتهاي N-Channel ساخته ميشوند (حافظه هايي كه ابتدا در Flash Memoryها به كارگرفته شد و امروزه نيز از آ‹ها در كارتهاي حافظه و فلش مموري هاي USB نيز استفاده ميشود). اين حافظه ها در حقيقت نوع مشخص از EEPROM يا همان حافظه هاي فقط خواندني قابل برنامه ريز و پاك شدن هستند. شكل زير يك ماسفت N-Channel كه كوچكترين جزء سخت افزاري يك SSD است را نشان ميدهد.(تصويردو)
هرسلول حافظه شامل يكي از اين ترانزيستورها است. نحوه ذخيره سازي اطالاعات دراين ترانزيستورها به اين صورت است كه با اعمال ولتاژ كافي به پايه گيت، ميدان الكتريكي قدرتمندي ايجاد شده و الكترونها از لايه اكسيد عبور كرده و به Floating Gate وارد ميشوند. در اين حالت داده درون يك سلول نوشته ميمشود، با حذف ولتاژ، الكترون ها در Floating Gate باقي خواهند ماند. اعمال ولتاژ به كانال (Channel) به جاي گيت، بايوس را معكوس خواهد كرد و الكترون ها در جهت مخالف حركت مي كنند به طور كلي ،اين روش نحوه عملكرد حافظه فلش است كه دروضعيت (0و1) را فراهم مي كند و درخلاف حافظه هاي DRAM كه با قطع ولتاژ، داده ها درون آنها پاك ميشود. يك سلول حافظه فلش NAND حتي اگر فاقد توان نيز باشد، ميتواند داده ها را درخود ذخيره كند.
MLC وSLC
در SSDهاي امروزي از نوع فلش NAND استفاده ميشود: SLC و MLC. تفاوت بين اين دو، در ميزان اطالعات ذخيره شده در هر سلول است.
در نوع SLC در هر سلول يك بيت داده ذخيره ميشود، درحالي كه درحافظه MLC دو بيت در هر سلول قابل ذخيره شده است.
نكته جالب توجه اين كه SLC و MLC از نظر ابعاد، فضاي يكساني را اشغال مي كنند يا به عبارتي از نظر اندازه يكساني هستند. با اين تفاوت كه MLC ميتواند از فضاي قابل استفاده به طور مؤثرتري بهره برده ودو برابر SLC اطلاعات را در خود ذخيره كند. از آنجا كه SLCها تنها داراي دو وضعيت (0و1) هستند، به دو ولتاژ نياز دارند، درحالي كه MLCها داراي چهار وضعيت (10،01،00 و 11) هستند اين موضوع موجب شده تا سرعت خواندن / نوشتن و همچنين زمان دسترسي بين اين دو محصول متفاوت باشد.(تصويرسه)
جدول شماره يك تفاوت كارايي بين SLC وMLC را نمايش ميدهد.
مدت زمان صرف شده جهت پاك كردن اطلاعات بين SLC وMLC نسبت به SLC دو برابر و زمان نوشتن آن چهار برابر است. البته مقادير نشان داده شده در جدول شماره يك با حقيقت تفاوت دارد و آنها را تنها براي روشن شدن موضوع نشان داده ايم، زمان نوشتن نهصد ميكروثانيه براي يك MLC خيلي سريع تر از زمان نوشتن يك هاردديسك مكانيكي است.
بزرگ ترين مزيت يك SIC كارايي بالاتر آن نيست، بلكه طول عمر بيشتر آن است.
براي مشخص كردن طول عمر حافظه فلش ابتدا لازم است به بررسي چگونگي سازماندهي آنها دريك درايو ذخيره سازي بپردازيم.
سلسله مراتب فلش و آسب ديدن داده ها
دربخش قبل اشاره كرديم كه يك سلول فلش مي تواند يك يا دو بيت داده را باتوجه به اين كه SLC باشد يا MLC درخود ذخيره كند با دركنار يكديگر قرار دادن تعدادي از اين سلولها، صفحه (Page) تشكيل ميشود يك «صفحه» كوچكترين بخش يك فلش NAND است كه ميتوان اطلاعات را درون آن نوشت. اندازه هر صفحه در MLCها برابربا چهار كيلوبايت است. با قراردادن تعدادي از اين صفحات در كنار يكديگريك بلوك (Block) ايجاد ميشود به طور كلي، بلوكهاي SSD امروزي داراي 128 صفحه هستند بنابراين حجم هر بلوك برابر با 512 كيلوبايت است (128صفحه x چهار كيلوبايت روي SSDها نوشته ميشوند. درحالي كه در زمان پاك كردن، داده ها به صورت 512 كيلوبايتي از SSD پاك ميشوند. اكنون دليل اختلاف كارايي بين زمان نوشتن و پاك كردن داده ها را متوجه شده ايد. در ادامه در مورد نحوه پاك كردن داده ها از SSD توضيحات بيشتري را ارائه خواهيم كرد(تصوير چهار).
بلوك ها درون Planeها گروه بندي ميشود و هسته فلش NAND شامل چندين Plane است.( تصويرپنج) هر چيپ ست NAND مي تواند شامل يك، دو يا چهار هسته باشد و در نهايت نيز از تركيب اين چيپ ست ها، SSD به وجود مي آيد، اما اكنون اجازه دهيد به اين موضوع بپردازيم كه هنگام پاك كردن داده ها از SSD چه اتفاقي مي افتد.
براي نوشتن داده ها روي حافظه فلش ابتدا ميدان الكتريكي ايجاد ميشود و پس از عبور از الكترون ها از سد لايه اكسيد، داده ها درون ترانزيستور ذخيره ميشوند. براي پاك كردن داده ها نيز دقيقاً همين اتفاقات رخ ميدهد، اما در حهت معكوس. مشكلي كه اينجا وجود دارد اين است كه بعد از چندين مرتبه نوشتن و پاك كردن داده از يك سلول، لايه اكسيد خاصيت خود را به تدريج از دست ميدهد و ديگر نمي تواند از ورود الكترون ها به لايه گيت جلوگيري كند. به عبارت ساده تر، ديگر قادر به نوشتن داده جديدي در سلول نخواهيد بود در فلش هاي MCL تقريباً بعد از ده هزار مرتبه نوشتن و پاك كردن هر سلول، لايه اكسيد خاصيت خود را از دست ميدهد. در فلش هاي SLC اين زمان بعد از حدود صد هزار مرتبه فرا ميرسد. از آنجا كه طول عمر SSDها محدود است. فرآيند نوشتن و پاك كردن هر سلول بايد به دقت كنترل شود. توجه كنيد كه تعداد دفعات خواندن سلول ها به هيچ عنوان روي طول عمر آنها تأثير نمي گذارد و تنها عمليات نوشتن و پاك كردن است كه موجب كاهش طول عمر ميشود.
البته اين نكته را در نظر داشته باشيد، هنگامي كه در محيط سيستم عامل، داده اي را از روي SSD پاك مي كنيد در حقيقت داده از روي SSD پاك نمي شود و تنها بلوك هاي مربوط به آن در فهرست بلوك هاي قابل نوشتن قرار مي گيرند. داده ها زماني از بلوك پاك ميشوند كه قصد نوشتن مجدد در ان بلوك را داشته باشيد. همه SSDها از روش يكساني براي پاك كردن داده ها استفاده نمي كنند. اين كه چطور و چه زماني داده ها درون يك بلوك پاك ميشود، توسط ضريب نوشتن SSD مشخص ميشود. به عنوان مثال، اگر قصد داشته باشيد يك فايل شانزده كيلوبايتي را درون SSD بنويسيد، كنترلر كل يك بلوك درون SSD را ميخواند، چهار صفحه آن را تغير مي دهد، بلوك را از SSD پاك مي كند، سپس بلوك جديد را با چهار صفحه تغيير يافته مي نويسد. با توجه به اندازه بلوك ها و صفحات در SSDهاي شركت اينتل، به اين معني است كه براي نوشتن بعنوان مثال يك فايل شانزده كيلوبايتي ، عملاً بايد 512 كيلوبايت روي SSD نوشته شود- يك ضريب نوشتن 22 در 0 باتوجه به اين كه اندازه بلوك ها در سازندگان مختلف متفاوت است، اين ضريب نيز در محصولات آن ها تغييرمي كند.
حال تصور كنيد يك فايل هشت كيلوبايتي درون SSD كپي (نوشته) شده است. اين فايل درون دو صفحه قرار ميگيرد. هنگامي كه قصد داريد اين فايل ها را پاك كنيد، SSD اين دو صفحه را به عنوان غير فعلا مشخص ميكند، اما عملاً محتويات درون آنها را پاك نمي كند، در حقيقت SSD منتظر خواهد ماند تا درصدي از صفحات درون يك بلوك به عنوان غيرفعال مشخص شود ( به عنوان مثال هشتاد صفحه). سپس داده هاي درون بلوك پاك خواهند شد و داده هاي جديد روي صفحات آن نوشته ميشوند. SSD توسط اين عمل تعداد دفعاتي كه يك بلوك پاك ميشود را محدود كرده و به اين صورت طول عمر SSD افزايش پيدا مي كندو(تصوير شش)
درابتداي مقاله گفتيم كه SSDها داراي سرعت نوشتن پايين هستند، اما اكنون اجازه دهيد يبكار ديگر مراحل نوشتن داده ها دروين يك SSD را با يكديگر بررسي كنيم، براي نوشتن داده ها در SSD ابتدا بايد بلوك خوانده شود، سپس بلوك مورد نظر پاك شده و بعد از آن بلوك جديد همراه با داده هاي جديد نوشته شود. اگر هريك از اين مراحل به زمان نياز داشته باشند. مدت زماني طول خواهد كشيد تا داده ها روي SSD نوشته شوند. بنابراين اكنون دليل سرعت پايين نوشتن در SSDها برايتان مشخص شده است.
متأسفانه ما هيچ گونه اطلاعاتي از كنترلر ديگر سازندگان SSDها ندارمي، اما اينتل اظهار مي كند كه كليه SSDهاي اين شركت داراي ضريب نوشتن بين بيست الي چهل هستند كه موجب افزايش طول عمر درايوها ميشود.
همان طور كه گفتيم بلوك هاي واقع شده روي فلش ها را به تعداد دفعات محدودي ميتوان نوشت و بعد از آن، بلوك توانايي ذخيره سازي داده ها را از دست ميدهد SSDها تا حدي هوشمند هستندو از الگوريتم محافظت از فرسودگي استفاده مي كنند. اين درايوها تا هنگامي كه تمامي بلوك هاي آن ها نوشته نشود، هيچ داده اي را پاك نخواهد كرد. بعنوان مثال، فرض كنيد كاربري يك فايل دو مگابايتي را از اينترنت روي درايو SSD كه تا به حال از آن استفاده نشده، دانلود ميكند. در اين هنگام داده ها فرضاً در بلوهاي 10، 11، 12 و13 قرار ميگيرند، اما بعد از مشاهده فايل دانلود شده، كاربر متوجه ميشود كه فايل مذكور اشتباها دانلود شده و آن را از SSD پاك مي كند ويك فايل دو مگابايتي ديگر را دوباره دانلود مي كند. اكنون كنترلر اين فايل را در ادامه بلوك هاي قبلي مي نويسد. يعني بلوك هاي 14، 15، 16 و17، در واقع بلوك هاي ابتدايي (10،11،12و 13) تا هنگامي كه تمامي بلوك ها يكبار نوشته نشوند، بار ديگر استفاده نخواهند شد. بنابراين درحالي كه MLCها يك طول عمر ده هزار سيكل دارند، به واسطه الگوريتمهاي محافظت از فرسودگي سال هاي زيادي عمر خواهند كرد.
از آنجا كه حداكثر زمان ضمانت براي هاردديسك ها پنج سال است، اينتل ادعا مي كند كه اگر به طور روزانه بيست گيگابايت داده روي SSDهاي اين شركت نوشته شود، آنها حداقل پنج سال عمر خواهند كرد. همچنين وعده داده كه در اينده نزديك اين ميزان را به پنج برابر برساند يا به عبارتي ميتوان روزانه صد گيگابايت داده را روي يك MLC SSD بنويسيد و مطمئن باشيد كه در طي پنج سال هيچ گونه صدمه اي نخواهند ديد. درايوهاي اينتل و دگير سازندگان، حداكثر سه سال ضمانت خواهند داشت اما بعيد به نظر ميرسد كاربري به طور روزانه صد گيگابايت داده را روي SSD خود بنويسد.
هنگام كه يك SSD صدمه مي بيند، چه اتفاقي مي افتد؟
هنگامي كه يك هاردديسك صدمه مي بيند، همه مي دانند كه چه اتفادقي مي افتد. شما يك روز كامپيوترتان را روشن مي كنيد و مي بينيد سيستم عامل بوت نمي شود و در برخي مواقع نيز حتي هاردديسك توسط كامپيوتر شناسايي نمي شود، اما طول عمر درايوهاي SSD قابل پيش بيني تر است و برخلاف هاردديسك به سادگي ميتوان تشخيص داد كه صول عمر اين درايوها رو به اتمام است. بنابراين هنگامي كه طول عمر يك درايو SSD به پايان مي رسد، چه اتفاقي مي افتد؟ يك SSD خوب داراي الگوريتم محافظت از فرسودگي خوب است و اين امكان را فراهم مي كند كه همه بلوك ها درون درايو به طور يكسان استفاده شوند. بنابراين آنها تقريباً دريك زمان صدمه مي بينند. درايوهاي SSDطوري طراحي شده اند كه درصورتي كه يك سلول آن ها صدمه ببيند، دگير قابل پاك شدن نخواهند بود. بنابراين هيچگاه كاربرد اطلاعات درون SSD خود را از دست نمي دهد و تنها اتفاقي كه مي افتد اين است كه ديگر قادر به نوشتن اطلاعات درون آن نيست و پيغماي توسط سيستم عامل مبني بر اين كه عمليات نوشتن به طور كلي انجام نگرفته، ظاهر مي شود. در شماره بعد به بررسي فني تعداد از SSDهاي موجود در بازار و مقايسه كارايي آنها خواهيم پرداخت.
منبع:نشریه عصر شبکه شماره 89
caca_caca888
08-01-2011, 21:41
سلام.دوست من عمر مینی DVD-RW ها که معمولن در دوربین استفاده میشند و مرغوبند .بشرط اینکه یک بار روشون رایت بشه و در شرایط مناسب(خشک وخنک) و در تلق نگه داری بشه طولانیه وگزینه های مناسبیند.
چه طوری باید بکاپ بگیریم؟
یعنی بدیم بیرون؟تو چی بکاپ میگیرن؟
سلام
این Mini DV ها به مرور زمان کیفیتشون رو از دست می دن، و فکر خوبی هم نیست فیلم هاتون رو روشون نگه دارید (بالاخره سیستم مغناطیسی و نوار و ... است، چیز مطمئنی نیست!)
بهتره فیلم هاتون رو روی DVD و هارد کامپیوتر بکآپ بگیرید. من خودم هم قبلا دوربین Mini DV داشتم همینکار رو می کردم. بعضی دوربین ها خودشون می تونن فیلمها رو به کامپیوتر منتقل کنن و بعضی ها هم نیاز به کارت کپچر و ... دارن. می تونید بدید بیرون هم براتون تبدیل به DVD کنن.
Arash4484
08-01-2011, 22:10
سلام
این Mini DV ها به مرور زمان کیفیتشون رو از دست می دن، و فکر خوبی هم نیست فیلم هاتون رو روشون نگه دارید (بالاخره سیستم مغناطیسی و نوار و ... است، چیز مطمئنی نیست!)
بهتره فیلم هاتون رو روی DVD و هارد کامپیوتر بکآپ بگیرید. من خودم هم قبلا دوربین Mini DV داشتم همینکار رو می کردم. بعضی دوربین ها خودشون می تونن فیلمها رو به کامپیوتر منتقل کنن و بعضی ها هم نیاز به کارت کپچر و ... دارن. می تونید بدید بیرون هم براتون تبدیل به DVD کنن.
آخ . من اشتباهی MiniDV رو خونده بودم MiniDVD !:31:
حق با دوستمونه MiniDV ها اصلن مطمئن نیستند و بهتره با انتقال از طریق USB (جدیدترها) یا FirWire(بیشتر توی دوربینهای sony) یا کارت کپچر (تو قدیمیترها) روی هارد ریخته بشند. بعد میتونید از روی کامپیوتر رایتشون کنید روی DVD یا بلوری.
caca_caca888
08-01-2011, 22:58
من کارت تبدیلشو دارم.
باید دوربین روشن باشه تا تبدیل کنم.فکر کن 20 تا هر کودوم 1.5 ساعت.
باید 30 ساعت تبدیل کنه!
دستگاهی نیست که مخصوص این کار باشه؟ بیرونم بدیم همینطوری تبدیل میکنن؟
ممنون.الان 6-7 سالی هست که فیلمامون موندن.خداکنه سالم باشن...
Arash4484
08-01-2011, 23:31
من کارت تبدیلشو دارم.
باید دوربین روشن باشه تا تبدیل کنم.فکر کن 20 تا هر کودوم 1.5 ساعت.
باید 30 ساعت تبدیل کنه!
دستگاهی نیست که مخصوص این کار باشه؟ بیرونم بدیم همینطوری تبدیل میکنن؟
ممنون.الان 6-7 سالی هست که فیلمامون موندن.خداکنه سالم باشن...
نگران نباش ، اگه گهگداری نگاشون کرده باشی سالم موندن(باید استفاده بشن) . خرابیش هم اینجور نیست که از دست بره ، یکم ترک میگیره و متاسفانه کیفیت میاد پایین.
بله بیرون هم همینه. کلن تبدیل آنالوگ به دیجیتال دردسر داره و باید خطی پخش و رکورد بشه. کارت کپچر وبرنامه مورد استفده هم اگه قوی نباشن, کیفیت میاد پایین.
برو تاپیک همه مبدلها و کانورترها رو نگاه کن
پیروز باشی:11:
***Spring***
11-01-2011, 00:18
سلام ...
هارد دیسک ضد گلوله ioSafe با پوشش تمام فلزی
اگر می خواهید از فیلم هایی که دانلود کرده ای یک محافظت تمام عیار بکنید، باید هارد پرتابل جدید شرکت ioSafe را بخرید. این هارد دیسک به طور کامل با یک غلاف ضد گلوله فلزی پوشانده شده و مدل تیتانیومی آن می تواند بیش از ۲ تن وزن را روی خودش تحمل کند. در کنار آن تا سه متر زیر آب شور مشکلی پیدا نمی کند و همچنان نفس می کشد.
شرکت سازنده می گوید این هارد دیسک آنقدر جان سخت است که می توانید آن را درون نفت یا انواع مواد شیمیایی هم بیاندازید و نگران اطلاعات تان نباشید.
در عکس بالا یک گلوله شات گان را می بینید که روی هارد دیسک قرار گرفته و در عکس پایین می توانید هارد دیسکی را ببینید که با شات گان به سمت مغزش شلیک شده! اما همچنان زنده است.
می توانید این حافظه را با یک سال گارانتی بازیابی اطلاعات در ظرفیت های مختلفی بین ۲۵۰ گیگابایت تا ۱ ترابایت بخرید. مدل های تیتانیومی گران هستند برای مثال نمونه ۵۱۲ گیگابایتی ۳۹۰۰ دلار قیمت دارد. اما می شود مدل های دارای پوشش آلومینیومی را با قیمت ۱۵۰ دلار برای ۲۵۰ گیگابایت تهیه کرد.
این حافظه های سخت جان که USB3 هم هستند از آخر این ماه میلادی به بازار ارایه می شوند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWith a name like ioSafe , you know it's hardcore. The company has made a name for itself by concocting
products that can outlast minor disasters , and per usual, it's using CES as a springboard for something else that you probably can't destroy. This year, the Rugged Portable is on display, arriving in a pair of enclosure options and offering a bundled data recovery service to boot. The unit is quite literally wrapped in metal -- the aluminum option can withstand up to 2,500 pounds of force, while the titanium shell doubles that up and shrugs its shoulders at up to 5,000 pounds. It's also immune to submersion -- your data remains safe in up to ten feet of salt water for as long as 72 hours, and it'll still come out unscathed when dipped in oil and other toxins.
Naturally, the HDD or SSD within (your call there) is covered by suspension springs, and the USB 3.0 interface ensures that you won't be waiting around in the jungle for things to transfer. Those who snap one up will get one year of data recovery service included, a one-year 'No Hassle' warranty and up to $5000 for "third party forensic recovery services" if needed. Time Machine owners will be happy to know that this drive is fully compatible with the service, and you'll be able to select HDDs from 250GB to 1TB or SSDs from 256GB to 512GB. As for prices? $149.99 for the stock 250GB HDD aluminum version, $3,899.99 for the 512GB SSD titanium build with an extended warranty, and everywhere in between. It's up for pre-order today and should ship later this month in the US, with global availability details to follow in due time.
GHAGHALEELEE
12-01-2011, 09:59
هارد دیسک ضد گلوله ioSafe با پوشش تمام فلزی
می شود مدل های دارای پوشش آلومینیومی را با قیمت ۱۵۰ دلار برای ۲۵۰ گیگابایت تهیه کرد.
اقای مدیر یعنی این مدل هم در مقابل گلوله و مواد شیمیایی مقاومه؟
در برابر میدان مغناطیسی اسپیکر هم مقاومه؟
در ضمن قارچ های نابود کننده اطلاعات توی این مدل میتونه نفوذ کنه؟
اقا بهتر بگم میتونه مثل ssd از اطلاعات برای زمان طولانی محافظت کنه؟
با تشکر:11:
amirkalak6
12-01-2011, 10:44
اخه بخوای این همه پول بدی بابتش به خاطره مقاوم بودنش؟؟؟؟
Arash4484
12-01-2011, 15:12
اقای مدیر یعنی این مدل هم در مقابل گلوله و مواد شیمیایی مقاومه؟
در برابر میدان مغناطیسی اسپیکر هم مقاومه؟
در ضمن قارچ های نابود کننده اطلاعات توی این مدل میتونه نفوذ کنه؟
اقا بهتر بگم میتونه مثل ssd از اطلاعات برای زمان طولانی محافظت کنه؟
با تشکر:11:
سلام پاسخ سوال شما این است که این هارد هم SSD است(توی تاپیک اصلی این خبر صحبتش شد)
باتشکر-البته همونطور که توی متن انگلیسی گفته علت گرانی مدل با قیمت نجومی 3900$[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بغیر از پوشش تیتانیوم SSDبودنش هم هست که اس اس دی ها هم گرانند ، هم به علت چیپی بودن بخودی خود ضدضربه.کاری که این شرکت کرده مجهز کردنش به پوششی ضدضربه است(که قبلن هم انجام شده بود)
اماHDDها بسیار جالبند که چگونه اینچنین ضد ضربه شده اند(البته نه به قدرت اولی ؛ولی باز خیلی جالب است)احتمالن باید سنسور تشخیص ضربه و پارک هد و..داشته باشند
البته به نظر من هرچه باشه بدرد فیلم نمیخوره-حیفتر از این حرفاست که3سوت با فیلم پر بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
اخه بخوای این همه پول بدی بابتش به خاطره مقاوم بودنش؟؟؟؟
با سلام پاسخ سوال شما هم در آن تاپیک (در انجمن اخبار) داده شد::11:
سلام ...
باتشکر ... ممنون از اطلاعات مفید و جالب ...
البته این حافظه های گرون قیمت معمولآ برای شرکتها و افراد خاص هستش که Data و اطلاعات مهمی دارند ...
در مورد فیلم هم درست میفرمایید ... ولی فیلم داریم تا فیلم ( از نظر حفظ و نگهداری و آرشیو ) ... و علاقه مندیها و User Friendly بودن هم هست ...فیلم های علمی ، کاربردی ، خاطرات خانوادگی ، برنده جایزه اسکار فیلمند ... مسابقه تیمهای محلی هم جزو فیلمها هستند ... بستگی به میزان اهمیت برای User هم هست ...
Arash4484
05-02-2011, 16:04
یک صحبتی راجع به آمدن حافظه های SD گیگ بالا اینجا کردیم. حالا مثل اینکه خبرهای وعده داده شده شروع به عملی شدن کرده:
منبع کلیک 10بهمن89 /318
من خودم چند مدل SD در مارکها و ظرفیتهای مختلف دارم و خیلی راضیم. پایداری و ضربه خور بالا در کنار سایز بی نظیر. همراه با قابلیت عالی قفل کردن . امیدوارم سری جدید هم به همین صورت باشه
Arash4484
03-03-2011, 16:31
CF جدید هم عرضه شد....
nimanimaoo
20-09-2021, 11:50
سلام و درود دوستان:»:» ...الان بهترین ذخیره کننده دیتا با مدت زمان طولانی تر چی پیشنهاد میکنید
با تشکر:n12::n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.