ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن کردن پیکسل در PictureBox

BestProgrammer
15-10-2010, 10:33
سلام دوستان عزیز
من می خوام یک سری پیکسل رو روی Picturebox نمایش بدم.
اما مشکل اینجاست که وقتی تابع رو فراخوانی می کنم عمل نمیکنه. ( از این تابع استفاده کردم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من وقتی که شماره پیکسل رو به متغیر میدم این تابع رو فراخوانی می کنم اما عمل نمیکنه و میره بقیه شماره پیکسل هارو داخل متغیر میریزه.

چه کار باید انجام بدم؟؟؟؟

pezhmax
15-10-2010, 11:46
این که شما نوشتی تابعی هست که به رویداد paint متصل شده. این رویداد هم فقط یک بار، موقع نمایش دادن تصویر (و یا تغییر تصویر) اجرا میشه.
اگه میخوای پیکسلهای picturebox رو تغییر بدی باید یه شی Bitmap از روش بسازی بعد هر تغییری میخوای با کلاسهای Bitmap و Graphic بدی و ذخیره اش کنی و نهایتا picturebox رو refresh کنی.

BestProgrammer
15-10-2010, 12:35
این که شما نوشتی تابعی هست که به رویداد paint متصل شده. این رویداد هم فقط یک بار، موقع نمایش دادن تصویر (و یا تغییر تصویر) اجرا میشه.
اگه میخوای پیکسلهای picturebox رو تغییر بدی باید یه شی Bitmap از روش بسازی بعد هر تغییری میخوای با کلاسهای Bitmap و Graphic بدی و ذخیره اش کنی و نهایتا picturebox رو refresh کنی.

خوب دوست عزیز از چه روشی باید این Bitmap و graphic رو بسازم؟

من هرکاری کردم نتونستم از این کلاس ها استفاده کنم

یه مورد هم درمورد صحبت اولتون، برای نمایش دادن یک پیکسل در Picturebox باید از متد DrawEllipse استفاده کرد، که این متد فقط در رویداد paint وجود داره.
از یه روش دیگه هم میشه تابع Picturebox_Paint رو فراخوانی کرد اما باید یه متغیر از نوع Graphic بسازم که نشد.

اما برای system.Windows.Forms.PaintEventArgs باید یک متغیر Graphic داشته باشیم که باید از روشی که گفتید استفاده کرد

BestProgrammer
15-10-2010, 17:39
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟؟؟
خیلی ضروری و فوری احتیاج دارم

pezhmax
15-10-2010, 19:12
شما باید راجع به GDI+ تو دات نت مطالعه کنی،بعد بری سراغ کار کردن باهاش. منابعش هم تو اینترنت ریخته.
ولی راجع به رسم یه خط مورب ساده توی یه picturebox کد زیر رو باید بنویسی :

کد زیر هم به جای شی graphic از شی bitmap استفاده میکنه. و با متد setpixle یه سری خطوط راه راه ایجاد میکنه.