مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید اکسس پوینت
ramin005
15-10-2010, 09:38
با سلام خدمت اساتید
اول یه سوال ابتدایی بکنم!
فرق بین مودم وایرلس با اکسس پوینت رو ساده اگر میشه توضیح بدید:11:
من میخوام از اینترنتم به صورت بی سیم استفاده کنم ( یه لپ تاپ هست + گوشی و PSP و یه دسکتاپ که میخوام دسکتاپ به صورت کابلی به نت وصل شه و بقیه دیوایس ها هم که بی سیم )
مودم ADSL هم دارم
تقریبا 24 ساعته به نت وصل هستیم و دانلود زیادی هم داریم
میخواستم بدونم که اکسس پوینت بهتره بگیرم که با مودمم باهم استفاده کنم یا یه مودم وایرلس بگیرم؟
واگر امکان داشته باشه یه اکسس پوینت یا مودم وایرلس ( بسته به راهنماییتون ) با قیمت مناسب معرفی کنید
خونه دو طبقه هست و یه مغازه هم چسبیده به خونه دارم که اگر اونجا هم آنتن بده که عالی میشه اگر هم نه که زیادم مهم نیست
ترجیحا مبلغ از 100 بیشتر نباشه
با تشکر
:40:
Access Point : دیوایسی که برای شبکه کردن تجهیزات بی سیم مثل کامیپوترها به کار می ره و برای اینترنت باید مودم خود به Access Point وصل کنید .
Modem Wireless : مودم و Access Point با هم در داخل یک وسیله می باشد .
الان اکثرا Modem Wireless ها دارای روتر داخلی هستند که کار این روتر Internet Sharing هست .
اصطلاحاتی مثل
Wireless ADSL Modem
Wireless ADSL Modem Router
همگی به یه چیز اشاره می کنند ..
خود Access Point به تنهایی قادر به اشتراک اینترنت نیست حتما باید دارای روتر باشد که اکثرا مودم های امروزی این قابلیت رو دارند.
یک مودم همه کاره که شامل همه موارد بالا میشه Linksys WAG160 یا WAG320 هست ..
320N عالیه حدودا 110 تا 120 هست و دارای سه تا انتن اینترنال 4dbi هست .
WAG160N هم حدودا 90 شاید باشه..
WAG120N حدودا 70 تومن .
ramin005
15-10-2010, 12:52
با تشکر از راهنماییتون
من اگر بعدا بخوام سطح پوشش شبکمو گسترش بدم میتونم از مودم های وایرلس استفاده کنم یا بهتره از اول یه اکسس پوینت بگیرم که بعدا تو مشکل نیوفتم؟
الان من با توجه اینکه یه مودم adsl دارم یه اکسس پوینت بگیرم مثلا Wirless Linksys WAP54G که حدودا 85 تومن هست آنتن خارجی هم داره در بورد و کارایی تاثیرش بیشتر خواهد بود یا اینکه فقط یه مودم وایرلس استفاده کنم؟
بعضی از دوستان به من گفتن که چون الان یه مودم داری پس اگه یه اکسس پوینت بگیری هم هزینه هات کمتر میشه هم کارایی اکسس پوینت بهتر از مودم وایرلس است
یه مودم بی سیم بگیر خلاص.
wag320n بردش خوبه ..
ramin005
15-10-2010, 22:03
یک سوال دیگه!
بورد WAG160N چقدر هست؟
آیا در برقراری ارتباط و پخش اینترنت مشکلی نداره؟( دیسکانکت شدن و ...)
و اینکه چطوری میشه تشخیص داد بورد فلان اکسس پوینت یا مودم وایرلس چقدر است با یه نمونه مثال اگر امکان داره توضیح بدید
دو طبقه رو با WAG160N میشه خوب نتیجه گرفت؟
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
برای WAG320 توی فروشگاه های اینترنتی 160 به بالا هست قیمت!
WAG160N هم صد به بالا زدن!
برای برد فرمول خاصی وجود نداره بسته به شرایط داره امواج رادیویی در برخورد با بتون و فلز به شدت ضعیف می شوند .
نویز محیط هم تاثیر داره .
این Access Point ها اکثرا 50 تا 100 میلی هستند و توی فضای بسته 100 تا 200 متر برد دارند .
دو طبقه رو فکر کنم بشه .
نکته : برد بسته به سرعت شما داره یعنی رابطه عکس باهم دارند اگر سرعت را تا حداکثر زیاد کنید مثلا 108 و در فاصله ی دوری از access point قرار گیرید با شما مواجه می شوید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.