مشاهده نسخه کامل
: ویندوز اصلی مهم است؟
اینکه لب تاپ ویندوزش اصلی باشه چقدر مهمه؟
می ارزه یه ایسوس بدون ویندوز اصلی خرید؟
مثل
ASUS K42JC
turokpooria
14-10-2010, 20:39
من ویندوز ارجینال استفاده نکرده بودم تا وقتی یکی بزور واسم نصب کرد من هر 2 هفته یه بار ویندوز عوض میکردم ولی الان 2 ماهه که ویندوز ارجینال دارم آخ نگفته به نظرم اگه یه ویندوز ارجینال باشه خیلی بهتره. موفق باشی
H@mid-Vista
14-10-2010, 20:42
تو ایران هیچ ارزشی نداره
فقط اتلاف پوله
اگه میتونی با داس بگیر
خودت ویندوز بریز هر نسخه ای كه عشقت كشید.
ویندوز اریجینال حدود 30 تا 100 تومن روی قیمت بسته به نسخه اش موثره
REGISTERED-USER
15-10-2010, 00:22
من ویندوز ارجینال استفاده نکرده بودم تا وقتی یکی بزور واسم نصب کرد من هر 2 هفته یه بار ویندوز عوض میکردم ولی الان 2 ماهه که ویندوز ارجینال دارم آخ نگفته به نظرم اگه یه ویندوز ارجینال باشه خیلی بهتره. موفق باشی
ابدا طرز فکر درست نیست ... ویندوز هات فیکس های خودش رو بگیره کار تمامه :5:
پول بیخودی ندید ... ویندوز اصلی فقط خوبی اش درایورها و نرم افزارهای جانبی آماده هست و ریکاوری راحت تر برای مبتدیان :27:
والا ما یه لپتاپ ایسر گرفتیم داس روش بود یه ویندوز 7 نصب کردم دارم حالشو میبرم مثل شیر هم آپدیت میشه ولی درکل چون در ایران قانون کپی رایت رعایت نمیشه ارزششو نداره هزینه کنی برای اورجینال
shutdown
15-10-2010, 09:30
منم که ارجینال دارم عوضش کردم...:31:و الان 7 نصبه و از ویندوز قبلی فقط یک ریکاوری گرفتم که یک وقت می خوام بفروشم بدم به طرف.
کلا چیز مزخرفیه و فقط یک راه پول در اوردن هست ویندوز اصل و برای همی نکلمه راحت 30 تومان میگیرند از ادم.
حالا هی اینقدر ارجینال و غیر ارجینال کنید تا قانون کپی رایت را بردارند و ما را بیچاره کنند:31:
توی کشور ما که همون طور که دوستان گفتن هیچ تفاوتی نداره...
البته به لحاظ ماندگاری و باگ کمتر ویندوز اصلی مسلما بهتره ولی نه به هر قیمتی...
شرکت های سازنده نوت بوک هم برای اینکه قیمت تمام شده محصول کمتر در بیاد معمولا کانفیگ های توی رنج زیر 1 تومن یا 800 تومن را بدون سیستم عامل ارائه میکنند...
ولی خوب از طرفی شخصی که 1.500 میخواد هزینه کنه ویندوز اصلی هم براش مهمه
majidhosseini
15-10-2010, 12:36
من 7 دارم
هر هفته هم به سادگی دارم اپدیت میکنم
التیمیت هم دارم
الان 5 6 ماه دارم استفاده میکنم هیچ چیزشم نشده
عین روز اولش داره کار میکنه
حتی اون xp من هم که روش نصبه نزدیکای فکر کنم 10 11 ماهه داره کار میکنه
ارجینال هم باشه همین اپدیت رو داره
اینم همین رو داره
و مشکلی نیست
pooriya_hp
15-10-2010, 16:17
ویندوز اصل قطعا با ویندوز تقلبی تفاوت های داره.
مثلا: روی dv6000 ویندوز تقلبی خیلی ناجور جواب میده: وایرلسش کار نمیکنه،starup خیلی طولانی داره،
بعضی از درایورها رو نمیشناسه،سرعت پایینی داره و.......
اما با ویندوز خودش خیلی عالی کار میکنه من خودم این موضوع رو شخصا روی دو عدد dv6000 تست کردم.
البته روی dell من ویندوز تقلبی ریخته بودم که واقعا هیچ تفاوتی با ویندوز اصل نمی کرد،انقدر عالی جواب داد.
در نهایت بگم که: اگه قصد خرید جدا ویندوز رو دارید اینکار رو نکنید چون: در ایران سرعت مناسب اینترنت وجود نداره،قانون کپی و رایت رعایت نمیشه،کسی نمیره برنامه اورجینال شرکتی رو بخره و ....../
V i r u s e r
15-10-2010, 16:51
ویندوز اصل قطعا با ویندوز تقلبی تفاوت های داره.
مثلا: روی dv6000 ویندوز تقلبی خیلی ناجور جواب میده: وایرلسش کار نمیکنه،starup خیلی طولانی داره،
بعضی از درایورها رو نمیشناسه،سرعت پایینی داره و.......
اما با ویندوز خودش خیلی عالی کار میکنه من خودم این موضوع رو شخصا روی دو عدد dv6000 تست کردم.
البته روی dell من ویندوز تقلبی ریخته بودم که واقعا هیچ تفاوتی با ویندوز اصل نمی کرد،انقدر عالی جواب داد.
در نهایت بگم که: اگه قصد خرید جدا ویندوز رو دارید اینکار رو نکنید چون: در ایران سرعت مناسب اینترنت وجود نداره،قانون کپی و رایت رعایت نمیشه،کسی نمیره برنامه اورجینال شرکتی رو بخره و ....../
حرفتون اشتباست
ویندوز های کپی هیچ فرقی با اصل ندارند
ویندوز اصل فقط زمانی بدردت می خوره که مثل من به کپی رایت احترام بزاری و 300 تومن پول بیزبون بدی به مایکرو!!
یا این که از لینوکس استفاده کنی (انجمن حمایت از لینوکس داران!!):31:
pooriya_hp
15-10-2010, 16:53
هرکسی یه اعتقاد و تجربه ی داره
این هم اعتقاد و تجربه من به ویندوز هست.
REGISTERED-USER
15-10-2010, 21:15
حرفتون اشتباست
ویندوز های کپی هیچ فرقی با اصل ندارند
ویندوز اصل فقط زمانی بدردت می خوره که مثل من به کپی رایت احترام بزاری و 300 تومن پول بیزبون بدی به مایکرو!!
یا این که از لینوکس استفاده کنی (انجمن حمایت از لینوکس داران!!):31:
اخوی شما ویندوز اصلی با OEM رو اشتباه گرفتی :31:
ویندوز OEM ارزش بسیار بالایی هم داره به همان دلایلی که دوستمان گفت ، ولی واجب نمی دانمیش :31:
ولی وقتی با ویندوز OEM که مثلا سونی میزنه روی سیستم هاش کار میکنی حالت بد میشه ... از بس دمو و برنامه های مزخرفی میزنه که ابدا کاربرد ندارن !
در ضمن خیلی از لپ تاپ ها رو باید حتما از ویندوز خودش استفاده کنی تا سیستم های ریکاوری و مدیاسنتر اش کار کنه چون درایورش برای سایر ویندوزها عرضه نمیشه و اختصاصیه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.