ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب مجدد ویندوز اورجینال

lucky_luke
14-10-2010, 15:35
من یه سریال برای ویندوز 7 داشتم که باهاش یه نسخه از این ویندوز رو نصب کردم
حالا دوتا سوال دارم که اگه کسی جواب بده خیلی ممنون میشم

1- اگه بخوام ویندوز نصب شده رو عوض کنم باز هم میتونم با همون سریال ویندوز جدید رو اکتیو کنم(قبل از پاک کردن ویندوز لازمه کاری انجام بدم؟)

2- اگه این ویندوز رو پاک کنم و بخوام از این کد برای اکتیویشن ویندوز روی یه کامپیوتر دیگه استفاده کنم باید چیکار کنم؟

ممنون از همه:11:

Ship Storm
14-10-2010, 23:09
سریال شما اگه اورجینال باشه که مشکلی نداری و ویندوز رو هم پاک کنی با همون سریال اورجینال میتونی مجدد ویندوز رو نصب کنی
روی کامپیوتر دیگه هم باز امکانش هست که ویندوز رو نصب کنی ولی بعداز اینکه متصل بشی به اینترنت ممکنه سایت ماکرسافت سریال رو به علت نصب روی چند تا سیستم غیر فعال کنه

lucky_luke
15-10-2010, 18:36
ممنون از پاسختون

در مورد سوال دوم منظورم این نیست که همزمان دو ویندوز رو اکتیو کنم
فقط یه سیستم (ویندوز اول رو پاک کنم و بعد ویندوز یه سیستم دیگه رو اکتیو کنم)

hofman1970
15-10-2010, 20:32
سلام دوست گرامی من vista اورجینال دارم .شما فقط می تونید روی یک pc که مایکروسافت ip شمارا شناسائی کرده بریزی.اگر می خواهید روی یک pc دیگر بریزی می بایست بعد از تایپ شماره سریال به اینترنت پر سرعت داشته باشی و validation کنی که احتمال داره چند بار error بده.نا امید نشو بعد از چند بار اکتیو میشه ولی سعی کن فقط روی کامپیوتر نصب کنی. اگر دو تا ویندوز می خواهی اورجینال داشته باشی در یک کامپیوترمن امتحان نکردم .می تونی از جائی که خریداری کردی راهنمائی بخواهی. مشکل اینجاست ما تو لیست مایکروسافت نیستیم و اصلا نام کشور ایران وجود نداره.به همین علت گه گاهی با اکتیو ویندوز با مشکل روبرو بشوی. تجربه به من ثابت کرده باید بعد از نصب تا می تونی update را دانلود کنی تا مایکروسافت کمتر اذیت کنه.من بار اول 3 ساعت طول کشید اکتیو کردم.