ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایشگاه رسانه های دیجیتال

Prince_ of _Persia
14-10-2010, 13:42
سلام . مثل اینکه انجمن بازی سازی به خواب زمستانی رفته.
یکی از مهمترین خبرها هنوز منتشر نشده و اونهم نمایشگاه رسانه های دیجیتال هست که تا شنبه برگزار می شه.
گفتم که حالا که کسی خبرش نزده من یک گزارشی از نمایشگاه ( البته بخش بازیهای ایرانی) بدم.

غرفه تبیان
امسال فکر کنم تعداد بازیها کمتر شده بود یا من فکر می کردم دقیقا نمی دونم. تیبان جاش کمی کوچکتر شده بود و بازیهاش رو برای اجرا گذاشته بود. من تونستم بازی کوهنورد رو تست کنم که به نظر می رسید بازی خوبی باشه البته در اون حد که دنیای بازی شلوغش کرده بود نبود و کمی گیم پلی اش خشک بود. محیط هم دارای جزییات کمی به نظر می رسید حتی در تریلر که از ال سی دی های تبیان پخش می شد. انیمیشنهای کاراکتر هم جالب به نظر می رسید.

بازی نبرد آلواتان هم بازی کردم . به محض اینکه تست کردم متوجه شدم با مد کریسیس طرف هستم. تفنگ همون تفنگ کرایسیس بود و حتی با دکمه c قابلیت های صدا خفه کن و دوربین تفنگ ظاهر می شد!:18:
ظاهرا فقط محیط بازی رو عوض کرده بودن و مدلها رو ساخته بودن . در کل بازی روونی بود فقط دشمنا تا 7-8 تیر می خوردن بی خیال نمی شدن.

بازی مامور ویژه 2 رو هم گذاشته بودن که کمی قدیمی بود. تو تریلر ها بازی علی بابا جالب به نظر می اومد هر چند که طراحی و مدل های دشمنان زیاد جالب نبود.

وسط غرفه تبیان هم چهار تا کامپیوتر رو شبکه کرده بودن و بازی دفاع رو گذاشته بودم. بعضی دوستان می دونند که من تو تیم ساخت این بازی بودم و بخش مدلسازی به عهده من بود (البته مپ اول که تموم شد اومدم بیرون و دیگه تو این شرکت نیستم) . این بازی با udk ساخته شده . ظاهرا به نظر می رسید که بچه ها بازی رو دوست داشتن و از گرافیکش تعریف می کردن .البته برای خیلیهاشون مفهوم بازی شبکه نا آشنا بود. بعضی ها باور نمی کردن بازی ایرانی هست و بعضی ها هم فکر می کردن که کانتر جدیده :18: البته نسخه به نمایش در آمده دمو بود .
با شرکت که صحبت کردم ظاهرا یکی از برنده های نمایشگاه امسال هم همین بازی هست.

گاندو
یکی از بزرگترین غرفه ها رو گاندو داشت که خیلی بازی خوبی و جالبی بود. بازی از لحاظ فانتزی هیچ چیزی کم نداشت و شخصیت ها جذاب و با نمک طراحی شده بودن. گیم پلی بازی هم روون و جالب بود . سیستم کلید زنی بازی جالب و نو آورانه بود و باید یک معادله ریاضی رو جواب می دادید. سه تا سیستم هم برای تست بازی گذاشته بودن که بچه ها مرتب پشت این سیستم ها می شستن و خالی نمی شد. سازنده بازی هم به بچه ها سی دی دمو گاندو رو می داد که حرکت خیلی خوبی بود.

میر مهنا
غرفه میر مهنا هم شلوغ بود . تریلر زیبایی هم از بازی به نمایش گذاشته بودن . یک سیستم هم برای پیش خرید بازی گذاشته بودن . بازی هم در آبان منتشر می شه . با اینکه بازی کامل شده بود ولی به دلیل سیاست های عجیب مدیر پروژه بازی سیستمی برای تست بازی نذاشته بودن که خیلی تو ذوق می زد. در کل میر مهنا بعد از گرشاسپ بهترین بازی ایرانی هست که امسال عرضه می شه.

گرشاسپ

این بازی هم که معرف حضور همه هست. خوشبختانه دو تا سیستم برای تست بازی گذاشته بودن که من تونستم بازی رو تست کنم . بازی کاملا روون بود . چند ضرب ها خیلی خوب طراحی شده بودند و کم کاستی نداشتن. موقع ضربه زدن کاملا ضربه رو احساس می کردن و مثل شمشیر نادر نبود که ضربه ها مصنوعی باشند. انیمیشن ها خیلی نرم و طبیعی بودن . فقط رزولوشن بازی رو مثل اینکه پایین آورده بودن که کمی ضد حال بود و نمی شد گرافیک بالای بازی رو دید ولی بازهم گرافیک بازی خیلی خوب بود. کمی تو نرمال مپ محیط اغراق شده بود . کلا خیلی بازی خوب و استانداردی بود.

نبرد وارتان اگه اشتباه نکنم
این بازی هم خیلی بازی خوبی و روش کار شده بود . سازنده می گفتن که دو سالی هست دارن روش کار می کنن. انجین مورد استفاده نئو اکسیس بود . گرافیک بازی خیلی خوب بود و جالب اینکه سیستم سایه هاش کاملا داینامیک بود و حتی چمن ها هم سایه داشت ولی این مسئله باعث نشده بازی افت فریم داشته باشه . داستان بازی در مورد رئیسعلی دلواری هست شخصیتی که شرکت سازنده میرمهنا برای بازی بعدیش می خواد ازش استفاده کنه و با بنیاد برای این بازی قرار داد داره:18:!
بازی خیلی شبیه میرمهنا بود که به دلیل بودن تو یک محیط ( جنوب) و تقریبا یک زمان بودن خط داستانی این دوبازی هست. با بچه های میرمهنا که به این غرفه رفتیم کلی با هم اطلاعات رد وبدل کردند و از میرمهنا خیلی خوششون اومده بود.

دو تا بازی دیگه هم تو غرفه های کناری بود که اسطوره ای بود و به شاهنامه ربط داشت . هر جفتش ازشون تریلر گذاشته بودن که تریلرها جالبی بود ولی خبری از گیم پلی نبود.

بازی جدیدی هم تو غرفه هنرهای پویا بود که اسمش رو یادم رفت ولی تو مایه های آساسین کرید بود و حتی حرکات و ظاهرش هم مثل اون بود. بازی با udk ساخته شده بود و طبق اعلام سازنده به دلایل مشکلات مالی ساختش متوقف شده بود. گرافیک بازی خیلی خوب بود فقط رنگبندیش زیادی شاد و روشن طراحی شده بود.

کارگاههای آموزشیش خیلیهاشون تشکیل نشده مخصوصا اونهایی که ماله تیم گرشاسپ بود که من دلیلش رو از آقای پورلطیفی پرسیدم که نامناسب بودن جای کارگاه و سر وصدای زیاد اعلام کردند که واقعا هم حق داشتن مخصوصا موقع اذان و نماز اصلا صدا به صدا نمی رسید.

خبر مهم دیگه ای در مورد نمایشگاه به ذهنم نمی رسه . راستی رفتین نمایشگاه حتما بازی دفاع رو ببینید :46:
دوستان نظرشون رو در مورد بازدید نمایشگاه بگویند.

اینم چند تا عکس که داداشم گرفته . من که اهل عکس گرفتن نیستم.! :13:

من و پوستر دفاع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من و بازی دفاع !

کارگاه آموزشی

AMIR REZAs
14-10-2010, 13:52
سلام
منم چند روز پیش رفته بودم نمایشگاه ، بخش بازی های رایانه ای خیلی شلوغ شده بود و استقبال از بازی های ایرانی زیاد بود ، بازی گاندو همین طور که آقامهدیار گفت بین بچه ها خیلی طرفدار پیدا کرده بود ، دیگه بقیه توضیح ها رو آقامهدیار گفتن ، فقط این بازی آخرین پرواز که آقای حمزه شعبانی و دوستانشون ساخته بودن هم اومده بود تو نمایشگاه و طرفدار نسبتا زیادی پیدا کرده بود که مثل اینکه قیمتش حدود 2000 تومان بود ! یه تریلر هم ازش گذاشته بودن که خیلی ها به دیدنش ایستاده بودند....
در کل پیشنهاد میکنم سریعتر شما هم به اونجا برید.......:10:

parvizamd
14-10-2010, 15:57
نمردیم پرنس جان هم دیدم:31:.واقعا گزارش جالبی پرنس جان.

iload
14-10-2010, 16:33
آقا جمعه هم هست دیگه ؟ تا چه ساعتی هست ؟

Prince_ of _Persia
14-10-2010, 17:07
نمردیم پرنس جان هم دیدم.واقعا گزارش جالبی پرنس جان.

لو رفتم . :20:

آقا جمعه هم هست دیگه ؟ تا چه ساعتی هست ؟
تا شنبه هست عزیز خیالت راحت . فکر کنم تا 8 شب

parvizamd
14-10-2010, 20:28
حیف که تو بوشهر نیست چرا؟!!!!:41:

NINJA0098
17-10-2010, 13:57
خيلي متن خوبي بود مختصر و مفيد.

Prince_ of _Persia
19-10-2010, 19:37
خبر جدید اینکه بازی دفاع از تو لیست برندگان نمایشگاه کنار رفت به خاطر اینکه از udk استفاده شده بود و ظاهرا بازی ساخته شده با udk مد حساب می شه :18:
کل زحمات تیم به باد رفت . در صورتی که بازی قتل در کوچه های تهران با گرافیک نقاشی که برادر کوچیکه من هم می تونه در اون حد بکشه از نظر هنری بازی دوم نمایشگاه شد . :13:
نمی دونم چیه تازگی هر بازی رو فکر می کنن mode هست ظاهرا تعریف اولیه mode رو هم نمی دونند :19:
ظاهرا از الان هر بازی اول شخصی مد حساب می شه مگر اینکه خلافش ثابت بشه :41:
نمی دونم اینقدر بازی مستقل مستقل می کردن مسابقات اون چی شد ؟؟!!!

parvizamd
20-10-2010, 06:43
به خاطر اینکه مشتی آدم میان مدال سربی رو مد FAR CRY درست می کنن و خیلی دیگه اینکار می کنن به همه بدبین شدند

iload
20-10-2010, 13:21
* بخش بازي‌هاي رايانه‌اي

مقام اول جشنواره رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين بازي رايانه شخصي از ديدگاه فني به دليل بهره‌گيري فناورانه از تكنيك‌هاي فني و هنري در طراحي يك بازي رايانه‌اي زيبا و جذاب به بازي « گرشاسپ» از شركت فن‌افزار شريف به آرش جعفري خسرقي تعلق گرفت.

همجنين به دليل طرح يك داستان پر‌مغز و استفاده از تعليق با هدف شناساندن جلوه‌هاي شجاعت و پايمردي دلاور‌مردان گمنام ايران‌زمين و ترويج روحيه ايستادگي در مقابل هجوم و تجاوز بيگانگان، مقام اول جشنواره ديجيتال در عنوان بهترين بازي سال به بازي «‌ميرمهنا» از شركت اسپريس پويا‌نما به مرتضي رضايي تعلق گرفت.

«‌مؤسسه‌ فرهنگي و اطلاع‌رساني تبيان نور» به دليل توجه و اهتمام به بازي‌هاي رايانه‌اي و كيفيت و الهام‌بخش بر اساس فرهنگ اسلامي ايراني، لوح تقدير چهارمين جشنواره ملي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين موسسه توليد بازي رايانه‌اي و به حميد روستايي تعلق گرفت.

saeed_cpu_full
20-10-2010, 16:01
خبر جدید اینکه بازی دفاع از تو لیست برندگان نمایشگاه کنار رفت به خاطر اینکه از udk استفاده شده بود و ظاهرا بازی ساخته شده با udk مد حساب می شه :18:
کل زحمات تیم به باد رفت . در صورتی که بازی قتل در کوچه های تهران با گرافیک نقاشی که برادر کوچیکه من هم می تونه در اون حد بکشه از نظر هنری بازی دوم نمایشگاه شد . :13:
نمی دونم چیه تازگی هر بازی رو فکر می کنن mode هست ظاهرا تعریف اولیه mode رو هم نمی دونند :19:
ظاهرا از الان هر بازی اول شخصی مد حساب می شه مگر اینکه خلافش ثابت بشه :41:
نمی دونم اینقدر بازی مستقل مستقل می کردن مسابقات اون چی شد ؟؟!!!

ساخت چند مدل و استفاده از اونها با موتور UDK هنر به حساب نمیاد
UDK این همه امکانات داره ... مشخص بود برای این بازی یه خط هم کد نویسی نکردن و از امکانات ویژه ی UDK استفاده نکردن
بالاخره باید یه فرقی بین اون که با کلی کد نویسی بازیش رو طراحی کرده و یکی دیگه که در واقع مپ ساخته ( چون من اسمش رو مود هم نمیزارم ) باشه دیگه !
شما اگه دقت میکردی میدیدی کوچکترین تغییری توی کد های UDK ندادن ... من هم جای داور ها بودم این رو یه بازی به حساب نمیاوردم

Prince_ of _Persia
20-10-2010, 17:33
UDK این همه امکانات داره ... مشخص بود برای این بازی یه خط هم کد نویسی نکردن و از امکانات ویژه ی UDK استفاده نکردن
بالاخره باید یه فرقی بین اون که با کلی کد نویسی بازیش رو طراحی کرده و یکی دیگه که در واقع مپ ساخته ( چون من اسمش رو مود هم نمیزارم ) باشه دیگه !
شما اگه دقت میکردی میدیدی کوچکترین تغییری توی کد های UDK ندادن ... من هم جای داور ها بودم این رو یه بازی به حساب نمیاوردم

البته من اون بازی رو قبول ندارم ولی مد حساب کردنش هم خیلی بی رحمانه اس . مد فقط با ادیتور های مخصوصی که به بازیهای بزرگ همراه هستند ساخته می شه و اکثرا هم مدل سازی ساده ای داره. وقتی کد بازی اول شخص همراه خود انجین هست که دیگه نیاز به بازنویسیش نیست.
در ضمن کل کد اسلحه عوض شده بود اگه دقت می کردی.این بازی هم نسخه دمو بود و اصلا برای نمایشگاه ساخته نشده بود.
تو نسخه اصلی قراره کد نارنجک و چاقو و کلت و بقیه اسلحه ها هم اضافه بشه.
یعنی هر بازی اول شخصی با udk ساخته می شه باید کل کدهاش رو پاک کرد؟!!

parvizamd
21-10-2010, 06:36
کاملا موافق ام.این بازی در واقعه همون Unreal Tormenrt هست که مدل هاش ادیت شده

Prince_ of _Persia
21-10-2010, 17:11
کاملا موافق ام.این بازی در واقعه همون Unreal Tormenrt هست که مدل هاش ادیت شده

و کد تفنگ اش عوض شده . چون تفنگ های آنریل تخیلی هستند. در ضمن مدل ها ساخته شده . ادیت یعنی تغییر تو مدل های آماده که خیلی فرق داره. فکر کنم حدود 300 آبجکت برای فقط این مرحله طراحی شده که تو کل یک بازی ایرانی اینقدر آبجکت ساخته نشده ( به غیر از بازیهای میرمهنا و گرشاسب)

parvizamd
21-10-2010, 21:40
مهدیار جان من نگفتم مدل شون خودشون نساختن گفتم برنامه نویسی شون کار خودشون نیست!

silsin
23-10-2010, 14:48
سلام
عکسی . دمویی چیزی از این بازی دفاع توی اینترنت نیست مایی که نمایشگاه نرفتیم ببینیم چه جوریه .
ببینم بازی همونجریه که شما می گین . بدرد نمی خوره . کلش ویرایش شده کدهای یو دی کی /

Prince_ of _Persia
23-10-2010, 18:05

parvizamd
23-10-2010, 18:07
پرنس جان چرا پست خالی میدی:31:؟!

Prince_ of _Persia
23-10-2010, 19:09
پرنس جان چرا پست خالی میدی
توش عکسهای بازیه مگه برات نمی یاد.؟؟

ویرایش : لینک عکسها رو درست کردم.

AMIR REZAs
23-10-2010, 20:15
کاراکتر دیگه خیلی کچله :31:
در کل اگر پانلها (پانل اسلحه ، مینی مپ و....) رو عوض میکردید خیلی بهتر میشد:20:

NINJA0098
24-10-2010, 09:36
از نظر گرافیک چیز خوبیه .فکر کنم بیشتر به خاطر این بهش گیر دادن که hud رو عوض نکردن و فقط پلیر و اسلحه رو تغییر دادن(انصافا اینم دیگه خیلی ضایع میشه) اینجوری هم که نمیشه.
ولی اینم درست نیست که اونو یه مد به حساب بیارن چون کد های udk خودش کامله نیاز نیست حتما دوباره همه چی رو از اول بسازن که بعدشم udk یه ادیتور برای ساخت مد نیست یه موتور برای طراحی بازی ویدیویی به حساب میاد بنابر این حتی اگه تیم سازنده تواین بخشا کم کاری کرده باشه بازم نباید اونو یه مد به حساب آورد.

max_3d
24-10-2010, 11:42
این بازی دفاع به قول خودم تریلی:31: ((تریلر)) هم داره بزارید برا دانلود اصلا مگه نباید این بازی وبسایت داشته باشه!!!!

Prince_ of _Persia
24-10-2010, 15:38
از نظر گرافیک چیز خوبیه .فکر کنم بیشتر به خاطر این بهش گیر دادن که hud رو عوض نکردن و فقط پلیر و اسلحه رو تغییر دادن(انصافا اینم دیگه خیلی ضایع میشه) اینجوری هم که نمیشه.
ولی اینم درست نیست که اونو یه مد به حساب بیارن چون کد های udk خودش کامله نیاز نیست حتما دوباره همه چی رو از اول بسازن که بعدشم udk یه ادیتور برای ساخت مد نیست یه موتور برای طراحی بازی ویدیویی به حساب میاد بنابر این حتی اگه تیم سازنده تواین بخشا کم کاری کرده باشه بازم نباید اونو یه مد به حساب آورد.
تقصیر این تبیان ......... بود. اون نسخه دموی الفا ماله خود تبیان بود که ببینه . نسخه مخصوص نمایشگاه یک روز بعد از افتتاحیه حاظر شد که هود و ........ درست شده بود ولی اونا نسخه الفا رو گذاشته بودند.

این بازی دفاع به قول خودم تریلی ((تریلر)) هم داره بزارید برا دانلود اصلا مگه نباید این بازی وبسایت داشته باشه!!!!
شما تا حالا از کدوم بازی تبیان تریلر تو اینترنت دیدید یا اینکه وب سایت داشته باشه . تو این موردها ضعیف عمل می کنند.

keb
24-10-2010, 15:45
کاراکتر دیگه خیلی کچله :31:
در کل اگر پانلها (پانل اسلحه ، مینی مپ و....) رو عوض میکردید خیلی بهتر میشد:20:

مگه کچل بودن چشه؟ بروس ویلیس هم کچله!

NINJA0098
26-10-2010, 10:36
فقط یه سوال برام پیش اومد من قبلا تو شات هایی که از این بازی دیدم (از جمله همون عکس پرنس که داشت بازی میکرد) بازی اول شخص بود ببینم بازی رو سوم شخص کردن یا حالت سوییچ داره برای دوربین؟

Prince_ of _Persia
26-10-2010, 10:48
فقط یه سوال برام پیش اومد من قبلا تو شات هایی که از این بازی دیدم (از جمله همون عکس پرنس که داشت بازی میکرد) بازی اول شخص بود ببینم بازی رو سوم شخص کردن یا حالت سوییچ داره برای دوربین؟

نه من تو این عکسها کاراکتر رو سوم شخص کردم که کاراکتر رو هم ببینید. بازی اول شخصه.
کماندو کچل باید باشه دیگه.
راستی اون کاراکتری که تو دمو تو نمایشگاه بازی می کردید رئیس شرکت بود که مدلسازی شده .

mbatiri
26-10-2010, 10:54
با سلام و تشكر

گزارش خوبي بود:20:

ehsan_wwe
27-10-2010, 11:15
چند سال بعد ....
گزارشت حرف نداشت تشكر ويژه و بوس :31:

Prince_ of _Persia
27-10-2010, 11:49
چند سال بعد ....
گزارشت حرف نداشت تشكر ويژه و بوس