ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل عجیب با فلش مموری...!!!!

aboozar66
14-10-2010, 12:57
سلام من یک فلش مموری transcend-16GB دارم که راحت اطلاعات میشه روش ریخت ولی بعد از اینکه اونو از سیستم جدا میکنی دوباره وصلش میکنی اطلاعات قابل خواندن نیست یعنی وقتی روی یکی از فایل های داخلش کلیک میکنی باز میشه ولی وقتی سراغ بقیه اطلاعات میری هیچکدوم قابل خواندن نیست یعنی سیستم ارور میده که فایل خراب است...!!!!
اول فکر کردم که ویروسه اما بعد از چندبار فرمت کردن و امتحان کردن روی سیستم های مختلف و کلی ویروس یابی هنوز همین مشکل داره...
لطفا کمک کنید...

edvard_kachal
14-10-2010, 15:22
سلام ... دوست عزیز فلشت خرابه .. منم همین مشکل رو داشتم بردم عوضش کردم ....

amd>intel
14-10-2010, 15:28
با اين برنامه فرمت كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alireza1411
14-10-2010, 15:50
سلام من یک فلش مموری transcend-16GB دارم که راحت اطلاعات میشه روش ریخت ولی بعد از اینکه اونو از سیستم جدا میکنی دوباره وصلش میکنی اطلاعات قابل خواندن نیست یعنی وقتی روی یکی از فایل های داخلش کلیک میکنی باز میشه ولی وقتی سراغ بقیه اطلاعات میری هیچکدوم قابل خواندن نیست یعنی سیستم ارور میده که فایل خراب است...!!!!
اول فکر کردم که ویروسه اما بعد از چندبار فرمت کردن و امتحان کردن روی سیستم های مختلف و کلی ویروس یابی هنوز همین مشکل داره...
لطفا کمک کنید...

من هم همچین فلشی دیدم. خرابه دادا ... زودی اگه گارانتی داره ببر مشکلش رو حل کن که دیر نشه. نمیدونم مارکای تقلبیه یا ضایعات سازنده هست که الکی میارن بازار و میفروشن به مردم. یه آشنایی رفته بود 600 گیگ خریده بود من تا دیدم گفتم مگه میشه ؟؟؟ چند خریدی ؟؟؟ وقتی گفت 15 تومن گفتم صد در صد یه گیری توش داره .... :41:

aboozar66
14-10-2010, 16:54
با اين برنامه فرمت كنيد

یعنی با این برنامه درست میشه؟

اگه بازش کرده باشی گارانتیش باطل میشه نه؟
مرسی از همه ک راهنمایی کردن.

simorgh_m3
14-10-2010, 17:30
فک نکنم اگه باز کرده باشی باطل شه چون پلمپی چیزی نداره

mehrdad_a
16-10-2010, 09:11
با اين برنامه فرمت كنيد

دوست عزیر با این برنامه پیغام میده:
device media is write protect