PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم ADSL وایرلس؛ زیر 100 تومن

Davood21
14-10-2010, 04:58
سلام دوستان

می خوام یه مودم ADSL بگیرم.

- وایرلس داشته باشه. (به جز کامپیوتر، با دو تا گوشی با Wi Fi هم دسترسی به اینترنت داشته باشم).
- بودجه هم نهایتاً 100 تومن.

منتظر پیشنهادات شما هست.:11:

در ضمن؛ فرق مودم ها با هم چیه که انقدر اختلاف قیمت داره؟ Router و Access Point چیه؟

یکی از دوستام مدل Linksys WAG200G داره. خیلی هم شیکه. قیمتش چنده؟ نظرتون در موردش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Features:

Supports 802.11g and 802.11b wireless LAN;
Has built-in ADSL modem with G.lite, g.992.3, g.992.5, G.dmt, and T1. 413 Support;
Supports Wired Equivalent Privacy™ (WEP) and Wi-Fi Protected Access™ (WPA);
Has enhanced security management functions such as Port Filtering, MAC and IP Address Filtering, (Demilitarized Zone) DMZ Hosting, and (Network Address Translation) NAT Technology;
Has a web-based interface for easy configuration and firmware upgrade;
Supports four 10/100 Auto MDI-X LAN switch ports and one ADSL port;
Supports RFC1483, Point-to-Point Protocol over Ethernet (PPPoE) and Point-to-Point Protocol over ATM (PPPoA) connections;
Has an Stateful Packet Inspection (SPI) firewall with Denial of Service attack prevention;
Wireless Access Lists to enhance wireless security;
Supports --- Passthrough for Internet Protocol Security (IPSec), Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), and Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) Protocols;
Supports Static and Dynamic Routing (RIP1 and 2);
Has DHCP Server capability to assign IP addresses automatically;
Enables remote administration and upgrades available over the Internet;
Has an E-mail and Web-based Logging of Security Events;
Supports traffic and event logging;
Support for NTP (Network Time Protocol) for Synchronizing with a Real-Time Server; and
Support for Broadcast SSID Disable.

Davood21
14-10-2010, 17:40
همچنان منتظر نظر اساتید...

H.Operator
14-10-2010, 18:37
سلام
داوود جان این مودمی که گفتی از برند خیلی معروفیه و برای خودش اسم و رسمی داره و قیمتش فکر کنم 80-90 تومنی باشه.فقط یک مشکلی که داره اینه که استاندارد N (هم کیفیت ارتباط و هم سرعتش و هم بردش بیشتره اما در صورتی که وسیله مورد استفاده هم ساپورت کنه این استاندارد رو) رو که جدید هست رو پشتیبانی نمیکنه.
من خودم یک مدل از همین برند دارم (wag120n) 4 پورت شبکه داره و 2 آنتن داخلی وایرلس داره و خیلی ازش راضیم و 70 خریدمش و خیلی هم شیک و باکلاس هست ظاهرش:

روتر هم که هست یعنی می تونی یوزر و پسورد رو توی خود مودم بزنی و حتی با خاموش بودن کامپیوتر از وایرلس و یا کابل از اینترنتش استفاده کنی.

Davood21
14-10-2010, 22:35
سلام حسین جان

ممنون از جوابت.
فقط استاندارد N که فرمودید رو دقیقاً متوجه نشدم چیه؟ و فرمودید WAG200G این استاندارد رو نداره؟

در ضمن، اون دوستم میگفت یک سال و نیم پیش WAG200G رو 95 تومن گرفته. قیمتش کاهش نداشته؟
راستش مودم شما هم شیکه. ولی WAG200G چشمم رو گرفته.

H.Operator
14-10-2010, 22:59
سلام حسین جان

ممنون از جوابت.
فقط استاندارد N که فرمودید رو دقیقاً متوجه نشدم چیه؟ و فرمودید WAG200G این استاندارد رو نداره؟

در ضمن، اون دوستم میگفت یک سال و نیم پیش WAG200G رو 95 تومن گرفته. قیمتش کاهش نداشته؟
راستش مودم شما هم شیکه. ولی WAG200G چشمم رو گرفته.

داوود جان وظیفه بود.
ببین استانداردهای وایرلس به ترتیب از قدیمی به جدی N - G - B هستن که N از همه جدیدتره و بردش بیشتره مثلآ از مودم تا 70-80 متر اونورتر وایرلس رو میفرسته البته اون وسیله هم باید استاندارد N رو ساپورت کنه وگرنه کار نمیده باهاش و روی اون استانداردی که هست(مثلآ G) تا 50 متر کار میده(آیفون 4 استاندارد N هست).
البته تا الان حدود 98 درصد موبایلها و لپتاپها G هستن و به قول معروف خریدن مودم بر پایه استاندارد N آینده نگریه وگرنه همون مدلی هم که خودت معرفی کردی حرف نداره خیلی توپه و ظاهرش هم خاص هست.
تازه چون الان دلار ارزشش یک مقدار رفته بالا گرونتر هم شده فکر کنم سایتهای اینتر نتی تا 100 تومن هم روش قیمت زدن ولی خوب توی بازار بگردی همون طرفای 80-90 گیرت میاد(آخه چون کسی زیاد ازشون نمی خره به این دلیل که گرونن زیاد اختلاف قیمتی پیدا نکردن).

alpha007
15-10-2010, 17:34
سلام
داوود جان این مودمی که گفتی از برند خیلی معروفیه و برای خودش اسم و رسمی داره و قیمتش فکر کنم 80-90 تومنی باشه.فقط یک مشکلی که داره اینه که استاندارد N (هم کیفیت ارتباط و هم سرعتش و هم بردش بیشتره اما در صورتی که وسیله مورد استفاده هم ساپورت کنه این استاندارد رو) رو که جدید هست رو پشتیبانی نمیکنه.
من خودم یک مدل از همین برند دارم (wag120n) 4 پورت شبکه داره و 2 آنتن داخلی وایرلس داره و خیلی ازش راضیم و 70 خریدمش و خیلی هم شیک و باکلاس هست ظاهرش:

روتر هم که هست یعنی می تونی یوزر و پسورد رو توی خود مودم بزنی و حتی با خاموش بودن کامپیوتر از وایرلس و یا کابل از اینترنتش استفاده کنی.

برای محیط داخل خونه تمامیه مودم های سری G کاملا پاسخگو هستن و از سرعت بالایی هم برخوردارن
شما فرض کنید برای آپارتمانهای فعلی صرف هزینه های اضافی برای پرداخت چیزی که استفاده نداره کار بی موردی هست یا خیر؟
مودمهای سری G با تولید انبوه روی خط تولید شرکتهایی قرار داره که دارن مودمهای گرونقیمت سری N رو میزنن

Davood21
15-10-2010, 19:11
برای محیط داخل خونه تمامیه مودم های سری G کاملا پاسخگو هستن و از سرعت بالایی هم برخوردارن
شما فرض کنید برای آپارتمانهای فعلی صرف هزینه های اضافی برای پرداخت چیزی که استفاده نداره کار بی موردی هست یا خیر؟
مودمهای سری G با تولید انبوه روی خط تولید شرکتهایی قرار داره که دارن مودمهای گرونقیمت سری N رو میزنن

حرف شما کاملاً صحیحه. هر چند در محیط داخل ممکنه برد هر دو مودم یکسان باشه؛ ولی مودمی که در پست شماره یک معرفی کردم با اینکه سری G هست، ولی از مودم سری N مهندس حسین گرون تره!

dsa dsa
15-10-2010, 19:45
استاندارهای وایرلس زیاد مهم نیستش شما می خوای بیشتر اینترنت بگیری باهاش توی یه شبکه لن نسیتی که بخوای فایل های سنگین share کنی ..

SAEEDSAMSUNG
16-10-2010, 00:07
بابا بیخیال 100 تومن!! بیا TPLINK 8901 بخر 40 تومن . فوق العادست! تو خونه 3 نفریم با وایرلس وصل میشیم بهش. تازه همسایه ها رو دیگه نمیدونم فکر کنم با همسایه ها بشیم 30 40 نفر!

alpha007
16-10-2010, 00:37
حرف شما کاملاً صحیحه. هر چند در محیط داخل ممکنه برد هر دو مودم یکسان باشه؛ ولی مودمی که در پست شماره یک معرفی کردم با اینکه سری G هست، ولی از مودم سری N مهندس حسین گرون تره!

مودم پست 1 یا همون WAG200G یکی از با کیفیت ترین مودم های موجوده
بله...
باید هم گرونتر از WAG120N باشه
اینجا دیگه استاندارد برد و پوشش مطرح نیست بلکه کیفیت مطرحه
البته WAG120N جزء مودمهای فوق العاده با کیفیت روز دنیاست ولی یه دلیل گرون بودن مودم اولی کمیاب شدن اونه

Davood21
16-10-2010, 12:12
توي اين محدوده قيمت (زير صد تومن) مودم وايرلس به درد بخور ديگه اي نيست؟ حداقل چند مورد خوب معرفي كنيد تا يكيش رو انتخاب كنم. چرا انقدر تنوع مودم محدوده:41:

مودم هاي Asus و ... چطورن؟

alpha007
16-10-2010, 14:31
توي اين محدوده قيمت (زير صد تومن) مودم وايرلس به درد بخور ديگه اي نيست؟ حداقل چند مورد خوب معرفي كنيد تا يكيش رو انتخاب كنم. چرا انقدر تنوع مودم محدوده:41:

مودم هاي Asus و ... چطورن؟

شما از بین مدلهای tp link , dlink هم میتونی انتخاب کنی
فقط کافیه یه سر به بازار بزنی
مدلهای مختلف با قیمتهای مختلف موجوده

Davood21
31-10-2010, 00:39
ممنون دوستان.

WAG 120N رو خریدم 72 تومن.

درضمن؛ یه جا 200G رو هم پیدا کردم 65 تومن. نخریدمش.

باز هم از راهنماییتون ممنون.