PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه يک نسخه ي موبايل براي سايتم تهيه کنم ؟

HadiOn
14-10-2010, 02:05
سلام
ميزان وب گردي از روي موبايل تو دنيا بيشتر از وب گردي از روي پي سي هست !
من هم تصميم گرفتم نسخه موبايل سايتم را راه اندازي کنم .
ولي توي چگونگي اين کار موندم
ممنون مي شم راهنماييم کنين
با سپاس
:20:

tabriz-info
14-10-2010, 13:16
شما میخواهید یک سایت جدید برای موبایل با قابلیت wap بسازید یا اینکه میخواهید سایت خودتون رو با سیستم های موبایل و wap سازگار کنید؟

در ضمن شما که میفرمایید میزان وبگردی روی موبایل بیشتر از پی سی هست منظورتون کدام نوع موبایل ها هست اون موبایل هایی که شما می فرمایید نیازی به تغییرات برای نمایش روی موبایل ندارند

DaRiOuShJh
14-10-2010, 14:20
ميزان وب گردي از روي موبايل تو دنيا بيشتر از وب گردي از روي پي سي هست !

در کل این مورد حالا حالا ها مربوط به ایران نمیشه!
با این وضعه قیمت ها آدم 5 دقیقه بره چند هزارتومن هزینه میاد تازه با غیر فعال کردن عکس ها!! چه برسه بخواد زیاد کار کنه مگر اینکه طرح فعال کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HadiOn
14-10-2010, 20:25
شما میخواهید یک سایت جدید برای موبایل با قابلیت wap بسازید یا اینکه میخواهید سایت خودتون رو با سیستم های موبایل و wap سازگار کنید؟ممنون از شما دوست عزیز
من می خوام یک m به ابتدای آدرس سایتم اضافه کنم و در اون یک نسخه ی مخصوص موبایل از سایتم را قرار بدم ؟

اون موبایل هایی که شما می فرمایید نیازی به تغییرات برای نمایش روی موبایل ندارنداگر این طور بود سایت های بزرگ همه یک نسخه موبایل نداشتند
خود سایت بی بی سی هم که می خواد تبلیغ نسخه ی موبایلش را بکنه اون را توی آیفون نشون می ده . یعنی آیفون
هم نسخه ی موبایل سایت ها براش بهتره

DaRiOuShJh
14-10-2010, 22:49
حالا سایته شما اصلا سیستمش چی هست
rss دارید؟

HadiOn
16-10-2010, 20:58
حالا سایته شما اصلا سیستمش چی هست
rss دارید؟

بله RSS دارم
راستش من برای یک سایت خاص این رو نمی خوام . مطمئنا در آینده گذرمون به انواع سی ام اس ها می افته و باز برای این کار دچار مشکل می شیم.
؟

DaRiOuShJh
19-10-2010, 22:29
والا چی بگم
فکرکنم راحت ترین کار همون راهه قدیمی باشه که rss سایت اصلی رو لود کنید و بهش استایل بدید
یه چیزی مثله کاره برنامه های feed reader