مشاهده نسخه کامل
: سوال فتوشاپ من
سلام دوستان
اگه سوالات پیش پا افتاده پرسیدم ناراحت نشوید
امیدوارم باخونسردی جواب دهید و البته کامل
دست همگی درد نکنه
1- چطور از یک لایه کپی بگیرم
سلام دوست عزيز::11:
من كاملا خونسردم نگران نباش......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه روش ميگم:
1 _ روي لايه راست كليك كن و گزينه...Duplicate Layer
2_ لايه را انتخاب كن ودرگ كن"با كليد چپ موس بگير و بكش" تا به پايين همان قسمت كنار سطل آشغال يك گزينه هست به نامCreate a new layerو در آنجا رها كن
3 _ لايه را انتخاب كن و كليدهاي ميانبر Ctrl+jرا از صفحه كليد بزن"يك عكس از لايه ميگيره"
موفق باشي:10:
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بپرسم مثلاً یک مستطیل می کشیم و درون آن را سایه می زنیم طوری که این سایه از راست به چپ هر چه می رود کمرنگ تر می شود می خواستم ببینم چطور می توانیم خط پایین این مستطیل یعنی طول پایین آن هم رنگش همزمان با سایه درون مستطیل کمرنگ شود یعنی سمت راست که پررنگ ترین نقطه است این خط هم همان طور باشد و ...
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
من یه سوالی را باید در اینجا می پرسیدم (البته 4 تا شد دست آخر :11:) بعد رفتم در کروکی با فتوشاپ پرسیدم، اگه عکس صورت یک نفر را داشته باشیم که رنگش قرمز شده باشد یا زرد چطور به رنگ طبیعی صورت تبدیلش کنیم
جادوگر جوان
17-10-2010, 15:24
اگه عکس صورت یک نفر را داشته باشیم که رنگش قرمز شده باشد یا زرد چطور به رنگ طبیعی صورت تبدیلش کنیم
شما ميتونيد با استفاده از گزينه ميكسر واقع در adjustment در منوي ايميج رنگهار رو تغيير بديد تا به حالت اول در بياد
يا اينكه روي لايه تصويرتون گزينه كنترل و u را بزنيد و با اون نوارهاي لغزان اونقدر بازي كنيد تا رنگ دلخواهتونو بده بهتون
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
میخواستم بپرسم مثلاً یک مستطیل می کشیم و درون آن را سایه می زنیم طوری که این سایه از راست به چپ هر چه می رود کمرنگ تر می شود می خواستم ببینم چطور می توانیم خط پایین این مستطیل یعنی طول پایین آن هم رنگش همزمان با سایه درون مستطیل کمرنگ شود یعنی سمت راست که پررنگ ترین نقطه است این خط هم همان طور باشد و ...
منظورتون ضلع مستطيله؟
شما ميتونيد با استفاده از گزينه ميكسر واقع در adjustment در منوي ايميج رنگهار رو تغيير بديد تا به حالت اول در بياد
يا اينكه روي لايه تصويرتون گزينه كنترل و u را بزنيد و با اون نوارهاي لغزان اونقدر بازي كنيد تا رنگ دلخواهتونو بده بهتون
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
منظورتون ضلع مستطيله؟
ممنون از شما دوست عزیز
بله دقیقاً ضلع پایین آن است می خواهم همزمان با سایه درون مستطیل از پررنگ به کمرنگ تغییر رنگ بدهد
سلام دوستان
راستش طریقه ساخت دست شیشه ای را در عکس زیر می خواستم و همچنین اون رقص نور هست
اگه طریقه ساخت این دو را بگذارید لطف را به بی نهایت رسانیده اید :31::11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه سوال دیگر بعضاً دیدم کسایی که جلد طراحی می کنند نمی دونم خط دور آن را صفحه رویی صفحه زیریی و عطف کتاب را نمی دونم چه گزینه ایی را فعال می کنند که خط آبی رنگی (خود فتوشاپ) نشان می دهد اون مرزها را ببخشید بد گفتم
جادوگر جوان
26-10-2010, 14:25
اون رقص نور هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز عالی بود لطف می کنید سوالات دیگر را هم اگر امکانش هست پاسخ دهید
سلام یک سوال ایا در فتوشاپ قابلیتی هست که فاصله خطوط را کم و زیاد کنیم مثلاً من می توانم جدا گانه دو خط را تایپ کنم و کم و زیاد کنم اما می خواستم امکانش هست که یک خط را تایپ کنم اینتر بزنم در خط بعد تایپ را ادامه بدهم و سپس فاصله بین این دو خط را تعیین کنم
سلام دوستان می خواستم بپرسم کلمه مهد را در این کارت ویزیت چگونه نوشته اند میشه مثل این را طراحی و در قالب psd آپ کنید
من شدیداً به کلمه مهد با بک گراند آبی اش احتیاج دارم فقط همین سایر موارد لازم نیست شرمنده واقعاً باید عین خودش شود و تحویل بدهم:11:
ببخشید دوستان میدونید این چطوری ساخته شده است
Saeed kmss-D
28-10-2010, 18:02
سلام...
دوست عزیز،
لطفا برای هر سوال، بحث و درخواستی تاپیک جداگانه ایجاد کنی!
ممنون،
قفلید!
موفق باشید♥♥♥
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.