مشاهده نسخه کامل
: عدم دسترسی به وبکم ! (نصب شده ، اما تو کنترل پنل نیست)
alilithium
13-10-2010, 20:59
سلام
من یه وبکم گرفته م ، ازین 2مگاپیکسلی ا ، اسم و رسم آنچنانی م نداره ، cd هم نداشت ، اما خب سون راحت نصبش کرد (خود وبکمو)
اما حالا توی view Scanners & Cameras نمیاد ، اصا رفرش که میکنی عین خیالشم:blink: نیست یه لحظه هم wait نمیکنه !
ebicross
14-10-2010, 13:26
توی یاهو مسنجر خودتون Invite کنید برای دیدن وبکم. ببینید چیزی میاد؟
کلا توی ویندوز 7 نرم افزاری برای دیدن وبکم نیستش. اما میتونید از بیشتر مدیا پلیر ها مثل K-Lite یا هرچیز دیگه استفاده کنید.
اگر K-Lite (Media Player Classic) دارید Ctrl+V بزنید.
توی یاهو مسنجر خودتون Invite کنید برای دیدن وبکم. ببینید چیزی میاد؟
کلا توی ویندوز 7 نرم افزاری برای دیدن وبکم نیستش. اما میتونید از بیشتر مدیا پلیر ها مثل K-Lite یا هرچیز دیگه استفاده کنید.
اگر K-Lite (Media Player Classic) دارید Ctrl+V بزنید.
آقا ما یه مشکل دیگه داریم ما هم از این وب کم های معمولی 2 مگی داریم ( مثلا!!! ) توی قسمت کنترل پنل آیکونش هست ولی ما هر کاری می کنیم نمی تونیم توی یاهو مسنجر تصویر خودمون رو ببینیم توی my web cam که میریم باز تصویر سیاه هست و چیزی نشون نمیده!!!!!!!! این نرم افزار K-Lite رو هم نصب کردیم ولی در مدیاپلیر کلاسیکش با زدن اون دکمه ها اتفاقی نمی افته؟؟؟؟؟
ebicross
15-10-2010, 09:20
منم خودم مشکل وبکم دارم.
حتی توی یاهو وبکم من رو نمیشناسه و نمیزاره تنظیم کنم.
اما وقتی کسی رو Invite کنم برای دیدن وبکم تصویر میاد و حتی میزاره تنظیم هم بکنم.
توی K-Lite هم یک O بزنید تا وارد تنظیمات بشه. در سربرگ Capture وبکمتون رو انتخاب کنید.
بعدش ببندینش و بازش کنید و Ctrl+V بزنید.
این رو هم امتحان کنید:
وبکم رو متصل کنید و بعد در Device Manager روی آیکونش راست کلیک کنید و Update رو بزنید تا از طریق اینترنت درایورشو به روز کنه.
ممکنه درایور جدید مشکلش رو حل کنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.