مشاهده نسخه کامل
: ساخت اولین بازی گروه پارسیان گیم میکرز PARSIAN GAME MAKERs
AMIR REZAs
13-10-2010, 20:58
سلام:10:
گروه بازی سازی پارسیان گیم میکرز مدتیه که با موتور رایگان UDK شروع به کار کرده و الان در حال ساخت یک بازی اول شخص با موضوع دفاع مقدس هستیم....:8:(اسم بازی بعدا اعلام میشه) گروه حدود 8 نفر هست و البته بیشتر خواهیم شد.....
سناریو بازی هم به غیر از جزئیاتش نوشته شده و الان در حال تکمیل مدلها هستیم....
چند تا از مدلهای ساخته شده توسط مدلسازهای گروه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا مرحله ی اول کاری گروه ساخت دموی اول بازی هست و داریم رو اون کار میکنیم...
ضمنا هر کس که میتونه تو گروه ( هر وظیفه ای) رو به عهده بگیره به من پ.خ بده یا همین جا اعلام کنه... (گروه عضو می پذیرد....)!
روند کاری بازی تو این تاپیک اعلام میشه.....
AMIR REZAs
15-10-2010, 10:30
مهم :
گروه به یک مدیر برنامه ریز ، نیازمند است .( به من پ.خ بدید....)
amin 2010
15-10-2010, 17:05
امیر رضا جان خیلی خوشحال شدم کارتون با انریل هست .
فقط من یه پیشنهاد دارم .
اگه داستان بازی تون رو عوض کنید بهتر میشه .الان از هر 10 بازی که در ایران تولید میشه حداقل 9 تاش در مورد دفاع مقدس و جنگه .
جنگه بزرگی مثله WW1 و 2 هم بعد از ساخت بازی های زیادی راجع بهشون شرکت های بزرگ دیگه طرفش نمیرن چون برای مخاطب تکراری شده .
اگه بتونید یه بازی در سبک شوتر سوم شخص با یه داستان قوی بسازید مطمئن باشین استقبالی بی نظیر ازش خواهد شد .
امیر رضا جان خیلی خوشحال شدم کارتون با یونیتی هست .
سلام
یونیتی کجابود انریل بابا .
amin 2010
15-10-2010, 17:11
سلام
یونیتی کجابود انریل بابا .
ببخشید سوتی دادم !!دی:
منظور همون انریل خودمون بود!
AMIR REZAs
15-10-2010, 17:11
امیر رضا جان خیلی خوشحال شدم کارتون با یونیتی هست .
سلام گفتم با UDK هست
اگه داستان بازی تون رو عوض کنید بهتر میشه .الان از هر 10 بازی که در ایران تولید میشه حداقل 9 تاش در مورد دفاع مقدس و جنگه .
جنگه بزرگی مثله WW1 و 2 هم بعد از ساخت بازی های زیادی راجع بهشون شرکت های بزرگ دیگه طرفش نمیرن چون برای مخاطب تکراری شده .
اگه بتونید یه بازی در سبک شوتر سوم شخص با یه داستان قوی بسازید مطمئن باشین استقبالی بی نظیر ازش خواهد شد .
تو ایران اونقدر هم بازی دفاع مقدس ساخته نشده ، من دو سه تا بیشتر نمی شناسم ! به هر حال ممنون از نظرتون ....
NINJA0098
16-10-2010, 13:01
امیر رضا جان خیلی خوشحال شدم کارتون با انریل هست .
فقط من یه پیشنهاد دارم .
این بازی اوله و بیشتر برای تجربه ی گروهه وقتی این بازی تموم شد بازی بعدی رو مطمئنا با برنامه ریزی قبلی و توجه به همه ی ابعاد میسازیم. در ضمن بازی ما مطمئنا خیلی بهتر از بازیای داخلی میشه نگران نباشید بعدا سعی میکنیم از بازی براتون بیشتر بزاریم.
AMIR REZAs
31-10-2010, 18:56
سلام
گروه بازی سازی پارسیان گیم میکرز در بخش های زیر همکار می پذیرد :11: :
UDK :
AnimTrees
AnimSete
Menu & Persian Font = UI
Sound
kismet
Partical system
AI = Artificial Intelligence = هوش مصنوعی
= تخریب پذیری Destructible Environments Face FX
خارج از UDK :
texueareing
ُSound
کار های فتو شاپی
بلوپرینت = طرح اولیه برای مدل سازی
افرادی که مایل به همکاری با گروه در بخش های نام برده شده هستند ، لطفا با پ.خ( پیام خصوصی) به من اطلاع بدن:11:
با تشکر....../
تاپیک برای گروه بازی بدون هماهنگی ممنوعه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.