مشاهده نسخه کامل
: يه سوال در مورد برنامه كتابچه 3 نرم افزار ساخت كتاب موبايل
taha_nadri
13-10-2010, 19:52
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد عزيز
سوال بنده در مورد نرم افزار كتابچه 3 است كه توي اين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید معرفي كرده دوتا سوال
يكي اينكه زمانيكه فايل بسته ميشه توي منو هاش يه درباره ما داره مي خواستم سوال كنم كه چطوري ميتونم يا به عبارتي توي كدوم فايل مي تونم اونو تغيير بدم و دومين سوال اينكه آيا برنامه ايي شبيه به اين سراغ داريد كه به صورت اينتر اكتيو بشه با اون برنامه موبايل طراحي كرد البته با امكانات بيشتر
با تشكر
taha_nadri
14-10-2010, 00:18
به عنوان مثال من يه فايلي رو آماده كردم
مي خوام توي بعضي از قسمتهاش يه تغييراتي بدم
مثلاً
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي در باره ما مي خوام توي متن موجود يه تغييري بدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي خواستم از دوستان سوال كنم كه توي كدوم فايل مي تونم اين تغييرات رو اعمال كنم
لينك دانلود نمونه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ميشم اگر بنده رو راهنمايي فرمائيد
taha_nadri
15-10-2010, 10:19
دوستان اساتيد بزرگوار كسي نبود ما را ياري نمائيد؟
دوستان اساتيد بزرگوار كسي نبود ما را ياري نمائيد؟
با WinRAR یا یه برنامه دیگه که پسوند JAR رو پشتیبانی می کنه... فایل رو یه یه پوشه ای استخراج کنید... و وارد پوشه بشید و فایل ها رو باز کنید و ببینید کدوم فایل نوشته ها توش هست...!؟!؟! (البته این راه اصلاً راه خوبی نیست... چون تعداد فایل هایی که اونجا هست... خیلی زیاده و ممکنه فایل ها Encrypt و یا فشرده شده باشه...!؟!)
راه دوم اینه که یه Decompiler جاوا پیدا کنید و فایل ها رو Decompile کنید و ببینید سیستمش چیه...!؟!؟!؟! (کار آسونی نیست... باید جاوا بلد باشید...!؟!)
من وقت ندارم وگرنه بیشتر کمکتون می کردم..!؟!
موفق باشید...!؟!
taha_nadri
15-10-2010, 22:03
با WinRAR یا یه برنامه دیگه که پسوند JAR رو پشتیبانی می کنه... فایل رو یه یه پوشه ای استخراج کنید... و وارد پوشه بشید و فایل ها رو باز کنید و ببینید کدوم فایل نوشته ها توش هست...!؟!؟! (البته این راه اصلاً راه خوبی نیست... چون تعداد فایل هایی که اونجا هست... خیلی زیاده و ممکنه فایل ها Encrypt و یا فشرده شده باشه...!؟!)
راه دوم اینه که یه Decompiler جاوا پیدا کنید و فایل ها رو Decompile کنید و ببینید سیستمش چیه...!؟!؟!؟! (کار آسونی نیست... باید جاوا بلد باشید...!؟!)
من وقت ندارم وگرنه بیشتر کمکتون می کردم..!؟!
موفق باشید...!؟!
دوست عزيز ممنون از راهنمايي شما
من قبلاً فايلها رو باز كردم با برنامه هاي مختلف فايلهاي كلاس رو هم باز كردم ولي متنها رو پيدا نكردم
مي خواستم سوال كنم برنامه ايي سراغ نداريد كه بتونه توي فايلهاي كلاس به صورت كلي جستجو كنه
ويا اينكه ممكنه توي فايل ديگه ايي به غير از كلاس باشه
m.active
22-10-2010, 13:35
کار بسیار بی شرمانه ای هست
شما برای تعویض آن می بایست نسخه را خریداری کنید
آقای !Plus شما دیگه چرا !!!!!!!!!!!!!!1
برای همه شما متاسفم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.