مشاهده نسخه کامل
: ارتقای CUP برای مادربرد ASUS P5LD2-X/1333
neopersia
13-10-2010, 19:18
سلام
من یه سیستم با مادربرد ASUS P5LD2-X/1333 دارم
CPU فعلیش Celeron 3.06 GHz هست
گرافیکش Gforce 9400 GT با 1 گیگ رم
و رم سیستم هم 2 گیگ DDR2 هست
سیستم در کل زیاد قوی نیست ولی CPU در حال حاضر ضعیفترین قسمتشه که میخوام ارتقا بدم
در کل کار خودمو بدون مشکل انجام میده اما چون این سیستم توی خونه هست یه مقدار هم باهاش بازی میکنن که با این CPU کم میاره
به نظر شما CPU چی میتونم با این مادربرد ست کنم که هم مادربرد ساپورت کنه و هم سیستم کم نیاره؟
با این مادربرد بعید میدونم از رنج قیمتی من خارج بشه ولی ترجیح میدم بیشتر از 130 تا 150 تومن خرجش نکنم
pasargadd
13-10-2010, 22:40
سلام
مادربرد شما تا e8600 ساپورت میکنه.ولی 8600 گرونه.
به نظر من e7500 با قیمت 125 مناسبه.
neopersia
14-10-2010, 18:33
ممنون بابت پاسختون
همونطور که شما گفتید به نظر میاد e7500 گزینه مناسبی باشه
حالا فرق بین این دوتا چیه؟:
Intel C2D E7500 Try
Intel Core 2 Duo E7500 Box
و اینکه آیا الان وقت مناسبی برای خرید هست؟
Ultra_Black
14-10-2010, 18:52
سلام
ممنون بابت پاسختون
همونطور که شما گفتید به نظر میاد e7500 گزینه مناسبی باشه
حالا فرق بین این دوتا چیه؟:
Intel C2D E7500 Try
Intel Core 2 Duo E7500 Box
و اینکه آیا الان وقت مناسبی برای خرید هست؟ Box به صورت جعبه و همراه فن و Tray بدون فن و جعبه هست
ولی در کل خرج رو این مادربرد و پلتفرم اصلا به صلاح نمیدونم.
چون یه سوکت منقرض شده هست و نمیشه تو آینده ارتقاش داد و دیگه پردازنده ای براش تولید نمیشه و نخواهد شد
و توصیه می کنم با کمی افزایش بودجه،پلتفرم رو به AMD تغییر بدید تا علاوه بر افزایش کارایی خیلی بیشتر امکان ارتقا در آینده هم براتون مهیا باشه
HardWare Professor
14-10-2010, 19:00
چون یه سوکت منقرض شده هست و نمیشه تو آینده ارتقاش داد و دیگه پردازنده ای براش تولید نمیشه و نخواهد شد
و توصیه می کنم با کمی افزایش بودجه،پلتفرم رو به AMD تغییر بدید تا علاوه بر افزایش کارایی خیلی بیشتر امکان ارتقا در آینده هم براتون مهیا باشه تایید میشه
با این مادربرد بعید میدونم از رنج قیمتی من خارج بشه ولی ترجیح میدم بیشتر از 130 تا 150 تومن خرجش نکنم این سیستم رو بهتون توصیه میکنم
از پردازنده 3 هسته ای با فرکانس 3Gzhz استفاده میکنه.
و به طور کلی پرفرمنس بالاتری نسبت به e7500 بهتون ارائه میده.
M.B : ASROCK N68S3 UCC=51
CPU:AMD Athlon II X3 440=81
RAM:1Gb kingmax ddr3 1333 Cl9=25
ALL:157
neopersia
14-10-2010, 19:23
راستش قصد تعویض مادربرد نداشتم ولی وقتی قیمت e7500 رو با قیمت cpu که معرفی کردید مقایسه کردم بعد بنچمارکهای این دو رو دیدم یه مقدار نظرم عوض شد ;)
پاورش نمیدونم چیه پارسال دادم عوض کردن نمیدونم چی گذاشتن!
فرض رو بر این بزاریم که بخوام مادربرد رو عوض کنم
آیا حتماً باید رم رو هم عوض کنم؟ چون رم بالا نیاز دارم و از طرفی نمیخوام این سیستم زیاد خرج رو دستم بزاره.
راستش هر بار که خواستم سیستم ببندم از جمله همین سیستم، در موردش میگفتن که قابل ارتقا هست ولی وقتی که خواستم ارتقا بدم گفتن که دیگه از مد رفته و اگه ارتقا بدی از جیبت رفته و بهتره که عوضش کنی :دی
به نظرتون این مادربرد که معرفی کردید میتونه یکی دو سال جواب منو بده بعد دیگه کلاً اساسی ارتقا بدمش؟
HardWare Professor
14-10-2010, 19:51
پاورش نمیدونم چیه پارسال دادم عوض کردن نمیدونم چی گذاشتن!با توجه به مشخصات سیستم قبلی
برای سیستم جدید در صورتی که قصد اضافه کردن قطعاتی جز اینها ندارید کافیه
آیا حتماً باید رم رو هم عوض کنم؟بله
این مادربرد که معرفی کردید میتونه یکی دو سال جواب منو بده بعد دیگه کلاً اساسی ارتقا بدمش؟ کاملا...
و به نسبت قیمت مناسبش فوق العادس.
Phenom II X6 6-Core CPU Ready
Supports UCC feature (Unlock CPU Core)
Hyper Transport 2000 MT/s
Supports Dual Channel DDR3 1600
Integrated NVIDIA® GeForce 7025 graphics, DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0, Max. shared memory 256MB
Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC DNA, ASRock OC Tuner (Up to 150% CPU frequency increase)
Supports Intelligent Energy Saver (Up to 20% CPU Power Saving)
Free Software : CyberLink DVD Suite - OEM and Trial; Creative Sound Blaster X-Fi MB - Trial
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.