مشاهده نسخه کامل
: سوال: دامنه .com بعد از انقضای زمان ثبت چقدر طول میکشه تا دوباره جهت خرید فعال شود؟ ?!~!؟
DaRiOuShJh
13-10-2010, 17:06
دوستان اینطور که پیداست بعد از مثلا یک سال دامنه برای چند ماه امکان خرید نداره!
منتها نمیدونم این چند ماه چه قدره
دوستان اطلاعی دارن؟
دات کام رو منظورمه
hamidras
13-10-2010, 17:14
معمولا هر شرکتی یه جوره.
از زمان انقضای دامنه حدود 15 الی 20 روز زمان دارید تا تمدید کنید ( البته برخی مواقع بسته به رجیسترر دارد ) پس از ان دامنه لاک می شود.
مزنه 2 ماهو برات نیگر میدارن.(20 روزش پول 1 دامین بعدش جریمه هم میخواد:دی)
بعد اون ازاده.
neopersia
13-10-2010, 17:50
فکر میکنم یک ماه بعد از انقضا اگر تمدید نشه دامنه آزاد میشه
ربطی به شرکت نداره روال کار اینجوریه. چون اگه شرکت بخواد نگهداره باید خودش یک سال تمدید کنه بعد نگهداره!
anahita2002_anahita2002
13-10-2010, 18:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس فوق چرخه حیات دامین ها را طبق قوانین موسسه ICANN نشان می دهد. توجه داشته باشید که دامین های ir از این قاعده مستثنی می باشند.
آزاد (Available): در این دوره دامین برای ثبت آزاد می باشد و می توان با پرداخت هزینه ثبت دامین آنرا به نام خود ثبت نمود.
•فعال(Active): در این دوره دامین فعال بوده و مالک آن می تواند در هر زمان آنرا تمدید نماید. مدت تمدید به انتهای مدت اعتبار دامین اضافه خواهد شد همچنین مدت اعتبار دامین نمی تواند بیش از 10 سال از تاریخ جاری باشد.
•منقضی (Expired): در صورتی کهدر دوره Active دامین، دامین تمدید نشود. در این دوره دامین غیر فعال خواهد شد. البته در طول این دوره مالک دامین می تواند با پرداخت هزینه تمدید، دامین را مجددا تمدیدنموده و به حالت Active بازگرداند.
در صورتی مالک دامین قصد تمدید دامین را پس از انقضای تاریخ داشته باشد میبایست هزینه مالکیت مجدد به --------- پرداخت نماید و پس از مجددا مالکیت دامین را بدست خواهد آورد .
•دوره بازخرید (Redemption Grace Period): پس از گذشت 45 روز از تاریخ انقضای دامین این دوره 30 روزه آغاز می شود در این دوره همانند دوره Expired دامین غیر فعال می باشد. در این دوره تمدید دامین تنها توسط مالک دامین و با پرداخت مبلغ جریمه 120 دلاری مازاد بر هزینه تمدید دامین امکان پذیر است.
•دوره حذف (Pending Deletion): در این دوره 5 روزه حتی مالک دامین نیز نمی تواند دامین را تمدید کند و پس از اتمام این دوره دامین برای ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available درخواهد آمد.
•بهتر است موارد زیر را در نگهداری دامین های خود انجام دهید تا در چرخه حیات دامین خود فقط ثبت و تمدید دامین را انجام داده باشید .
•دامنه ميبايست 10 روز تاريخ داشته باشد تا درصورت پرداخت وجه آن از طرف مشتري با راحتي در كمترازچند ساعت تمديد شود.
•درصورتيكه تاريخ دامنه حتي يك روز هم گذشته باشد مشترك براي تمديد دامنه مذكور ميبايست دوبرابر هزينه تمديد 1سال آن را بابت تمديد مجدد دامنه تاريخ گذشته به كاراهاست پرداخت نمايد .
چرخه حیات دامین IR
آزاد (Available): در این دوره دامین برای ثبت آزاد می باشد و می توان با پرداخت هزینه ثبت دامین آنرا به نام خود ثبت نمود.
•فعال(Active): در این دوره دامین فعال بوده و مالک آن می تواند در هر زمان آنرا تمدید نماید. مدت تمدید به انتهای مدت اعتبار دامین اضافه خواهد شد همچنین مدت اعتبار دامین نمی تواند بیش از 5 سال از تاریخ جاری باشد.
•منقضی (Expired): در صورتی که در دوره Active دامین، دامین تمدید نشود. در این دوره 30 روزه دامین غیر فعال خواهد شد. البته در طول این دوره 30 روزه مالک دامین می تواند با پرداخت هزینه تمدید، دامین را مجددا تمدید نموده و به حالت Active بازگرداند.
در صورتی مالک دامین قصد تمدید دامین را پس از انقضای تاریخ داشته باشد میبایست هزینه مالکیت مجدد به --------- پرداخت نماید و پس از مجددا مالکیت دامین را بدست خواهد آورد .
•دوره قفل(Lock): در این دوره 30 روزه مالک دامین می تواند با پرداخت هزینه مالکیت مجدد دامین را تمدید کند و پس از اتمام این دوره دامین برای ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available درخواهد آمد.
•بهتر است موارد زیر را در نگهداری دامین های خود انجام دهید تا در چرخه حیات دامین خود فقط ثبت و تمدید دامین را انجام داده باشید .
•دامین ها میبایست حداکثر 10روز قبل از تاریخ اتمام تمدید شوند.
•با توجه به قیمت گذاری دامین های آی آر بهتر است کلیه دامینها 5سال تمدید شوند.
•درصورتیکه حتی 1روز از تاریخ اتمام یک دامین گذشته باشد مشترک میبایست برای تمدید دامین مورد نظر تا 20روز پس از اتمام تاریخ دامنه دوبرابر مبلغ تمدید را پرداخت نماید.
DaRiOuShJh
13-10-2010, 20:10
معمولا هر شرکتی یه جوره.
مزنه 2 ماهو برات نیگر میدارن.(20 روزش پول 1 دامین بعدش جریمه هم میخواد:دی)
بعد اون ازاده.
فکر میکنم یک ماه بعد از انقضا اگر تمدید نشه دامنه آزاد میشه
ربطی به شرکت نداره روال کار اینجوریه. چون اگه شرکت بخواد نگهداره باید خودش یک سال تمدید کنه بعد نگهداره!
حق با یاسره برادر
اونا فقط دلالی میکنن این وسط پولش رو میگیرن کاری ندارن به بقیش
بخواد هم بگیره که باید ثبتش کنه
در هر صورت 2 ماهی هست یه دامنه زمانش تموم شده هنوز نمیتونم ثبتش کنم!:13:
عکس فوق چرخه حیات دامین ها را طبق قوانین موسسه ICANN نشان می دهد. توجه داشته باشید که دامین های ir از این قاعده مستثنی می باشند.
•فعال(Active): در این دوره دامین فعال بوده و مالک آن می تواند در هر زمان آنرا تمدید نماید. مدت تمدید به انتهای مدت اعتبار دامین اضافه خواهد شد همچنین مدت اعتبار دامین نمی تواند بیش از 10 سال از تاریخ جاری باشد.
•منقضی (Expired): در صورتی کهدر دوره Active دامین، دامین تمدید نشود. در این دوره دامین غیر فعال خواهد شد. البته در طول این دوره مالک دامین می تواند با پرداخت هزینه تمدید، دامین را مجددا تمدیدنموده و به حالت Active بازگرداند.
•دوره بازخرید (Redemption Grace Period): پس از گذشت 45 روز از تاریخ انقضای دامین این دوره 30 روزه آغاز می شود در این دوره همانند دوره Expired دامین غیر فعال می باشد. در این دوره تمدید دامین تنها توسط مالک دامین و با پرداخت مبلغ جریمه 120 دلاری مازاد بر هزینه تمدید دامین امکان پذیر است.
•دوره حذف (Pending Deletion): در این دوره 5 روزه حتی مالک دامین نیز نمی تواند دامین را تمدید کند و پس از اتمام این دوره دامین برای ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available درخواهد آمد.
•دامنه ميبايست 10 روز تاريخ داشته باشد تا درصورت پرداخت وجه آن از طرف مشتري با راحتي در كمترازچند ساعت تمديد شود.
•درصورتيكه تاريخ دامنه حتي يك روز هم گذشته باشد مشترك براي تمديد دامنه مذكور ميبايست دوبرابر هزينه تمديد 1سال آن را بابت تمديد مجدد دامنه تاريخ گذشته به كاراهاست پرداخت نمايد .
چرخه حیات دامین IR
•فعال(Active): در این دوره دامین فعال بوده و مالک آن می تواند در هر زمان آنرا تمدید نماید. مدت تمدید به انتهای مدت اعتبار دامین اضافه خواهد شد همچنین مدت اعتبار دامین نمی تواند بیش از 5 سال از تاریخ جاری باشد.
•منقضی (Expired): در صورتی که در دوره Active دامین، دامین تمدید نشود. در این دوره 30 روزه دامین غیر فعال خواهد شد. البته در طول این دوره 30 روزه مالک دامین می تواند با پرداخت هزینه تمدید، دامین را مجددا تمدید نموده و به حالت Active بازگرداند.
•دوره قفل(Lock): در این دوره 30 روزه مالک دامین می تواند با پرداخت هزینه مالکیت مجدد دامین را تمدید کند و پس از اتمام این دوره دامین برای ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available درخواهد آمد.
•دامین ها میبایست حداکثر 10روز قبل از تاریخ اتمام تمدید شوند.
•با توجه به قیمت گذاری دامین های آی آر بهتر است کلیه دامینها 5سال تمدید شوند.
•درصورتیکه حتی 1روز از تاریخ اتمام یک دامین گذشته باشد مشترک میبایست برای تمدید دامین مورد نظر تا 20روز پس از اتمام تاریخ دامنه دوبرابر مبلغ تمدید را پرداخت نماید.
ممنون دوست عزیز
پس طبقه این پروسه اگه باشه حدودا 3 ماه و اندی بعد از دامنه طول میکشه تا کسی بتونه ثبت کنه
tabriz-info
13-10-2010, 21:37
بعضی وقتها بعضی شرکت ها میان سو استفاده میکنن و نگاه میکنن اگه دومین رانک خوبی داشته باشه بعد از آزاد شدن الکی ثبت میکنن که طرف بخواد بره با قیمت بالاتر از اون بخره
DaRiOuShJh
13-10-2010, 21:53
آره برادر
کلا ادم نمور همه جا پیدا میشه!
یه دامنم رو هم همینطوری پیچوندن نامردا!
بگزریم
سایته درست حسابی و مطمئن سراغ دارید برای خریده دامنه؟ همه چی رو هم به خوده آدم بده
parsa5564
13-10-2010, 23:39
آره برادر
کلا ادم نمور همه جا پیدا میشه!
یه دامنم رو هم همینطوری پیچوندن نامردا!
بگزریم
سایته درست حسابی و مطمئن سراغ دارید برای خریده دامنه؟ همه چی رو هم به خوده آدم بده
این سایت عالیه.واقعا به کار مشتری اهمیت میدن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم یه دامنه منقضی داشتم که توی onlinenic بود و چند روز بعد از منقضی شدن برام منتقلش کردن به directi
anahita2002_anahita2002
14-10-2010, 13:48
اما دست بالاي دست زياد هست
من 2 تا دامنه ,.ir زيبا داشتم يكيش رو پيشنهاد خوبي داشتم اما رو هوا زدنش . از پس سر تمديدش تنبل بازي در اوردم.
ار وقتي nic ليست 500 تا دامنه تازه ازاد شده رو گذاشته تا دامين ازاد ميشه يه عده رو هوا تو اون ليست ثبتش ميككن يا خود كارمنداي ريسيلر ها ..............
جالبيش اينكه من براي يكي از دامنه هام كه ديگه به اسمم نيست تعهد داده بودم به مركز nic اگر مشگلي به وجودامد مسوليتش رو قبول كنم از نظر حقوقي
hamidras
14-10-2010, 20:43
جالبيش اينكه من براي يكي از دامنه هام كه ديگه به اسمم نيست تعهد داده بودم به مركز nic اگر مشگلي به وجودامد مسوليتش رو قبول كنم از نظر حقوقي
یعنی چی:دی؟
منم 2 تا دامینام به اسمم نیست . اون شرکتی که ازش خریدمم منحل شده:دی صاحابشم فرانسه است. میخوام به اسمم کنن و لی مدرک میخواد!
anahita2002_anahita2002
14-10-2010, 23:15
یعنی چی:دی؟
منم 2 تا دامینام به اسمم نیست . اون شرکتی که ازش خریدمم منحل شده:دی صاحابشم فرانسه است. میخوام به اسمم کنن و لی مدرک میخواد!
اين دامنه ها اسامي خاصي بودن
از من كپي كارت ملي خاستن كه زير كپي رو امضا كنم وتعهد بدم كه اگر كسي يا شركتي در هر جاييي در رابطه با اين دامنه ها ادعا كرد و مدركش قويتر بود من دگر در رابطه با ان دامنه ها ادعايي نداشته باشم.
براي خريد مستقيم دامنه .ir بدون واسطه به nic.ir مراجعه كنيد
DaRiOuShJh
15-10-2010, 00:26
من دات کام میخوام
کلا اینم یه جورایی پیچوندن ازم ولی خوشبختانه تمدید نکرده کسی
نامردهای دزد اطلاعات دامنه رو که یکی از دوستان خریده بودن نداده بودن بهش شرکتشون هم منحل شد همه چی پیچید!
این رفیقه ما هم که خبر نداشت باید بگیره چیزی فکر کرده بود همون اول که DNS ست کردن تمومه دیگه کاری نداره با دامنه
در کل سریعا تا میبینن کسی وارد نیست سو استفاده میکنن
hamidras
15-10-2010, 11:09
اين دامنه ها اسامي خاصي بودن
از من كپي كارت ملي خاستن كه زير كپي رو امضا كنم وتعهد بدم كه اگر كسي يا شركتي در هر جاييي در رابطه با اين دامنه ها ادعا كرد و مدركش قويتر بود من دگر در رابطه با ان دامنه ها ادعايي نداشته باشم.
براي خريد مستقيم دامنه .ir بدون واسطه به nic.ir مراجعه كنيد
چه جوری راضیشون کردی:دی؟
منم همینو گفتم ولی قبول نکردن.
حضوری رفتی یا...؟
anahita2002_anahita2002
15-10-2010, 23:28
چه جوری راضیشون کردی:دی؟
منم همینو گفتم ولی قبول نکردن.
حضوری رفتی یا...؟
دامنه تو handel من بود اما ريجيستر يكساله نميشد. ميل زدم بهشون جواب داد كه تعهد بده و برامون فكس كن . و
اصلش رو هم هم تا 3-4 ديگه به ادرسي كه ميديم ارسال كن.
اما 7 روزي سر كار بودم تا جواب منو بدهند
درود بر شما دوستان
یه دامنه ای هست دات کامه
اینم تاریخ انقضاش
Updated Date: 24-apr-2015
Creation Date: 20-jun-2014
Expiration Date: 20-jun-2015
5 ماه گذشته ولی هنوزم آزاد نشده ،کی آزاد میشه ؟
درود بر شما دوستان
یه دامنه ای هست دات کامه
اینم تاریخ انقضاش
Updated Date: 24-apr-2015
Creation Date: 20-jun-2014
Expiration Date: 20-jun-2015
5 ماه گذشته ولی هنوزم آزاد نشده ،کی آزاد میشه ؟
سلام
البته Expiration Date: 20-jun-2015
که یعنی ژوئن یعنی یک ماه دیگه
احتمالا با ژانویه (Jan) اشتباه گرفته شده.
با تشکر مهران...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.