مشاهده نسخه کامل
: سیستمه گیم با توانایی ارتفا و اورکلاک
Sorena62
13-10-2010, 09:51
سلام خدمت اساتید عزیز:20:
با توجه به اینکه قصد انلاک کردن CPU واورکلاک اون وحتی کارت کرافیگ رو دارم این سوال رو در اینجا مطرح می کنم.(متاسفانه بخش خرید سیستم همراهی نمی کنند:41:)
من تصمیم دارم گیم نت بزنم
مشخصات زیر را با بود جه یک میلیون تا 1100تومان برای هر سیستم در نظر گرفته ام:
Cpu:phenom IIx2 555:117
Motherboard:giga 770t usb3:115
Ram:adata 4g 1333:120
Vga:ZOTAK GTX 460 768M:250
Monitor: ASUS MS236H full HD:285
Power:green 535:55
H.D.D:SAMSUNG 500G:50
سوال اولم اینه که چند درصد میتونم رو آنلاک شدن دوهسته ی دیگه CPU حساب کنم و به نظرتون
خرید phenom IIx4 955 با صرفه 50 تومان هزینه ی بیشتر مطمئن تر و آینده نگرانه تر نیست؟
من به مادربوردی احتیاج دارم که توانایی ارتقا و اس ال آی رو داشته باشه و قیمتش بیشتر از 150 تومن نشه، همچنین گیگا یا ایسوس باشه.(Asus M4A87TD EVO=135
به نظرم SLI نداره، درسته؟)
اگه سیستمه قویتری با اینتل(i5 ,i7) در نظر دارید بفرمایید چون اسراری بر amd ندارم.
فکر میکنم یه پاور قویتر هم بخوام،همچنین خوشحال می شوم اگر ناهماهنگی در قطعات می بینید عنوان کنید.
با تشکر از وقتی که صرف می کنید.:10:
سلام دوست عزیز.
مشخصات زیر را با بود جه یک میلیون تا 1100تومان برای هر سیستم در نظر گرفته ام:
Cpu:phenom IIx2 555:117
Motherboard:giga 770t usb3:115
Ram:adata 4g 1333:120
Vga:ZOTAK GTX 460 768M:250
Monitor: ASUS MS236H full HD:285
Power:green 535:55
H.D.D:SAMSUNG 500G:50
مشکلات بالا در سیستم شما مشاهده میشند.من به شما پیشنهاد میکنم به جای هزینه برای یک پردازنده PhenomII 555 BE شما یک پردازنده Athlon II X2 240 خریداری کنید و به راحتی تا فرکانس 3.2GHZ اورکلاک کنید و مطمئن باشید برای هیچ بازیی مشکلی نخواهید داشت.
در رابطه با مادربرد هم خریدا همچین مادربردی که صرفا برای گیم نت مصرف میشه زیاد توصیه نمیشه به علت قیمت بالا مادربرد های Gigabyte و همچنین امکانات USB 3 / Sata III ! پیشنهاد من تهیه یک مادربرد AMD/DDR3 با قیمت زیر 100 تومن مانند برد های Asrock ...هست.
خرید phenom IIx4 955 با صرفه 50 تومان هزینه ی بیشتر مطمئن تر و آینده نگرانه تر نیست؟
توصیه نمیشه!
به مادربوردی احتیاج دارم که توانایی ارتقا و اس ال آی رو داشته باشه و قیمتش بیشتر از 150 تومن نشه، همچنین گیگا یا ایسوس باشه.(Asus M4A87TD EVO=135
به نظرم SLI نداره، درسته؟)
به نظر من SLI به درد شما نمیخوره و نخواهد خورد! چون اگر در آینده قصد بر استفاده از SLI باشه مطمئنن کارت GTX460 هم از رده خارج شده همچنین پاور شما توانایی تغذیه دو GTX460 رو در حالت SLI نداره + به یک مادربرد با قیمت بالا و چیپ NForce احتیاج هست که خریدش توصیه نمیشه.
موفق باشید.
Sorena62
13-10-2010, 17:43
سلام دوست عزیز.
مشکلات بالا در سیستم شما مشاهده میشند.من به شما پیشنهاد میکنم به جای هزینه برای یک پردازنده PhenomII 555 BE شما یک پردازنده Athlon II X2 240 خریداری کنید و به راحتی تا فرکانس 3.2GHZ اورکلاک کنید و مطمئن باشید برای هیچ بازیی مشکلی نخواهید داشت.
در رابطه با مادربرد هم خریدا همچین مادربردی که صرفا برای گیم نت مصرف میشه زیاد توصیه نمیشه به علت قیمت بالا مادربرد های Gigabyte و همچنین امکانات USB 3 / Sata III ! پیشنهاد من تهیه یک مادربرد AMD/DDR3 با قیمت زیر 100 تومن مانند برد های Asrock ...هست.
توصیه نمیشه!
به نظر من SLI به درد شما نمیخوره و نخواهد خورد! چون اگر در آینده قصد بر استفاده از SLI باشه مطمئنن کارت GTX460 هم از رده خارج شده همچنین پاور شما توانایی تغذیه دو GTX460 رو در حالت SLI نداره + به یک مادربرد با قیمت بالا و چیپ NForce احتیاج هست که خریدش توصیه نمیشه.
موفق باشید.
دوست عزیز از توجهت ممنون:10:
راستش من از خدامه هزینه هام پایین بیاد ولی cpu سیستمه خودم Athlon II X2 250 و ازش راضی نیستم
در مورد SLI فرمایشتون منطقیه ،ولی در کل نمی خوام سیستمی جمع کنم که ریسکش بالا باشه و یه جاهایی کم بیاره و به خاطر20-30 تومن صرفه جویی رو هرقطعه، بزودی از رده خارج بشه.
تو گارانتی ها هم آواژنگ عالیه...(راستی مادربورد بالا sata3 نیست)
Athlon II X4 630 مطمئن باش تو ای رنج قیمت بهتر از این پیدا نمیکنی دوست عزیز PhenomII 555 BE یکمی انلاکش سخت است و من که با دو مدل از چیب 890 با دو برند گیگا و بایوستار نتونستم وسیستم بالا ناومد در ضمن اصلا روی دو هسته ای حساب نکن در بازیهایی مثل GTI IV MASS EFCT 2 DRIT2 برای پردازندهای چهار هسته ای بهنه شدن وروی دو هسته ای حداقل میتونم بگم تا چهل درصد افت فریم دارند برای گرافیک هم اگه 5850 از برند کلاب پیشنهاد میکنم یکمی گرونه ولی ارزشش داره کلا برای AMD گرافیکهای ATI توصیه میشه
دوست عزیز از توجهت ممنون:10:
راستش من از خدامه هزینه هام پایین بیاد ولی cpu سیستمه خودم Athlon II X2 250 و ازش راضی نیستم
چطور راضی نیستید اورکلاک کردید؟!
در مورد SLI فرمایشتون منطقیه ،ولی در کل نمی خوام سیستمی جمع کنم که ریسکش بالا باشه و یه جاهایی کم بیاره و به خاطر20-30 تومن صرفه جویی رو هرقطعه، بزودی از رده خارج بشه.
دوست عزیز بحث 20-30 تومن نیست! مادربرد های حرفه یا جدید با چیپ NForce بعد از سوکت AM2+ و چیپ 780a/980a دیگه تولید نشدند و هم قیمت بالا دارند و پیدا کردنشون سخته در ضمن رم DDR3 هم پشتیبانی نمیکنند!
Athlon II X4 630 مطمئن باش تو ای رنج قیمت بهتر از این پیدا نمیکنی دوست عزیز PhenomII 555 BE یکمی انلاکش سخت است و من که با دو مدل از چیب 890 با دو برند گیگا و بایوستار نتونستم وسیستم بالا ناومد در ضمن اصلا روی دو هسته ای حساب نکن در بازیهایی مثل GTI IV MASS EFCT 2 DRIT2 برای پردازندهای چهار هسته ای بهنه شدن وروی دو هسته ای حداقل میتونم بگم تا چهل درصد افت فریم دارند برای گرافیک هم اگه 5850 از برند کلاب پیشنهاد میکنم یکمی گرونه ولی ارزشش داره کلا برای AMD گرافیکهای ATI توصیه میشه
اگر بنا به هزینه بیشتر برای پردازنده باشه خرید یک Athlon II X3 و Unlock کردن به 4 هسته کاره ساده تر و مرغوب به صرفه تری هست! ولی هزینه بیشتر رو در بر داره! گرافیک هم همینطور اگر قصد هزینه اضافه رو دارید پیشنهاد های بهتر هم میتونه وجود داشته باشه.
یک توصیه دیگه:فعلا اگر میتونید از خرید دست نگه دارید چون قیمت قطعات به شدت افزایش داشته و وضع بازار خرابه.شاید اگر صبرر کنید روی هر سیستم بیشتر از 50 تومن به نفع شما باشه.
موفق باشید.
Sorena62
13-10-2010, 21:39
Athlon II X4 630 کش L3 نداره از طرفی PhenomII 555 BE دو هسته کم داره؟:13::19:
میگم چطوره phenom IIx4 955 رو بگیرم حتی یکمم اورش کنم؟
یه مادربورد که از شکاف DDR3 دو کاناله و چیپ پل شمالی که از فرکانس بالایی
پشتیبانی کنه وجواب اورکلاکو بده(ایسوس یا گیگا) معرفی می کنید؟
Sorena62
13-10-2010, 21:43
یک توصیه دیگه:فعلا اگر میتونید از خرید دست نگه دارید چون قیمت قطعات به شدت افزایش داشته و وضع بازار خرابه.شاید اگر صبرر کنید روی هر سیستم بیشتر از 50 تومن به نفع شما باشه.
حدودا" چقدر آخه وامم آماده شده و مشکلاتی از این قبیل؟
حدودا" چقدر آخه وامم آماده شده و مشکلاتی از این قبیل؟
حدودا دو هفته..
Athlon II X4 630 کش L3 نداره از طرفی PhenomII 555 BE دو هسته کم داره؟:13::19:
میگم چطوره phenom IIx4 955 رو بگیرم حتی یکمم اورش کنم؟
یه مادربورد که از شکاف DDR3 دو کاناله و چیپ پل شمالی که از فرکانس بالایی
پشتیبانی کنه وجواب اورکلاکو بده(ایسوس یا گیگا) معرفی می کنید؟
نداره که نداره دوست عزیز شما هم خدا رو میخوای هم خرما من گفتم تو اون رنج قیمت وامطمئن باش ضرر نمیکنی چون حتی برای 5870 هم هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه تازه با فن خودش راحت به 3.5 میرسه ویک مزیت دیگه بهدا میتونی 6 یا 1سال دیگه 8هستهای هم ببندی من تستهای این پردازنده در حد q8300 میبینم وگرنه اگه محدودیت بودجه تباشه میگم برو 1090 با v10 با giga 890fx ud 7 بگیرنزدیک 900 برات اب میخوره وانوقت تا 4.3 بالا برو ( کاری که خودم کردم واصلا پشیمون نیستم)
در ضمن با حرف دوستمون موافقم الان وضعیت بازار خیلی خرابه دلیلش هم همه میدونند و.... اگه یکم صبر کنی شاید بهتر بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sorena62
13-10-2010, 23:37
نداره که نداره دوست عزیز شما هم خدا رو میخوای هم خرما من گفتم تو اون رنج قیمت وامطمئن باش ضرر نمیکنی چون حتی برای 5870 هم هیچ محدودیتی ایجاد نمیکنه تازه با فن خودش راحت به 3.5 میرسه ویک مزیت دیگه بهدا میتونی 6 یا 1سال دیگه 8هستهای هم ببندی من تستهای این پردازنده در حد q8300 میبینم وگرنه اگه محدودیت بودجه تباشه میگم برو 1090 با v10 با giga 890fx ud 7 بگیرنزدیک 900 برات اب میخوره وانوقت تا 4.3 بالا برو ( کاری که خودم کردم واصلا پشیمون نیستم)
در ضمن با حرف دوستمون موافقم الان وضعیت بازار خیلی خرابه دلیلش هم همه میدونند و.... اگه یکم صبر کنی شاید بهتر بشه
ای بابا چرا می زنی پیرمرد که زدن نداره:31:
کارت درسته :18:کاش منم اورکلاک می کردی ارشد قبول می شدم:31:
باشه من یه 2 هفته ای می صبرم، بعدش کمکم کنید 10 تا سیستمه توپ ببندم
دیگه از بی پولی خسته شدم به خدا.
rommatti
13-10-2010, 23:44
پاور را هم حتما بیشتر بردارید اون پاور مخصوصا اگه سی پی یوتون انلاک بشه اذیتتون خواهد کزد
Sorena62
16-10-2010, 07:48
یه مادربورد یابیدم:
GA-870A-UD3
میشه لطف کنید بفرمایید قیمت دقیقش چنده وآیا 1055 بدونه آپدیت بایوس روش سوار میشه وقابلیت اورکلاکش چقدره؟
TREASURES
16-10-2010, 09:44
یه مادربورد یابیدم:
GA-870A-UD3
میشه لطف کنید بفرمایید قیمت دقیقش چنده وآیا 1055 بدونه آپدیت بایوس روش سوار میشه وقابلیت اورکلاکش چقدره؟
حدود 130 تا 140 تومنه!
1055رو بدون آپ بایوس میخونه!
قابلیت اور مناسبی داره!
Sorena62
16-10-2010, 14:06
حدود 130 تا 140 تومنه!
1055رو بدون آپ بایوس میخونه!
قابلیت اور مناسبی داره!
ایوووووووووووووول دمت گرم:10::31:
CPU و MAIN مشخص شد. :20:
از کجا میشه قطعات رو به صورت کلی خرید(از هر قطعه 10 عدد )
می خوام ارزونتر بیفته(اگه ممکنه پیام خصوصی بدین):46:
آخه 100 زده بالا:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.