ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سازگاری کارت گرافیک با کنوپوس و ادیوس

esmoeil
13-10-2010, 01:14
سلام دوستان

من یه کارت dvx1 دارم و با ادیوس کار میکنم ، یکی از دوستام پیشنهاد داده یه کارت گرافیک غول بخرم مدلش asus h نمی دونم چی چیه ( 160 تومن قیمتشه ) حالا می خوام بدونم 1- این کارت چه کمکی به کار تدوین من می کنه یا باید چیاشو چک کنم و 2 - آیا با کارت dvx سازگار هس و 4 - آیا برای نصبش قلق خاصی لازمه ، یا 5 - توی ادیوس تنظیمات خاصی لازم داره ؟

خیلی خیلی ممنون میشم

esmoeil
13-10-2010, 01:35
عجله ایه میشه کمک کنین ؟

mahyarbadry
13-10-2010, 10:14
سلام
دوست عزیز من
یک پیشنهاد دارم برایت
چنانچه کار تدوین را دنبال می کنی کارت گرافیک شما بیشتر از 64 مهم نیست . هزینه بیجا نکنید . بنده خودم یک سیستم مونتاژ با قیمت سر سام آوری جمع کردم ولی باز هم خوب نشد. وقتی وارد سایت کنپوس می شوید تنها چیزهایی که برای سیستم ران کننده ایوس اعلام می کند مادر برد سی پی یو رم و هارد دیسک است . چنانچه کارت گرافیک عالی نیاز داشت خود کارخانه کارت گرافیک مختص تدوین را 480 هزار تومان قیمت نمی گذاشت . و اون هم 64
بهترین کارت گرافیکی که با کارت شما جوابگو می باشد ATI حال هر ورژنی فقط بالا نباشد در غیر اینصورت شما قادر به دیدن تصویر فاینال در مانیتور خود نخواهید بود و تنها در تلوزیون فاینال خواهید داشت .
امیدوارم مفید بوده باشد

esmoeil
18-10-2010, 15:36
مرسی ماهیار جان

یه کارت گرافیک asus atiEAH5670 خریدم وحالا همونطور که گفتی توی مانیتور خروجی نمی ده ( فقط یه فریم رو نشون می ده در حالی که روی خروجی تلویزیون تصویر اجرا شده و در حال نمایشه ) می خواستم ببینم کارت گرافیک با کارت canopus سازگار نیست یا تنظیمات خاصی داره ؟ و اینکه کلن واسه تنظیمات یه کارت گرافیک برای مونتاژ توی ادیوس کجا باید این کارو بکنم ؟ آیا به Refresh Rate هم ربطی داره ؟ اونو کجا باید تغییر بدم ؟ فروشنده می گه درایور کارت گرافیک رو کامل نصب نکن آیا شدنیه ؟

مرسی از لطفتون

mahyarbadry
19-10-2010, 17:30
سلام دوست عزیزم

آره بطور کامل نصب نکن .
البته کارتی که گرفتی به هیچ عنوان سازگار نیست . ولی بهترین کار اینه که بطور کامل نصب نکنی
راستی اسم من مهیار است:31:

esmoeil
21-10-2010, 02:09
مرسی مهیار جان :46:
میشه بگی بطور کامل نصب نکنی یعنی چی ؟
و اینکه آیا ربطی به تنظیمات سخت افزاری توی hardware setting داخل ادیوس داره ؟
بازم ممنون

mahyarbadry
21-10-2010, 10:26
مرسی مهیار جان :46:
میشه بگی بطور کامل نصب نکنی یعنی چی ؟
و اینکه آیا ربطی به تنظیمات سخت افزاری توی hardware setting داخل ادیوس داره ؟
بازم ممنون

بازم سلام دوست خوب من

به این شیوه نصب می شود که روی مای کامپیوتر راست کلیک کن سپس به دیوایس منیجر برو بعد به قسمت هارد ور
گرافیک را پیدا کن بعد روش راست کلیک کن بزن پیدا کن از روی سی دی بعد خودش پیدا می کنه
شرمنه اینگلیسی شو اینجوری نوشتم امروز نمی دونم چرا مخم هنگ کرده هر چی فکر کردم نتونستم بنویسمش
:31:

masoudtr
31-10-2010, 16:13
سلام من الان یک سیستم جدید دارم میگیرم که گرافیکش یا 4670 است یا 240gt
یعنی دیگه نمیتونم تو ادیوس پریویو ببینم؟
مگه میشه؟
منم کارتم کاناپوس است
اصلا اگه کارت کاناپوس را نصب نکنم چی ؟
نمیتونم ادیوس کار کنم؟

behrang_shadow
03-01-2011, 15:24
سلام
ادیوس با gts 240 عالی کار میکنه، قبلا 8600gts داشتم، نسبت به اون واقعا فرق داره.(مخصوصا تو ویتا و افکت های 3D)

علي طهماسبي
09-01-2011, 13:56
دوستان عزيز كارت گرافيك براي كارتهاي ميكس شركت كاناپوس بهتره ati باشه اگه گرفيك جديد و بالا هم گرفتيد هيچ مشكلي نيست فقط تنظيماتي داره كه بايد انجام بديد الان روي اين سيستمم اديوس 6.1 نصبه كه تمام تنظيماتش يا اديوس 5 فرق ميكنه
فقط اينو بگم تنظيمات هارد ور هستش كه قسمتي در مورد اورلي هست كه بايد تغييرش بدي و از اديوس خارج شده دوباره به تنظيمات قبلي برگردي اميد وارم چيزي متوجه شده باشيد بعدا كامل توضيح ميدم يا حق

hamed_aa
13-01-2011, 17:03
دوستان عزیز که مشکل در خروجی مانیتور rec دارن و فقط هر چند وقت یک بار یه فریم ثابت میبینن :

1.به Hardware Setting برید.
2.به تنظیمات کارت کپچر ( مثلا DVX-E1 Settings) و سپس Video Overlay Settings برید.
3.Overlay Refresh رو به none تغییر بدین.
4.برنامه رو ببندین.
5.دوباره برنامه رو باز کنید و مراحل 1 تا 3 رو انجام بدین.
6.مجددا بر روی Update Overlay تنظیم کنید.
7.برنامه رو ببندین و باز کنید.الان باید توی خروجی مانیتور Rec فریم به فریم رو داشته باشین.

در ضمن دوستان فکر می کنم این موضوع برای تمام کارت های گرافیک که می گن خریوجی مانیتور نمیده صادق باشه.
چون خودم الان یه کارت 4670 دارم که تایید شده نیست و می گن تصویر خروجی نمیده و با این کار تونستم تصویر خروجی توی مانیتور هم داشته باشم

سوالی بود در خدمتم

علي طهماسبي
15-01-2011, 18:11
سلام حامد جان ميبينم توضيح كامل دادي دستت درد نكنه مي خواستم توضيح بدم كه شما زحمتشو كشيدي يا حق

hamed_aa
16-01-2011, 22:33
خواهش می کنم علی جان.این فکر می کنم برای خیلی از دوستانمون مشکل گشا باشه.
یادمه زمانی که کارت کپچر رو می خواستم از یه شرکت وارد کننده معروف تجهیزات تلویزیون بخرم ، رفته بودم دفترش می گفت فقط و فقط باید کارت ATI X1050 بخاطر همین مشکل بخری.یادمه دو تا کارتن پر انواع و اقسام کارت های گرافیک رو آورده بود واسه تست خروجی و گفت هیچ کدوم نتونست خروجی بده!!
اینو می خوام بگم ک مطمئن باشین با یه خرده کلنجار رفتن با نرم افزار میشه خیلی مشکلات بزرگ رو حل کرد.
یا حق

علي طهماسبي
18-01-2011, 18:30
با سلام خدمت همه دوستان در ادامه توضيحات دوستمون حامد بايد بگم كه اگر دو تا اديوس 4 و 5 رو داريد اين تنظيمات بايد روي اديوس 4 اعمال بشه اگه وارد تنظيمات اديوس 5 بشيد سيستم قفلو ريست و ....
يا حق

magix
30-01-2011, 22:29
با سلام
آقا دستت درد نکنه منو از حسرت به دلی ترنزیشنهای GPU دراوردی منم کارت ASUS EHA 4670 دارم ولی نتونسته بودم نسبش کنم الان مشکلم حل شد خیلی دمت گرم

magix
30-01-2011, 22:50
با ادیوس 5 هم جواب میده

toxi
30-01-2012, 01:16
سلام دوستان من دارم یه سیتم میبندم واسه ادیوس و افتر افکت!
گرافیک رو ATI 6870 میخوام ببندم! ببینم اگه انویدیا بگیرم واسم مشکل پیش میاد؟ بعد اینم بگم که من کارت کپچر ندارم و از پورت 1394 استفاده می کنم!
پیشنهاد واسه گرافیک چی می کنید!
قیمت الان 6850- 430 هزار تومانه!
اینم config سیستمی که میخوام بخرم!
cpu: Core i7 2600k
M.B : p8z68-v.pro ya p8p67
Ram: 16GB quad channel corsair bus 1600
VGA: 6870 DDR5
H.D.D : 1T W.D
Power: 850 Green