ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریستارت های مکرر سیستم

sampro
12-10-2010, 20:53
با عرض سلام
به خاطر مشکلات سیستم قبلیم نظیر روشن نشدن و ریستارت شدن های مکرر آن سیستم را به طور کامل ارتقا دادم این ارتقا شامل مادربرد، سی پی یو, رم و پاور هست(در کل همه چی). ولی سیستم جدید هم از حدود چند روز پیش گه گاهی ریستارت میشه
مشخصات سیستم جدید:
مادربرد MSI، AMD Based
سی پی یو: AMD Athlon
رم دی دی آر تری 2 گیگ و یه پاور معمولی زیر 15 تومن!
بدون کارت گرافیک
ویندوز XP سرویس پک 2

دوستام یه سری راهنمایی دادن مثلا تعویض جای ماجول رم و ریست کردن بایوس ولی نتیجه نداد.
من کلا سیستم قبلی رو به خاطر همین ریستارت شدن ها بود که عوض کردم ولی با توجه به اینکه سیستم فعلی کاملا عوض شده ولی مشکل هنوز هم باقی است
با توجه به اینکه تنها قطعه ای که از سیستم قبلی به جا مونده هاردام هستند، مممکنه مشکل از اونا باشه؟

یه چیز دیگه:
ممکنه دلیل این ریستارت شدن ها از ویندوز باشه. چون موقعی که سیستم می آد بالا حدود نزدیک به یک دقیقه تو welcome screen صفحه لاگین سیستم متوقف میشه. از دو سه تا سی دی ویندوز مختلف هم استفاده کردم ولی بی فایده بوده.

TREASURES
12-10-2010, 20:58
با توجه به اینکه تنها قطعه ای که از سیستم قبلی به جا مونده هاردام هستند، مممکنه مشکل از اونا باشه؟
به احتمال زیاد همون هارده چون سیستم رو کلی عوض کردی به غیر از هارد و مشکلت همچنان باقیه (با هارد دیگه تست کن )

HADI roni
22-10-2010, 18:10
من احتمال میدم از پاورت باشه چون پاورت به درد نخوره.
در ضمن دمای Cpu رو هم چک کن.

weblox
22-10-2010, 19:54
سلام

اول از همه مطمعا شید که فن سی پی یو و رگولاتورش کاملا روی سی پی یو چسپیده باشه.این اولین دلیل می تونه باشه.یه جورای مسخرست ولی برای من 2 بار پیش اومده.

saxp
22-10-2010, 20:10
میتونه از نرم افزار هم باشه من یک nod32 نصب کردم نمیدونم چرا تا میرفتم تو اینترنت سیستم ریست میکرد اول فکر میکردم یکی از قطعه ها مشکل داره بعدا بمرور زمان فهمیدم این انتی ویروسه دهن ما رو ...

drweblog
29-10-2010, 14:58
دوست من سلام
مشکل شما یا سخت افزار یا نرم افزار
نرم افزار : یه ویندوز تر و تمیز نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
سخت افزار : ابتدا از درست کار کردن فن سی پی یوت مطمئن شو 2- احتمال اینکه از هاردت باشه زیاده اونم چک کن 3- از درست کار کردن پاور هم مطمئن شو