ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال خوش‌نشین‌ها

صفحه ها : 1 [2]

D,Freeman
08-11-2010, 21:58
امشب اصلا جالب نبود...
ولی اون تیکه که دانیال گفت دیکشنری این گوسفندا خیلی مشکله یکم خنده دار بود!!!!!!!
یا اون تیکه که اون جک رو برای کامران خان تعریف کرد!!!!!!
(ماشین مورد علاقه گوسفندا:ببببببببننننننززز ززز!!!!!!!!!!!!:31:)

John Cena723
09-11-2010, 10:14
همش داریم به تیکه های علی صادقی می خندیم وگرنه افراد دیگه ای که تو این سریال هستند نتونستند خوب ایفای نقش بکنند به استثنای آفاق!

SNOW PATROL
09-11-2010, 12:14
همش داریم به تیکه های علی صادقی می خندیم وگرنه افراد دیگه ای که تو این سریال هستند نتونستند خوب ایفای نقش بکنند به استثنای آفاق!

رفیق شما که فن بوی این سریال بودی چی شد:31::31::31:

molaali
09-11-2010, 13:04
اون تیکه ای که لولایی به زنه گفت آخرش بود! :
زنه: بله؟
لولایی: دست و پات نعله:27:

John Cena723
09-11-2010, 14:58
رفیق شما که فن بوی این سریال بودی چی شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی ما جواب شما و یکی دیگه که تو این تاپیک حرفای مارو زیاد نقل قول می کنه نمیدیم ، فکر می کنید خبریه...
به کسی هم مربوط نمیشه من طرفدار چه سریالی هستم و بذارید احترام ها حفظ بشه و سرتون بکار خودتون باشه.

SNOW PATROL
09-11-2010, 15:11
رفیق چرا حالا میزنی شوخی کردم ای بابا فضایه دیکتاتوری کل کشور رو گرفته نمیشه از یه سریال هم انتقاد کرد:16::16:

D,Freeman
09-11-2010, 22:58
هر چی ما جواب شما و یکی دیگه که تو این تاپیک حرفای مارو زیاد نقل قول می کنه نمیدیم ، فکر می کنید خبریه...
به کسی هم مربوط نمیشه من طرفدار چه سریالی هستم و بذارید احترام ها حفظ بشه و سرتون بکار خودتون باشه.

میدونم این پست پاک میشه...ولی شما میگی سرتون به کار خودتون باشه اون وقت میاین میگین شماکه نظرت اینه فلان واسلحه رو سرت نزاشتن وبهمان و.... میگین نگاه نکن...معنی سر به کار خود داشتن رو هم فهمیدیم!!!:13:(هرکی میاد نظرشو میگه...ما هم تا به حال به شما نگفتین نگاه بکن یا نکن برخلاف شما!!!)...حرفای شما پر از تعارضه ...یه بار از انتقاد یکی دیگه ناراحت میشین ومیاین میگین نگاه نکن...اون وقت خودتون دو روز بعد میاین میگین این سریال به درد نمیخوره!!!

John Cena723
09-11-2010, 23:14
.اون وقت خودتون دو روز بعد میاین میگین این سریال به درد نمیخوره!!!

شما اگر تونستی تو جمله من چیزی مبنی بر اینکه گفته باشم کلا مجموعه سریال بدرد نمیخوره من از شما عذرخواهی می کنم در غیراینصورت شما باید از من عذرخواهی کنی چون داری حرفی رو به من می چسبونی که اصلا عقیده من نیست.

D,Freeman
10-11-2010, 01:06
آقا این بحثو اگه ادامه بدیم هم پستای من پاک میشه هم شما!!!!
ولی شما میای میگی فقط داریم به تکیه کلامای فلانی میخندیم یا بازیگرا خوب نقششونو بازی نکردن یعنی داری سریال رو تائید میکنی؟؟؟!!یا داری تعریف میکنی؟؟؟!!!یه سریال قسمت اعظمش بازی بازیگراست...هرچه قدر هم فیلم نامه قوی باشه اگه بازیگرای درست وحسابی وکارگردان باتجربه بالا سرشون نباشه کل کار ضعیف ازآب درمیاد!!!این سریال هم به لطف همینن بازیگراشه که تا به حال تونستن با فی البداهه و ...تماشاچیای این سریالو حفظ کنن وگرنه فیلم نامه که افتضاحه...سعید آقاخانی هم که اصلا این کاره نیست...!!!به قول خیلی ها تازه بد آموزی هم داره!!!!به خاطر همین بازیگراست که من خودم به نوبه این سریالو میبینم...برداشتم از صحبت شما این بود...خدائیش هرکی هم جای من بود بااون پستتون چه برداشت دیگه ای میکرد؟؟؟؟!!!!

lg123
10-11-2010, 01:33
سلام
آقا این علی صادقی بد بازی میکنه فقط اون پیره زنه

ALIBOZORG
10-11-2010, 01:47
اگه علی صادقی نبود این فیلم چه حرفی برای گفتن داشت؟؟؟؟

lg123
10-11-2010, 02:47
من از علی صادقی اتفاقا خوشم میاد ولی مثل همیشه ادا اصول در نمیاره فقط یه سری حرکات انجام میده که آدم به زور خندش میاد خب وایسا ببینم این بچه های قدیم چرا پست نمیدن یه ذره بخندیم مثل GAM3R

Jang Bogo
10-11-2010, 10:06
یکی از فامیلهای ما با دیدن این سریال گریه اش میگیره چون مشکلات اینا رو میبینه.
پیرزنه.
75 سالشه.

mohsen_gh1991
10-11-2010, 13:41
یکی از فامیلهای ما با دیدن این سریال گریه اش میگیره چون مشکلات اینا رو میبینه.
پیرزنه.
75 سالشه.
باز خوبه سریالش طنزه..اگه یه فیلم غمناک بود چیکار میکرد؟:31:

farshidshd
10-11-2010, 14:10
تهیه کننده این سریال گفته قهوه تلخ توان رقابت با ما رو نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:16::16:: 16::16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه...

البته راست هم میگه! قهوه تلخ تو بی مزه بودن و بی محتوا بودن توان رقابت با خوش نشین ها رو نداره!

lg123
10-11-2010, 15:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه...

البته راست هم میگه! قهوه تلخ تو بی مزه بودن و بی محتوا بودن توان رقابت با خوش نشین ها رو نداره!
خب خوشت نمیاد نبین

SNOW PATROL
10-11-2010, 16:45
ای بابا اینا باز شروع کردن این رفیقمون دلش خواسته نظر بده نظر دادن درمورد یه سریال مگه جرمه؟؟؟؟؟

D,Freeman
10-11-2010, 19:25
دوستان هر کی هر چی دلش بخواد میبینه وهرچی دلش نمیخواد نمیبینه...ما چیکار ه ایم که برای بقیه تعیین تکلیف کنیم...دادن نظر هم در چهار چوب قوانین اینجا آزاده...بنابراین کاری نکنین که باعث دلخوری وخدای نکرده بی احترامی بشه...

chaparman
10-11-2010, 19:28
هیجی !:31:

اگه علی صادقی نبود این فیلم چه حرفی برای گفتن داشت؟؟؟؟

D,Freeman
10-11-2010, 21:34
امشب باحال بود...
مخصوصا اون تیکه ای که علی صادقی اون شعرو میخوند...حالم بده...احوالم بده...چقدر هم شبیه میخوند...:31:
راستی به نظر شما تاآخر این سریال بالاخره موفق میشیم این فن فیلیپینی رو از این مادربزرگه ببینیم!!!!!!!:31:

pedram_sad
10-11-2010, 21:47
امشب اساسی خندیدم بر خلاف پک 7 اون یکی .....
اون تیکه هایی که به خواهرش میگفت میزنم کبود بشی یا ورم کنی خیلی باحال بود
پیش دکتر هم که بود خیلی باحال بود
کلا رو دست این صادقی میچرخه سریال

R O O T
10-11-2010, 22:15
ولی به نظر من امشب از همه قسمتا قشنگتر بود مخصوصا قسمت بیمارستان علی صادقی خوب خندوندمون:31:

John Cena723
11-11-2010, 14:37
میگم آهنگ تیتراژ اول رو خوب از آهنگ What goes around....comes back around جاستین تیمبرلیک کپی برداری کردند.

farshidshd
11-11-2010, 15:38
میگم آهنگ تیتراژ اول رو خوب از آهنگ What goes around....comes back around جاستین تیمبرلیک کپی برداری کردند.

یک نفر دقت کرده !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

John Cena723
11-11-2010, 17:02
یک نفر دقت کرده !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوش بحالش!!!

ahriman323
11-11-2010, 19:59
علی صادقی امشب مهمون برنامه سینما گلخانه شبکه 3 بود
مجری پرسید اون پسره بیژن که قیافه و حرکاتش مثل خودته نسبتی داره باهات علی صادقی هم گفت نه رفیق صمیمی ام هست از بچگی به خاطر همین شبیه من شده:31:
میگفت چند سال پیش که توی فیلم زندگی به شرط خنده در باز بوده اومده داخل فکر کردم بابام دوتا زن داره بیژن هم...
این پسره که شبیه علی صادقی هست اولین فیلمی هست که بازی کرده.
علی صادقی گفت که بچه شیرازه! همشهری ما هست:31:
میگفت به خاطر مشغله کاری 2 ماهی هست که پدر مادرش را ندیده....

far2009
11-11-2010, 22:09
این هم شد مجری !!! 2 تا سوال درست نتوانست بپرسه اصلا نمی دانست چی باید بگه ! می گفت تو نقش افراد دیوانه را بازی می کنی ؟!! به نظر شما علی صادقی ( دانیال توی فیلم ) دیوانست ؟!

ahriman323
11-11-2010, 22:23
این هم شد مجری !!! 2 تا سوال درست نتوانست بپرسه اصلا نمی دانست چی باید بگه ! می گفت تو نقش افراد دیوانه را بازی می کنی ؟!! به نظر شما علی صادقی ( دانیال توی فیلم ) دیوانست ؟!

از نظر آنها و امثال آنها و صدا سیما نقش دیوانه را بازی میکنه...:27:

ferdfe
11-11-2010, 22:34
به نظر من اینو اورده بودن که فقط خرابش کنن !!!

مجری یه بار می گفت چرا این قدر خشکی
چرا دستات تو همه
اون سوالی که اینجا نوشته رو گفته ازم نپرسید !!!
اون قضیه دعوات چی بود
قهرت چی بود
و ...

alidata2010
11-11-2010, 22:39
این علی صادقی که یکی از بهترین بازیگرای طنز ایرانه . کلا بعضی از فیلم ها بدون علی صادقی نمیتونه جلو بره. کسی هم نمیتونه خرابش کنه

nar nia
12-11-2010, 16:46
"بچه های بالا" در خوش نشین ها

مجموعه طنز «خوش نشین ها» شخصی را نشان می دهد که با ژست و تیپ "بچه های بالا" و "کت سرمه ای ها" از تکه کلام "بچه های بالا" خرج می کند و با ژست آنها ظاهر می شود اما در پس گیری مال و اموال خود به شدت مستاصل است! این افراد به نوعی از این راه نان می خورند.

آتی نیوز نوشت:

"بچه های بالا" تکه کلام متولدشده در دهه هفتاد که پس از سال ها در یک سریال طنز تلویزیونی مطرح می شود، به گوش بسیاری از مردم، واژه ای آشنا است.

اصطلاح "بچه های بالا" در آن دوران، زمانی کاربرد بیشتر و بهتری می یافت که ظاهری متناسب با این ویژگی نیز در شخص نمود می کرد. این افراد با استفاده از کت و شلوار سرمه ای و محاسنی نه چندان بلند و آنکارد کرده و فیزیک بدنی مناسب، تداعی کننده نیروهای وابسته و یا مرتبط با بخش های امنیتی کشور را در ذهن متبادر می کردند و به نوعی از این راه نان می خوردند.

مجموعه طنز «خوش نشین ها» ساخته سعید آقاخانی، در میان مالباختگان، شخصی را نشان می دهد با همان ویژگی ذکر شده که البته خود چنین ادعایی نمی کند اما ژست و تیپ مردان "بچه های بالا" و "کت سرمه ای ها" را دارد. این فرد تنها از تکه کلام "بچه های بالا" خرج می کند و با ژست آنها ظاهر می شود اما در پس گیری مال و اموال خود به شدت مستاصل است!

مصداق این اشخاص در دهه هفتاد از رده بالا مدیریتی به سطح پایین جامعه تسریع یافت و در آن مقطع با فراگیری در سطح جامعه، تبدیل به معضلی پنهان شده بود.

کاربرد این واژه بسیاری را به مقاصد بعضا شخصی و نامشروع می رساند. این افراد با استفاده از عناوین این چنینی درصدد استفاده از قدرت بودند و در مواقعی اشخاص و دستگاه های مختلف را با واژگان دهان پرکن مرعوب کرده و به اهداف خود می رسیدند.

اگرچه اقتضای دوران باعث استفاده از چنین عناوینی می شد اما از منظر اجتماعی ایجاد رعب و وحشت و نیز فضای بی قانونی در کشور را تداعی می کرد.

این پدیده دهه گذشته که امروزه هم هراز گاهی در گوشه و اطراف شنیده می شود، از جمله جرایم قابل پی گیری در محاکم قضایی است که «جعل عنوان» و در برخی «استفاده از عنوان» شناخته و قابل رسیدگی حقوقی است.

براساس ماده 555 قانون مجازات اسلامي هر کس بدون سمت رسمي يا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتي اعم از کشوري يا لشکري و انتظامي که از نظر قانون مربوط به او نبوده دخالت دهد يا معرفي کند به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

R O O T
12-11-2010, 21:29
سلام قسمت امشب رو دیدین مثل اینکه کم کم داره سریال بهتر میشه .علی صادقیو داشتین رفته بودن خونه کامران رو مبل 4 زانو نشسته بود دکمه هاشم تا اخر بسته بود خیلی خنده دار بود

ferdfe
12-11-2010, 21:41
اولای این قسمت واقعا ترکونده بودن اخرش یکمی لوث شد :46:

hamid_diablo
13-11-2010, 11:17
سلام
من از اونجایی که حمید لولایی تو خیابون بود
بعدش یه ماشین بوق زد و بنده خدا ترسید خیلی خوشم اومد
در ضمن علی صادقی به نظر من بهترین بازیگر طنزه

D,Freeman
13-11-2010, 11:22
ولی میگم دقت کردین این زن صدری تو همه دیالوگاش با صدری فاصلش باهاش به اندازه یه دماغه!!!!

اون تیکه ها که علی صادقی کل میکشید که دیگه آخر خنده بود...مخصوصا اون موقعی که مثل آزیر صداشو کمو زیاد میکرد!!!:31:

fandak
13-11-2010, 11:30
در كل داره بهتر مي شه . قضيه كلاهبرداري شركت هم خيلي كش دار شده

Javad-ht
13-11-2010, 11:34
من عاشق بازی مرجانه گلچین ام!:40:
عالی بازی میکنه.

D,Freeman
14-11-2010, 22:49
چرا اینجوری میشه سریال؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
یه شب کمی خوبه ...فرداش دوباره وسط سریالخوابمون میگیره!!!:18:ولی فقط امشب یه تیکه باحال داشت اونم اون صحنه ای بود که خاله قزی میگفت من جوون بودم به اندازه اون موقع دومتر بودم!!!زیبا بودم:34:!!!......!!!!!!!!!
:16::16::16:...

lg123
15-11-2010, 04:37
من عاشق بازی مرجانه گلچین ام!:40:
عالی بازی میکنه.
کول باشوآ:31:

3Dmajid
15-11-2010, 13:43
کل مزه ی فیلمش به این علی صادقیه. :31:
خیلی با نمکه :40:
واقعا طنز قشنگیه ... ولی انصافا نکته مثبت توش میبینید ؟ :31:
من که بیشتر نکته منفی توش میبینم :10:

ferdfe
15-11-2010, 21:09
کل مزه ی فیلمش به این علی صادقیه. :31:
خیلی با نمکه :40:
واقعا طنز قشنگیه ... ولی انصافا نکته مثبت توش میبینید ؟ :31:
من که بیشتر نکته منفی توش میبینم :10:

بابا این همه نکته مثبت

مثلا خواهر بدون ازه داشش نباید اب بخوره :21: داشش بزنه کبودش کنه خالش رو با انبر دست بترکونه :21:

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

راستی چرا امشب نذاشتش :13:

3Dmajid
15-11-2010, 21:09
بابا این همه نکته مثبت

مثلا خواهر بدون ازه داشش نباید اب بخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشش بزنه کبودش کنه خالش رو با انبر دست بترکونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راست میگی من تا حالا به این نکته های مثبتش دقت نکرده بودم :10:

hamid_diablo
16-11-2010, 13:45
بچه ها راست میگن علی صادقی 2 تا بچه داره؟

SNOW PATROL
16-11-2010, 14:18
بله دوست عزیز خیلی وقته ازدواج کرده

labkhand
16-11-2010, 14:35
منم این سریال رو می بینم و به نظرم خیلی خنده دار و جالب هست و اکثر نمک فیلم علی صادقی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farshidshd
16-11-2010, 17:14
بچه ها راست میگن علی صادقی 2 تا بچه داره؟

خودش که اومده بود شبکه سه میگفت مجله ها دروغ مینویسن ، من بچه ندارم!

.

SNOW PATROL
16-11-2010, 17:20
والا تلویزیون هم بچه هاش رو نشون داد شما چطور میگید بچه نداره؟؟؟!!!!

3Dmajid
16-11-2010, 17:31
این که اصلا بهش نمیخوره زن داشته باشه چه برسه به اینکه دو تام بچه داشته باشه :31:

farshidshd
16-11-2010, 17:34
والا تلویزیون هم بچه هاش رو نشون داد شما چطور میگید بچه نداره؟؟؟!!!!

من نمیگم ، خودش میگه

M . Sayid
16-11-2010, 18:19
علی صادقی جیب ما رو نزنه بچه پیشکش !!

shifter
16-11-2010, 18:28
علي صادقي 30 سالشه !!
اصلا بهش نميخوره پدرسوخته!:31:

Saeed System
16-11-2010, 18:43
عکس اول از ویکیپدیا ..معرفی علی صادقی:

ملیکا زارعی ( خاله شادونه) همسر علی صادقیه... تو ویکیپدیا نوشته.

تو ویکیپدیا نوشته علی صادقی بچه ندارد.

عکس دروغین که میگن بچه علی صادقیه اما ملیکا زارعی چون تو برنامه کودک کار میکرده با این کودکان ناشناس
عکس انداخته:

علی صادقی در ویکیپدیا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

c30tehran
16-11-2010, 18:53
اين فيلم رو معمولا نگاه نمي كنم (دو سه قسمت ديدم)
بازيگرهاي خوبي داره

shifter
16-11-2010, 19:06
چقدرم زن و شوهر بهم ميان!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA.JJ.AD
16-11-2010, 19:22
به نظر من اینو اورده بودن که فقط خرابش کنن !!!

مجری یه بار می گفت چرا این قدر خشکی
چرا دستات تو همه
اون سوالی که اینجا نوشته رو گفته ازم نپرسید !!!
اون قضیه دعوات چی بود
قهرت چی بود
و ...

اره اون مجریش کلا مزخرفه - هرکی اومده اونجا خواسته ضایعش کنه و فقط مختص علی صادقی نبود:2:احساس میکنه خیلی با مزس مردیکه ی مجری :27:

mehdi30nema
16-11-2010, 19:23
این بیژن همسایه علی صادقی تو این سریال نسبتی با علی صادقی داره ؟ خیلی کاراش شبیه اونه .

John Cena723
16-11-2010, 19:41
این بیژن همسایه علی صادقی تو این سریال نسبتی با علی صادقی داره ؟ خیلی کاراش شبیه اونه .

نه نسبتی ندارند. فقط با هم رفیقند...

mehdi30nema
16-11-2010, 20:48
نه نسبتی ندارند. فقط با هم رفیقند...

منظورم بیرون از سریال هست . مثلا پسر عمویی ، چیزی ؟

saeedadash
16-11-2010, 21:16
نام و نام خانوادگی: علی صادقی
تاریخ تولد: 14 آذر 1359
محل تولد: بیمارستان طرفه تهران
مدرک تحصیلی: فوق دیپلم کامپیوتر
ساکن: خیابان شریعتی تهران
................
علی صادقی متولد 14 آذر 59 است و در بیمارستان طرفه تهران متولد شده است. پدرش تراشکار و مادرش خانه دار است یک خواهر کوچکتر و یک برادر بزرگتر از خودش دارد.
بیوگرافی هنری وی شامل اثار زیر می باشد:
آفتاب عالم تاب، فرزندان ایران، تابستانه پاییزه زمستانه، دردسر والدین، پشت کنکوری ها، کوچه اقاقیا، هوو، خانه به دوش، ترش و شیرین، تیغ زن، ...
با مجموعه آفتاب عالم تاب ساخته امیر سماواتی و مازیار حبیبی نیا وارد عرصه ی سینما شد.
اصلاً اهل فوتبال نیست و بین سازها به گیتار برقی بیشتر علاقه دارد.
خود او کار کوچه ی اقاقیااش را بیشتر از بقیه دوست دارد.
بزرگترین آرزوی وی این است که آخر و عاقبتش به خیر باشد.
ایده ی وی در زندگی این است که یک مزرعه داشته باشد در استرالیا با گاو :)))
خوبی اخلاق وی این است که دروغ در کارش نیست. بدی اخلاقش هم اینه که خیلی رک است.
در زندگی بیشتر ازموسیقی گوش دادن لذت می برد.
کارتون مورد علاقه علی صادقی در دوران کودکی یه کارتون عروسکی به نام ارگ و جیرجیر. بن و سباستین، گامبا (یه موش بود که خونه شود گم کرده بود) یونیکو اسب شاخداراست.
................
فیلم‌شناسی:
* پیک نیک در جنگ (سیدرحیم حسینی، 1383)
* هشت پا (علیرضا داودنژاد، 1383)
* هوو (علیرضا داودنژاد، 1384)
* اگه میتونی منو بگیر (شاهد احمدلو، 1385)
* تیغ زن (علیرضا داودنژاد، 1385)
* حركت اول
*چپ دست (۱۳۸۴)
*پیک نیک در میدان جنگ (۱۳۸۳)
*آقا (۱۳۸۲)
*روایت سه گانه (اپیزود دوم، شوخی‌های خدا) (۱۳۸۲)

مجموعه های تلویزیونی:
* آفتاب عالم تاب
* کوچه اقاقیا (رضا عطاران)
* پشت کنکوری ها (پریسا بخت آور)
* خانه به دوش (رضا عطاران)
* متهم گریخت (رضا عطاران)
*3 در 4 ( مجيد صالحي )

ahriman323
16-11-2010, 21:18
منظورم بیرون از سریال هست . مثلا پسر عمویی ، چیزی ؟

نه هیچ نسبتی ندارن با هم!

saeedadash
16-11-2010, 21:18

shifter
16-11-2010, 21:36
امشب خيلي جالب و خنده دار بود:31:
مخصوصا از اونجايي تو خيابون فرش و صندلي گذاشتن:31:

pedram_sad
16-11-2010, 21:58
امشب خيلي جالب و خنده دار بود:31:
مخصوصا از اونجايي تو خيابون فرش و صندلي گذاشتن:31:
تاييد ميشه
واقعا باحال بود

اونجا كه يارو رفيق صادقي اومد ببرش چايي بده و بعدش هم ژيتزا اورد
يا اونجا كه صادقي گفت ماشين ميره تو شكممون باحال بود

گل مریم
16-11-2010, 23:27
اون بچه هایی که خاله شادونه باهاشون عکس گرفته تا جایی که من دیدم خواهر زاده های محمد رضا گلزار هستن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nar nia
16-11-2010, 23:59
يك روز با عوامل سريال شبانه «خوش‌نشين‌ها»

گام‌هايي در مسير طنز متفاوت
چندين سال است كه مخاطبان هميشگي شبكه‌هاي تلويزيوني عادت كرده‌اند كه بيننده پروپاقرص طنزهاي شبانه باشند. در اين مدت گونه‌هاي مختلف كمدي امتحان شدند و در نهايت دسته‌بندي مشخصي شكل گرفت كه نشان‌دهنده ميزان علاقه‌مندي مخاطبان به سبك‌هاي مختلف كمدي بود. سريال خوش‌نشين‌ها كه بتازگي از شبكه 3 سيما پخش مي‌شود، آخرين محصول كمدي ـ اجتماعي تلويزيون است. گفت‌وگو با عوامل و دست‌اندركاران اين مجموعه حرف‌ها و ناگفته‌هاي زيادي از روند توليد اين مجموعه داشت. خلاصه كلام اين كه همه چيز دست به دست هم داد تا خوش‌نشين‌ها مهمان پاييزي خانه‌‌هاي شما باشد.

جاي خالي خنده

مهران مهام همراه ايرج محمدي دو همراه هميشگي هستند كه اين بار تهيه‌كنندگي مجموعه طنز خوش‌نشين‌ها را به عهده دارند. مهام درباره روند توليد اين مجموعه معتقد است: من سال گذشته تهيه‌كنندگي مجموعه «زن‌بابا» به كارگرداني سعيد آقاخاني را به عهده داشتم و بعد از آن سريال «دلنوازان» را كه غيرطنز بود براي شبكه 3 كار كردم. راجع به ساختار برنامه‌هاي توليدي در تلويزيون بايد بگويم اين كه اين بار سراغ مجموعه‌اي اجتماعي با ساختار طنز رفتم به اين دليل بود كه پس از مشورت‌هايي كه با برخي دوستان و بويژه مدير گروه فيلم و سريال شبكه 3 سيما داشتم به اين نتيجه رسيديم كه مدتي است جاي خالي يك مجموعه طنز براي سرگرمي شبانه مخاطب خالي است. مي‌دانستم كه شبكه‌هاي مختلف توليدات غيرطنز متعددي داشتند و ساخت «خوش‌نشين‌ها» بهانه‌اي بود براي پر كردن اين جاي خالي. به عقيده من بايد روند ساخت مجموعه‌ها به گونه‌اي باشد كه به موازات برنامه‌هاي مختلف در شاخه‌هاي متفاوت براي هر فصل به تناسب خاص خود يك مجموعه با رگه‌هاي طنز داشته باشيم.

مهام معتقد است، زماني خستگي او و گروهش كاهش مي‌يابد كه مخاطبان از پخش مجموعه راضي باشند. وي مي‌گويد: وقتي مشغول تصويربرداري سكانس‌هاي خارجي در كوچه و خيابان هستيم، مردم از چند قسمت پخش شده راضي‌اند و همين كه لبخند شادي و رضايت هر شب بر لبانشان جاري باشد براي ما كافي است، چون مردم هستند كه ما هستيم.

موقعيتي براي طنز

مرتضي اصلان‌زاده، صدابردار مجموعه خوش‌نشين‌هاست. او مي‌گويد خوش‌نشين‌ها يك طنز موقعيت نيست، بلكه موقعيتي را مي‌سازد كه با طنز همراه است. وي صدابرداري يك كار 2?دوربينه را سختي اصلي مجموعه‌هاي روتين هر شبي مي‌داند. وي پيش از اين هم سابقه همكاري با سعيد آقاخاني را داشته است. اصلان‌زاده مي‌گويد بعد از گذشت 23 سال فعاليت در زمينه صدابرداري 8 روز است كه بازنشسته شده‌ام، به غير از مجموعه «زن‌بابا» و «ترش و شيرين» بقيه مجموعه‌هايي كه كار كردم، بيشتر در ژانر ملودرام بوده‌اند، با مهران مهام و ايرج محمودي قبلا كار كرده بودم و اميدوارم مجموعه خوش‌نشين‌ها هم مورد توجه علاقه‌‌مندان قرار بگيرد.

يك قصه مستقل

امير غفارمنش، بازيگر نقش دايي يونس در اين مجموعه است. غفارمنش با طنز «ساعت خوش» شروع كرد و بعد از حضور در مجموعه‌هاي حبيب‌آقا، عيد امسال و ... اين چندمين تجربه همكاري او با سعيد آقاخاني است. وي درباره نقش يونس مي‌گويد: نوع بازي من در اين كار به گونه‌اي است كه تلاش براي خنداندن مردم ندارد. اين پيشنهاد خود كارگردان بود كه كاراكترها براي ايفاي نقش طنز خود تلاش و تقلاي زيادي نداشته باشند و به همين اندازه كه موقعيت به آنها اجازه مي‌دهد كميك باشند. يونس شخصيت ساده و بي‌آلايشي است كه بي‌پيرايه خودش را معرفي مي‌كند. وي در پاسخ به اين سوال كه مجموعه خوش‌نشين‌ها قصه واحدي را براي ارائه شخصيت‌هايش به بيننده عرضه نمي‌كند، مي‌گويد: اتفاقا برعكس، اساس شكل‌گيري اين مجموعه بر مبناي تعريف قصه است. اتفاقي كه افتاد اين بود كه ما اصلا در اين كار تيپ‌سازي نداشتيم و تنها شخصيت‌ها بودند كه معرفي مي‌شدند، اين شخصيت‌ها هر كدام ويژه و متمايز از ديگري هستند.

غفارمنش معتقد است، خوش‌نشين‌ها تنها مجموعه‌اي بود كه طي سال‌هاي اخير فيدبك بسيار خوبي از تماشاگر گرفت؛ اتفاقي كه براي من فقط در مورد ساعت خوش افتاده بود. سعيد آقاخاني از قبل همه ميزانسن‌ها را مي‌داند و كارگرداني است كه هميشه دست پر سر صحنه مي‌آيد.

راستين 8 ساله پسر امير غفارمنش هم سر صحنه حضور دارد. وقتي از او مي‌پرسم كه آيا تمايلي براي حضور راستين در عرصه بازيگري دارد يا خير در جواب مي‌گويد: راستين علاقه زيادي به بازيگري دارد، ولي من ترجيح مي‌دهم پسرم بعد از 19 ـ 18 سالگي آن هم با تحصيلات آكادميك وارد اين حرفه شود.

يك تجربه پربازيگر

علي هاشمي، مدير برنامه‌ريزي پروژه خوش‌نشين‌هاست. او معتقد است جدا از تجربياتي كه در كارهاي دراماتيك داشتم، اين كار اولين حضور من در سمت برنامه‌ريز طنزهاي روتين شبانه بود. مشكل اصلي كه در اين كار وجود دارد، آماده نبودن متن‌هاست كه باعث مي‌شود نتوانيم همه صحنه‌هاي مربوط به يك لوكيشن را يكجا تصويربرداري كنيم. كار بشدت پربازيگر است همراه با تعداد لوكيشن‌هاي زياد. در خوش‌نشين‌ها صحنه‌هاي خارجي و سكانس‌هاي تعقيب و گريز زياد داريم و گاهي اتفاق مي‌افتد كه ساعت كاري ما در طول روز به 16 ـ 15 ساعت هم مي‌رسد.

مجموعه‌اي با صحنه‌پردازي رئال

قاسم تركاشوند، طراح صحنه و لباس اين مجموعه است، از سال 78 آغاز به كار كرده و تا امروز طراحي صحنه مجموعه‌ها و تله‌فيلم‌هاي زيادي را عهده‌دار بوده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه چقدر طراحي صحنه و لباس براي يك مجموعه طنز مي‌تواند آسان‌تر از يك كار درام باشد، مي‌گويد: به عقيده من اگر سخت‌تر نباشد، آسان‌تر نيست، چراكه خلاقيت بيشتري را مي‌طلبد. در اين نوع كارها ما تا حدودي شخصيت را بر مبناي رنگ لباس يا لوكيشني كه در آن زندگي مي‌كند به بيننده معرفي مي‌كنيم. در اين كار طبق صحبتي كه ابتداي كار با كارگردان داشتيم به اين نتيجه رسيديم كه فضا تا حد امكان رئال و به زندگي واقعي نزديك باشد و در انتخاب رنگ‌ها و حتي لباس‌ غلو نكرده باشيم. منطق قصه به من خيلي اجازه تعويض لباس نمي‌داد، چراكه ما خانواده‌اي داريم كه تازه از سفر برگشته‌اند و با اين قضيه روبه‌رو مي‌شوند كه همه چيز زندگي‌شان فروخته شده. به هر حال همه اين تلاش‌ها بر اين بود كه مخاطب را راضي نگه دارد. من بعد از برخي كارهاي پليسي مثل كارآگاهان و كلانتر، يك كار طنز را تجربه كردم و فقط دلم مي‌خواست زمان بيشتري در اختيار داشتم تا مي‌توانستم همه توانم را در اختيار كار و گروه بگذارم.

يك دوربين متحرك

فرزام گل‌سفيدي، تصويربردار اين مجموعه طنز است كه سال‌هاست در كنار برادرش، فرشاد گل‌سفيدي مشغول به فعاليت است. وي مي‌گويد: به هر حال راكوردنوري در اين گونه كارها بايد حفظ شود. كار ما هم 2 دوربينه است و اين كه ما در طول يك هفته ممكن است بارها به لوكيشن قبلي برگشت داشته باشيم. برادرم به عنوان مدير تصويربرداري كار رنگ و نور را خيلي خوب مي‌شناسد و اين كه قاعدتا يك كار طنز رنگ و نور خاص خود را مي‌طلبد. البته كار دوربين ما در اين پروژه خيلي ثابت نيست. دوربين خوش‌نشين‌ها براي القاي حس فانتزي خود يك دوربين متحرك است.

طرفدار طنز موقعيت

سپند اميرسليماني، نقش حامد را بازي مي‌كند. يك مهندس معماري كه در ابتداي داستان، ساك مسافرتي‌اش با دانيال (با بازي علي صادقي)‌ جابه‌جا مي‌شود و درگيري‌اي كه اين ميان اتفاق مي‌افتد خود، قصه‌هايي را به دنبال دارد. اميرسليماني خوش‌نشين‌ها را متفاوت از ديگر مجموعه‌هاي طنز مي‌داند. به عقيده او، اين كار هيچ لوكيشن ثابتي ندارد. سابق بر اين با سعيد آقاخاني در مجموعه «من يك مستاجرم» بازي داشته و علاوه بر يك بازيگر خوب، آقاخاني را يك كارگردان باسليقه و خوش‌اخلاق مي‌داند. او مي‌گويد: من از آقاخاني خيلي چيزها ياد گرفتم. وقتي در مورد نوع بازي‌اش از او مي‌پرسم، مي‌گويد: من نقش‌ها را بازي نمي‌كنم و خيلي عادي با آنها برخورد مي‌كنم. من طرفدار طنز موقعيت هستم و به نظرم در اين مجموعه مثلا اتفاق‌هايي كه براي حامد مي‌افتد، اينقدر مي‌تواند جذاب باشد كه ديگر مرا مجبور نمي‌كند حركاتي انجام دهم كه بر پايه آنها مخاطبم را بخندانم. از روند كار راضي هستم و در اينجا از مجموعه‌اي صحبت مي‌كنم كه همه دست به دست هم تلاش مي‌كنند تا مجموعه‌اي درست را پيش ببرند. خوشحالم كه در كنار 2 تهيه‌كننده محبوب و كاربلد و يك كارگردان خوشنام و بااخلاق مشغول به فعاليت هستم.

يك مادربزرگ دوست‌داشتني

حليمه سعيدي، نقش خاله‌قزي را به عهده دارد. پيش از اين هم در سريال «زن بابا» و «عيد امسال» بازي خوب و بامزه‌اش را ديده بوديم. خودش مي‌گويد: در همه زندگي‌ام بازيگر بوده‌ام. هيچ وقت دوست نداشتم در مجموعه‌اي نقش زن كسي را بازي كنم. هميشه نقش همسايه، خاله و نقش‌هاي اينچنيني را بازي مي‌كنم. اين مادربزرگ دوست?داشتني 76 ساله سينما و تلويزيون استعداد خوبي هم در بداهه‌گويي دارد و از مردم و نظر لطفي كه هميشه به او داشته‌اند، قدرداني مي‌كند.

يك پايان خوش

مصطفي تنابنده، دستيار اول كارگردان خوش‌نشين‌هاست. از رضايتي كه به كار وارد است ابراز خوشحالي مي‌كند. به عقيده او، اين مجموعه با برنامه‌ريزي درست و از پيش تعيين شده پيش مي‌رود. تنابنده مي‌گويد با توجه به ساعت كاري زياد، بچه‌هاي گروه خيلي ناراضي نيستند. وقتي از او مي‌پرسم كه به عنوان يكي از اعضاي اصلي اين گروه مي‌داند كه سرانجام شخصيت‌هاي داستان به كجا مي‌رسد و اين كه آخر داستان مشخص است يا نه، مي‌گويد: كم و بيش در جريان هستم و مطمئنم كه بيننده سريال خوش‌نشين‌ها در آخر راضي خواهد بود.

به هر حال مجموعه خوش‌نشين‌ها در حال پخش است و سعيد آقاخاني در همه اين سال‌ها ثابت كرده كه رگ خواب مخاطب خود را خوب مي‌شناسد. اين مجموعه پر از ستاره‌هاي طنز تلويزيوني است و بايد ديد سرانجام اين مجموعه 33 قسمتي با حال و هواي طنز در آخر به كجا كشيده خواهد شد. آيا خوش‌نشين‌ها خوش مي‌درخشد؟

شبنم مدني

جام جم

vroom
18-11-2010, 00:31
امشبش استثناً یکمی خنده دار بود:دی
مخصوصا اون تیکه ای که بچه هه گیر داده بود به حمید لولایی:27:

SA.JJ.AD
18-11-2010, 00:41
امشبش استثناً یکمی خنده دار بود:دی
مخصوصا اون تیکه ای که بچه هه گیر داده بود به حمید لولایی:27:

اره - من کلا این سریالو بخاطر مزخرف بودنش نگاه نمیکنم اما همیجوری داشتم شام میخوردم :31:او تیکشو دیدم و کلی حال کردم :31:زد پدر بچرو در اورد بعد میگه خیلی بچه ی با مزه ایییه :16::16:

alidata2010
18-11-2010, 00:44
کلا همون یه تیکش باحال بود . یکی زد پشت پسره با کله رفت تو بشقاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sAeEd_kHaAn
18-11-2010, 20:28
واقعا حرفي براي گفتن نداره همه حركات و حرفاي بازيگرا تكراريه و توي همه مجموعه هاي اينچنيني به كررات ديديم اصلا خلاقيت توي مجموعه هاي طنز ما از بين رقته تو هر مجموعه يكي 2تا ادم عتيقه هست اينجا هم اون يارو نگهبانه با خاله چيچي .... اصلا قابل مقايسه با قهوه تلخ نيست خدا اين مهران رو از ما نگيره

pedram_sad
18-11-2010, 20:45
واقعا حرفي براي گفتن نداره همه حركات و حرفاي بازيگرا تكراريه و توي همه مجموعه هاي اينچنيني به كررات ديديم اصلا خلاقيت توي مجموعه هاي طنز ما از بين رقته تو هر مجموعه يكي 2تا ادم عتيقه هست اينجا هم اون يارو نگهبانه با خاله چيچي .... اصلا قابل مقايسه با قهوه تلخ نيست خدا اين مهران رو از ما نگيره
با احترام به نظر شما اما خيلي ها ( عده كمي هم نيستن ) رو ميشناسم كه كاملا ( 180 درجه ) خلاف نظر شما رو دارن
به خصوص تيكه اخر رو

Majid-6120
19-11-2010, 11:56
اصلا مقایسه سریال قهوه تلخ با این سریال جایی نداره!.......طنز در مکان خودش زیباست و فکاهی هم در مکان خودش!

به نظر من این سریال خوش نشین ها بسیار سریال زیباییه!......و بازیگراش بهترین اجراشون رو داشتن!

برای اولین بار هم هست که صحنه های عجیبی در سریال های ایرانی میبینم ، مخصوصا این چند تا :

- اونجایی که مرجانه گلچین با دست زد تو سر علی صادقی !!!

- اونجایی که تویه دامپروری لادن داشت میوه پوست میکند ، با دستش زد به پهلوی دانیال ( علی صادقی) و بهش گفت بیا میوه بخور!!!!

- دانیال دو بار تویه طول سریال این جمله رو گفت : کامران خان شما چیز نگو!!!!

به نظرم داه واقعا یه سری تغییراتی توی صدا و سیما می افته!

SNOW PATROL
19-11-2010, 11:59
امیدوارم اینطور باشه !!!

Amir_oscar
19-11-2010, 18:00
طنز خوب بايد معنا داشته باشه! نه اينكه با فحش دادن هاي يك پيرزن مردم رو بخندونه!

fandak
19-11-2010, 18:09
خاله قزي به .... : شما جيب ما رو نزن ،‌ يا---رانه هم نمي خواهيم

SA.JJ.AD
19-11-2010, 18:37
طنز خوب بايد معنا داشته باشه! نه اينكه با فحش دادن هاي يك پيرزن مردم رو بخندونه!

کاملا تایید میشه - واقعا سریاله مزخرفیه لطفا کسی تعصب بیخودی خرج نکنه - 4 تا بازیگر مثلا محبوب :27::2:اوردن فک کردن اینا باشن حله و سریالو همه میبینند و لذت میبرند - در صورتی که بنده به شخصه تو دور و بریام همه از این سریال انتقاد میکنند و مخصوصا این سریالو وقتی با کارهای زیبای رضا عطاران در سال های گذشته مقایسه میکنیم واقعا میبینیم که یه فوق مزخرفه :2:

labkhand
19-11-2010, 23:17
اگر یه کم به آثار قدیمی طنز که توسط هنرمندان معروفی مثل چارلی چاپلین یا دیگر هنرمندان بازی شده دقت کنید می بینید هنر طنز بیشتر به حرکات زیبای شخص بستگی داره و کسی که بتونه با حرکات خودش و استفاده از محیط مردم رو متعجب و شاد کنه یک هنرمند طنز واقعی هست...متاسفانه طنزهای ایرانی که جدیدا ساخته میشه به محیط کمتر توجه میشه و بیشتر سعی دارند با حرف مردم رو بخندونند...به نظر من بهترین کارگردان طنز که تابحال دیدم محمدرضا هنرمند بوده و تابحال همه ی اثر های ایشون رو کاملا پسندیده ام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی به هر حال دیدن این سریال هم خالی از لطف نیست...بعضی وقت ها واقعا خنده دار میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_agha1981
20-11-2010, 00:42
به نظر من کسایی که میشینن پای اینجور سریال ها مثل خوش نشین ها ...
چون برنامه ای دیگه برای دیدن ندارن
حالا اگه به اینا یه ماهواره با 8000 تا کانال مختلف و متنوع بدی... ببینم بازم سر ساعت بخش خوش نشین ها حاضر میشن ماهواره رو خاموش کنن بشینن پای این سریال ؟
در ضمن اصلا خوش نشین ها رو با قهوه تلخ مقایسه نکنید که از زمین تا آسمون با هم فرق دارن ...

molaali
21-11-2010, 09:15
من این سریال رو نگاه میکنم چون اگه بخواهم این رو هم نبینم لابد باید حلالم کن و یا زیتون سرخ و ... رو ببینم!
اما من از آقا خانی انتظار یه همچین سریالی نداشتم. همیشه کارهای آقاخانی رو تحسین کردم مثل هندوانه شب یلدا یا حتی همون زن بابا. ولی این سریال واقعاً معنای خاصی نداره و فقط میخواد با حرف های عجیب و حرکت های عجیب تر که اکثرشون توهینه مردم رو بخندونه.

fandak
21-11-2010, 09:37
محمد كاسبي اومد ،‌صبا كمالي رفت

3Dmajid
21-11-2010, 19:07
اتفاقا منم تو فیلمش خیلی دنبال نکته ی مثبتم ... :10:
ولی خب فیلم طنزه دیگه ... فعلا مهم ترین نکته ی مثبتش واسم اینه که با خانواده میشینیم میبینیم میخندیم حالشو میبریم :31:
یه نکته مثبت دیگه این که دخترا میتونن مهریه شون رو ببخشن :27:

toolhelp
22-11-2010, 09:26
با ديدن اين سريال ديگه از حركات علي صادقي خندم نميگيره بيشتر دلم واسش ميسوزه چون حركاتش شبيه يه آدم عقب مونده مونگل شده..

علي صادقي با بازي تو اين سريال خودشو خراب كرد تاريخ مصرفش تموم شد....

molaali
22-11-2010, 10:28
با ديدن اين سريال ديگه از حركات علي صادقي خندم نميگيره بيشتر دلم واسش ميسوزه چون حركاتش شبيه يه آدم عقب مونده مونگل شده..

علي صادقي با بازي تو اين سريال خودشو خراب كرد تاريخ مصرفش تموم شد....

یک هفته پیش صادقی تو تلویزیون مهمان یه برنامه زنده شده بود. خودش گفت: میدونم این کارهای آخرم خیلی به هم شبیه شدن ولی کارگردان ها از من میخوان که این جوری بازی کنم.سعی میکنم در کارهای بعدی متفاوت باشم.

3Dmajid
22-11-2010, 14:25

علي صادقي با بازي تو اين سريال خودشو خراب كرد تاريخ مصرفش تموم شد....:10:

اون بنده خدا این کارارو میکنه که شاید یه خنده ای از منو تو بگیره .. توقع داری مثل جنتل منا رفتار کنه و منو توام بخندیم :20:
من که خیلی باش حال میکنم

سونامی
22-11-2010, 15:46
دوستان نکته مثبت که داره .

طرف به خاطر پول حاضر قید همه چیرو بزن آبرو و زن و زندگی و ..................

چقدر خار و دلیل میشه بعد حاضر به هرک سی رشوه بده :دی شریک کنه

علی صادقی یه دونه باشه :دی

درسته تو این فیلم بر عکس فیلم های گذشته جذاب نیست و تکراری هست ولی باید بگم خد متتون

تیکه های ناب میندازه و اون پسره حرکات و حتی لباس پوشیدن علی رو داره انجام میده :دی

خوب طنز علاوه بر خنده باید یه مفهومی برسونه که این فیلم داره میرسونه بستگی به بیننده داره

طنز .... لخ که به گفته یکی از برجسته ترین مداح ها (( حاج منصور ارضی:40: )) به مقدسات مردم داره توهین میکند

و من خوشم نیومد مثلا پدر سوخته چی هست >؟ تو دهنه همه افتاده .....

بچه 6 ساله میگه پدر سوخته

این البته نظر شخصی بنده هست و علاقه ای به دیدنش ندارم

دوستان من ایتن نوع کلاهبرداری رو دیدم از نزدیک برای یکی از اقوام پیش اومد

طرف رو میگیرن و چوب اونجاش میکننن :دی

البته راجه به طنز لخ من نظر شخصی دادم و به نظرات دوستان دیگه هیچ توهینی نمی کنم :دی

با لا خره هر کسی یه بر داشتی می کنه دیگه

fandak
22-11-2010, 16:08
ضربه فيلي پيني

toolhelp
22-11-2010, 16:33
:10:

اون بنده خدا این کارارو میکنه که شاید یه خنده ای از منو تو بگیره .. توقع داری مثل جنتل منا رفتار کنه و منو توام بخندیم :20:
من که خیلی باش حال میکنم

اتفاقا علي صادقي يكي ار معدود بازيگرايي بود كه ميتونست در نهايت جديت در بازي جوري بيننده رو بخندونه كه دلدرد بگيره ولي الان فقط داره مسخره بازي (مونگل بازي) در مياره بي مزه شده... واسه همين دلم ميسوزه كه بازيگر به اين خوبي داره از دور خارج ميشه...

meha
22-11-2010, 17:11
یک هفته پیش صادقی تو تلویزیون مهمان یه برنامه زنده شده بود. خودش گفت: میدونم این کارهای آخرم خیلی به هم شبیه شدن ولی کارگردان ها از من میخوان که این جوری بازی کنم.سعی میکنم در کارهای بعدی متفاوت باشم.

کارگردان خوش نشین ها با زن بابا که عیدامسال پخش شد یکی هست...اصلا حرکات علی صادقی توی خوش نشین ها در مقایسه با زن بابا هیج هست واقعا زن بابا حرکاتش جذاب بود...

D,Freeman
23-11-2010, 12:33
سریال زن بابا رو با حوصله ودقت ساختن...خود آقاخانی یه جا گفته بود برای ساخت این سریال چه قدر وقت داشت...الان یادم نیست...بنده خدا تو اون مدت کم کار بهتر نمیتونست ارائه بده!!!!!!تلویزیون هم که عاشق این جور سریالای آبکی که تو کمترین زمان ساخته بشن!!!کلا کار سفارشی بود ه کاری هم سفارش تلویزیون باشه اونم طنز بهتر ازاین درنمیاد...لااقل تو این چند سال اخیر بعد از کارائی مثل نقطه چین...پاورچین...کمربندهارو ببندین... ترش وشیرین وچند نمونه کم دیگه تمامی سریالای طنز که تلویزیون پخش شده یه چیز تو این مایه ها بود>>>>:2:

Lady parisa
23-11-2010, 13:05
درسته کار خیلی توپی نیست ولی از برنامه های زنده ای که چند نفر دارن الکی با چند نفر دیگه وقت مردمو می کشن بهتره!!!!
تازه از این سریال شبکه 5 که واقعا خیلی بهتره

ali_agha1981
23-11-2010, 15:13
اصلا نحوه وقت گذاشتن روی ساخت سریال مشخصه
صبح فیلم نامه متن رو مینوسن ..بعدازظهر میرن فیلمبرداری ...شب هم بخش میکنن...:13:

nar nia
23-11-2010, 16:09
پشت صحنه «خوش‌نشين‌ها» در راديو جوان

خبرگزاري فارس: گفت‌وگو با عوامل سريال «خوش نشين‌ها» روز جمعه در برنامه «كوپه هفتم» راديو جوان پخش مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه راديويي جوان از علاقه‌مندان به گويندگي و برنامه‌سازي راديويي دعوت به عمل مي‌كند.
علاقه‌مندان مي‌توانند به منظور شركت در مصاحبه از تاريخ شش تا دهم آذر ماه سال جاري از ساعت 9 الي 16 با شماره‌هاي 88884936 و 88884938 تماس حاصل كنند.

*«فريبا نادري» در راديو جوان
برنامه «بين خودمون باشه» راديو جوان در روز چهار شنبه 3 آذر ميزبان فريبا نادري خواهد بود.
به گزارش روابط عمومي راديو جوان، برنامه «بين خودمون باشه» كه كاري است از گروه جوان و فرهنگ راديو جوان، هر شب در گفت‌وگويي صميمانه با هنرمندان، سياست‌مداران، ورزشكاران و... به بررسي فعاليت‌ها، زندگي شخصي و... اين افراد مي‌پردازد، در اين برنامه با فريبا نادري بازيگر گفت‌وگو خواهد كرد.
«بين خودمون باشه» هر شب از ساعت 23:30 به سردبيري محمدعلي علائي و گويندگي مازيار فكري ارشاد از راديو جوان به روي آنتن مي‌رود.

*«خوش نشين‌ها» در راديو جوان كوپه نشين مي‌شوند
برنامه «كوپه هفتم» راديو جوان در روز جمعه5 آذر به موضوع جمع شدن‌هاي روز جمعه مي‌پردازد.
«كوپه هفتم» كه كاري است از گروه جوان و ورزش راديو جوان هر جمعه صبح سعي دارد در فضايي صميمي به همراه مخاطبين 90 دقيقه شاد و مفرح را رقم بزند، اين برنامه كه شامل بخش‌هايي چون كوپه اختصاصي (مهمان‌هاي ويژه)، كوپه آشپزي، كوپه موسيقي، كوپه جووني، كوپه خبر، كوپه عضو گيري و تلفن‌خانه است، مخاطب محور بوده و به كمك شنوندگان ساخته و پخش مي‌شود. اين جمعه كوپه هفتم به پشت صحنه خوش‌نشين‌ها رفته و با عوامل اين برنامه گفت‌وگو خواهدكرد.
كوپه هفتم هر هفته روزهاي جمعه از ساعت 9 به سردبيري و تهيه كنندگي ليدا عرفانيان و با گويندگي محمدرضا قلم‌بر و كوروش زارع‌پناه از راديو جوان به روي آنتن مي‌رود.

*طراحي روش جديد براي پنهان سازي اطلاعات در تصوير
برنامه «پلاسما»‌ راديو جوان در روز شنبه 6/9/89 به موضوع تبديل انواع ضايعات پلي استر به گرانول مي‌پردازد.
در اين برنامه با مصطفي خليفه سلطاني، كارشناس شيمي درخصوص تبديل انواع ضايعات پلي استر به گرانول گفت‌وگو خواهد شد.
همچنين در برنامه پلاسما روز دوشنبه 7/9/89 باآرزو تركمن، كارشناس ارشد مهندسي به موضوع طراحي روش جديد براي پنهان سازي اطلاعات در تصويرپرداخته خواهد شد.
برنامه «پلاسما» كاري است از گروه جوان و دانش كه به سردبيري پانته‌آ پاچنگي به تهيه كنندگي پروين شريف‌زاده و گويندگي پروين كرمي هر روز از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14 از راديو جوان به روي آنتن مي‌رود.

D,Freeman
23-11-2010, 21:32
امشب هم که>>>:41:
ولی این خاله قزی اگه نبود که هیچی!!!:31:
کبوتر با کبوتر گاز باگاز!!!!!!!!!:16::16::16:...

Hamid Hamid
23-11-2010, 21:48
آره خاله قزی فقط باحال بود...
علی صادقی هم بدک نبود اما حمید لولایی و سیروس گرجستانی خیلی کلیشه شدن مثل سریال های سابق آقاخانی و عطاران(به عنوان کارگردان) بازی میکنن.حالا اگه قبلا یه کدومشون هم بودن مردم میخندیدن اما الان جفتشون رو هم هیچ کاری نمیکنن!

molaali
23-11-2010, 21:50
امشب که فهش نداد و به کسی توهین نکرد. از همشون بهتر بود.

D,Freeman
23-11-2010, 22:23
امشب که فهش نداد و به کسی توهین نکرد. از همشون بهتر بود.

فحش هم اگه بده جوری میده که آدم ازخنده روده بر میشه!!!:31:...ولی اون تیکه ای که دانیال چمدون به دست داشت قهر میکرد هم بد نبود+اون تیکش که به خواهره گفت شهر که شلوغ بشه غورباقه هفتیر میکشه!!!:16:

labkhand
23-11-2010, 22:37
دوستان من به دلیل هماهنگ نبودن ساعت کاری با این فیلم نمیتونم این سریال رو ببینم و فقط تکرار فردا رو میتونم نگاه کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چند روزی هست هر چقدر صبر میکنم تا تکرار خوش نشین ها رو بذاره دائما برنامه های ورزشی می ذاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میتونم بپرسم تکرارش به چه ساعتی تغییر کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

D,Freeman
23-11-2010, 22:54
دوستان من به دلیل هماهنگ نبودن ساعت کاری با این فیلم نمیتونم این سریال رو ببینم و فقط تکرار فردا رو میتونم نگاه کنم....چند روزی هست هر چقدر صبر میکنم تا تکرار خوش نشین ها رو بذاره دائما برنامه های ورزشی می ذاره....میتونم بپرسم تکرارش به چه ساعتی تغییر کرده

فکر کنم2.30یا2.45دقیقه

D,Freeman
24-11-2010, 22:08
امشب دیگه نهایتش بود>>>:2:
ولی اگه این تیکه پرونیهای دانیال وخاله قزی نباشه که اصلا مزه نداره سریال...امشب اون تیکه تو رستوران خیلی باحال بود...میخواست تخم مرغو بزنه به یارو!!!انگار دوربینی درکار نبود ....خیلی واقعی به نظر می رسید!!!:31:

ferdfe
24-11-2010, 23:10

خاله قضی نه خاله قزی یستردی :31:

3Dmajid
25-11-2010, 00:10
رفیق دانیال خیلی باحاله :دی

far2009
25-11-2010, 08:51
آن جایی که علی صادقی جریان را فهمید . کاملا من را یاد سریال خانه بدوش انداخت . اصل و محتوای کلی داستان همان سریال خانه بدوش هست فقط جزئیاتش را تغییر دادند .

ولی خوب تیکه پرانی های خوبی داره و لااقل آدم باهاش میخنده . روند ماجرایی داستان هم خوبه

labkhand
27-11-2010, 15:29
از اردشیر خیلی بدم اومد وقتی که خواستگاری یونس رو بهم زد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nar nia
27-11-2010, 16:54
كريمي: «خوش‌نشين‌ها» يك مجموعه شاد بي‌ادعا است

خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه «خوش‌نشين‌ها» يك مجموعه شاد بي‌ادعاست، گفت: «خوش‌نشين‌ها» را بايد از زاويه سرگرمي ديد.

«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «خوش‌نشين‌ها» ساخته سعيد آقاخاني، اظهار داشت: اين مجموعه به شادي و سرگرمي صرف بها داده است و نمي‌توان آن را در عين حال يك اثر صرفا طنزآميز تلقي كرد.
وي با بيان اين كه سريال «خوش‌نشين‌ها» يك مجموعه شاد بي‌ادعاست، تاكيد كرد: به نظر من اشكالي ندارد كه اثري صرفاً شاد باشد. اما به شرط اين كه خنده برانگيزي، به مسلخ ابتذال برده نشود.
كريمي تصريح كرد: در سريال «خوش‌نشين‌ها»، گاه مرز بين لودگي، ابتذال و خنده برانگيزي از ميان مي‌رود و در خيلي مواقع مجموعه روي لبه تيغ حركت مي‌كند.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: سريال «خوش‌نشين‌ها» را بايد از زاويه سرگرمي ديد. اثري كه تلاش مي‌كند در شباهنگام پاييزي، مخاطبان را از روزمرگي دور كند و بايد گفت به رغم ضعف‌ها و نقايص، در اين زمينه نيز موفق است.
كريمي در ادامه در مورد «سعيد آقاخاني» نيز اظهار داشت: او در عرصه كمدي و ساخت آثار سرگرم‌كننده توانايي بالايي دارد اما بايد هشيارتر باشد و سعي كند از ابتذال فاصله بگيرد.
اين منتقد در ادامه در مورد بازي‌هاي سريال «خوش‌نشين‌ها» نيز خاطرنشان كرد: «مرجانه گلچين» بعد از سال‌ها دوباره فعال شده و نشان مي‌دهد اساساً از معدود بازيگراني است كه در حيطه كمدي و طنز حرفي براي گفتن دارد.
همچنين «سيروس گرجستاني» نيز بازي خوب و رواني دارد اما تا حدودي ضعف شخصيت‌پردازي مجموعه، در چگونگي ايفاي نقش و بروز توانايي او تأثير گذاشته است.

بی باک بی بال
27-11-2010, 21:52
امدم در خون تون سرکوچه تون نبود :31:

30vil
28-11-2010, 10:48
دوستان کسی میدونه چند قسمت از این سریال مونده؟

فکر کنم تا هفته دیگه باید تمومش کنن

malaki_mall
28-11-2010, 10:53
آن جایی که علی صادقی جریان را فهمید . کاملا من را یاد سریال خانه بدوش انداخت . اصل و محتوای کلی داستان همان سریال خانه بدوش هست فقط جزئیاتش را تغییر دادند .

ولی خوب تیکه پرانی های خوبی داره و لااقل آدم باهاش میخنده . روند ماجرایی داستان هم خوبه

فرق طتز و هجو همینه. :2:

s_paliz
28-11-2010, 15:01
يك منتقد با بيان اينكه «خوش‌نشين‌ها» يك مجموعه شاد بي‌ادعاست، گفت: «خوش‌نشين‌ها» را بايد از زاويه سرگرمي ديد.
خاک عالم....
منتقد مملکت مارو نگاه کن...

Mr.Pooya
29-11-2010, 00:11
این قسمت سریال خیلی قشنگ بود مخصوصاً اون سکانسی که حمید لولایی دستش رو از جای چراغ ماشین میکنه تو و علی صادقی هم دستش رو گاز میگیره :31::31: اون آخرش هم که اردشیر میگه دور بزن خیلی قشنگ بود

Lady parisa
29-11-2010, 10:17
درسته خیلی سریال پرمایه ای نیست.ولی به نظرم ساعت و روزهایی که پخش میشه خوبه!!!!حداقل بهتر از کانالهایی که پشت هم یه نفر داره با یه نفر یا چند نفر دارن با چند نفر دیگه ادای کارشناسارو درمی یارن
خلاصه یه جورایییی وقت می گذره دیگههههههههههههه

Lady parisa
29-11-2010, 10:25
این قسمت سریال خیلی قشنگ بود مخصوصاً اون سکانسی که حمید لولایی دستش رو از جای چراغ ماشین میکنه تو و علی صادقی هم دستش رو گاز میگیره :31::31: اون آخرش هم که اردشیر میگه دور بزن خیلی قشنگ بود

آره قشنگ بود.ولی به نظرم اون قسمتی که صدری به جای اردشیر برای سهامدارا چایی می یاره!!!!
می ریزه روی میز چند تا چک ÷شت هم به اون آقا که از بالا براش هماهنگ می کنن,می زنه اونم جالب بود:11:

Mr.Pooya
29-11-2010, 15:35
درسته خیلی سریال پرمایه ای نیست.ولی به نظرم ساعت و روزهایی که پخش میشه خوبه!!!!حداقل بهتر از کانالهایی که پشت هم یه نفر داره با یه نفر یا چند نفر دارن با چند نفر دیگه ادای کارشناسارو درمی یارن
خلاصه یه جورایییی وقت می گذره دیگههههههههههههه

ببخشیدا ببخشیدا معذرت میخوام ولی شما که میگی چند نفر دارند ادای کارشناسارو در میارن الان خودتون دارید چکار می کنید ؟؟ کارشناس شدید دارید فیلم رو نقد میکنید دیگه نه ؟؟

باز هم معذرت خواهی میکنم اصلاً قصد توهین یا جسارت ندارم سوتفاهم نشه:11:

molaali
29-11-2010, 18:58
ببخشیدا ببخشیدا معذرت میخوام ولی شما که میگی چند نفر دارند ادای کارشناسارو در میارن الان خودتون دارید چکار می کنید ؟؟ کارشناس شدید دارید فیلم رو نقد میکنید دیگه نه ؟؟

منم نمی خوام ناراحتت کنم ولی شما فرق بین نقد کردن و نظر شخصی رو نمیدونی؟
هر کسی میاد اینجا و نظر خودش رو در مورد سریال میگه. این اشکالی داره؟ انتظار داری مثل... بشینیم و در مورد فیلمی که نگاه میکنیم هیچ نظری ندیم؟

Mr.Pooya
29-11-2010, 19:10
هر کسی میاد اینجا و نظر خودش رو در مورد سریال میگه. این اشکالی داره؟ انتظار داری مثل... بشینیم و در مورد فیلمی که نگاه میکنیم هیچ نظری ندیم؟

نمیگم نظر ندین اتفاقاً نظر دادن خیلی چیز خوبیه ولی نه اینکه وارد بحث های تخصصی تر بشیم. من فرق بین نظر شخصی و کارشناسی را میدونم ولی خیلی ها هستند که دارند وارد بحث های کارشناسانه می شوند که اصلاً کار خوبی نیست.

meha
29-11-2010, 19:28
به نظر من 2تا از شوت ترین افراد سریال سارا و حامد هستند...اون قسمتی که حامد اومد در خونه سارا اینا گفت چرا بابات اینطور گفته از اولش تا آخرش خیلی باحال بود....

tintiryol
29-11-2010, 21:02
عجب چیزیه این علی صادقی، 4 لیتری رو خیلی خوب اوومد!!:D بچگی سوخت!

shifter
29-11-2010, 21:31
اقا اين قسمت فوق العاده بود!!
سر اين بچه ها بالا كلي خنديدم:31:

pedram_sad
29-11-2010, 21:42
من كه كم كم داره حالم گرفته ميشه ار ر به پايان بودن اين سريال
شبكه هاي ديگه يك مشت .... دارن پخش ميكنن كه اصلا نميتونه جايگزين بشه

اين علي صادقي نبود سريال كلا ميخوابيد

Mr.Pooya
29-11-2010, 22:12
سلام
این قسمت بچه های بالا خیلی جالب بود مخصوصاً اونجا که میگه 007 و 008 :27::27:و اونجا که بچه های بالا میخوان برن که صدری خیلی مودبانه تهدیدش میکنه میکنه بمون تا جناب سرهنگ بیاد:31::31:

Mr.Pooya
29-11-2010, 22:57
فقط دیفس دیفس خودمون دیفس دیفس . ولی از اردشیر و تورج خیلی خوشم میاد سر همه کلاه میزارن ولی سرشون کلاه نمیره مخصوصاً صدری حال بچه های بالا رو خیلی خوب گرفت دلم خنک شد. حیف که چک سهام دارا رو خریدند مگر نه اونوقت میگفتم بچه های بالا بیان پیگیر کار بشند :31: بچه های بالا کارشون رو خوب بلدند:31:

vista7
29-11-2010, 23:02
یه فلیپینی به همتون میزنم پخش شید رو زمین :دی

Lady parisa
30-11-2010, 09:13

به قول تیکه کلام یکی از بچه ها!!چی بگم والااااااااا
امضای شما شاید بتونه جواب خودتونو بده.بحث کارشناسانه کردن با یه چیزی به زور به خورد آدم دادن فرق داره.و به قول دوستمون من فقط نظر شخصیمو گفتم مثل شما که فقط نظرتونو گفتین!!:19:

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

:11::11::11::11::11::11::11:
مرسی
:27:

Mr.Pooya
30-11-2010, 14:39
به قول تیکه کلام یکی از بچه ها!!چی بگم والااااااااا
امضای شما شاید بتونه جواب خودتونو بده.بحث کارشناسانه کردن با یه چیزی به زور به خورد آدم دادن فرق داره.و به قول دوستمون من فقط نظر شخصیمو گفتم مثل شما که فقط نظرتونو گفتین!!:19:

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

:11::11::11::11::11::11::11:
مرسی
:27:

سلام
من کاری ندارم به اینکه شما میگی کارشناسانه یا بزور به خورد آدم دادن خودت اسمش رو کارشناسی گزاشتی. نظر شخصی چیز خوبی ولی به شرطی که وارد نظر کارشناسانه نشود. به قول یک نفر: ایرانی جماعت کارشناسه. حالا دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم که بعضی ها متوجه بشوند.

pcforlife
30-11-2010, 14:45
کیسه های پول با کیسه زباله جابه‏جا نشد؟:31:

Mr.Pooya
30-11-2010, 15:06
کیسه های پول با کیسه زباله جابه‏جا نشد؟:31:

باید ببینیم چی میشه ولی اگر جا به جا شده باشه حال من یکی خیلی گرفته میشه . ولی این صدری چقدر زرنگه :31: البته بعضی جاها هم بدجور گاف میده . اگر کیسه پول با کیسه زباله جا به جا شده بود زنگ میزنم بچه های پایین بیان :27: :27:

Lady parisa
30-11-2010, 15:21
باید ببینیم چی میشه ولی اگر جا به جا شده باشه حال من یکی خیلی گرفته میشه . ولی این صدری چقدر زرنگه :31: البته بعضی جاها هم بدجور گاف میده . اگر کیسه پول با کیسه زباله جا به جا شده بود زنگ میزنم بچه های پایین بیان :27: :27:

تصورش خیلی خنده دار می شه البته توی سریال خدا نکنه برای آدم اتفاق بیفته
ولی بچه های پائین رو خوب اومدی:31:

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

سلام
من کاری ندارم به اینکه شما میگی کارشناسانه یا بزور به خورد آدم دادن خودت اسمش رو کارشناسی گزاشتی. نظر شخصی چیز خوبی ولی به شرطی که وارد نظر کارشناسانه نشود. به قول یک نفر: ایرانی جماعت کارشناسه. حالا دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم که بعضی ها متوجه بشوند.

:18::18::18::18::18::18:

Mr.Pooya
30-11-2010, 15:50
تصورش خیلی خنده دار می شه البته توی سریال خدا نکنه برای آدم اتفاق بیفته
ولی بچه های پائین رو خوب اومدی:31:

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

:18::18::18::18::18::18:

بله چیه ؟؟ نظرتون رو درباره پست نگفتید !!

Sara
30-11-2010, 16:11
یه کم کل کل تاپیک رو بیارین پایین لطفاً . هر کس نظر خاص خودشو داره و میتونه بیانش کنه بدون اینکه لازم باشه حتماً توجیهش کنیم که اشتباه میکنه .

nar nia
30-11-2010, 19:01
تصويربرداري «خوش‌نشين‌ها» تا يك روز قبل از پخش آخرين قسمت

تصويربرداري سريال «خوش‌نشين‌ها» تا يك روز قبل از پخش آخرين قسمت از اين مجموعه‌ي طنز، ادامه دارد.

مهرام مهام، يكي از تهيه‌كنندگان سريال «خوش‌نشين‌ها» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام خبر بالا خاطرنشان كرد: تصويربرداري سريال «خوش‌نشين‌ها» همچنان ادامه دارد و متن‌ها نيز در حال نگارش است.

او احتمال داد آخرين قسمت از سريال سعيد آقاخاني، يكشنبه ـ 14 آذر ماه ـ به روي آنتن برود و ادامه داد: تصويربرداري «خوش‌نشين‌ها» تا شنبه ـ 13 آذر ماه ـ ادامه خواهد داشت.

به گزارش ايسنا، سريال «خوش‌نشين‌ها» به تهيه‌كنندگي ايرج محمدي و مهران مهام در مدت زمان بيش از 1500 دقيقه توليد شد. اين سريال كه پيش از اين «بخت برگشته» نام داشت، با بازي سيروس گرجستاني، مرجان گلچين، حميد لولايي و علي صادقي تمامي روزهاي هفته، به جز پنجشنبه‌ها از شبكه سه سيما پخش مي‌شود. داستان اين سريال به اين صورت است كه صدري از دوست و شريكش، اردشير بي‌خبر است همين مساله باعث آشفتگي او و خانواده اردشير مي‌شود. جست‌وجوي آفاق و همسر اردشير و فرزندانش باعث مي‌شود آن‌ها با ماجراهايي روبه‌رو شوند كه زندگي آن‌ها را دستخوش حوادث جديدي مي‌كند.

nar nia
30-11-2010, 19:25
بازیگر نقش"آفاق"درخوش‌نشین‌ها

آخرین نیوز: مرجانه گلچین (زادهٔ ۲ اسفند ۱۳۴۷ در تهران)، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. وی خواهر منیژه گلچین (بازیگر) و دخترعموی نادیا گلچین (بازیگر) است.

گلچین در نوجوانی به هنرستان موسیقی رفت و در رشته تخصصی نوازندگی تئاتر فارق‌التحصیل شد.

او با تشویق خواهرش منیژه که در آن زمان بازیگر بود به بازیگری در تئاتر پرداخت. با بازی در مجموعه تلویزیونی «آئینه» پا به تلویزیون گذاشت و پس از آن در چند سریال تلویزیونی دیگر و در سینما به ایفای نقش پرداخت.

Mahdi/s
30-11-2010, 21:44
دیالوگ های ضعیف و بی محتوا ........... فیلم نامه تکراری............ .بازی مصنوعیشون کم بود....سوتی هم اضافه شد بهش....این قسمت علی صادقی که پیتزا آورده بود ثلا از پایین که زنگ میزنه آیفون تصویری هست....اما وقتی حمید لولایی آیفون رو جواب میده از این قدیمی هاست.....جالبیش اینکه علی صادقی داره سعی میکنه جلوی دوربین هم با دستش بگیره.....واقعا خسته نباشن...

pedram_sad
30-11-2010, 22:24
امشب حسابي خنديدم
دمشون گرم واقعا

اون تيكه درگيري علي صادقي با داييش واقعا باحال بود
يا اونجا كه بيژن گفت هر چي بدي ميكشم

Mr.Pooya
30-11-2010, 22:44
بیژن جداً خیلی باحاله .

vroom
30-11-2010, 23:13
:دی

Mr.Pooya
01-12-2010, 12:38
:دی

گردنش یکم ضایع شده معلومه با Photoshop درست شده.

labkhand
01-12-2010, 14:42
بیژن جداً خیلی باحاله .

شباهت زیادی هم به علی صادقی داره...اینا با هم خویشاوندی ندارند؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از اون تیکه ی هوالباقی بیژن هم خیلی خوشم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Pooya
01-12-2010, 14:51
شباهت زیادی هم به علی صادقی داره...اینا با هم خویشاوندی ندارند؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از اون تیکه ی هوالباقی بیژن هم خیلی خوشم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره من هم از اون قسمت بیژن خیلی خوشم اومد ولی حیف نقشش خیلی کمه.

shifter
01-12-2010, 21:16
شايد اشتباه ميكنم اما به نظرم تو تدوين اين قسمت سوتي خفني دادن:31:
چند قسمت مثلا اونجايي كه دانيال و مهران رجبي ميرن شركت دنبال اردشير و اونجا لولايي درو روشون ميبنده مال قسمت قبل بود كه لا به لاي اين قسمت هم دوباره نشونش دادن:31:
اون جايي هم كه مرجانه گلچين خواب بود و تلفن زنگ زد اخرش بود...واقعا مرجانه گلچين قشنگ و دلنشين بازي ميكنه:40:

R O O T
01-12-2010, 21:22
چه عجب بالاخره حرکت فیلیپینی رو از قزی جتلی دیدیم :31:

John Cena723
01-12-2010, 22:27
چند قسمت مثلا اونجايي كه دانيال و مهران رجبي ميرن شركت دنبال اردشير و اونجا لولايي درو روشون ميبنده مال قسمت قبل بود كه لا به لاي اين قسمت هم دوباره نشونش دادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قطعا اشتباه می کنی. این قسمت ها با سکانس های قسمت جدید ادغام شده بود.

Mr.Pooya
01-12-2010, 22:37
شايد اشتباه ميكنم اما به نظرم تو تدوين اين قسمت سوتي خفني دادن:31:
چند قسمت مثلا اونجايي كه دانيال و مهران رجبي ميرن شركت دنبال اردشير و اونجا لولايي درو روشون ميبنده مال قسمت قبل بود كه لا به لاي اين قسمت هم دوباره نشونش دادن:31:
اون جايي هم كه مرجانه گلچين خواب بود و تلفن زنگ زد اخرش بود...واقعا مرجانه گلچين قشنگ و دلنشين بازي ميكنه:40:

سلام.

نه فقط اون صحنه نبود خیلی از حاهاش اینطوری شده بود لا به لای سکانس های قسمت قبل داشت سکانس جدید نشون میداد.

errmii
01-12-2010, 22:40

درسته ولی این ضعف تدوین رو می رسونه.تقریبا نصف سکانس های قسمت قبل رو امشب هم دیدیم!

Mr.Pooya
01-12-2010, 22:42
دیالوگ های ضعیف و بی محتوا ........... فیلم نامه تکراری............ .بازی مصنوعیشون کم بود....سوتی هم اضافه شد بهش....این قسمت علی صادقی که پیتزا آورده بود ثلا از پایین که زنگ میزنه آیفون تصویری هست....اما وقتی حمید لولایی آیفون رو جواب میده از این قدیمی هاست.....جالبیش اینکه علی صادقی داره سعی میکنه جلوی دوربین هم با دستش بگیره.....واقعا خسته نباشن...

بازی مصنوعی !! :18::18:

اشتباه می کنید اگر دقت می کردید علی صادقی وقتی داره از پایین حرف میزنه اصلاً نمیخواد جلو آیفن رو بگیره پس معلوم میشه میدونه گوشی بالا تصویری نیست پس نمیشه گفت سوتی بود. وقتی حرف اش تمام میشه با حمید لولایی و اون در رو باز میکنه علی صادقی چون داشت با صدای خودش حرف میزد دستش رو روی بلندگو آیفن میزاره که اگر گوشی دست حمید لولایی است صداش رو نشنود و متوجه قضیه نشود. حالا این کجاش سوتی بود ؟؟

SNOW PATROL
01-12-2010, 22:52

اشتباه می کنید اگر دقت می کردید علی صادقی وقتی داره از پایین حرف میزنه اصلاً نمیخواد جلو آیفن رو بگیره پس معلوم میشه میدونه گوشی بالا تصویری نیست پس نمیشه گفت سوتی بود. وقتی حرف اش تمام میشه با حمید لولایی و اون در رو باز میکنه علی صادقی چون داشت با صدای خودش حرف میزد دستش رو روی بلندگو آیفن میزاره که اگر گوشی دست حمید لولایی است صداش رو نشنود و متوجه قضیه نشود. حالا این کجاش سوتی بود ؟؟

دوست عزیز به هیچ وجه از نظر فنی امکان نداره که
نصف یه ایفون تصویری باشه نصف دیگه صوتی نمیدونستید بدونید !!

dimah2005
01-12-2010, 22:55

اتفاقا
علی صادقی به اون دوتای دیگه میگه برید اونطرف تا نبینتتون،

مطمئنن، پایین رو تصویری فرض کردن ، بالا هم که از این قدیمی ها بود،

Mr.Pooya
01-12-2010, 23:07
دوست عزیز به هیچ وجه از نظر فنی امکان نداره که
نصف یه ایفون تصویری باشه نصف دیگه صوتی نمیدونستید بدونید !!

سلام
اون قسمتش درسته من هم قبول دارم ولی بقیش رو عرض می کنم که سوتی در کار نبوده.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

اتفاقا
علی صادقی به اون دوتای دیگه میگه برید اونطرف تا نبینتتون،

مطمئنن، پایین رو تصویری فرض کردن ، بالا هم که از این قدیمی ها بود،

ولی اگر اینطوری بود علی صادقی سعی میکرد جلو آیفن رو با دستش بگیره در حالی که خودش جلو آیفن استاده بود و فقط تغییر صدا داد.

mohsen_gh1991
01-12-2010, 23:07
درسته ولی این ضعف تدوین رو می رسونه.تقریبا نصف سکانس های قسمت قبل رو امشب هم دیدیم!
ضعف تدوین نیست....بالاخره باید تا روز قبل محرم ادامه پیدا کنه مجیورن آب قاطیش کنن:27:

dimah2005
02-12-2010, 00:03
سلام
اون قسمتش درسته من هم قبول دارم ولی بقیش رو عرض می کنم که سوتی در کار نبوده.

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

ولی اگر اینطوری بود علی صادقی سعی میکرد جلو آیفن رو با دستش بگیره در حالی که خودش جلو آیفن استاده بود و فقط تغییر صدا داد.

دقیقا امروز که دوباره تکراری پخش کرد دیدم که همین کار رو کرد، با دست جلوی ایفون رو گرفت ،

Mr.Pooya
02-12-2010, 00:14
دقیقا امروز که دوباره تکراری پخش کرد دیدم که همین کار رو کرد، با دست جلوی ایفون رو گرفت ،

با دست جلو آیفن رو گرفت که صداش نره بالا نه تصویرش رو نبینه.

dimah2005
02-12-2010, 00:21
با دست جلو آیفن رو گرفت که صداش نره بالا نه تصویرش رو نبینه.

من می گم نره تو می گی بدوش؟

این بحث هیچ فایده ای نداره ، بهتره ادامه هم ندید شما ، کلام اخر، به اون تا گفت برید اونور تا نبینتتون،

Mr.Pooya
02-12-2010, 00:25
حالا یک سوتی دادند رفت دیگه. من هم قبول دارم سوتی دادند ولی میگم خود دانیال طوری رفتار کرد که میدونست موقعی که داره حرف میزنه تورج نمیبینش ولی این که به اون دوتا گفت برید کنار آره اشتباه کرد. دیگه ادامه ندید

shifter
02-12-2010, 12:56
ديدي كه من درست ميگفتم:31:
موقع تدوين سرشون شلوغ بوده از دستشون در رفته...
وگرنه نشون دادن چند صحنه از قسمت قبل لابه لاي قسمت جديد كه معني نداره. اصلا ربطي نداشت!

smallfrank
02-12-2010, 13:20
سلام

از دوستان کسی میدونه کلا چند قسمته ؟ و چندتا دیگه تا آخرش مونده...؟

Mr.Pooya
02-12-2010, 13:38
سلام

سلام

دقیق نه ولی دیگه چیز زیادی ازش نمونده تا قبل از محرم تمامش می کنند.

molaali
02-12-2010, 18:14
سلام

قسمت آخرش یکشنبه است

nar nia
02-12-2010, 18:29
عکسهای دیدنی مرجانه گلچین ( آفاق خوش نشین ها ) و همسرش

مرجانه گلچین ( بازیگر سینما و تلویزیون ) همسر کریم آتشی ( تهیه کننده و کارگردان سینما )
نام اصلی: مرجانه دلدار گلچین
تاریخ تولد: ۱۳۴۷

خواهر منیژه دلدار گلچین (بازیگر سینما)

دختر عموی نادیا گلچین (بازیگر سینما)

در نیمه دوم دهه شصت، بازیگر معروف و مشهور سریالهای تلویزیون بود و اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد توانست چهره قابل قبولی در میان عامه تماشاگران از خود به نمایش بگذارد.

در سنین نوجوانی به هنرستان موسیقی رفت و پس از چهار سال در رشته تخصصی نوازندگی تئاتر فارغ التحصیل شد و پس از آن به تشویق خواهرش منیژه که خود در آن زمان بازیگر بود بر روی صحنه ی تئاتر رفت. بعد از چندی به عضویت گروه تئاتر ملی به سرپرستی آقای هاتفی درآمد و به اتفاق گروه به خارج از کشور اعزام شد. سپس پیشنهاد بازی در مجموعه ی تلویزیونی «آئینه» را پذیرفت و بعد از پایان این مجموعه در چند سریال پی در پی حاضر شد و در سینما نیز به عنوان بازیگر فعال حضور پیدا کرد.

شاید بازی او در فیلم های شب بیست و نهم و چشم هایم برای تو در ذهن مخاطب عام مانده باشد.

او در سالهای 74 و 75 و بخصوص با بازی در فیلم های کریم آتشی ضعیفترین و یا شاید بدترین نمره را در کارنامه خود ثبت کرد.
بیوگرافی کریم آتشی
كريم آتشي متولد 1343 شهرري، داراي مدرك دكتراي علوم سياسي و كارشناسي مهندسي عمران مي باشد. وي فعاليت هنري را با كارگرداني فيلم هاي كوتاه و فعاليت سينمايي را در سال 1369 آغاز كرد و نخستين تجربه سينمايي او فيلم «پنجاه روز التهاب» است.

Mr.Pooya
02-12-2010, 20:40
عکسهای دیدنی مرجانه گلچین ( آفاق خوش نشین ها ) و همسرش

مرجانه گلچین ( بازیگر سینما و تلویزیون ) همسر کریم آتشی ( تهیه کننده و کارگردان سینما )
نام اصلی: مرجانه دلدار گلچین
تاریخ تولد: ۱۳۴۷

خواهر منیژه دلدار گلچین (بازیگر سینما)

دختر عموی نادیا گلچین (بازیگر سینما)

در نیمه دوم دهه شصت، بازیگر معروف و مشهور سریالهای تلویزیون بود و اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد توانست چهره قابل قبولی در میان عامه تماشاگران از خود به نمایش بگذارد.

در سنین نوجوانی به هنرستان موسیقی رفت و پس از چهار سال در رشته تخصصی نوازندگی تئاتر فارغ التحصیل شد و پس از آن به تشویق خواهرش منیژه که خود در آن زمان بازیگر بود بر روی صحنه ی تئاتر رفت. بعد از چندی به عضویت گروه تئاتر ملی به سرپرستی آقای هاتفی درآمد و به اتفاق گروه به خارج از کشور اعزام شد. سپس پیشنهاد بازی در مجموعه ی تلویزیونی «آئینه» را پذیرفت و بعد از پایان این مجموعه در چند سریال پی در پی حاضر شد و در سینما نیز به عنوان بازیگر فعال حضور پیدا کرد.

شاید بازی او در فیلم های شب بیست و نهم و چشم هایم برای تو در ذهن مخاطب عام مانده باشد.

او در سالهای 74 و 75 و بخصوص با بازی در فیلم های کریم آتشی ضعیفترین و یا شاید بدترین نمره را در کارنامه خود ثبت کرد.
بیوگرافی کریم آتشی
كريم آتشي متولد 1343 شهرري، داراي مدرك دكتراي علوم سياسي و كارشناسي مهندسي عمران مي باشد. وي فعاليت هنري را با كارگرداني فيلم هاي كوتاه و فعاليت سينمايي را در سال 1369 آغاز كرد و نخستين تجربه سينمايي او فيلم «پنجاه روز التهاب» است.

سلام

دوست عزیز لطفاً عکس ها را در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دهید که تاپیک شلوغ نشود.

pedram_sad
02-12-2010, 22:13
اين مرجانه گلچين اهل كجاست ؟
از رو لهجش ميگم

mohammadirani
03-12-2010, 14:02
اين مرجانه گلچين اهل كجاست ؟
از رو لهجش ميگم

گیلانی هستش اصالتا یا شایدم بزرگ شده گیلانه

به هر حال پدر و مادرم میگند از قدیم اونو بارها تو رشت دیدند
.
.
.

راستی امشب پخش نمیشه؟؟؟

pedram_sad
03-12-2010, 15:51
گیلانی هستش اصالتا یا شایدم بزرگ شده گیلانه

به هر حال پدر و مادرم میگند از قدیم اونو بارها تو رشت دیدند
.
.
.

راستی امشب پخش نمیشه؟؟؟
حدس ميزدم
امشي نه
اون سريال 2 زاري رو ميخوان قسمت اولش رو پخش كنن

Lady parisa
04-12-2010, 09:54
بله چیه ؟؟ نظرتون رو درباره پست نگفتید !!

:19::19::19::19::19:
:18::18::18::18:

Lady parisa
04-12-2010, 10:02
حدس ميزدم
امشي نه
اون سريال 2 زاري رو ميخوان قسمت اولش رو پخش كنن

موافقم
سریالای ایرانی مثل آش رشته می مونه طول می کشه تا جا بیفته!!!
سریالای ایرانی رو چند قسمت اول رو نبینی چیز زیادی از دست نمی دی!!!!
وسطای سریال رو نبینی خبری نیست .کشاکش عشقی بین دختر و پسر سریاله یا یه هیجان مزخرف مالی و ...
آخرش و ببینی تازه متوجه می شی خوب شد 50-60 قسمت رو ندیدی که سرکار بودی تازه کلی هم توی پخش هفتگی سریال یا پخش زنده برنامه ای فوتبالی .شهادتی چیزی بوده
و .....
الی ماشاء الله
حالا نظر دیگر دوستان در نوع خودش محترمه

Mr.Pooya
04-12-2010, 16:40
:19::19::19::19::19:
:18::18::18::18:

شما رفتی صفحات قبل رو بگردی پست من رو پیدا کنی نقل قولش کنی :27::27:

دیگه ادامه ندید که تاپیک از موضوع خودش منحرف نشود.

shifter
04-12-2010, 21:07
علي صادقي بعد از اينكه فهميد خونه باغ مال باباشه:
بابا عجب مكاني رديف كردي!:27:

ahriman323
04-12-2010, 21:15
داستان جالب شد حالا کی پولها را پیچونده!

علی صادقی روی کارتن جای چراغ عقب ماشین را در اورده بود از توی سوراخ دنبال ادرس میگشت:31::27:

Mr.Pooya
04-12-2010, 21:49
علی صادقی خیلی قشنگ با حال بود اینطور که بوش میاد مثل اینکه کار مهشید بوده پول ها رو برداشته انقدر بدم میاد از مهشید. کثافت(این تو دلم مونده بود:31:). فردا تمام میشه ببینیم کی پول ها رو برداشته. ولی حمید لولایی هم خیلی باحال بود این قسمت مخصوصاً اونجا که حالش بد شده بود:31:.

Ghaioom
05-12-2010, 10:00
سلام
خیلی فیلم باحالیه ولی داره تموم میشه! :31:
فیلمای علی صادقی خیلی خوبه :31:اون قزیه هم خیلی میخندونه تازگیا D:
فیلم شبیه به این هم داریم که بعد از این بخوان پخش کنن؟

Lady parisa
05-12-2010, 10:10
شما رفتی صفحات قبل رو بگردی پست من رو پیدا کنی نقل قولش کنی :27::27:

دیگه ادامه ندید که تاپیک از موضوع خودش منحرف نشود.

ببین end تو مخیییی ااااا
نخونده،متوجه نشده هم پست نده!!!!!!!

---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

سلام
خیلی فیلم باحالیه ولی داره تموم میشه! :31:
فیلمای علی صادقی خیلی خوبه :31:اون قزیه هم خیلی میخندونه تازگیا D:
فیلم شبیه به این هم داریم که بعد از این بخوان پخش کنن؟

بنده خدا پیر زن
ازش می خوان که از دیوار بره بالا .با این کهولت سن!!
جالبه هااااا.
:31::31:
می دونین کجاش جالب تر!1
اینکه مهشید و اردشیر با هم دستشون توی یه کاسه باشه!که البته توی تلویزیون یه همیچین صحنه ای محاله ممکنه!!
ولی آفاق دیگه جدا سکته می کرد.

yahoda
05-12-2010, 14:16
پایان سریال _مثل پایان سریالهای دیگه تلویزیون _ یکجور و مثبت و دور از تمام قسمتهای دیگه سریاله .

Lady parisa
05-12-2010, 14:35
مرجانه گلچین (زادهٔ ۲ اسفند ۱۳۴۷ در تهران)، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. وی خواهر منیژه گلچین (بازیگر) و دخترعموی نادیا گلچین (بازیگر) است.

به گزارش دمساز گلچین در نوجوانی به هنرستان موسیقی رفت و در رشته تخصصی نوازندگی تئاتر فارق‌التحصیل شد. او با تشویق خواهرش منیژه که در آن زمان بازیگر بود به بازیگری در تئاتر پرداخت. با بازی در مجموعه تلویزیونی «آئینه» پا به تلویزیون گذاشت و پس از آن در چند سریال تلویزیونی دیگر و در سینما به ایفای نقش پرداخت.

nar nia
05-12-2010, 18:12
خوش‎نشینی بدزبانی و احترام شکنی در رسانه ملی

سرویس فرهنگی «تابناک» ـ میلیون‎ها ایرانی، مجموعه تلویزیونی طنز «خوش‌نشین‌‎ها» را هر شب به جز پنجشنبه‎ها، به سبب پخش از شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران می‎بینند.

صرف نظر از زوایای حرفه‎ای نقد این مجموعه که در توان نویسنده نیست و متخصصان خود در عرصه فیلم و سریال را می‎طلبد، چند نکته از منظر اخلاقی به اختصار یادآوری می‎ شود؛ به امید آنکه از این پس و بیش از این، زشتی بدزبانی ها در صداوسیما که قرار بود دانشگاهی برای جامعه باشد، ریخته نشود!

از همان بخش نخست این مجموعه تاکنون بارها واژگان زشت، نقل زبان بازیگران این مجموعه بوده است؛ عباراتی که از دهان خردسال و جوان و میانسال و بزرگسال به راحتی بیرون می‎آید و قبح آن در هر بخش از این مجموعه بیشتر می‎ریزد.

صداوسیما از یک طرف در برنامه‎هایی که با بودجه بیت‌المال اداره می‌شود، با دعوت از کارشناسان مذهبی و روانشناسی، به تبیین اخلاقیات و روابط اجتماعی و خانوادگی می‎پردازد و مردم را به خوش‌زبانی و راستی در گفتار، پرهیز از دروغ، رشوه، بدرفتاری و بدزبانی و غیره هدایت می‎کند و از سوی دیگر، هر چه را که رشته، با این گونه مجموعه‎ها ـ که آمیزه‎ای از فحش، نفرین، ناسزا، بی‎احترامی به بزرگترها، بدرفتاری و بدزبانی، غیبت کردن و غیره است ـ پنبه می‎کند!

در این بین، مردم مانده‎اند به سخن روحانیون معظمی که در برنامه‌های گوناگون صداوسیما حضور می‎یابند و آیات و روایاتی از قرآن کریم و ائمه معصومین ـ علیهم السلام ـ نقل می‎کنند و به استناد آن و بحق ایرانیان را به خوبی‎ها و نیکی‎ها رهنمون نموده و از بدیها و گناهان پرهیز می‎دهند، گوش کنند یا از فحش و ناسزا و انواع انحرافات ترویج شده‌ چون نقل و نبات بازیگران خوش‎نشین‎ها و امثال آن تأثیر بپذیرند؟!

این چه دانشگاهی است که به مادران نفرین و ناسزا گفتن می‎آموزد، به فرزندان بی‎احترامی به بزرگترها را تعلیم می‎دهد، به بزرگسالان نگه نداشتن حرمت یکدیگر و به همسران پرده‎دری و بی‎حرمتی به یکدیگر را آموزش می‎دهد؟!

به راستی قول معروف، سدید، کریم، میسور و امثالهم که در قرآن کریم به آنها اشاره شده و یا روایات متعدد ائمه اطهار ـ علیهم السلام ـ در کنترل زبان و پرهیز از نزدیک شدن به آفات و انحرافات زبان برای چه کسانی بیان شده است و مگر صداوسیما و عوامل «خوش نشین ها» مشمول این هدایت و آموزه‎ها آن هم وقتی از دریچه رسانه به میان مردم می‎آیند، نمی‎شوند؟

آیا از این آیات و روایات و آموزه‎های اسلامی، انواع فحش و ناسزا و نفرین کردن و رشوه دادن و غیبت کردن و دروغ گفتن دریافته می‎شود یا در این مجموعه نورانی، دوری از این زشتی‎ها سفارش شده است؟

آیا مجموعه خوش‎نشین‎ها، تحقق انتظار رهبر انقلاب در تمدید حکم ریاست مهندس ضرغامی بر سازمان صداوسیما، مبنی بر نزدیک کردن و رساندن صداوسیما به طراز رسانه‎ای که دین و اخلاق و امید و آگاهی بارزترین نمود آن باید باشد، است؟!

خوب است در اینجا بخشی از حکم انتصاب دوباره رئیس سازمان صداوسیما ـ که توسط رهبر انقلاب در شانزدهم آبان 88 صادر شده است ـ مرور شود:

«سفارش اساسی اینجانب، نزدیک کردن و رساندن این رسانه‎ فرهنگ‎ساز، به طراز رسانه‎ای است که دین و اخلاق و امید و آگاهی، بارزترین نمود آن باشد و رفتار اجتماعی مخاطبان و نیز نهاد حساس و مهمی چون خانواده بر اساس آن شکل گیرد و هنر و شیوه‎های گوناگون حرفه‎ای و آزموده شده یا نوپدید، یکسره در خدمت رشد این شاخص‎ها درآید. از تجربه‎های موفق یا ناموفق دوره پنج ساله‎ باید برای رساندن این رسانه به کیفیت برتر سود ببرید و با زمان‎بندی برنامه‎ها و تعیین شاخص‎های قابل اندازه‎گیری، حرکت مجموعه را تکمیل یا تصحیح نمایید. انتظار دارد نشانه‎های این تحول در اولین سال مسئولیت جنابعالی مشاهده شود. توفیق شما را از خداوند متعال خواستارم.» سید علی خامنه‎ای / 16 آبان 1388

حال با تأملی در این حکم و انتظارات رهبر انقلاب از رسانه ملی، می‎توان به راحتی دریافت که چه میزان سازمان صداوسیما در مسیر انتظارات رهبر انقلاب حرکت کرده و به ویژه در مجموعه «خوش نشینها» آیا دین و اخلاق از نمود بارزی برخوردار است یا خیر؟

آیا با پخش چنین مجموعه‎هایی، آن هم از شبکه سه سیما که مخاطبان جوان بسیاری دارد، می‎توان به تربیت نسلی مؤدب، با اخلاق، خوش‎زبان و دین‎مدار امیدوار بود؟!

حال گمان می‎کنید، با رواج فرهنگی چون آنچه در «خوش نشینها» ترویج شده و علاوه بر آفاتی که گفته شد، جوان را بیکار و لاابالی نشان می‎دهد، چشم پرسشگر و گوش کنجکاو جوانان پای منبر روحانیون معظم در ماه محرم که در پیش است، به مواردی که توسط مروجین اسلام نقل خواهد شد، چگونه می‎نگرد؟

آیا اگر واعظی بالای منبر بگوید خداوند در سوره مبارکه حجرات، غیبت کردن را برابر خوردن گوشت برادر مرده دانسته و در روایت، این گناه از ارتباط نامشروع هم بدتر دانسته شده، جوان پای منبر، یاد تناقضات این هدایت با آنچه در رسانه ملی ترویج شده و همواره در مجموعه‎های گوناگون به ویژه «خوش نشینها» افراد پشت سر یکدیگر غیبت می‎کنند، نمی‎افتد و به دوگانگی دچار نمی‎شود؟

آیا اگر واعظی بالای منبر بگوید در روایت است که نجات مؤمن در حفظ زبانش نهفته و دعا کند که «اللهم سدد السنتا بالصواب ...» و معنای آن را این گونه به مخاطبانش بگوید که «خدایا زبان را به درست‌گویی استوار فرما»، جوان پای منبر، یاد لعن و نفرین‎ها و فحش و ناسزاهای متعدد مجموعه «خوش نشینها» نمی‌افتد و برایش این پرسش پیش نمی‎آید که پس چرا رسانه ملی از این آموزه‎ها دور بوده است؟!

به همین اختصار معلوم است که مجموعه «خوش نشین ها» به چه راه اشتباهی رفته و ضرورت حضور مشاوران مبرز و آگاه به هنر تعالی بخش در کنار اینگونه مجموعه‎ها هم مشخص می‎شود.

از انبوه آفات زبان و گناهان بزرگی چون دروغگویی و غیبت و رشوه ‎دادن و غیره که در این مجموعه یکجا به مردم عرضه شد، می‎گذریم و به همین مقدار بسنده می‎کنیم؛ به امید آنکه از این پس، شاهد ترویج چنین زشتی‎هایی نباشیم و طنز را با ابتذال اشتباه نگیریم و به جای ساخت مجموعه‎های طنز فاخر، خنداندن و شاد کردن مردم را ـ که البته امری بسیار پسندیده و از ضروریات است ـ با این نگاه ماکیاولی که هدف وسیله را توجیه می‎کند، این گونه رقم نزنیم!

محمد لطفی زاده

drmlotfi@gmail.com

fandak
05-12-2010, 21:55
به سلامتي به خوبي و خوشي تموم شد/////

pedram_sad
05-12-2010, 22:00
يكي ار تكميل ترين سريال هايي كه تا حالا از صدا و سيما پخش شده بود هم تمام شد
سر تا سرش لذت برديم و خنديديم

سكانس اخرش كه خاله قزي رو نشون داد يهو يكم دلگير كننده بود
نميدونم چرا اين حس بهم دست داد ممكنه چند وقت ديگه خدا نكرده خبر فوتش رو از اخبار پخش كنن ...

الان داشتم ليست سريال هاي كانالهاي ديگه رو ميديدم اصلا چيزي نبود كه بشه بهش ارزش ديدن داد چه برسه جايگزين اين سريال كرد

دوباره براي يك مدت طولاني در Tv تعطيل شد

SNOW PATROL
05-12-2010, 22:06
واقعا برای خودم متاسفم نشستم این سریال رو نگاه کردم واقعا متاسفم :41:

ferdfe
05-12-2010, 22:06
افاق به بچه های بالا : تو چی ریدی !

shifter
05-12-2010, 22:21
سريال به صورتي كاملا ايراني تمام شد:31: اين چند قسمت اخر تازه داشت خوشم ميومد ازش و خنده دار شده بود!!
اين علي صادقي و مهران رجبي كارشون درسته!:46: البته وقتي ميبينمشون ياد اون سريال 3 در 4 ميوفتم...واقعا اون كجا و اين كجا...!

الان داشتم ليست سريال هاي كانالهاي ديگه رو ميديدم اصلا چيزي نبود كه بشه بهش ارزش ديدن داد چه برسه جايگزين اين سريال كرد
بله متاسفانه...فقط قهوه تلخو داريم!

pedram_sad
05-12-2010, 22:37
بله متاسفانه...فقط قهوه تلخو داريم!
كه اونم صدا و سيمايي نيست

ahriman323
05-12-2010, 22:40
سریال به خوبی تمام شد!:13:

D,Freeman
05-12-2010, 22:42
بالاخره یه سریالی که این همه منتقد وطرفدار داشت تموم شد!!!ولی به لطف بازیگراش سزیال کمی قابل تحمل شده بود...به خصوص خاله قزی!!!فقط توکف اون تیکه ازدیواربالا رفتنش مونده بودم!!!:18:...دیگه فیلیپینی هاش که بماند....ولی همونجوری که ازیه سریال ایرانی انتظار می رفت تموم شد!!!!همه چی به خوبی وخوشی!!!!
خداحافظ خاله قزی وخداحافظ دانیال مشنگ!!!:31:

malaki_mall
05-12-2010, 22:45
این تیکه از دیوار بالا رفتن خاله غزی رو کسی نداره؟

fandak
05-12-2010, 22:53
خوب به سلامتي تاپيك رو هم ببنديد

بی باک بی بال
05-12-2010, 23:02
خوش‎نشینی بدزبانی و احترام شکنی در رسانه ملی

سرویس فرهنگی «تابناک» ـ میلیون‎ها ایرانی، مجموعه تلویزیونی طنز «خوش‌نشین‌‎ها» را هر شب به جز پنجشنبه‎ها، به سبب پخش از شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران می‎بینند.

صرف نظر از زوایای حرفه‎ای نقد این مجموعه که در توان نویسنده نیست و متخصصان خود در عرصه فیلم و سریال را می‎طلبد، چند نکته از منظر اخلاقی به اختصار یادآوری می‎ شود؛ به امید آنکه از این پس و بیش از این، زشتی بدزبانی ها در صداوسیما که قرار بود دانشگاهی برای جامعه باشد، ریخته نشود!

از همان بخش نخست این مجموعه تاکنون بارها واژگان زشت، نقل زبان بازیگران این مجموعه بوده است؛ عباراتی که از دهان خردسال و جوان و میانسال و بزرگسال به راحتی بیرون می‎آید و قبح آن در هر بخش از این مجموعه بیشتر می‎ریزد.

صداوسیما از یک طرف در برنامه‎هایی که با بودجه بیت‌المال اداره می‌شود، با دعوت از کارشناسان مذهبی و روانشناسی، به تبیین اخلاقیات و روابط اجتماعی و خانوادگی می‎پردازد و مردم را به خوش‌زبانی و راستی در گفتار، پرهیز از دروغ، رشوه، بدرفتاری و بدزبانی و غیره هدایت می‎کند و از سوی دیگر، هر چه را که رشته، با این گونه مجموعه‎ها ـ که آمیزه‎ای از فحش، نفرین، ناسزا، بی‎احترامی به بزرگترها، بدرفتاری و بدزبانی، غیبت کردن و غیره است ـ پنبه می‎کند!

در این بین، مردم مانده‎اند به سخن روحانیون معظمی که در برنامه‌های گوناگون صداوسیما حضور می‎یابند و آیات و روایاتی از قرآن کریم و ائمه معصومین ـ علیهم السلام ـ نقل می‎کنند و به استناد آن و بحق ایرانیان را به خوبی‎ها و نیکی‎ها رهنمون نموده و از بدیها و گناهان پرهیز می‎دهند، گوش کنند یا از فحش و ناسزا و انواع انحرافات ترویج شده‌ چون نقل و نبات بازیگران خوش‎نشین‎ها و امثال آن تأثیر بپذیرند؟!

این چه دانشگاهی است که به مادران نفرین و ناسزا گفتن می‎آموزد، به فرزندان بی‎احترامی به بزرگترها را تعلیم می‎دهد، به بزرگسالان نگه نداشتن حرمت یکدیگر و به همسران پرده‎دری و بی‎حرمتی به یکدیگر را آموزش می‎دهد؟!

به راستی قول معروف، سدید، کریم، میسور و امثالهم که در قرآن کریم به آنها اشاره شده و یا روایات متعدد ائمه اطهار ـ علیهم السلام ـ در کنترل زبان و پرهیز از نزدیک شدن به آفات و انحرافات زبان برای چه کسانی بیان شده است و مگر صداوسیما و عوامل «خوش نشین ها» مشمول این هدایت و آموزه‎ها آن هم وقتی از دریچه رسانه به میان مردم می‎آیند، نمی‎شوند؟

آیا از این آیات و روایات و آموزه‎های اسلامی، انواع فحش و ناسزا و نفرین کردن و رشوه دادن و غیبت کردن و دروغ گفتن دریافته می‎شود یا در این مجموعه نورانی، دوری از این زشتی‎ها سفارش شده است؟

آیا مجموعه خوش‎نشین‎ها، تحقق انتظار رهبر انقلاب در تمدید حکم ریاست مهندس ضرغامی بر سازمان صداوسیما، مبنی بر نزدیک کردن و رساندن صداوسیما به طراز رسانه‎ای که دین و اخلاق و امید و آگاهی بارزترین نمود آن باید باشد، است؟!

خوب است در اینجا بخشی از حکم انتصاب دوباره رئیس سازمان صداوسیما ـ که توسط رهبر انقلاب در شانزدهم آبان 88 صادر شده است ـ مرور شود:

«سفارش اساسی اینجانب، نزدیک کردن و رساندن این رسانه‎ فرهنگ‎ساز، به طراز رسانه‎ای است که دین و اخلاق و امید و آگاهی، بارزترین نمود آن باشد و رفتار اجتماعی مخاطبان و نیز نهاد حساس و مهمی چون خانواده بر اساس آن شکل گیرد و هنر و شیوه‎های گوناگون حرفه‎ای و آزموده شده یا نوپدید، یکسره در خدمت رشد این شاخص‎ها درآید. از تجربه‎های موفق یا ناموفق دوره پنج ساله‎ باید برای رساندن این رسانه به کیفیت برتر سود ببرید و با زمان‎بندی برنامه‎ها و تعیین شاخص‎های قابل اندازه‎گیری، حرکت مجموعه را تکمیل یا تصحیح نمایید. انتظار دارد نشانه‎های این تحول در اولین سال مسئولیت جنابعالی مشاهده شود. توفیق شما را از خداوند متعال خواستارم.» سید علی خامنه‎ای / 16 آبان 1388

حال با تأملی در این حکم و انتظارات رهبر انقلاب از رسانه ملی، می‎توان به راحتی دریافت که چه میزان سازمان صداوسیما در مسیر انتظارات رهبر انقلاب حرکت کرده و به ویژه در مجموعه «خوش نشینها» آیا دین و اخلاق از نمود بارزی برخوردار است یا خیر؟

آیا با پخش چنین مجموعه‎هایی، آن هم از شبکه سه سیما که مخاطبان جوان بسیاری دارد، می‎توان به تربیت نسلی مؤدب، با اخلاق، خوش‎زبان و دین‎مدار امیدوار بود؟!

حال گمان می‎کنید، با رواج فرهنگی چون آنچه در «خوش نشینها» ترویج شده و علاوه بر آفاتی که گفته شد، جوان را بیکار و لاابالی نشان می‎دهد، چشم پرسشگر و گوش کنجکاو جوانان پای منبر روحانیون معظم در ماه محرم که در پیش است، به مواردی که توسط مروجین اسلام نقل خواهد شد، چگونه می‎نگرد؟

آیا اگر واعظی بالای منبر بگوید خداوند در سوره مبارکه حجرات، غیبت کردن را برابر خوردن گوشت برادر مرده دانسته و در روایت، این گناه از ارتباط نامشروع هم بدتر دانسته شده، جوان پای منبر، یاد تناقضات این هدایت با آنچه در رسانه ملی ترویج شده و همواره در مجموعه‎های گوناگون به ویژه «خوش نشینها» افراد پشت سر یکدیگر غیبت می‎کنند، نمی‎افتد و به دوگانگی دچار نمی‎شود؟

آیا اگر واعظی بالای منبر بگوید در روایت است که نجات مؤمن در حفظ زبانش نهفته و دعا کند که «اللهم سدد السنتا بالصواب ...» و معنای آن را این گونه به مخاطبانش بگوید که «خدایا زبان را به درست‌گویی استوار فرما»، جوان پای منبر، یاد لعن و نفرین‎ها و فحش و ناسزاهای متعدد مجموعه «خوش نشینها» نمی‌افتد و برایش این پرسش پیش نمی‎آید که پس چرا رسانه ملی از این آموزه‎ها دور بوده است؟!

به همین اختصار معلوم است که مجموعه «خوش نشین ها» به چه راه اشتباهی رفته و ضرورت حضور مشاوران مبرز و آگاه به هنر تعالی بخش در کنار اینگونه مجموعه‎ها هم مشخص می‎شود.

از انبوه آفات زبان و گناهان بزرگی چون دروغگویی و غیبت و رشوه ‎دادن و غیره که در این مجموعه یکجا به مردم عرضه شد، می‎گذریم و به همین مقدار بسنده می‎کنیم؛ به امید آنکه از این پس، شاهد ترویج چنین زشتی‎هایی نباشیم و طنز را با ابتذال اشتباه نگیریم و به جای ساخت مجموعه‎های طنز فاخر، خنداندن و شاد کردن مردم را ـ که البته امری بسیار پسندیده و از ضروریات است ـ با این نگاه ماکیاولی که هدف وسیله را توجیه می‎کند، این گونه رقم نزنیم!

محمد لطفی زاده

drmlotfi@gmail.com

خواهشا از این چرت پرتها نگذارین هچین می گن ابتذال که انگل فیلم س--ک نشون دادن
این سریال هم مثل خیلی از سریالها بعضی از بخشها رو هوا موند اصلا قشنگ تمام نشد

water_lily_2012
05-12-2010, 23:02
فیلم جالب و دیدنی بود. من با اینکه نتونستم همه قسمت ها را ببینم ولی لذت بردم.

far2009
05-12-2010, 23:47
سكانس اخرش كه خاله قزي رو نشون داد يهو يكم دلگير كننده بود
نميدونم چرا اين حس بهم دست داد ممكنه چند وقت ديگه خدا نكرده خبر فوتش رو از اخبار پخش كنن ...

درسته . من هم دقیقا چنین حسی پیدا کردم . یک جوری مثل این بود که خاله قزی یک لباسی بود که به تن این شخص پوشانده بودند و یک لحظه شخصیت خاله قزی برام از این رو به آن رو شد !

water_lily_2012
06-12-2010, 07:57
یکی بگه خدا نکنه. بازیگر باحالیه. حیف هست الان از دست بره.

molaali
06-12-2010, 08:58
اینم تمام شد.
به نظر من که خوب تمومش کردند.

errmii
06-12-2010, 15:45
درسته . من هم دقیقا چنین حسی پیدا کردم . یک جوری مثل این بود که خاله قزی یک لباسی بود که به تن این شخص پوشانده بودند و یک لحظه شخصیت خاله قزی برام از این رو به آن رو شد !

آره اون خداحافظش بازی نبود خودش بود.

nar nia
06-12-2010, 16:26
آذين: «خوش‌نشين‌ها» كم‌تر از توانايي‌هاي سعيد آقاخاني بود

خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: «خوش‌نشين‌ها» امتياز قابل ذكري ندارد كه بشود آن را در رده طنزهاي تلويزيوني و يا مجموعه‌هاي ديدني مقبول قرار داد، اين مجموعه در ميان آثار ضعيف و از ياد رفتني سيما براي خود جاي باز كرده و به دل بينندگان سيما خوش ننشسته است.

«جبار آذين» منتقد و مدرس سينما در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «خوش‌نشين‌ها» ساخته سعيد آقاخاني، اظهار داشت: مجموعه تلويزيوني «خوش‌نشين‌ها» كار جديد «سعيد آقاخاني» در مقام كارگردان شايد براي او تجربه خوبي باشد اما دست‌كم در قياس با مجموعه قبلي او «چارديواري» ساخته سيروس مقدم كه در ايام نوروز پخش شد و «سعيد آقاخاني» را مستعد و پرانرژي نشان داد، سريال ضعيف‌تري است.
وي در ادامه تاكيد كرد: متاسفانه اين سريال در سطحي هم نيست كه بتوان آن‌را با طنزهاي رايج تلويزيوني همكاسه كرد، «خوش‌نشين‌ها» ضعيف و غيرجذاب آغاز شد و همانگونه هم ادامه پيدا كرد.
آذين تصريح كرد: موضوع مجموعه «خوش‌نشين‌ها» پيش و پا افتاده و تكراري است كه رغبتي براي پيگيري در تماشاگر ايجاد نمي‌كند به علاوه اينكه فيلمنامه كار فاقد ساختار حرفه‌اي است و در كنار آن شخصيت‌ها، ديالوگ‌ها و ماجراهاي سريال «خوش‌نشين‌ها» سطحي و كاريكاتوري هستند
اين استاد دانشگاه در ادامه به فارس، گفت: با وجود آن كه «سعيد آقاخاني» براي سريال خود از بازيگران آشنا و با استعداد بهره برده كه در برخي از تجارب تلويزيوني موفق ظاهر شده‌اند، ولي در اين مجموعه هيچ‌كدام نتوانسته‌اند قابليت‌هاي خود را به نمايش درآورند، دليل آن هم فيلمنامه و كارگرداني ضعيف است ولي بيش از حد هم نبايد از «سعيد آقاخاني» انتظار داشته باشيم.
اين منتقد در ادامه خاطرنشان كرد: با اين حال اگر او از فيلمنامه‌اي قوي و مشاوراني كارآمد استفاده مي‌كرد و روي كارگرداني كارش وقت بيشتري مي‌گذاشت، شايد براي بينندگان مجموعه خود مي‌توانست لبخندي بر لب بنشاند و با بازي‌هاي خوب اكثر بازيگران آن تجديد ديدار كنند و براي كارهاي آتي اين كارگردان و بازيگر حساب و انتخاب مناسبي باز نمايند.
«جبار آذين» در پايان اين گفت‌وگو خاطرنشان كرد: مجموعه تلويزيوني «خوش‌نشين‌ها» امتياز قابل ذكري ندارد كه بشود آن را در رده طنزهاي تلويزيوني و يا مجموعه‌هاي ديدني مقبول قرار داد و اين مجموعه در ميان آثار ضعيف و از ياد رفتني سيما براي خود جاي باز كرد.

farshidshd
06-12-2010, 17:12
شبکه جهانی جام جام ، زودتر از شبکه 3 پخش میکرد ، جالب بود...

.

mr_khodaei2008
06-12-2010, 18:22
من انتظار داشتم که دوباره اخر سریال یه عروسی راه بندازن !!!

عروسي كه داشت 2 تا هم ولي فكر كنم حالش را نداشتن برگزار كنن نگرفتن

Life24
06-12-2010, 22:34
ما که حال نکردیم با سریال
اصلا خنده دار نبود
شاید ما زیادی افسرده هستیم.

fandak
06-12-2010, 22:44
خداحافظي خاله قزي خيلي با احساس بود . خوداحافظ

Lady parisa
07-12-2010, 11:59
سریال خوبی بود.ولی بهتر بود حمید لولایی نبود.اگر احمد پور مخبر همسر خاله قیزی می شد.سوژه خنده بود.در بهتر بود چند تا جوون اهل رشته طنز به یه عنوانی توی سریال بودن تا اینکه صدری باشه فتوحی باشه و ...

سونامی
07-12-2010, 23:47
مه نمیدونید خاله قزتو هیچ نقشی بازی نمیه شوهر داشته باشه خودش گف ت

چون شوهر داره <<<<<<<<<< دمش گرم دی

صحنه بالا رفتنیین آمدنش هم قشنگ بود :دی

joelandos
08-12-2010, 00:50
اینم تموم شد ما طناز حرفه ای ندیدیم

Black Prince
08-12-2010, 01:15
سریال آشغالی بود!:2:

SA.JJ.AD
08-12-2010, 02:02
سریال آشغالی بود!:2:

دمت گرم کلمه ی زیبایی به کار بردی - اشغال !!:2:-حیف چند تا بازیگر خوب مثه حمید لولایی و علی صادقی توش بودن که دیگه حالم از اینام بهم میخوره - اون روز تموم شد خوشحال شدم ! واقعا که اشغالی بی ارزش و بی مزه بیش نبود !:13:

D,Freeman
08-12-2010, 12:35
واقعا که اشغالی بی ارزش و بی مزه بیش نبود !

اگه خوب بود که تو تلویزیون نشون نمی دادن!!!:31:...کلا خوراک تلویزیون این جور چیزاست>>:2:..
ولی فکرشو بکن چه قدر بازیگرای این مجموعه به خصوص علی صادقی مرجانه گلچین واون خاله قزی زور زدن تا با خلاقیت فردی این سریالو یه ذره ازاین حالت :2:در بیارن...ولی خب اگه کل کار چه نویسنده..کارگردان و...ضعیف باشن ازدست جیم کری هم کاری بر نمیاد چه برسه به علی صادقی!!!:31:...

چه مقایسه ای شد!!!:31:

armin_punisher6
08-12-2010, 13:05
واقعا سریال بی محتوایی بود.حالا میفهمم کارگردان چقدر میتونه تاثیر گذار باشه.اون علی صادقی هم دیگه کاراش خیلی تکراری بود.بازیگراش دست به هر کاری میزدن که بتونن مردمو بخندونن.اون پیر زن هم واقعا بی شخصیته.شخصی با اون سن و سال باید حداقل یکم آمپوزنده باشه ولی فقط با توهین به این و اون میخواست سریالو قشنگ کنه.در کل بهتر که تموم شد.

Lady parisa
08-12-2010, 13:11
متاسفانه ماها با کمبود سوژه روبرو هستیم و یا شایدم ضعف کارگردانی؟

fandak
08-12-2010, 13:28
خوش نشين‌ها خوداحافظ

entezar1
08-12-2010, 14:40
سریال قشنگی بود.از قهوه تلخ که خیلی بهتر بود!

molaali
08-12-2010, 16:31
از قهوه تلخ که خیلی بهتر بود!
این نظر شماست.

SA.JJ.AD
09-12-2010, 18:57
سریال قشنگی بود.از قهوه تلخ که خیلی بهتر بود!

جااااااااااااااااان ؟!:18::18:جلو کسی این حرفو دیگه نزنیا عزیز . !! . کارهای مدیری افتخار طنز ایرانه :5:حیف اینجا جای مقایسه نیست ! وگرنه اینارو رو کفه ی ترازو بزاری .خوش نشین ها که رو کفه ی اول باشه وقتی قهوه تلخو بزاری رو کفه ی دوم . خوش نشین ها میره کهکشانو راهه شیری :27:از بس سبک و اشغاله :2:

D,Freeman
09-12-2010, 23:08
این سریال تموم شد شما هنوز بی خیال نشدین!!!:31:...
تااین تایپک قفل نشه مثل اینکه تمومی نداره بحث این خوش نشین های>:2:...
درمورد اون مقایسه هم من همون دقیقه که اون پست زده شد دیدمش...ولی انقده مقایسش خنده دار بود که ترجیح دادم پست ندم!!!:27:

hasti rs
09-12-2010, 23:15
هر چیزی رو با خودش مقایسه کنید ؛ خوش نشینها رو هم نسبت به کاگردان و بازیگراش و گروه دست اندر کارش ( ! ) مقایسه کنید نه با مهران مدیری :20:

بردیا
10-12-2010, 00:34
بابا این کاربر انتظار همون moderat هستش
نظرات و شخصیتش واضحه

این سریال هم برای دقایقی خندیدن بدک نبود

Asalbanoo
10-12-2010, 09:03
سلام
خوب این سریال همه تمام شد.
بهتره تا تاپیکش خاکی نرفته قفل بشه