مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما این امکان وجود داره؟
با سلام
آیا امکان این که یک ماشین در حال حرکت با سرعت 100 Km/H از عقب بزنه به ماشین جلوییش که داره با سرعت 120 Km/H حرکت می کنه؟
*دلیل خودتان را نسبت به جوابتان بیان کنید*
ممنون:11:
مسلما نمی شه.چون متحرک ب اسرعت کمتر نمی تونه به متحرک با سرعت بیشتر برخورد کنه اگه هر دو به سمت جلو برن.ولی اگه سرعت ماشین جلویی مثلا 200 تا باشه و یهو بزنه رو ترمز تو اون لحظه که سرعتش 120 کیلومتره ممکنه ماشین عقبی بزنه بهش!این سوالش علمیه یا رد گم کنیه؟!!ی هایهام کوچیک هم تو سوال هست که فکر کردم شاید رد گم کنی باشه و اون اینکهماشین از عقب یزنه به ماشین جلویی!منظورتون دقیقا چیه؟یعنی ماشین عقبی بزنه به جبویی یا ماشین عقبی از عقب بزنه به ماشین جلویی!شاید منظورتون این نبوده.ب ههر حال گفتم شاید اصلا شوال علمی نباشه و اینجوری باشه!
Reza Azimy_RW
14-10-2010, 22:15
مهدی جون خداییش چت نزدی ؟! بابا اینا رو نکش به خدا خوب نیس !!! میای اینجا تابلو بازی درمیاری همه میفهمند ! شوخی کردم به دل نگریا ولی خوب مثل اینه که بگی میشه کره زمینو توی یه تخم مرغ بزاری بدون اینکه تخم مرغ بزرگ شه یا زمین کوچیک شه !
با سلام
آیا امکان این که یک ماشین در حال حرکت با سرعت 100 Km/H از عقب بزنه به ماشین جلوییش که داره با سرعت 120 Km/H حرکت می کنه؟
*دلیل خودتان را نسبت به جوابتان بیان کنید*
ممنون:11:
عمرا :23:
davy jones
06-11-2010, 20:42
از عقب بزنه به ماشین جلوییش
خداییش این تیکه اشو هر کاری میکنم نمیتونم براش توجیه بیارم.
توجیه نداره که!من گفتم شاید رد گم کنیه سوال.از اینا که مثلا می گن زرده تخم مرغ سفد است درسته یا سفید هست!!!
وگر نه جواب این سوال رو یه بچه دبستانی هم می دونه که در حالت عادی متحرک با سرعت کمتر به متحرک با سرعت بیشتر نمی رسه!
با سلام فکر نمی کنم تو این دنیای مادی بتونه این اتفاق بیفته.
این مسله کاملا امکان دارد شرطش اینست که درخلاف جهت ودر یک امتداد باشند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.