مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید دزدگیر 206
SAEEDSAMSUNG
12-10-2010, 12:40
سلام یه دزدگیر مناسب 206 میخوام که گارانتی رو باطل نکنه . قیمتش هم مهم نیست.
برام کیفیت -دوام-عملکرد مهمه تا تصویری بودن و ژینگولک دار بودن!!
D r i v e r
14-10-2010, 19:50
سلام یه دزدگیر مناسب 206 میخوام که گارانتی رو باطل نکنه . قیمتش هم مهم نیست.
برام کیفیت -دوام-عملکرد مهمه تا تصویری بودن و ژینگولک دار بودن!!
سلام دوست خوبم
مگه ماشینتون ایمبولایزر و قفل مرکزی با سوییچ ریموت دار نداره؟
MehranVB
15-10-2010, 12:01
ماجیکار پیشنهاد میشه، اگه از سوکت فابریک استفاده کنی گارانتی رو باطل نمیکنه، فقط حتماً برای نصب به نمایندگی برید.
farshad bugatti
15-10-2010, 15:19
ماجیکار تصویری در چند نوع مختلف هستش بعضی هاش میتونه علاوه بر اینکه ماشین رو روشن کنه شیشه ها رو هم بالا ببره!
که با هم اختلاف قیمتی 20 - 30 تومنی دارن !
MehranVB
15-10-2010, 16:52
ماجیکار تصویری در چند نوع مختلف هستش بعضی هاش میتونه علاوه بر اینکه ماشین رو روشن کنه شیشه ها رو هم بالا ببره!
که با هم اختلاف قیمتی 20 - 30 تومنی دارن !
پاور ویندو باعث میشه شیشه ها بالا برن، اما به دلیل تغییر در سیم کشی داخلی گارانتی رو از بین میبره.
بقیه اختلاف قیمت ها هم مربوط به ویبره دزدگیر، چشمی داخل اتاق و پمپ صندوق عقب میشه که همه اینها روی هم حدود 250 تومن در میاد (بدون این امکانات میشه حدود 190 تومن)
SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 19:56
سلام دوست خوبم
مگه ماشینتون ایمبولایزر و قفل مرکزی با سوییچ ریموت دار نداره؟
یک ساعت پیش رفتم پارک شیرین کرمانشاه نمایندگی سعادتی که روکش صندلی بندازم تو پارک بود . 5 دقیقه ازش دور بودم. وقتی برگشتم دیدم یکی مالونده به سپر عقب و رفته . اگه دزد گیر داشت صداش در میومد میفهمیدم کی بوده.
total_overdose
16-10-2010, 00:16
یک ساعت پیش رفتم پارک شیرین کرمانشاه نمایندگی سعادتی که روکش صندلی بندازم تو پارک بود . 5 دقیقه ازش دور بودم. وقتی برگشتم دیدم یکی مالونده به سپر عقب و رفته . اگه دزد گیر داشت صداش در میومد میفهمیدم کی بوده.
سلام دوست عزیز.
دوست عزیز حتما دوستایی دارین که میگن رو 206 دزدگیر ننداز.اما شما گوش نده درسته کمی برق کشی 206 پیچیده تره اما کسی که کارش باشه براش مثله آبه خوردنه.من خودم بردم گذاشتن الان 2 ساله حدودا مشکلی هم نداره.
ببین نه اینکه دزدگیر بندازی دیگه کسی نمیبره.اما لا اقل اگه ماشین بدون در
زدگیر تو 5دقیق باز بشه ان شاید 15 دقیق طول بکشه شاید همین 10 دقیقه حجتی شد.
شاید کسی اومد شیشرو شکوند و سیستم صوتی رو دزدید اون موقست که پشیمون میشی.
راستی برند ماجیکار الان دیگه چینی شده کامل قبلا کره ای بود خیلی بهتر بود.
الان مارکه تل ماتیکس یا تل ماتریکس هنوز تایوانی کیفیتی خوبی داره با سیستم ریموت تصویری و صندوق پران که یه موتورم باید براش بگیری 15 تومن مخصوص اس دی.
SAEEDSAMSUNG
17-10-2010, 00:36
سلام دوست عزیز.
دوست عزیز حتما دوستایی دارین که میگن رو 206 دزدگیر ننداز.اما شما گوش نده درسته کمی برق کشی 206 پیچیده تره اما کسی که کارش باشه براش مثله آبه خوردنه.من خودم بردم گذاشتن الان 2 ساله حدودا مشکلی هم نداره.
راستی برند ماجیکار الان دیگه چینی شده کامل قبلا کره ای بود خیلی بهتر بود.
الان مارکه تل ماتیکس یا تل ماتریکس هنوز تایوانی کیفیتی خوبی داره با سیستم ریموت تصویری و صندوق پران که یه موتورم باید براش بگیری 15 تومن مخصوص اس دی.
دستت درد نکنه. بردمش نمایندگی گفت فعلا دزدگیر نداریم هفته دیگه سر بزن. گفتم برم بیرون خودم بندازم گفت برو ولی هرچی شد پای خودت. گفتم مگه قراره چی بشه. گفت گارانتیت باطل بشه. حالا عجله ندارم تا هفته دیگه صبر میکنم. :11:
یکی از دوستان یه دزدگیر داشت که هر چند دقیقه یه بار صدای یه خانومی از تو ریموت کنترل دزدگیرش میومد که مثلا میگفت "یک نفر در حال نزدیک شدن به اتوموبیل شما می باشد" و... فاسی میگفت هاااااااااااا
کسی میدونه از این دزدگیر ها چیه و قیمتش چنده؟
moonfairy
17-10-2010, 20:30
سلام دوست عزیز.
.
منم کاملا موافقم. جمعه ی هفته ی پیش 1 box ماشین منو زدن دیشب هم اون یکیشو با ضبط!! اگه دفعه ی اول روش 1 دزدگیر گذاسته بودم حداقل الان دلم نمی سوخت!!! :41::41::41:
ashkan1360
17-10-2010, 20:42
پيشنهاد نهايي چيه؟
چه ماركي بذاريم ؟
دزدگير بذاريم بهتره يا بيمه سرقت كنيم ماشين رو ؟
نمايندگي ايران خودرو چه دزدگيري نصب ميكنه ؟
ashkan1360
17-10-2010, 20:58
اين سوكت اصلي كه ميگن چيه؟
كلن چه نكاتي بايد هنگام خريد دزدگير حواسمون بهش باشه ؟
SAEEDSAMSUNG
18-10-2010, 16:04
منم کاملا موافقم. جمعه ی هفته ی پیش 1 box ماشین منو زدن دیشب هم اون یکیشو با ضبط!! اگه دفعه ی اول روش 1 دزدگیر گذاسته بودم حداقل الان دلم نمی سوخت!!! :41::41::41:
مگه ماشین رو تو پارکینگ نمیزاری؟ ای بابا خیلی زور داره خدایی.:13:
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
اين سوكت اصلي كه ميگن چيه؟
كلن چه نكاتي بايد هنگام خريد دزدگير حواسمون بهش باشه ؟
پيشنهاد نهايي چيه؟
چه ماركي بذاريم ؟
دزدگير بذاريم بهتره يا بيمه سرقت كنيم ماشين رو ؟
نمايندگي ايران خودرو چه دزدگيري نصب ميكنه ؟
والله منم خودم هنوز هیچ فکری نکردم براش ولی سعی کنید سوکت فابریک بندازید که ماشین از گارانتی خارج نشه. نمایندگی بهترین جاییه که میتونید ببرید. از این دزدگیر هایی که امکانات مسخره و ژیگول میگول داره نگیرید . دزدگیر های تله ماتریکس میگن خیلی خوبه. دوست عزیز اگه خریدید بیاید اینجا و به ما هم کمک کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.