ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما درباره روتر Asus مدل G31

hirondelle
12-10-2010, 12:35
سلام
لطفا اگه کسی از این نوع مودم داره راهنمایی کنه،در مورد قیمتش و امکاناتش و اینکه تو این رنج قیمت مدل بهتری سراع دارین یا نه.(قیمتی که من گرفتم 64 تومن با دوسال گارانتی "تهران فراژه"-راستی گارانتی اصلی ایسوس برا کدوم شرکته؟)

ممنون
اینم مشخصات کامل:

Asus DSL-G31

details:
802.11g Wireless ADSL Router
hardware type:
DSL Wireless Router
date added:
2009.12.05

The DSL-G31 is an ADSL2/2+ wireless router with one RJ-11 WAN port and four 10/100Mbps LAN ports. It supports NAT routing, port forwarding and UPnP.
The integrated access point complies with the IEEE 802.11b/g standards, providing wireless transmission speeds of up to 54Mbps. It supports WEP and WPA/WPA2 wireless encryption and uses WMM (QoS) to prioritize the traffic over the network. A WPS button allows for worry-free wireless security configuration.
This router features a built-in SPI firewall to protect the network against hackers and Denial of Service (DoS) attacks.

.

hirondelle
12-10-2010, 12:49
راستی نوع مودم رو با شرکتی که ازش اکانت می گیریم ،باید هماهنگ کنیم؟مثلا ممکنه یه نوع خاص مودم با یه شرکت سازگارتر باشه؟

hirondelle
13-10-2010, 21:07
ای بابا anybody?!

mazash
14-10-2010, 16:03
ای بابا anybody?!
دوست عزیز
من ازاین مدل استفاده میکنم
برای محیط خونه خوب است.بورد سیگنالش درحدود 100 متر هست
در این رنج قیمت بهترین است
اگر بهتر میخای Linksys بگیر گه کمی گرانتر است

alireza1411
14-10-2010, 16:10
راستی نوع مودم رو با شرکتی که ازش اکانت می گیریم ،باید هماهنگ کنیم؟مثلا ممکنه یه نوع خاص مودم با یه شرکت سازگارتر باشه؟

خیر این قضایا مال چند سال پیش هست که برای نصب 5 دقیقه ای 10 15 تومن مزد میگرفتن و کلی ایراد میذاشتن رو هر مودمی که خودشون نمیفروشن .

ناسازگاری بی معنیه.

همش دو تا عدد VPI و VCI باید دریافت کنی به اضافه یوزر و پسورد. خیلی راحت کانفیگش رو تنظیم میکنی و این مباحث حاشیه ای هم ... :41:

ایسوس برند خوبیه ولی با توجه به کارایی به نظر من tplink 8901 بگیری بهتره. 43 تومنه. چیپ استفاده شده هم همین باید باشه. خیلی مدلها از این چیپ استفاده میکنن ... بردشون البته فرق داره ولی مهمترین بخش که چیپه همه همینه.

باز نظر دوستان دیگه رو هم نگاه کن.:31::11::11::11: