ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام برم مالزی دندانپزشکی بخونم هزینم چه قدر در میاد؟

Hossein1992
12-10-2010, 10:51
سلام

من عاشق دندانپزشکی هستم امسال کنکور دادم و قبول نشدم این رشته(2500 منطقه1)

به علت یک سری مسائل امکان شرکت مجدد در کنکور نیز ندارم

سربازی معافیت کفالت دارم

میخواستم برم یکی از کشورهای شرق آسیا مثل مالزی و هند این رشته را ادامه بدم ولی دقیقا نمیدانم چه کنم

حدود 30 میلیون تومان بیشتر پول ندارم

کسی هست به من راه و چاه نشان بده که چه طور برم اونجا؟

زبانم هم تقریبا خوبه

کدام کشور آسیا بروم که هزینه کمتری بپردازم؟

فرشید عزیز لطفا این تاپیک را نبند و منتقلش نکن.ازت التماس میکنم نبندش.

farshidshd
12-10-2010, 17:21
◄◄ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

هرکسی بیاد و تاپیک بزنه و خواهش کنه که تاپیک تکراریشو نبندم که نمیشه عزیزم...

اینبار استثناعا" نمیبندیم تا به جواب برسی .

Alireza SM
12-10-2010, 18:19
مالزي رو در مورد دندانپزشكي نميدونم ولي فيليپين و هند رو مطمعنم كه ميتوني با 30 ميليون بخوني . هند كرايه خونش هم كمه
من با اين حرف كه بري شرق و دندانپزشكي بخوني مشكل دارم . فكر ميكني خيلي معروف و معتبر ميشي با هند درس خوندن ؟ بهتره به فكر غرب باشي نه شرق