ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل hibernate در سون

ebrahimjan
12-10-2010, 08:31
من زماني كه سيستمم رو hibernate مي كنم سيستم به صورت خودكار به حالت lock تبديل ميشه و كامپيوتر روشن باقي مي مونه در صورتي كه تو ويندوز اكس پي با زدن حالت hibernate سيستم خاموش مي شد

Perpetual
12-10-2010, 10:14
گمان کنم تنظیمات پاورتون رو یه نگاه بندازید بد نباشه .
ببینید برای حالت هایبرنیت چی انتخاب کردید یا اصلا هایبرنتتون فعاله(تیکش زده شده) یا نه.
راستی سیستم شما لپ تاپه یا pc??

ebrahimjan
12-10-2010, 13:46
گمان کنم تنظیمات پاورتون رو یه نگاه بندازید بد نباشه .
ببینید برای حالت هایبرنیت چی انتخاب کردید یا اصلا هایبرنتتون فعاله(تیکش زده شده) یا نه.
راستی سیستم شما لپ تاپه یا pc??
سيستم من pc هست من ويندوز سون دارم نمي دونم بايد كجا تيكش رو بزنم يادم زماني كه اكس پي داشتم بايد هايبر نت رو فعال مي كردم ولي تو سون نمي دونم بايد از كجا فعالش كنم البته تو منوي استارت گزينه hibernate فعاله

ebicross
12-10-2010, 14:11
سوال خیلی زیاد پرسیده شده از Hibernate. لطفا سرچ کنید.

سیستم رو ریستارت کنید و Del بزنید.
در بخش Power managment گزینه ی ACPI Suspend Mode رو تغییر بدین و هربار ذخیره کنید تا به نتیجه ی دلخواه برسید.

ebrahimjan
13-10-2010, 08:11
سوال خیلی زیاد پرسیده شده از Hibernate. لطفا سرچ کنید.

سیستم رو ریستارت کنید و Del بزنید.
در بخش Power managment گزینه ی ACPI Suspend Mode رو تغییر بدین و هربار ذخیره کنید تا به نتیجه ی دلخواه برسید.

امتحان كردم جواب نداد

ebicross
13-10-2010, 10:45
در Device manager به قسمت Power Managment تمام دستگاههای جدا شدنی مثل ماوس و کیبرد برو و Allow Wake رو خاموش کن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebrahimjan
14-10-2010, 07:41
در Device manager به قسمت Power Managment تمام دستگاههای جدا شدنی مثل ماوس و کیبرد برو و Allow Wake رو خاموش کن.

انجام دادم ولي فايده نداشت راه ديگه ايي نيست راستي يادم رفت بگم من تو قسمت پاور آپشن گزينه Allow hybrid sleep رو ندارم ميشه مشكل از اون باشه

ebicross
14-10-2010, 13:22
شما درایور کارت گرافیکتون نصبه؟ مادربرد Vista Ready یا Seven Ready هستش؟ یعنی کلا قدیمی نیست؟
ممکنه hibernate نمیتونه فایل مخصوص خودشو توی درایو ویندوز ایجاد کنه. درایو ویندوزتون به فضای خالی داره؟ حدود 4 گیگ.

ebrahimjan
14-10-2010, 19:26
شما درایور کارت گرافیکتون نصبه؟ مادربرد Vista Ready یا Seven Ready هستش؟ یعنی کلا قدیمی نیست؟
ممکنه hibernate نمیتونه فایل مخصوص خودشو توی درایو ویندوز ایجاد کنه. درایو ویندوزتون به فضای خالی داره؟ حدود 4 گیگ.

خودم كارت گرافيك رو نصب نكردم ولي ويندوز 7 اون رو شناخت مادربردم هم جديده و در آخر درايو ويندوز حدودا 6 گيگ فضاي خالي داره اين هم عكس مشخصات سيستمم:

ebicross
15-10-2010, 09:12
من نمیدونم دیگه.
شما به عنوان آخرین کار توی CMD بنویس:

Powercfg.exe /hibernate off

و بعد سیستم رو ریست کن و دوباره بعدش بنویس:

powercfg.exe /hibernate on

ببین فرجی میشه یا نه.

درایور کارت گرافیک رو هم نصب کن. همچنین CD مادر برد رو هم حتما نصب کن. چون ویندوز اصلا نشناخته.

ask_bl
15-10-2010, 14:16
مادربردتون ASUS هست !
بایوستون رو آپدیت کنین .