مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن چند سیستم
jamy_khoshtip
12-10-2010, 00:15
سلام . خسته نباشید .
ما 4 کامپیوتر داریم . می خواهم این ها را با کارت شبکه وایرلس به یکدیگر متصل کنم تا بتوانم آن ها را شیر کنم .
من می خواهم پرینتر ها را به یک کامپیوتر متصل کنم تا از دیگر کامپیوترها فرمان دریافت کند و ....
اما نمی دانم این ها را با کابل به یکدیگر متصل کنم یا اینکه این ها از قبل از طریق کارت شبکه وایرلس ؟؟؟؟
نکته اینکه این ها بدون اکسس پوینت قبلا شبکه شده بوده است .
کمک کنید ممنون می شوم چگونه این کار را انجام دهم :40:
jamy_khoshtip
12-10-2010, 09:58
سلام دوستان . من تو نت جستجو کردم و چند نکته رو متوجه شدم .
گفتن که :
1. به کامپیوتر سرور برم .
2. مشخصات ip & subnet mask &gatwae رو بهش بدهم . ( غلط املایی داره هاااااا )
3. سپس به کلاینت بروم و ip هر مودم رو در همون کلاس بهش بدهم . اما من نمی دونم ip مودم رو چگونه بدست آورم و چگونه اون کامپیوتر سرور شروع به پخش سیگنال میکنه ؟؟؟؟
یک سری راهنمایی می کنید . اگر از ابتدا توضیح بدید واقعا ممنون می شوم .
اگر مشکل بودجه نداری یک Access Point بخر و به تعداد سیستم ها کارت شبکه . سیستم سرور رو مشخص کن و بعدش Printer رو به اون وصل کن .
توی Acess Point پروتکل DHCP Server رو فعال کن خودش به سیستم ها ای پی می ده + گیت وی
که گیت وی همون ای پی روتر هست که معمولا 192.168.1.1 هست .
با زدن 192.168.1.1 و یوزر و پسورد admin وارد صفحه ی کانفیگ مودم / روتر می شوید .
این سیستم ها رو می تونی با سوییچ ( کابلی ) به هم وصل کنی که ارزون تر د می اد به نظر منwireless بهتره .
huti_421
12-10-2010, 13:34
البته تمام موارد بستگی به این داره که پرینترتون قابلیت بیسیم رو داشته باشه یا نه، اگه نداره باید به کامپیوتر سرور پرینتر رو به صورت سیمی وصل کنید و از اون طریق و تنظیمات سادهی خود ویندوز، پرینتر رو وارد شبکهتون کنید
jamy_khoshtip
12-10-2010, 13:47
سلام . ممنونم از جوابتون .
نه بهتر است این گونه بگویم .
من 4 تا پرینتر دارم که رو سرور نصب کردم و شیر کردمش .
حالا می خواهم رو اون 2 تا 3 تا سیستم که ویندوز 7 روش نصب هست و کارت شبکه وایرلس دارن پرینتر ها رو بشناسونم .
حالا سیستم سرور که پرینتر ها بهش وصل است کارت شبکه وایرلس نصب دارد .
من جستجو کردم گفتم که باید طبق آموزش زیر عمل کنی .
آموزش رو می گزارم اگر تائید می کنید برم انجام بدهم . ممنونم .
ابتدا کارت شبکه های وایرلس رو بر روی هر دو PC قرار بده و آنها را نصب کن.
سپس به قسمت Network Connections برو و از Connection کارت شبکه پروپرتیز بگیر و در پنجره باز شده وارد tab به نام Wireless Network شوید و گزینه Advanced را کلیک کنید ، آنگاه در پنجره جدیدی که باز شده گزینه Computer to Computer (Ad-hoc)j Network را انتخاب کنید.
اعمال بالا را بر روی هر دو PC انجام بده.
یادآور میشوم ، این نوع تنظیمات برای شبکه کردن کامپیوترهایی است که فقط دارای کارت شبکه وایرلس هستند و در شبکه Access Point وجود ندارد.
حال وارد قسمت Network Connections بر روی یکی از PC ها شده و بر روی کانکشن کارت شبکه وایرلس کلیک راست کرده و گزینه View Available را انتخاب میکنیم و در پنجره باز شده گزینه Refresh Network List را کلیک میکنیم.
حال باید صبر کنید تا کارت شبکه آن یکی PC در این قسمت Detect شود.
در آخر با دستور Ping از ارتباط PC ها مطمئن شوید.
ضمنا نحوه شبکه کردن ویندوزهای 98 و ME و 2000 و XP و 2003 و Vista و 2008 مثل هم است ، نهایتا برخی از item ها نامها کمی فرق دارد یا شکل آیکون ها کمی تغییر کرده.
همچنین در شبکه کردن دو PC به صورت وایرلس نیز تمام مواردی که در شبکه کردن با کابل رعایت میشود ، باید رعایت شود ، مثل خاموش بودن Firewall ها و تنظیم IP برای هر کارت شبکه و غیره که ده ها بار در تایپیک های مختلف توضیح داده شده است.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.