ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال عجيب در مورد ويندوز سون

mm_yaghoob
11-10-2010, 22:49
سلام و عرض ادب

من تازگيها ويندوز سون را نصب كردم اما چند تا مشكل و سوال مهم داشتم خواهشن راهنمايي كنيد

من ويندوزxp3 را در درايوc نصب كردم
و يك ويندوز سون در درايوd نصب كردم

سوالها؟؟؟
1-چرا من وقتي ميخوام هر نرم افزاري را در ويندوز سون نصب كنم محل نصبو درايوcنشان ميده در حالي كه ويندوز سون درdاست و بايد بصورت دستي انرا تغيير مسير بدم:18::18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- و وقتي بهProgram Files ويندوز سون ميرم (از داخل سون)ليست برنامه هاي درايوc را ويندوز xpاست را نشان ميده:41::41:

و وقتي از داخل ويندوز ايكسپيبهProgram Files3- ويندوز سون ميرم همون بنامه هاي خو سونو نشون ميده

3-حجم يك ويندوز سون نصب شده چند گيگا بايت است(البته بعد از نصب ان)

اميدوارم متوجه شده باشيد

ebicross
11-10-2010, 23:01
ویندوز 7 درایوی که توش نصب شده رو C نشون میده. حتی اگر آخرین درایور باشه باز هم توی خودش C میشه. البته اصلا موضوع مهمی نیست.

الان هم ویندوز سون شما توی C نصب شده و D به احتمال زیاد ویندوز XP هستش. البته در واقعیت برعکس اینه ولی توی ویندوز Seven اینطوری نمایش داده میشه.

mm_yaghoob
11-10-2010, 23:17
ویندوز 7 درایوی که توش نصب شده رو C نشون میده. حتی اگر آخرین درایور باشه باز هم توی خودش C میشه. البته اصلا موضوع مهمی نیست.

الان هم ویندوز سون شما توی C نصب شده و D به احتمال زیاد ویندوز XP هستش. البته در واقعیت برعکس اینه ولی توی ویندوز Seven اینطوری نمایش داده میشه.

و اگر درايو c را پاك كنم براي ويندوز سون مشكلي پيش نمياد؟؟؟

Dew Drop
11-10-2010, 23:20
سلام
اگه ویندوز 7 رو بصورت بوت نصب کنید خودش رو تو درایو c نشون میده ولی اگه از داخل xp نصب کنید دیگه
این مشکل پیش نمیاد و تو درایو خودش نشون داده میشه.که البته این جور نشون دادن یه امر ظاهریه
که اگه تو ویندوز 7 disk management رو ببینید همه چیز درسته و سر جای خودشه.
تو ویندوز xp درست نشون داده میشه,به خاطر همین برنامه های program file رو درست می بینید.
بعد از نصب رو نمی دونم ولی برای نصبش برای 32 بیت حداقل 16 gig فضا لازمه و برای 64 بیت هم 20 gig.