ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور 3 بعدی ساز کامپیوتر

edi2
11-10-2010, 22:23
سلام دوستان. یه مدتی هست که تبلیغات دیدن فیلم های سه بعدی زیاد شده. میخواستم بپرسم که درایو سه بعدی ساز رو باید کنار درایو کارت گرافیک نصب کنیم؟ اصلن کارش چه جوری هست ؟از کجا میتونیم دانلودش کنیم؟
خب از این که سوالات من و خوندین ممنون میشم و اگر هر نکته دیگر رو لازم دونستید در این زمینه باید دونسته بشه من منتظر خوندشون هستم:11:

ebicross
11-10-2010, 22:59
اگر کارت گرافیک nVidia دارید نیاز به درایور سه بعدی ساز نیست. خودش اونو داره.
در حقیقت Sterioscopic Driver که توی درایورهای nVidia هستش برای سه بعدی سازیه که توی تنظیمات گرافیک قابل فعال سازیه.

درایورهای جدید ATI هم فکر میکنم کاملا پشتیبانی میکنند.

نکات مهم:
نوع مانیتور واقعا تاثیر گذاره. فکر میکنم مانیتورهای CRT مشکلی ندارند. مانیتورهای LCD هم نباید تاخیر داشته باشند و رفرش ریت بالای 50هرز داشته باشند.

سرعت اجرای بازی شدیدا کاهش پیدا میکنه. برای همین باید سیستم قوی داشته باشید.

عینک مخصوص قرمز - فیروزه ای باید داشته باشید.

استفاده ی طولانی باعث سردرد و مشکلات دیگه میشه.

تقریبا 90 درصد بازیها این قابلیت رو پشتیبانی میکنند.

edi2
11-10-2010, 23:04
دوست عزیز من کارت گرافیک nvidia دارم و اخرین اپدیتش رو دارم و مانیتورهم flatron LG W204s هست
تنظیمات مربوط به کارت گرافیک چه جوری هست دوست عزیز و سیستم باید از نظر رم و سی پی یو در چه حدی باشه ؟
میشه برای نگاه کردن فیلم فعالش کرد و بعد خاموشش کرد؟

ebicross
11-10-2010, 23:38
ببینید فیلم تکسچر نداره و اگر فیلمی رو بخواین سه بعدی ببینید حتما باید نسخه ی سه بعدی اون رو ببینید. نسخه های معمولی سه بعدی نمیشن. حتی با درایورهای سه بعدی ساز و هرچیز دیگه ای.

برای بازی هم طبق گرافیک های nVidia در همون تنظیمات گرافیک در Control Panel به بخشی که گفتم برین و لیست بازیها رو ببینید. هر کدوم رو خواستید Enable کنید.
یک سری کالیبره کردن داره که خیلی آسونه. یعنی اول فعال کنید. بعد کالیبره و بعد هم بازی.
کلا کاری نداره.
مهم عینکش هست و کیفیت عینک هم تاثیر داره. مات نباشه. ذره بینی نباشه.

مانیتورتون مشکلی نداره. دیگه امتحان کنید ببینید چقدر بازی کند میشه. دست خودتونه دیگه.

edi2
12-10-2010, 13:07
دوست عزیز من این قسمت Sterioscopic Driver رو تو کنترل پنل پیدانکردم .میشه بگی که کجا قرار داره ؟

jax2
12-10-2010, 13:44
سلام
رو دسکتاپ کلیک راست کن
nVidia control panel رو انتخاب من
تو صفحه ی باز شده روی manage 3D settings کلیک کن
سمت راست تب global settings همه تنظیمات هست

ebicross
12-10-2010, 14:14
اول باید کارت گرافیکتون ساپورت کنه. بعدش درایورتون جدید باشه و ساپورت کنه. در نهایت باید سرویسش فعال باشه. ممکنه خودتون قبلا از توی MSCONFIG سرویسش رو غیرفعال کرده باشید.

به صورت زیر که میبینید نمایش داده میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

edi2
12-10-2010, 15:04
دوست عزیز کارت گرافیکم 9400 geforce هست و همین هفته پیش اپدیتش کردم اما این گزینه که شما تو عکس نشون دادید نبود

ebicross
12-10-2010, 21:54
ساپورت میکنه.
شما توی msconfig (در RUN بنویسید MSCONFIG) در سربرگ Services ببینید که سرویسی با همین اسم یعنی Streoscopic غیر فعال نباشه.

edi2
12-10-2010, 22:18
اصلن همچین قسمتی تو سربرگ سرویس نبود؟
من درایو کارت گرافیکم رو از قسمت اپدیت ویندوز گرفتم و اپدیتش کردم . ایا ان میتونه علت این باشه که این گزینه تو کنترل پنل نباشه؟

ebicross
12-10-2010, 22:20
آره فکر میکنم درایورهایی که آپدیت میشن بهینه هستن و چیزهای Optional رو ندارن.

edi2
12-10-2010, 22:28
خب حالا چی کار کنم؟

ebicross
13-10-2010, 08:26
شما آخرین ورژن درایور کارت گرافیکت رو دانلود کن و نصب کن.
اینم لینک درایور که همین دیروز هم اومده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

edi2
13-10-2010, 13:26
دوست عزیز من این درایو رو دانلود کردم اما این 32 بیت هست اما ویندوز من 64 بیته؟همین رو نصب کنم ؟مشکلی بوجود نمیاد؟لینک 64 بیتش رو میشه بزاری

ebicross
13-10-2010, 16:47
کاش میگفتی ویندوزت 64 بیتیه. این فقط برای 32 هستش.

بیا این لینک 64 بیت همین درایور:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

edi2
13-10-2010, 21:20
دوست عزیز من درایو geforce gt رو از سایت nvidia دانلود کردم و الان اون گزینه Streoscopic به کنترل پنل اضافه شده .
حالا با فعال کردن این گزینه قادر به دیدن فیلم هایی که به صورت سه بعدی ساختن هستم ؟

edi2
13-10-2010, 22:13
دوستان هنگامی که من این گزینه Streoscopic رو میخوام اجرا کنم تو مرحله بعد یه پیامی میده مربوط به متصل بودن 3D Vision USB IR emitter این دستگاه چیه؟ و از کجا میشه تهیه کرد؟

ebicross
14-10-2010, 13:24
این دستگاه لازم نیست. شما گزینه ی سمت راست یعنی عینک رو انتخاب کنید. بعدش عینک رو بزارید و تصویر رو کالیبره کنید.

فیلمهای سه بعدی نسخه های خاصی هستند. مثلا آواتار سه یعدیه ولی نسخه هایی که ما دیدیم که سه بعدی نیستند. باید نسخه ی سه بعدیش رو بخرید یا بگیرید که اون نسخه بدون عینک قابل دیدن نیست.